Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne güzel ne güzel herkes ilerliyor, ben takilip dursam da ilerlemeleri okudukca vazgecmekten vazgeciyorum.

sela1 ben özel mesaj yollayamiyorum ama bahsettigini cok isterim.

ne güzel ne güzel herkes ilerliyor, ben takilip dursam da ilerlemeleri okudukca vazgecmekten vazgeciyorum.

sela1 ben özel mesaj yollayamiyorum ama bahsettigini cok isterim.

tamam canım, sana cevap gönderdim. takıldığın yerde hepimiz takıldık, sakın umutsuzluğa kapılma. aynayla çalışmayı denedin mi? bana çok faydası olmuştu. dün de yine aynayla başladım egzersize :)))

gayet iyi gidiyorsun, inşallah listedeki gibi birinci olursun yarışmada. bence tavsiyeye ihtiyacın yok canım :))

gayet iyi gidiyorsun, inşallah listedeki gibi birinci olursun yarışmada. bence tavsiyeye ihtiyacın yok canım :))

canımmsınnnn yaaa inşallahh....tek dileğim isteğim bu inan....4 yıllll hep söylüyorummm ama artık bıktımmm ve istiyorum olsun...inanırmısın dün eczaneye gittim folic asit bile aldımmmm...düşün o kadar benimsedimmmm

kafanda bitirdiysen zaten olay bitmiştir en önemli kısmı bu bence vajinin kafada bitirebilmek o zaman sorun ortadan kalkıyor
şimdiden tebrik edeyim bitmiş sayılır

ne kadar sevindim senin adına ne güzel yeneceksin tekrar anne olacaksın. dahada hırslanman lazım senin artık motiveni yüksek tut ve hemen başar bu işi. 9 ay 10 günlük güzel bir tura katılabilirsin bak

Canim ne guzel ya maasallah sana..bende bugun yada yarin yapicam.gecen gun cok motive olmustum.simdi motivem gitti.senin denedigin pozisyonu yapicam...off offf

erteleme tatlım bekletme fazla olacak bak göreceksin
neden jelsiz yapma gibi bir düşüncen var onu anlamadım alıştıkça kendin farkediceksin ihtiyaç olmadığını

bebek istiyorum canım ondan

sela ne yaptın nasıl gidiyor canım??
bayadır girmemiştim ben aşamaları takip edemedim.

canım egzersizi bitirdim eşimle denemelerde sertleşme sorunu nedeniyle olmadı. sonrasında eşimle bu yüzden çok sorun yaşadım, ikimizde de deneme yapacak hal kalmadı. sürekli griptim uzun süredir. şimdi biraz toparlanır gibi oldum, dün yeniden egzersize başladım ama 10cm i alamadım. 2 ay olmuştu egzersizi bırakalı çünkü... yani çırpınmaya devam ediyorum canım :)))) uzatmalar inşallah, bitirmek istiyorum artık.

ben bugun denedim olmadı1/2 kadarı oluyorr,birazdan tekrar deniyeceğiz,allahım o nasıl bi yanmadıraslında dayanılmıcak gibi değil ama ;eşime acıyor dediği anda bırakıyor ,normal olarak,bugun tekrar denicem ,umarım olurrrr...ilk önce egzersiz sonra p...s :)

ben bugun denedim olmadı1/2 kadarı oluyorr,birazdan tekrar deniyeceğiz,allahım o nasıl bi yanmadıraslında dayanılmıcak gibi değil ama ;eşime acıyor dediği anda bırakıyor ,normal olarak,bugun tekrar denicem ,umarım olurrrr...ilk önce egzersiz sonra p...s :)

çok sağol canım yarın çarşıya çıkıcam inşallah aktardan alıp yaparım ya faranjit de varmış bende artık kronikleşti az bi bağırsam hopp sesim gidiveriyor inşllh bana da iyi gelir

meraba bende ankarada tedavi gordum hangi doktora gitmistiniz

muhteşem süleymana gittim siz???[/QUOTE]

ben de gökcen erdogana gittim benim dedavim cok iyi gitti aslinda ama bn hemen basaramadim iliskiye girmeyi orda doktorla calismalarimiz cok iyi gitti ilk gunden son gune kadar superdi sadece otelde kalma psikolojisiyle sanirim basaramadim sonra eve gelince tekrar calistim ve basardim

çok sağol canım yarın çarşıya çıkıcam inşallah aktardan alıp yaparım ya faranjit de varmış bende artık kronikleşti az bi bağırsam hopp sesim gidiveriyor inşllh bana da iyi gelir

inşallah gelir canım. benimki de faranjitti ben de korkuyorum valla kronikleşecek diye. umarım öyle olmaz çok gıcık bir şey çünkü ((

kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun inşallah bende 1 yıl çektim bu sıkıntıyı Allahıma şükürler olsun 6 ay önce yendim.her şey daha farklı bi anlam kazandı şimdide 5 haftalık hamileyim teyzeleri daha keseyi ve bebeği göremedik hepinizin dualarını bekliyorum ne olur. benim dualarımda sizlerle egzersizlerin peşini bırakmayın. inanın herşeyin ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız

canım önceleri iyi gidiyordu aparatla ama ben hızlı geçmek istedim acele edince tahriş oldu korktum biraz da bir de doktoruma ulaşamadım biara o arada denedim aparatı şimdi irtibatı sağladık tekrar ve aslında doktorumun sağolsun çabasını gördüm ve onun sözünü dinlemek istedim belki çok duygusal olcak ama ona bu aparatı filan yaptığımı söylememek sanki yalan söylüyormuşum gibi kendimi kötü hissettirdi tekrar eski istekli halime geri döndüm şimdi. sağolasın canım inşallah en kısa zamanda kurtulursun sen de hepimizde.... dualarım seninle

muhteşem süleymana gittim siz???

ben de gökcen erdogana gittim benim dedavim cok iyi gitti aslinda ama bn hemen basaramadim iliskiye girmeyi orda doktorla calismalarimiz cok iyi gitti ilk gunden son gune kadar superdi sadece otelde kalma psikolojisiyle sanirim basaramadim sonra eve gelince tekrar calistim ve basardim[/QUOTE]

bu ismi hiç duymamıştım o nekadara tedavi etti? gerçi artık doktora gitmemde

doktorun istediği ilk 2 parmağı girdirmeye çalıştığında hiç kasılma olmadan girdirmek sonrasında vaji zaten alışıyor önce 2 parmağı alıyorum sonra aparat yapıyodum ama öyle istemiyor ilk girişte kasıntısız hop diye kayıversin istiyor ben 3 haftadır hep kasılıyordum ve nefes egzersizlerini yapmadan yapıyodum bu hafta doktor nefesleri unutma kesinlikle çok rahat olacak dedi ve gerçekten öyle oldu hop diye giriyor artık haftaya bi aşama daha atlıcam inşallah.. öyle umuyorum demişsin inancın var demek bu yapacağına dair inancın olduğu zaman daha rahat oluyor inşallah canım diğer regline kadar yenmiş olursunn sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…