- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.281
ne güzel ne güzel herkes ilerliyor, ben takilip dursam da ilerlemeleri okudukca vazgecmekten vazgeciyorum.
sela1 ben özel mesaj yollayamiyorum ama bahsettigini cok isterim.
Kıslarrrr selamm tekrar...
İlk başta 23 Nisann inşallah benim ve benim bu derdi çeken tüm arkadaşlarımın bayramı olur.:)))ayyyy bide en başta ben varımmm allahım bana şansa getir...dualarımı eksik etme yarabbim...kıslarr malum 3 gündür hastayımm...dün akşam eve gittim duşumu aldımm hemenn egzersiz yaptımm..kanamam gelmeyince...öncelikle 11 cm lik aparatı denedimm biraz olmadı gibi oldu...sonra 2 parmak denedimm gayet iyi aldı..sonra ilk yaptığım genişlik 6-7 cm aparatı denedimmm uzunlukda baya aldım...o kadar rahat ve basit girdiki anlatamam size sanki boşluk vardııı...daha sonraa tekrar 11 cm lik aparatın ucunu 9 cm yaptım girdiği gibi 11 cm olduu...yaniii 11 cm genişlik aldım ama çok fazla uzunluk alamadım en fazla uzunluk 5-6 cm kadar uzunluk alabildim genişlik 11 cm de girdim çıkardım içerde tuttum...daha sonra tekrar 6-7 cm lik aparatımı koydumm ne rahat giriyor artık bu aparat anlatamam size...hastalığım daha tam anlamıyla bitmedi ama 11 cm de birkaç egzersiz daha yapıcam..bende durumlar böylee sizin varmı bana tavsiyeniz...
gayet iyi gidiyorsun, inşallah listedeki gibi birinci olursun yarışmada. bence tavsiyeye ihtiyacın yok canım :))
canımmsınnnn yaaa inşallahh....tek dileğim isteğim bu inan....4 yıllll hep söylüyorummm ama artık bıktımmm ve istiyorum olsun...inanırmısın dün eczaneye gittim folic asit bile aldımmmm...düşün o kadar benimsedimmmm
gayet iyi gidiyorsun, inşallah listedeki gibi birinci olursun yarışmada. bence tavsiyeye ihtiyacın yok canım :))
canım bugün doktora gittim muyne olabildim.Sonunda çatala oturabildim.Hiçbir şey yok doktor sürekli sorular sordu herşeyi anlattım rahat ol kastıgın yerde durcam dedi.Nefes egzersizleri yaPtım.Senin olmuş bu şekilde devam et dedi.İyice rahatlaman için biraz zaman var.Bolca jel önerdi.Hamilelik açısından hormonlara baktı hiç problem yok dedi.10 yılın sonunda nasıl oldu dedi ark. görüşüyorum dedim gerçekten çok faydası olmuş dedi.Görüşmeye devam et dedi.Hangi psikologa gidersen git beynini yönlendirecek sensin dedi.İnsanlar bunu zevk için yapıyorlar canları yansa yaparlarmı dedi .Bundan sonra her an hamile kalabilirsin dedi.Kızım oldugunu duyunca şaşırdı 100 de 1 ihtimal o da sende olmuş dedi.
Canim ne guzel ya maasallah sana..bende bugun yada yarin yapicam.gecen gun cok motive olmustum.simdi motivem gitti.senin denedigin pozisyonu yapicam...off offf
neden jelsiz yapma gibi bir düşüncen var onu anlamadım alıştıkça kendin farkediceksin ihtiyaç olmadığını
sela ne yaptın nasıl gidiyor canım??
bayadır girmemiştim ben aşamaları takip edemedim.
kafanda bitirdiysen zaten olay bitmiştiren önemli kısmı bu bence vajinin kafada bitirebilmek o zaman sorun ortadan kalkıyor
şimdiden tebrik edeyimbitmiş sayılır
tabiki özel değil canım, o forumu meşgul etmemek için özelden yazmıştı bana. yarım çay kaşığı toz zencefili 1 yemek kaşığı balla karıştırıp sabahları aç karnına yutuyorsun. zencefil boğazını yakıyor, ve sürekli sızlamasını geçiriyor. ben balı çok sevmiyorum, o yüzden bir tatlı kaşığı alıyorum, o da yeterli oluyor. bir de kök zencefil çubuk tarçın ve birkaç karanfili süte atıp kaynat, sonra bunu süzüp balla iç. bunu bugün yaptım ama bende kök olanlar yoktu toz tarçın ve zencefille yaptım. o da iyi geldi. sana da çok geçmiş olsun, bu seneki grip böyle. gerçekten hiç geçmiyor. ilacı bitiriyorsun boğazın tekrardan yanmaya başlıyor, şaka gibi.
meraba bende ankarada tedavi gordum hangi doktora gitmistiniz
çok sağol canım yarın çarşıya çıkıcam inşallah aktardan alıp yaparım ya faranjit de varmış bende artık kronikleşti az bi bağırsam hopp sesim gidiveriyor inşllh bana da iyi gelir
canım senin eski yazdıklarını da okudum, hiç sıkma canını. çok iyi gidiyorsun. acele olup moralini bozmaktansa geç olsun tam olsun, ben de 10cm e çok uzun bir sürede gelmiştim, çok yavaştım. aparatla da iyi gidiyordun aslında, canın sıkıldığı için yapamadın heralde. bir de şehir dışına gidip gelecektin, yer değişimi de etkilemiştir belki seni. aparattan tam neden vazgeçtiğini anlamadım ama moralini hiç bozma bence. gayet iyi gidiyorsun.
muhteşem süleymana gittim siz???
Canim ya gec gordum yazini afedersin.. Reglm bugn bitti.. Evet yazamiyorum takip bile edemiyorum siteyi.. bgn okudum biriken gecmisi.. migren dusmuyo yakamdan.. Surekli uyumaya calisiyirum hissetmemek icin. Bgn terapiste gittm iste.. calisamadigimi soyledim reglimden dolayi.. Kismet olursa yarindan itibaren egzersizlerime baslicam.. Bi hedefim var.. :) bidahaki reglime kadar yenmek.. oyle umuyorum ama bu egzersizin basina gectigimde belli olcak smdi boyle kesin ve umutlu konusuyorum ama :)
Bence doktoru takip et ama benim yaptgm gibi yap mesela benim doktoruma kalsa uzaticakti ve hala baslamamis olcaktim egzersize ama kendisine yapabilecegime inandigimi soyledim ve israr ettim bana destek olmasini istedm ve o sekilde yonlendirmeye basladi..
Eger diyosanki ben rahat alabiliyorum iki parmagimida.. ve aparatla calismak istiyorum doktoruna danis ve israrli ol.. Yani 4 hafta oldu diyosun doktorun verdigi o zamana odaklama kendini ben daha kisa surede yapabilirm de ki yapiyosunda zatenYinede acele etme.. yavas yavas ilerle canim.. sen cok iyi gidiyosun.. daima olumlu dusun yapabilecegine inan.. ve herseyden onemlisi egzersize gecmeden kafan rahat olsun.. Moralin, istegin yoksa baslama.. Sana kendini iyi hissettrcek seyler yap cik gez gel eve oyle basla egzersize cok etkisi oluyo cnm
bebek istiyorum canım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?