- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.341
Ayyy adimi gormek cok guzel ama ben o zamana kadar yenemem kii cunku regl olacagim ayin 21inde.
neyse o zamana kadar tam gaz devam :))
aman da amannnn bak şimdik ismimi görünce heyecanladımm kıslar...hemde en baştayımm allahım bana güç ver ve hırslandırrr ve bu hafta bitireyimm yarabbimm...aminnn diyeyimm:))))
Kıslarrrr selamm tekrar...
İlk başta 23 Nisann inşallah benim ve benim bu derdi çeken tüm arkadaşlarımın bayramı olur.:)))ayyyy bide en başta ben varımmm allahım bana şansa getir...dualarımı eksik etme yarabbim...kıslarr malum 3 gündür hastayımm...dün akşam eve gittim duşumu aldımm hemenn egzersiz yaptımm..kanamam gelmeyince...öncelikle 11 cm lik aparatı denedimm biraz olmadı gibi oldu...sonra 2 parmak denedimm gayet iyi aldı..sonra ilk yaptığım genişlik 6-7 cm aparatı denedimmm uzunlukda baya aldım...o kadar rahat ve basit girdiki anlatamam size sanki boşluk vardııı...daha sonraa tekrar 11 cm lik aparatın ucunu 9 cm yaptım girdiği gibi 11 cm olduu...yaniii 11 cm genişlik aldım ama çok fazla uzunluk alamadım en fazla uzunluk 5-6 cm kadar uzunluk alabildim genişlik 11 cm de girdim çıkardım içerde tuttum...daha sonra tekrar 6-7 cm lik aparatımı koydumm ne rahat giriyor artık bu aparat anlatamam size...hastalığım daha tam anlamıyla bitmedi ama 11 cm de birkaç egzersiz daha yapıcam..bende durumlar böylee sizin varmı bana tavsiyeniz...
ne güzel ne güzel herkes ilerliyor, ben takilip dursam da ilerlemeleri okudukca vazgecmekten vazgeciyorum.
sela1 ben özel mesaj yollayamiyorum ama bahsettigini cok isterim.
kızlar hepinizin Allah yardımcısı olsun inşallah bende 1 yıl çektim bu sıkıntıyı Allahıma şükürler olsun 6 ay önce yendim.her şey daha farklı bi anlam kazandı şimdide 5 haftalık hamileyim teyzeleri daha keseyi ve bebeği göremedik hepinizin dualarını bekliyorum ne olur. benim dualarımda sizlerle egzersizlerin peşini bırakmayın. inanın herşeyin ne kadar kolay olduğuna şaşıracaksınız
tatlım nerelerdesınn yoktun?heyecan vee azımlı oll bu hafta ıcı sıkı calısırsan neden olmasınn?
Canim ya migren sagolsun giremedim surekli uyudum.. reglm dun bitti birazdan egzersiz yapmak istyrm ama kasiklarimda agri var bikac gundur..
ins cnm 23 Nisana kadar yapamasamda bidahaki reglime kadar yapcam hedefim bu..
Sen naslsn tatlmm
off cok gecmıs olsun canım mıgren kotu...suanda hangı asamadasın canım? inşallahh canım en ksıa zamanda yenersın
Evet canim ya oyle biktirdiki cekilcek gibi degil oluden farkim yok ruh gibi yatiyorum
Valla canim serce parmagimi alabiliyorum bekletip hareket edebiliyorum icinde ama git gel yapamadm serceyle.. zaten parmagimi oyle skyoki vaji icinde fazla bekletemiyorum nefes egzersizlerine ragmen.. serceyi rahatca alip gel git yapicam snra isaret parmagi ins
peki canım aparata gecsen cok daha kolay alırsın aslında birde oyle denemenı tavsıye ederım..boyle rahat edıyorsan sen bılırsın ama bence hareketlerı fln daha rahat yapabılırsın dıye dusunuyorum..
Bugun topik sessize benziyo...bende motive olmaya calisiyorum.yarin yapmayi dusunuyorum...p...si yariladim simdi tamaminda...cok heyecanliyim ya bitsin bu dert bitsn bu amansiz aci...:-( mutlu olmak istiyorum artik....
Evet sessiz canim.. Korkma yapabilirsin en zoru basarmissin zaten daha neden korkuyosun guven kendine kurtul bu cileden
ya canim ya sen beni cok guzel motive ediyosun allah razi olsun senden.basarmaya calisicam ustune nasil oturucam onu dusunuyorum..offf ya senide skiyorum kusura bakma
Bugun topik sessize benziyo...bende motive olmaya calisiyorum.yarin yapmayi dusunuyorum...p...si yariladim simdi tamaminda...cok heyecanliyim ya bitsin bu dert bitsn bu amansiz aci...:-( mutlu olmak istiyorum artik....
azönce büyük falluslarım geldi ayy en büyüğünü görünce içim bir hoş oldu bayılacak gibi neyse ben zaten önce küçükten başlıyorum sokmaya ilk küçüğü sonra büyüğü sokuyorum direk büyüğü hiç denemedim güvenemedim kendime daha doğrusu sence alışmamış mı oluyorum yani direk 8 cmliği soktuğumda mı geçeyim bi büyüğe???
canım yeni gördüm msjını kusura bakma çok zayıfmışım gibi tatlı yaptım saatlerce ondan giremedim nete:))))
şimdi sana şunu söliyim beni sıkmıyorsun asla aksine memnun oluyorum ben keşke bir faydam dokunsa.
canım çok rahat oturuluyor valla öyle pat diye oturmayacaksın tatlım dedim ya milim milim ilerleteceksin ben bile hala pat diye oturamıyorum ama tabi ilişkiye gire gire ilerleme oldu bende sendede olacak. kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 28 yaşımdayım zaten geç evlendim okul, iş derken erteledim evliliği hayalimde hep bir bebek vardı kız olsun adı Bahar olsun dedim belki şimdiye kadar hamile kalırdım ve şu an karnımda olabilirdi. neye inandırdım kendimi biliyormusun ben ilişkiye giriyorum diyordum ama kocaman bir yalanmış. ben Baharımdan kısa süreliğine vazgeçmişim tam yendim myom çıktı gözünün önüne getir halimi ve istekli ol canım hayallerini erteleme. ilişkiye aşkla gireceğin günler yakındır eğer azimli olursan. kendine dert yapma ve erteleme.
ne zaman ne istersen özelden de msj atabilirsin yardımcı olurum sana
Korkuyorom iste sanki bir ameliyata giricem..aslinda canimda tatli degil ama bir turlu asamadim.yaridan sonra panik oluyorum.soguk terler dokuyorum...gidip gelmede oluyo aslinda..oyle iste canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?