Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl 1 kerede hop diye giriyor ben de nefesle sokabiliyorum ama ancak 3 4 nefeste giriş kaslarını aşabiliyorum????

cok sewindim canim gercekten zencefil bir mucize ya bagisiklik sistemini guclendiriyor tavsiye ederim arkadaslara ozellikle sutle kaynatip(zencefil,karanfil,kabuk tarcin)biraz demlendimi balla icilmesi cok faydali herderde dewa...........insallah canim en yakin zamanda vajidende kurtulacaksin

Gecmiste bahsettigin o nefes egzersizini bede uyguladim ama faydasini goremedim.. Belkide yanlis yapmisimdir..
Canim en iyisi bosver doktorunu dinle acele ederek basa donme.. O seni yavas ama emin adimlarla yonlendrcek..
Bakalim suan esimle disardayiz aksam egzersiz yapacam ama ins olur..

nasıl 1 kerede hop diye giriyor ben de nefesle sokabiliyorum ama ancak 3 4 nefeste giriş kaslarını aşabiliyorum????

canım 2 parmağımı önceden koyduğumda beklerdim yavaş yavaş ilerletirdim şimdi rahatça giriyor beklememe gerek kalmadan ben galiba biraz aparat çalışmıştım geçen hafta 10 cmlik almıp içimde bekletiyordum 1 hafta kadar çalıştım ööyle sanırım onun çok etkisi oldu bana.

anladım canım. tabiki rahat olduğun şekilde devam et. eninde sonunda yeneceksin, süreye çok takılma. bu bir süreç uzun ya da kısa olması bizimle alakalı. hepimizin ayrı bir geçmişi var. ve onu ne kadar sürede yeneceğimiz ne kadar çok dert yaşadığımızla ilgili. zamanı geldiğinde hepimiz yeneceğiz bunu. duaların için sağol. benim de dualarım seninle

evet canım bu forumu bulmadan önce hiç umudum yoktu ama bura sayesinde benim de bir gün güneşim doğacak inanıyorum ama 1 aay sonra ama 2 ay sonra ama doğacağına inancım tam....

sağoool canım benim. o dediğini de yaptım ama tarçın ve zencefilim toz benim, onlarla kaynatıp içtim mecburen. kök olanları yok evde, toz olanı da olur diye içtim ben. olur mu ne dersin? bir de bir taşım kaynatıp kaynar kaynar içtim ben. acaba yanlış mı yaptım? 5 dk kaynatsam süt kalmazdı zaten bir içimlik sütten alıyorum da :)) kutuyu açıp beklemiş süt içersem dokunuyor bana korkuyorum artık açık süt içmekten :))

canim spermleri olduruyor diye tavsiye edilmiyo ama jeller su bazli olursa hamilelige engel degil diye soyleniyor

hımmm ben bepanten kremle çalışıyorum acaba olmazmı yanii kremde falluslarda çok rahatlık sağlıyor ama penisde olmazsa kayganlaştırıcı denerim çünkü ben bebiş istiyorum valla sırf bunun içim azmettim

ben de öyle dura dura yani dedim ya 3 4 nefeste sokuyorum ama benim fallus 8 cm belki daha alışamadım ondan nefes ala ala sokuyorumdur

onemli deil canim sen iyi olda canim kok bulabilirsen onlardan al daha iyi olur zencefille, tarcinin kaynat canim (kaynarken altini kis canim iki dakika oyle kaynasin sonra kapat altini) biraz dinlensin iyice iki dakika falan vitamini iyice sute gecsin diye sonrada balla afiyetle ic super bise...ozellikle gece yatacagin zaman ic canim bunu cunku sabaha zinde uyaniyorsun gripin gectikten sonra toz zencefille bali karistirip icersin bagisikligin guclensin diye, sinirliligi aliyor,cinselligi artiriyor

canım bana göre nefes ala ala sokmak önemli değil giriyormu giriyor ve sen o aparatla çalıştıkça rahatlıyor mu rahatlıyor o zaman sorun yok zaten ilişkden önce de aparatla çalışıp daha sonra ilişki yaşanacağı için rahatlamış olacak orası ilişki öncesinde.. sen takma çok kafanı nefese ve yavaşlığa sadece şuna dikkat et 8 cm e alışmadan kesinlikle alma bir büyüğünü ne zaman rahatça alıyorsun o zaman geç bi üste

cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine havalar gel git akıllı oldu bu sene dikkat etmek lazım

10 cm bi iki daha çalışırsan bitireceksin bu işi bence bi de sertleşme sorunu için bi kür var işe yarıyo gerçekten istersen tarifini anlatırım denersin denemekten zarar gelmez

sağol canım benim. her sabah toz zencefille balı yiyorum bir tatlı kaşığı, senin tarif ettiğin şekilde. o sayede 3. kez grip olmadım henüz. sütü öğlen içmiştim ben. bugün yatarken içeyim bakalım, çünkü özellikle sabah kötü kalkıyorum. çubuk tarçın ve kök zencefil alana kadar tozlarıyla idare edicem artık. kök olan sadece karanfil var şu an evde :))) çok teşekkürler valla, bal ve zencefil tavsiyen sayesinde ayaktayım. allah razı olsun

Bende iyim canim nolsun migrenle savasiyorumm Bugn biraz daha iyim.. msjna cvp yazdm cnm gormemism afedersn

Alllah iyilik wersin canim gecmis olsun dikkat et kendine..canim migren icin karanlik odada uzanin dinlenin diyolar bide nane yagi varmis pamuga nane yagi dokuyorsun sakaklarina koyuyorsun elinle tutuyorsun pamuklari iyi geliyormus canim denemeni tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…