Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla her türlü yardıma açığım. keçiboynuzu pekmezi vb. bir sürü şey denedik ama olmadı. en son enerji içeceği aldık ama bizim denemeye enerjimiz kalmadı. eşim tamam deneyelim dediğinde onu içecek ve öyle deneyeceğiz. sen de önerini özelden yazarsan çok sevinirim.

sendende allah razi olsun canim hic onemli deil ahhh ben ne cektigimi bilirim allahim kimseye yasatmasin valla neren agriyorsa canin orda cok gecmis olsun gececek insallah bugun gece dene sabaha fit bir sekilde uyanacaksin insallah...

Aynn canim kepenkleri indiriyorum sessiz ve karanlikta uzaniyorum.. canim tavsiyen icin tskr ederm kesinlikle denicem cunku cekilir gibi degil ya.. Carsidaym suan bakayim markette bulablrmym..

azönce büyük falluslarım geldi ayy en büyüğünü görünce içim bir hoş oldu bayılacak gibi neyse ben zaten önce küçükten başlıyorum sokmaya ilk küçüğü sonra büyüğü sokuyorum direk büyüğü hiç denemedim güvenemedim kendime daha doğrusu sence alışmamış mı oluyorum yani direk 8 cmliği soktuğumda mı geçeyim bi büyüğe???

ya canim ya sen beni cok guzel motive ediyosun allah razi olsun senden.basarmaya calisicam ustune nasil oturucam onu dusunuyorum..offf ya senide skiyorum kusura bakma

canım benim her zaman küçükten büyüğe git. cinsel terapistin kitabında da öyle anlatılıyordu. egzersize her zaman tek parmakla başlayın sonra iki parmakla devam edin. ilkini yapabilmek sizde güven ve devam etme isteği uyandırır diyordu. başarı duygusuyla egzersize başlamak önemli diyordu. korkma en büyüğü de alabileceksin, azimle devam et, yaparsın sen

hehe gözün aydin, artik daha yakinsin basarmaya ki zaten bepanthenle yapabildigin icin bile bitmis bu is. ben dün denedim, jelin yerini tutmuyor. jel benim icin daha rahat.

simdi jel sperm öldürücü degil ama sperm yavaslatici olabiliyormus. eger zaten partnerin sperm kalitesinde sorun varsa, yani tipin zaten spermleri yavassa o zaman hamile kalma sansini düsürürmüs. bir de pro seed marka bir jel lubricant varmis, o bilhassa hamile kalabilmek icin takviyeymis bile.

basarip da jeli kolayca birakamayan ve bebek isteyenler pro seed ismarlayabilir.

düzeltme: pro seed degil pre-seed'mis.

Son düzenleme:

hımmm ben belkide kreme alıştım ya kayganlaştırıcı ile deneyemedim cesaret edemedim hiç, ama hemen bebek çalışmasına geçicez yani tabi bu büyüğü sokabilirsem vallahi içim bi hoş oldu dedim ya neredeyse bayılacaktım bi garip oldum yaa nebileyim çok uzun diyemi büyük geldi gözüme bilmem neyse evet o pro-seed i bugün bir arkadaştan duydum ve araştırdım hem kayganlaştırıcı görevi yapıyormuş sanırım anladığım kadarı ile ama biraz pahalı bişey yaa =(

canım direk büyüğü deneme direk sen küçükten başla bence de doğrusu bu. canım ben aparat çalışırken şöyle yapıyordum önce 1 parmak sonra 2 parmak çalışıp sonra da 8 cm ye geçiyordum sonra 9 cm sonra 10 cm alıyordum yani o senle ilgili eğer vajin kasılmıyorsa geçersin bir büyüğe kasılmanın olmadığını da git gellerle anlayabilirsin rahat git gel yapıyorsan bi büyüğe geçebilirsin baktın olmuyor eskiye devam et moralini bozmadan devam et ama...

conceive plus diye benzer bir ürün var. fiyat daha uygun sanirim. hacim olarak da fazla. link gönderdim, onu da bir incele.
ben niye bunlara bakiyorum? umudum var demek ki :)).

ben aslinda hic icime alamiyorum degil mi? o 2 cm aldigimi zannetigim sey vajen girisi falan de degil. asil o carptigim sey giris degil mi?

2-3 cm hymen sanırsam canım.

günaydınnnnnnnn kıslar sizinle dünkü heyecanımı paylaşacaktım yazdım yazdım tam bitirecem dükkan komşum geldi( biraz sonra baktım hepsi silindi( neyse müsait olunca yazarım

acaba oldu mu?

senin de nickin değişmiş galiba kızma bana canım ama baştan beri hep doktor araştırıyorsun şimdiye çoktan yenmiştin gittiğin doktor jinekolog ne anlasın hipnozdan, hangi aşamadasın egzersiz yapıyor musun yapmıyorsan yavaş yavaş başla birebir ilgilenelim başlayıp da yenmeyen pek yok.

conceive plus diye benzer bir ürün var. fiyat daha uygun sanirim. hacim olarak da fazla. link gönderdim, onu da bir incele.
ben niye bunlara bakiyorum? umudum var demek ki :)).

canım önce bu dertten kurtulun sonra hamile kalmayı düşünün hatta düşünmeyin bile kafaya takmayınca stres yapmayınca daha kolay oluyor. ben ty&ja lubricant jel kullandım ilk 3-4 sefer sonra bıraktım yeterli vakit ayırırsanız gerek kalmıyor.

burda görmeye daha doğrusu yenmemiş görmeye tahammül edemediğim tek kişi sensin neyi bekliyorsun canım sonra kendine çok kızacaksın bir an önce karar al uygula lütfennnnnnnnnnnnnnnnn.

coook tesk ederim. adımı listede görmek beni de cok mutlu etti..bu ara umutsuzluk sardı beni yine..ama ins basarırım...

tatlım lutfen umutsuz olma...inanki basarabılesın...biz nasıl basardık bır dusunsene bizden ne eksıgın var senin ?hiç...sakınn azımlı ol sende basarabılırsın yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…