- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.401
evet değiştirdim, ya ben çok zor biriyim kendime bişey sokmakmı oraya dokunmayı bile zor aştım oyüzden doktr dedim arayınca yok kişiye özel tedavi bilmem ne öyle bir anlatıyorlarki sanki farklı bir teknikleri var gibiydi ama para kaptırıpta aşamadıktan sonra anladım gerçeği şuanda tek kızdığım kişi kendimim yani egzersiz yapıyorum 4 boy fallusum var ilk 2 boyda 5 ve 8cm de sorun yok ama 3.boyu ilerletemedim tekrar çalışacağım bugün((
sela canım nasılsın görüşemıyoruz epeydir beni sınav stresi bastı çok kötüyüm ders çalışıyorum ama aklım hep burda sizlerde aklıma yaşadıklarım geliyo hala atamadım aklından sana çok dua ediyorum yardım ve senin bu durumdan kurtulmanızı çok istiyorum.Allah yardımcınız olsun canım
Canım benim tekrar egzersize başlamana çok sevindim inşallah bikaç güne kalmaz kurtulursun umudunu hiç kaybetme sen bunu çoktan hakettin esinde özlemiştır şimdi seni sorun yaşamaz kurtulursunuz inşallah canım benim ezan okunuyo şuan Allahım yardımcın olsun dertlerinden kurtul...sağol beyceyim ben de seni özledim. umarım sınavın çok iyi geçer ve gönlündeki puanı alırsın. ben yeniden egzersize başladım. 10cmde hala biraz zorlanıyorum ama dün 25dk bekletebildim içimde. bugün de yapıcam inşallah. duaların için sağol, çok ihtiyacım var gerçekten. çok uzadı bu iş, umarım bu sefer sonum hüsran olmaz da kurtulurum. umutlu bir şekilde sabırla devam edeceğim. benim de güneşim doğar inşallah.
malesef ben bir site adi öneremiyorum ama tavsiyem öyle herhangi bir seti ismarlamamak. ben kendi kullandigimdan memnun degilim, simdi yenisini ismarladim. setler de öyle ucuz degiller. genelde 4lü setler var ama bunlardan 2 numarandan 3 numaraya gecis zor, yani arasinda cok fark var. bu yüzden 6'li olanlari tavsiye edeyim. 8`liler de var. ben uclari daha yuvarlak olanlari ismarladim, kullandigimin tutacagi var, cok iyi cok ala ama bana ucu sivri geldi. daha önce dilatörle calismadiysaniz, 0 numarali olandan baslamak basari hissiyati icin tavsiye ediliyor. misal ben 1'le 5 gündür ugrasiyorum. basarisizligimi dilatöre attim :/ yani. bir de rus kiliseleri gibi sogan basli setler var, bunu diyene kadar penis basi desem de olurmus. neyse bunlari da baslangic icin almayin diyorlar. belli markalar var önce cikan, soul source, pure romance, amielle gibi. bir inceleyin.
Kizlar yaaaa benim hic egzersiz yapasim yokiki gundur erteleyip duruyom nezaman egzersize gecsem esim hadi cikalim snra yaparsn dedi simdide evdeyim ama yapmiyorum:95::95:
Ben bu tembellikle ohooo 23 nisana kadar zor yenerm.. yok iste yok kiziyorm kendime ama egzersize gecemiyoooommm
sağol canım duan için. ben de hepimize dua ediyorum. her gece diyorum allahım beni de forumdaki arkadaşlarımı da kurtar bu hastalıktan. aklıma geldiği her an allahım kurtar beni bu dertten diye yalvarıyorum. umarım hepimiz kurtuluruz. sana tekrar geçmiş olsun, gerçekten yaşamayan bilmiyor bu seneki gribi. benim eşim bile inanmadı, nazımdan kalkmıyorum diye bir sürü moralimi bozdu. ben de günlerce ne ev işi yaptım ne yemek yaptım. sersefalet yaşadık öyle. daha bu hafta tam içime sinesi temizlik yapabildim. dile kolay yani geçmiş olsun demek, kolay kolay geçmiyor maalesef. hala boğazım sızlıyor her sabah. öğleye kadar 5-10 kez hapşırıyorum. ama zencefille baldan heralde, şükür gribe çevirmedi. sadece boğaz yangısı var 1 haftadır. umarım o da geçer de kurtulurum artık. dilerim sen de bir an önce toparlanırsın.
niye uapamıyosun bakim
forum karşısında egzersiz çok ii oluyo canım ben hep öle yapardım
buraya yazacam diye hızlanırdım
yapmadan kalkmazdım canım hadi sen yap bize bildir
Ben ortami hazirlim isinsin ev biraz yapicam egzersiz nolursa olsun bu erteleme hastaligi olan illete kurban olmicam.. Bu ayni namaz vakti gelirde seytn durterya otur kilma diye.. simdide egzersize gecicem bsy durtuyo beni :99::99:
Ben de yeni üyeyim, ne güzel denemeler yapabiliyorsunuz ben daha bunların hiçbirini yapamıyorum zor durumdayım bana da yarımcı olurmusunuz lütfen. Yeni üyelikten dolayı özel mesaj da yazamıyorum100 mesajı doldurmak zor...
Ben de yeni üyeyim, ne güzel denemeler yapabiliyorsunuz ben daha bunların hiçbirini yapamıyorum zor durumdayım bana da yarımcı olurmusunuz lütfen. Yeni üyelikten dolayı özel mesaj da yazamıyorum100 mesajı doldurmak zor...
merhabalar bende yeni üyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?