- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.421
Psikoloğa gittim ama fayda göremedim maalesef çok üzgünüm...
Jinekoloğa gitmeye korkuyorum psikoloğa gittim kulak çubuğuyla başla dedi ama yapamıyorum daha farklı ne yapabilirim?
yok hayır .yani daha evli değilim öyle diyim.ben kulak misafiri oldum dinliyordum
yok hayır .evli değilim.ben kulak misafiri oldum dinliyordum
kendi halayımı kendimde çekerim hehehehehehe uyuşturucu sprayim olmadan 5. denememi atlattım çok ta rahat oldu darısı jelden kurtulduğum güne inşaallahhh
eşim memleketine gitti ve şimdi keyfi orada duruyo yarın akşama evde olmazsan egzersizi bırakcam dedim yemin ettim ve eşim de gelmicem dedi bırakcam o zaman dedim ve bıraktım gerçekten ben kimin için uğraşıyorsam sanki. ben sevgili arkadaşlarından daha önemsizmişim kızlar. ne diye kendimi zorluyorsam.
Yenenlerin topiğine nereden gireceğiz.
yok merak ettim sadece,üzücü bir sey olmali allah yardımcı olsun
eşim memleketine gitti ve şimdi keyfi orada duruyo yarın akşama evde olmazsan egzersizi bırakcam dedim yemin ettim ve eşim de gelmicem dedi bırakcam o zaman dedim ve bıraktım gerçekten ben kimin için uğraşıyorsam sanki. ben sevgili arkadaşlarından daha önemsizmişim kızlar. ne diye kendimi zorluyorsam.
hayir sen cok önemlisin. üzgün ve kizginsin, anliyorum ama cok da siyah-beyaz olmamak lazim hayatta. simdi kiz, vur, kir ama buraya kadar getirdigin seyi birakma, bunu tehdit malzemesi olarak da kullanma. önce kendini önemsemekten vazgecme. sen bunu sadece esin icin degil en basta kendi öz benligin icin yapiyorsun. bazen kizinca amaaaaaaaan ne ugrasiyoruz ki hepimiz diyoruz ama isin alsi öyle degil elbet. önce kendimiz icin. esinin de belki bir iki gün kafayi dagitmasi iyi olur, döndügünde kendine güveni yüksek sevdicegini bulsun. üzülme.
Kizlar eldiveni geçirdim elime ve parmagimi alcam simdi.. Tedirginim.. reglim girmeseydi araya bukadar zorlanmicaktim.. Dua edin bana olumlu düsünmeye çalisiyorum.. :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?