- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.301
doktorun istediği ilk 2 parmağı girdirmeye çalıştığında hiç kasılma olmadan girdirmek sonrasında vaji zaten alışıyor önce 2 parmağı alıyorum sonra aparat yapıyodum ama öyle istemiyor ilk girişte kasıntısız hop diye kayıversin istiyor ben 3 haftadır hep kasılıyordum ve nefes egzersizlerini yapmadan yapıyodum bu hafta doktor nefesleri unutma kesinlikle çok rahat olacak dedi ve gerçekten öyle oldu hop diye giriyor artık haftaya bi aşama daha atlıcam inşallah.. öyle umuyorum demişsin inancın var demek bu yapacağına dair inancın olduğu zaman daha rahat oluyor inşallah canım diğer regline kadar yenmiş olursunn sen de
kızlar eşimle yaşadıklarım nedeniyle uzun zamandır egzersizi bırakmıştım. tabi bunun 1,5 ayı da griple sürünerek geçti, biraz da ondan yapmıyordum egzersizlerimi. eşimle aynıyız pek değişen bir şey yok. ama ben kararlı bir şekilde yeniden başladım egzersize. bu arada kalbim4mevsim sayende 3.kez gribe yakalanmadım, önerine uydum ve boğazım yanıp sızlasa de henüz yıkılmadım, direniyorum. bu sayede bugün egzersizimi yapabildim. 40 dk. yapabildim. aparatın birini çok rahat aldım ama ölçmedim çevresini, sanırım 8 ya da 9cm idi. onu iyice bekletip gel git yapabildim. yerleştirirken de zorlanmadım. ama 10cm olanı deneyince çok acı oldu. kasma kendini diyorum nefes veriyorum ıkınıyorum, mümkün değil... sonunda zorla da olsa yerleştirdim ama 10sn bile tahammül edemedim çıkardım. neyse dedim, yarın daha iyi oluruz. moralimi falan bozmadım, çalışmaya devam edicem. umarım bu sefer eşim de hazır olur da artık bu zıkkımdan kurtulurum.
bu arada ben burdayken başlayan bu kaçıncı yarışma sayısını bile unuttum artık. bu sefer de yenemezsem kendimi nerelerden atayım bilmiyorum artık
doktorun istediği ilk 2 parmağı girdirmeye çalıştığında hiç kasılma olmadan girdirmek sonrasında vaji zaten alışıyor önce 2 parmağı alıyorum sonra aparat yapıyodum ama öyle istemiyor ilk girişte kasıntısız hop diye kayıversin istiyor ben 3 haftadır hep kasılıyordum ve nefes egzersizlerini yapmadan yapıyodum bu hafta doktor nefesleri unutma kesinlikle çok rahat olacak dedi ve gerçekten öyle oldu hop diye giriyor artık haftaya bi aşama daha atlıcam inşallah.. öyle umuyorum demişsin inancın var demek bu yapacağına dair inancın olduğu zaman daha rahat oluyor inşallah canım diğer regline kadar yenmiş olursunn sen de
kızlar bebek isteyince jel ya da krem kullanılmaz mı?
Kizlar elimizi cabuk tutalim sadece 11 gunumuz kaldiAllah hepinimizin yardimcisi olsun
slm kizlar nasilsinizbu aralar yogun gecirdim gunlerimi fazla giremedim ama herzaman aklimda ve duamdasiniz
nasıl 1 kerede hop diye giriyor ben de nefesle sokabiliyorum ama ancak 3 4 nefeste giriş kaslarını aşabiliyorum????
canım önceleri iyi gidiyordu aparatla ama ben hızlı geçmek istedim acele edince tahriş oldu korktum biraz da bir de doktoruma ulaşamadım biara o arada denedim aparatı şimdi irtibatı sağladık tekrar ve aslında doktorumun sağolsun çabasını gördüm ve onun sözünü dinlemek istedim belki çok duygusal olcak ama ona bu aparatı filan yaptığımı söylememek sanki yalan söylüyormuşum gibi kendimi kötü hissettirdi tekrar eski istekli halime geri döndüm şimdi. sağolasın canım inşallah en kısa zamanda kurtulursun sen de hepimizde.... dualarım seninle
Canimmmmmmm hosgeldinnn nasilsinOzletiyosun kendini
amin canim hadi pamuk eller vajiyepes etmek yok canim en kisa surede basaracaksin eminim
anladım canım. tabiki rahat olduğun şekilde devam et. eninde sonunda yeneceksin, süreye çok takılma. bu bir süreç uzun ya da kısa olması bizimle alakalı. hepimizin ayrı bir geçmişi var. ve onu ne kadar sürede yeneceğimiz ne kadar çok dert yaşadığımızla ilgili. zamanı geldiğinde hepimiz yeneceğiz bunu. duaların için sağol. benim de dualarım seninle
cok sewindim canim gercekten zencefil bir mucize ya bagisiklik sistemini guclendiriyor tavsiye ederim arkadaslara ozellikle sutle kaynatip(zencefil,karanfil,kabuk tarcin)biraz demlendimi balla icilmesi cok faydali herderde dewa...........insallah canim en yakin zamanda vajidende kurtulacaksin
canim spermleri olduruyor diye tavsiye edilmiyo ama jeller su bazli olursa hamilelige engel degil diye soyleniyor
canım 2 parmağımı önceden koyduğumda beklerdim yavaş yavaş ilerletirdim şimdi rahatça giriyor beklememe gerek kalmadan ben galiba biraz aparat çalışmıştım geçen hafta 10 cmlik almıp içimde bekletiyordum 1 hafta kadar çalıştım ööyle sanırım onun çok etkisi oldu bana.
sağoool canım benim. o dediğini de yaptım ama tarçın ve zencefilim toz benim, onlarla kaynatıp içtim mecburen. kök olanları yok evde, toz olanı da olur diye içtim ben. olur mu ne dersin? bir de bir taşım kaynatıp kaynar kaynar içtim ben. acaba yanlış mı yaptım? 5 dk kaynatsam süt kalmazdı zaten bir içimlik sütten alıyorum da :)) kutuyu açıp beklemiş süt içersem dokunuyor bana korkuyorum artık açık süt içmekten :))
hımmm ben bepanten kremle çalışıyorum acaba olmazmı yanii kremde falluslarda çok rahatlık sağlıyor ama penisde olmazsa kayganlaştırıcı denerim çünkü ben bebiş istiyorum valla sırf bunun içim azmettim
ben de öyle dura dura yani dedim ya 3 4 nefeste sokuyorum ama benim fallus 8 cm belki daha alışamadım ondan nefes ala ala sokuyorumdur
canim benim hosbulduk iyiyim sen nasilsin...msjda yazdim cnm inan yogundum bu aralar aklimdasiniz ama hep
canım egzersizi bitirdim eşimle denemelerde sertleşme sorunu nedeniyle olmadı. sonrasında eşimle bu yüzden çok sorun yaşadım, ikimizde de deneme yapacak hal kalmadı. sürekli griptim uzun süredir. şimdi biraz toparlanır gibi oldum, dün yeniden egzersize başladım ama 10cm i alamadım. 2 ay olmuştu egzersizi bırakalı çünkü... yani çırpınmaya devam ediyorum canım :)))) uzatmalar inşallah, bitirmek istiyorum artık.
onemli deil canim sen iyi oldacanim kok bulabilirsen onlardan al daha iyi olur zencefille, tarcinin kaynat canim (kaynarken altini kis canim iki dakika oyle kaynasin sonra kapat altini) biraz dinlensin iyice iki dakika falan vitamini iyice sute gecsin diye sonrada balla afiyetle ic super bise...ozellikle gece yatacagin zaman ic canim bunu cunku sabaha zinde uyaniyorsun gripin gectikten sonra toz zencefille bali karistirip icersin bagisikligin guclensin diye, sinirliligi aliyor,cinselligi artiriyor
Bende iyim canim nolsun migrenle savasiyorummBugn biraz daha iyim.. msjna cvp yazdm cnm gormemism afedersn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?