- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.381
sağol canım duan için. Ben de hepimize dua ediyorum. Her gece diyorum allahım beni de forumdaki arkadaşlarımı da kurtar bu hastalıktan. Aklıma geldiği her an allahım kurtar beni bu dertten diye yalvarıyorum. Umarım hepimiz kurtuluruz. Sana tekrar geçmiş olsun, gerçekten yaşamayan bilmiyor bu seneki gribi. Benim eşim bile inanmadı, nazımdan kalkmıyorum diye bir sürü moralimi bozdu. Ben de günlerce ne ev işi yaptım ne yemek yaptım. Sersefalet yaşadık öyle. Daha bu hafta tam içime sinesi temizlik yapabildim. Dile kolay yani geçmiş olsun demek, kolay kolay geçmiyor maalesef. Hala boğazım sızlıyor her sabah. öğleye kadar 5-10 kez hapşırıyorum. Ama zencefille baldan heralde, şükür gribe çevirmedi. Sadece boğaz yangısı var 1 haftadır. Umarım o da geçer de kurtulurum artık. Dilerim sen de bir an önce toparlanırsın.
kuzular ben geldim nasılsınızzzzzzz
yarışma başlatmış niloş.yarışmaya katılan bütün arkadaşların Allah yardımcıları olsun.tarihi kaç attınız bayanlar
canımm benim çok geçmiş olsun...
kuzular ben geldim nasılsınızzzzzzz
ben vajiyi yeneli 4,5 ay gibi bi süre oldu.bebk hayalım bile yoktu.ama bu 4,5 aylık sürede bol bol bebk hayali kurdum.Rabbim inş bana ve tüm isteyenlere nasip edr.sizlerde biran önce bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip edr.avatarıma bebk avatarı koymak istiyordum nedense elim varmıyordu.bugün bi ilk başardım ve avatarıma bebiş resmi koydum(dua niyetine) bu beiş avararımda durduğu sürece babk isteğim devam edecek.demem oki bu resmi bile değiştirmek hayalidi benim için eminim hepimiz için öyle.ama şükürki Rabbim bebk hayali bile kurmamıza izin veriyor yeterki siz elinizden geleni(egzersizinizi bol bol )yapın.
hoş bulduk balım .bende iim çok şükür.yazını görmedim kaçıncı sayfada bakayım tavsiyelrde bulunayım sanacanımmm benim hoşgeldin...çok şükür allahıma çok iyiyizz sen nasılsın???forumda bişeyler yazdım geriye dönük...varmı bana tavsiyen:)))
oh ohh ii maşaallh inşş listedekilerin hepsi 23 nisana kadar başarır23 nisann neşe doluyor insan:))))
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!! bebişini sevsinler senin, pek şirin olmuş :)))
canımsınnn yaa...allahım gönlüne göre versin..en kısa zamanda bebişin olsun inşallahhh..dualarımız seninle...:)))
hoş bulduk balım .bende iim çok şükür.yazını görmedim kaçıncı sayfada bakayım tavsiyelrde bulunayım sana
oh ohh ii maşaallh inşş listedekilerin hepsi 23 nisana kadar başarır
hoşbulduk canım.evet bugün değiştirdim avatarımı.teşekkür edrim
ben vajiyi yeneli 4,5 ay gibi bi süre oldu.bebk hayalım bile yoktu.ama bu 4,5 aylık sürede bol bol bebk hayali kurdum.Rabbim inş bana ve tüm isteyenlere nasip edr.sizlerde biran önce bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip edr.avatarıma bebk avatarı koymak istiyordum nedense elim varmıyordu.bugün bi ilk başardım ve avatarıma bebiş resmi koydum(dua niyetine) bu beiş avararımda durduğu sürece babk isteğim devam edecek.demem oki bu resmi bile değiştirmek hayalidi benim için eminim hepimiz için öyle.ama şükürki Rabbim bebk hayali bile kurmamıza izin veriyor yeterki siz elinizden geleni(egzersizinizi bol bol )yapın.
canımmm benim yaa çok teşekkür ederim inşallah olucak başarıcam bu sefer...ben sadece şu ıkınma olayı varya onu çok iyi beceremiyorum...bir anda aparatı koyunca vajiyeee ıkınmayı unutuyorummm tam yapamıyorumm..(( diye yazmıştımm...bu akşam veya hafta sonu deneme yapıcamm allahın izniyle...
canım eşinin p.... ölç aparatınla aynı boyuttamı.deneme yapacağın günde ;önceki gün bol bol egzersi yap.iice alışsın.deneme günüde ılık bi duş iice rahatla ve kendini şartlandırma.başka şylerle uğraş.denemeden bi saat önce aparatını al yarım saat bekle.benim tuvalet ihtiyacım olmuştu.seninde mutlaka olur.çıkar ihtiyacını gör tekrar aparatı al.eşinde o zaman kadar geçsin.ben üstte başarmıştım aparatı çıkardım eşim ittirdi bende eşime doğru kendimi ittim hop içerde anlamamıştım bile
Canım iterken ıkınman faydana tabi rahatça alabilirsin ama eger unutuyorsan takıldığın yerde ıkın kabız olmuşsunda sanki büyük tuvaletine zorluyomussun gibi ıkın aparattada çok rahat oluyo ben nefesimi tutuyordum heyecandan olmuyodu tabi sonra aklıma geliyodu ıkınıyodum çok rahat alıyodum ınan bana ne kadar çok ıkınırsan o kadar rahat alabiliyorsuntamam canımm inşallah benim hopppp içerde olur...benim tek sorunummm nefes alışlarımmm bir anda heyecanlanabiliyorumm...o zaman hemen aparat içimden çıkıyor...acı oluyorr...umarım bir sorun olmaz..
senin de nickin değişmiş galiba kızma bana canım ama baştan beri hep doktor araştırıyorsun şimdiye çoktan yenmiştin gittiğin doktor jinekolog ne anlasın hipnozdan, hangi aşamadasın egzersiz yapıyor musun yapmıyorsan yavaş yavaş başla birebir ilgilenelim başlayıp da yenmeyen pek yok.
sağol arkadaşım.
zaten sonra her bayan gibi önünde sonunda ilişkiye girdiler tabi hatta bi tanesinin iki oğlu var.
korkma yaa hiç bişey yok diyo ama o zamanlar bacaklarımı açamıyorum diyodu , duvar gibi bişey napıcam diyodu bana :))))
şimdi de sakın korkma hiç bişey yokmuş ay bu muymuş vs. dediler ama olan benim psikolojime oldu.
ne diyim yani
şu an ağlıyorum biliyormusun. adetim gecikti diye doktora gittim bebek falan yok ama pcos varmı diye bakacak hastaneden çıktım annem aradı ailevi bazı problemler var babam rahatsız yanına gidicem öğleden sonra aynı şehirde oturmuyoruz. çok moralim bozuktu bunu görünce çok mutlu oldum teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?