Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herşeyde bir hayır vardır canım belki senin için hırs olmuştur, güzel ilerlemişsin bence boyuttan ziyade oraya birşeyin gireceğini beynin kabullenmesi yetiyor, inşallah tez zamanda kurtulursun bu dertten.

sağol beyceyim ben de seni özledim. umarım sınavın çok iyi geçer ve gönlündeki puanı alırsın. ben yeniden egzersize başladım. 10cmde hala biraz zorlanıyorum ama dün 25dk bekletebildim içimde. bugün de yapıcam inşallah. duaların için sağol, çok ihtiyacım var gerçekten. çok uzadı bu iş, umarım bu sefer sonum hüsran olmaz da kurtulurum. umutlu bir şekilde sabırla devam edeceğim. benim de güneşim doğar inşallah.

Canım benim tekrar egzersize başlamana çok sevindim inşallah bikaç güne kalmaz kurtulursun umudunu hiç kaybetme sen bunu çoktan hakettin esinde özlemiştır şimdi seni sorun yaşamaz kurtulursunuz inşallah canım benim ezan okunuyo şuan Allahım yardımcın olsun dertlerinden kurtul...

çok teşekkürler

Kizlar yaaaa benim hic egzersiz yapasim yok iki gundur erteleyip duruyom nezaman egzersize gecsem esim hadi cikalim snra yaparsn dedi simdide evdeyim ama yapmiyorum:95::95:
Ben bu tembellikle ohooo 23 nisana kadar zor yenerm.. yok iste yok kiziyorm kendime ama egzersize gecemiyoooommm

Son düzenleme:
Ben ortami hazirlim isinsin ev biraz yapicam egzersiz nolursa olsun bu erteleme hastaligi olan illete kurban olmicam.. Bu ayni namaz vakti gelirde seytn durterya otur kilma diye.. simdide egzersize gecicem bsy durtuyo beni :99::99:

Son düzenleme:

niye uapamıyosun bakim
forum karşısında egzersiz çok ii oluyo canım ben hep öle yapardım
buraya yazacam diye hızlanırdım
yapmadan kalkmazdım canım hadi sen yap bize bildir

canımm çok geçmiş olsun. iyileşmeye başladın sanırım.
egzersize de başlamışsın canım arkadaşım.
inşallah bitecek canım az kaldı.
bende nezle oldum sanırım ama seninkinden mi bilmiyorum.
çocukluğumdan beri bu mevsimde güneş nezlesi olurum.
gözlerim dolu dolu dolaşıyorum :)))
10 da çıkıyorum işten pek giremiyorum.
bu ay 2 gün gecikti adetim dedim hamileyim kesin test yaptım negatif akşamada regl oldum zaten.
ben erken olurdum ya bu ay tm normalş zamanda oldu. dedim kadın olmak böyleymiş.
regl biterbitmez dr a gidicem çock.
rabbim isteyen herkese nasip etsin

niye uapamıyosun bakim
forum karşısında egzersiz çok ii oluyo canım ben hep öle yapardım
buraya yazacam diye hızlanırdım
yapmadan kalkmazdım canım hadi sen yap bize bildir

Nebilm yaaa:44: regl girdi araya sogudum neguzel duzenli calisiyodum.. bsyler atistriyom baslicam smdi cnmmmm
sen nasilsinn

Başı girmişti ,sonrada bi yanma oldu,kaç gün oldu denemiyoruz.2 gün olduuu:)bebek istiyorummmm,10 cm mum oluyorr.mumda gel git yapamıyorum ama;p..s hiçç sonuna kadar girmiyorryama oluyor ,o esnada telaş yaıpıyorum,allahım şu iş olsada tekrar balayına çıksammmbalayımdan hiç bi şey anlamamıştım çünkü(geçen sene gene tatilde tam bi hüsraann ,b sefer bu işi halledipte gitmek istiyorum(((
dua edin ne olur:)bugun dua edicektim yasin falan okucaktım ama cam falan sildim ((

Ben ortami hazirlim isinsin ev biraz yapicam egzersiz nolursa olsun bu erteleme hastaligi olan illete kurban olmicam.. Bu ayni namaz vakti gelirde seytn durterya otur kilma diye.. simdide egzersize gecicem bsy durtuyo beni :99::99:

Ben de yeni üyeyim, ne güzel denemeler yapabiliyorsunuz ben daha bunların hiçbirini yapamıyorum zor durumdayım bana da yarımcı olurmusunuz lütfen. Yeni üyelikten dolayı özel mesaj da yazamıyorum 100 mesajı doldurmak zor...

Hoşbulduk, özel mesaj atamamak kötü ya. Yardıma ihtiyacım var acilen ama kime soracağımı bilemiyorum. Herkes ilerleme katettiğini yazıyor ne güzel peki en başta nasıl başlıyorsunuz denemelere?

Canim hosgeldin aramiza bizde oyle ha demede yapmadik canim ugrasla cabayla sabirla yavas yavas.. Oncelikle kararli ol yenmekte.. en onemlisi bu..
Hic jinekologa gittinmi fizyolojik bi sorun varmi yokmu.. Nekadarlik evlisin ve hic egzersiz denedinmi yada hangi asamadasn.. burdaki herkes yardimci olcaktir sana canim ilk sayfayi oku onemli bilgiler var orda.. yenenlerin topigi var orayi oku umut olur sana cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…