Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benim çok geçmiş olsun...

yarışma başlatmış niloş.yarışmaya katılan bütün arkadaşların Allah yardımcıları olsun.tarihi kaç attınız bayanlar

ben vajiyi yeneli 4,5 ay gibi bi süre oldu.bebk hayalım bile yoktu.ama bu 4,5 aylık sürede bol bol bebk hayali kurdum.Rabbim inş bana ve tüm isteyenlere nasip edr.sizlerde biran önce bu sıkıntıdan kurtulmayı nasip edr.avatarıma bebk avatarı koymak istiyordum nedense elim varmıyordu.bugün bi ilk başardım ve avatarıma bebiş resmi koydum(dua niyetine) bu beiş avararımda durduğu sürece babk isteğim devam edecek.demem oki bu resmi bile değiştirmek hayalidi benim için eminim hepimiz için öyle.ama şükürki Rabbim bebk hayali bile kurmamıza izin veriyor yeterki siz elinizden geleni(egzersizinizi bol bol )yapın.

canımsınnn yaa...allahım gönlüne göre versin..en kısa zamanda bebişin olsun inşallahhh..dualarımız seninle...:)))

canımmm benim hoşgeldin...çok şükür allahıma çok iyiyizz sen nasılsın???forumda bişeyler yazdım geriye dönük...varmı bana tavsiyen:)))
hoş bulduk balım .bende iim çok şükür.yazını görmedim kaçıncı sayfada bakayım tavsiyelrde bulunayım sana
23 nisann neşe doluyor insan:))))
oh ohh ii maşaallh inşş listedekilerin hepsi 23 nisana kadar başarır
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!!! bebişini sevsinler senin, pek şirin olmuş :)))

hoşbulduk canım.evet bugün değiştirdim avatarımı.teşekkür edrim

canımmm benim yaa çok teşekkür ederim inşallah olucak başarıcam bu sefer...ben sadece şu ıkınma olayı varya onu çok iyi beceremiyorum...bir anda aparatı koyunca vajiyeee ıkınmayı unutuyorummm tam yapamıyorumm..(( diye yazmıştımm...bu akşam veya hafta sonu deneme yapıcamm allahın izniyle...

allah en kısa sürede dilediğin bebeğe kavuştursun canım

canım eşinin p.... ölç aparatınla aynı boyuttamı.deneme yapacağın günde ;önceki gün bol bol egzersi yap.iice alışsın.deneme günüde ılık bi duş iice rahatla ve kendini şartlandırma.başka şylerle uğraş.denemeden bi saat önce aparatını al yarım saat bekle.benim tuvalet ihtiyacım olmuştu.seninde mutlaka olur.çıkar ihtiyacını gör tekrar aparatı al.eşinde o zaman kadar geçsin.ben üstte başarmıştım aparatı çıkardım eşim ittirdi bende eşime doğru kendimi ittim hop içerde anlamamıştım bile

tamam canımm inşallah benim hopppp içerde olur...benim tek sorunummm nefes alışlarımmm bir anda heyecanlanabiliyorumm...o zaman hemen aparat içimden çıkıyor...acı oluyorr...umarım bir sorun olmaz..

tamam canımm inşallah benim hopppp içerde olur...benim tek sorunummm nefes alışlarımmm bir anda heyecanlanabiliyorumm...o zaman hemen aparat içimden çıkıyor...acı oluyorr...umarım bir sorun olmaz..
Canım iterken ıkınman faydana tabi rahatça alabilirsin ama eger unutuyorsan takıldığın yerde ıkın kabız olmuşsunda sanki büyük tuvaletine zorluyomussun gibi ıkın aparattada çok rahat oluyo ben nefesimi tutuyordum heyecandan olmuyodu tabi sonra aklıma geliyodu ıkınıyodum çok rahat alıyodum ınan bana ne kadar çok ıkınırsan o kadar rahat alabiliyorsun

evet değiştirdim, ya ben çok zor biriyim kendime bişey sokmakmı oraya dokunmayı bile zor aştım oyüzden doktr dedim arayınca yok kişiye özel tedavi bilmem ne öyle bir anlatıyorlarki sanki farklı bir teknikleri var gibiydi ama para kaptırıpta aşamadıktan sonra anladım gerçeği şuanda tek kızdığım kişi kendimim yani egzersiz yapıyorum 4 boy fallusum var ilk 2 boyda 5 ve 8cm de sorun yok ama 3.boyu ilerletemedim tekrar çalışacağım bugün ((

kızlar ben bu konuda fikrimi söylemek istiyorum kimse kızmasın bana ama benimde bekar arkadaşlarım var ve ben en yakınlarıma arkadaşlarıma bile anlatamadım hatta özellikle anlatmadım... bşiliyorum insan birilariyle paylaşmak istiyor ama bu arkadaşımız gibi bekar insanlara kesinlikle anlatılmaması gereken birşey ki zaten evlilerede anlatsan halinden pek anlamazlar bence... ben kıyamıyorum arkadaşlarıma ve anlatamıyorum ALLAH korusun belki onlarında başına gelirse kendimi suçlu hissederim diye( ama ALLAH ım bizi burada birleştirdi herkes aynı dertten olduğu için hepimiz birbirimize anlatabiliyoruz ve yenenler bize çok yardımcı oluyor ALLAH razı olsun...

sela canım nasılsın görüşemıyoruz epeydir beni sınav stresi bastı çok kötüyüm ders çalışıyorum ama aklım hep burda sizlerde aklıma yaşadıklarım geliyo hala atamadım aklından sana çok dua ediyorum yardım ve senin bu durumdan kurtulmanızı çok istiyorum.Allah yardımcınız olsun canım

pco inşallah yoktur varsa da çok kafana takma burda bir arkadaşımız tedavi falan görmeden hamile kaldı, babana geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…