Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aman da amannnn bak şimdik ismimi görünce heyecanladımm kıslar...hemde en baştayımm allahım bana güç ver ve hırslandırrr ve bu hafta bitireyimm yarabbimm...aminnn diyeyimm:))))

hep boyle ol canım sıkı egzersız yap...ya hıc olmadı gunde 10 dk bıle yetecek ınan bana...

super canım bıtmıs artık egzersızlerın şimdi kendını p..s hazırla canım...alabılecegını dusun hemen hemen p..s boyundasın cunku ilişki oncesı yarım saat egzersız yaparsan vajı genısleyecek ve p...s cok rahat alacaksın...inşallahhh hadi halayını cekelımmm en kısa zamanda

ne güzel ne güzel herkes ilerliyor, ben takilip dursam da ilerlemeleri okudukca vazgecmekten vazgeciyorum.

sela1 ben özel mesaj yollayamiyorum ama bahsettigini cok isterim.

canım benım umutsuzluga kapılma asıl o zaman motıve olup yapman gerekıyor...yavas yavas acele etmeden sende basarabılırsın aklındatakılan ne olursa sor canım elımızden geldıgınce yardımcı oluruz ...

evettt topıgımızee bı tane daha tospalak gelıyoonaz benden 1 gun once yenmıstıııbebiş sırası bende demekki

tatlım nerelerdesınn yoktun?heyecan vee azımlı oll bu hafta ıcı sıkı calısırsan neden olmasınn?

Canim ya migren sagolsun giremedim surekli uyudum.. reglm dun bitti birazdan egzersiz yapmak istyrm ama kasiklarimda agri var bikac gundur..
ins cnm 23 Nisana kadar yapamasamda bidahaki reglime kadar yapcam hedefim bu..

Sen naslsn tatlmm

Canim ya migren sagolsun giremedim surekli uyudum.. reglm dun bitti birazdan egzersiz yapmak istyrm ama kasiklarimda agri var bikac gundur..
ins cnm 23 Nisana kadar yapamasamda bidahaki reglime kadar yapcam hedefim bu..

Sen naslsn tatlmm

off cok gecmıs olsun canım mıgren kotu...suanda hangı asamadasın canım? inşallahh canım en ksıa zamanda yenersın

off cok gecmıs olsun canım mıgren kotu...suanda hangı asamadasın canım? inşallahh canım en ksıa zamanda yenersın

Evet canim ya oyle biktirdiki cekilcek gibi degil oluden farkim yok ruh gibi yatiyorum
Valla canim serce parmagimi alabiliyorum bekletip hareket edebiliyorum icinde ama git gel yapamadm serceyle.. zaten parmagimi oyle skyoki vaji icinde fazla bekletemiyorum nefes egzersizlerine ragmen.. serceyi rahatca alip gel git yapicam snra isaret parmagi ins

peki canım aparata gecsen cok daha kolay alırsın aslında birde oyle denemenı tavsıye ederım..boyle rahat edıyorsan sen bılırsın ama bence hareketlerı fln daha rahat yapabılırsın dıye dusunuyorum..

peki canım aparata gecsen cok daha kolay alırsın aslında birde oyle denemenı tavsıye ederım..boyle rahat edıyorsan sen bılırsın ama bence hareketlerı fln daha rahat yapabılırsın dıye dusunuyorum..

Canim ya benm doktrr ille parmak diyo.. ben kulak cubugunu yapamamistm hatirliyosn demi aparatla nasl yapayim yonu bulamamki

Bugun topik sessize benziyo...bende motive olmaya calisiyorum.yarin yapmayi dusunuyorum...p...si yariladim simdi tamaminda...cok heyecanliyim ya bitsin bu dert bitsn bu amansiz aci...:-( mutlu olmak istiyorum artik....

Bugun topik sessize benziyo...bende motive olmaya calisiyorum.yarin yapmayi dusunuyorum...p...si yariladim simdi tamaminda...cok heyecanliyim ya bitsin bu dert bitsn bu amansiz aci...:-( mutlu olmak istiyorum artik....

Evet sessiz canim.. Korkma yapabilirsin en zoru basarmissin zaten daha neden korkuyosun guven kendine kurtul bu cileden

Evet sessiz canim.. Korkma yapabilirsin en zoru basarmissin zaten daha neden korkuyosun guven kendine kurtul bu cileden

Korkuyorom iste sanki bir ameliyata giricem..aslinda canimda tatli degil ama bir turlu asamadim.yaridan sonra panik oluyorum.soguk terler dokuyorum...gidip gelmede oluyo aslinda..oyle iste canim

ya canim ya sen beni cok guzel motive ediyosun allah razi olsun senden.basarmaya calisicam ustune nasil oturucam onu dusunuyorum..offf ya senide skiyorum kusura bakma

canım yeni gördüm msjını kusura bakma çok zayıfmışım gibi tatlı yaptım saatlerce ondan giremedim nete:))))
şimdi sana şunu söliyim beni sıkmıyorsun asla aksine memnun oluyorum ben keşke bir faydam dokunsa.
canım çok rahat oturuluyor valla öyle pat diye oturmayacaksın tatlım dedim ya milim milim ilerleteceksin ben bile hala pat diye oturamıyorum ama tabi ilişkiye gire gire ilerleme oldu bende sendede olacak. kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 28 yaşımdayım zaten geç evlendim okul, iş derken erteledim evliliği hayalimde hep bir bebek vardı kız olsun adı Bahar olsun dedim belki şimdiye kadar hamile kalırdım ve şu an karnımda olabilirdi. neye inandırdım kendimi biliyormusun ben ilişkiye giriyorum diyordum ama kocaman bir yalanmış. ben Baharımdan kısa süreliğine vazgeçmişim tam yendim myom çıktı gözünün önüne getir halimi ve istekli ol canım hayallerini erteleme. ilişkiye aşkla gireceğin günler yakındır eğer azimli olursan. kendine dert yapma ve erteleme.
ne zaman ne istersen özelden de msj atabilirsin yardımcı olurum sana

canım bugün yazdıgımı okudunmu bilmiyorum bende senin aşamalarındayım bugün kadın dog.dok. gittim halletmişin dedi çatalda muayne etti kendimi rahat bıraktım gerçekten hiçbirşey anlamadım. Bugün regl olmasam kesin denerdim.O Kasların ilk girişte oldugunu anlattı hatta muyne ederken gösterdi devamında istesende kasamazsın çünkü kas yok dedi.Gerisi büyük bir boşluk.Aynen balonu düşün biz o kısmı geçiyoruz ilerisi çok geniş bir alan.

p..s in yarısını mı alıyosun cnm çokk iyi bitti sayılır. ohh gözümüz aydın bi kişi daha kurtuldu

canım her zaman küçükten başla.
mesela 12 cm ye geldin önce 10 u al sonra 12 yi. bu şekilde daha kolay oluyo almak garanti yani :)

Sagol cnm ben ozelden msj atamiyorum ama.yinede ben oturamam gibi geliyo.dedigin pozisyonfa kendimi yapamayacagim icin esim yapar gibi geliyo bana.artik kacmanin bi caresi yok.o pozisyon bana mantikli geldi ama oturmadan.bitsin artik bu cile esimle rahat bir cinsel hayatim olsin istiyorum.zulum olmaktan ciksin.uyusturucu sprey deniycem bide yarin deniycem dua et bana haber veririm sonucu.ama cidden senin gazinla motive oldum.birinin bana telkin vermesi lazim.bende27 yasindayim.7aylik evliyim.bebek dusunmuyorum daha.insallah sende baharina kavusursun.bende kiz istiyorum buarda

Canım dün akşamki destegin sayesinde kendime çok büyük bir güven geldi ve rahat bir şekilde muyne oldum iyiki sizlerin destegi var.Burada terapiye gittigimden çok daha hızlı ilerledim çooooooooooooook teşekkürlerrrrrrrrrrr

Korkuyorom iste sanki bir ameliyata giricem..aslinda canimda tatli degil ama bir turlu asamadim.yaridan sonra panik oluyorum.soguk terler dokuyorum...gidip gelmede oluyo aslinda..oyle iste canim

Canim boyle dusunursen asamazsin dusun insanlar bundan zevk aliyorlar.. aci olsa millet kocasina okadar cilve yaparmiydi.. gozunde fazla buyutme.. guzel dusun ki guzel gecsin.. Ben yapabilecegine inaniyorum.. yariya gelince bekle derin nefes al ver gevsemeye calis esinle konus o anda snra azck disini sk ve ilerle ki disini skmaya gerek bile kalmicak bence .. kolayca gircektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…