Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Psikoloğa gittim ama fayda göremedim maalesef çok üzgünüm...

Psikologa bende gittim canim.. :) banada yaramadi.. Simdi cinsel terapiste gidiyorum faydasini görüyorum.. Ama hersey kendinde bitiyo.. en çok bu sitenin faydasini gordum.. çunku tam anlamiyla kendimi ifade edebildigim ve anlasildigim tek yer burasi.. bi sn bakayim linki vereym cnm..

Eger jinekologta muayene olduysan ve sorun yoksa baslayabilirsin egzersizlere.. aynayi al vajini incele.. ikin ve ikindikça oranin açildigini gorceksin cnm

eşim memleketine gitti ve şimdi keyfi orada duruyo yarın akşama evde olmazsan egzersizi bırakcam dedim yemin ettim ve eşim de gelmicem dedi bırakcam o zaman dedim ve bıraktım gerçekten ben kimin için uğraşıyorsam sanki. ben sevgili arkadaşlarından daha önemsizmişim kızlar. ne diye kendimi zorluyorsam.

Jinekoloğa gitmeye korkuyorum psikoloğa gittim kulak çubuğuyla başla dedi ama yapamıyorum daha farklı ne yapabilirim?

Canim bende ilk kulak çubuguyla denedim ama olmadi yapamadim yönünü bulamadim.. sonra serçe parmagimla denedim dusun hep dedimki ama kulak çubugunu alamadim onu nasil alirim.. öylede kolay oldukiii
Doktorum parmak tedavisi uyguluyo.. çok kolay oluyo.. bu sorun ancak egzersizle atlatilir cnm ..

Son düzenleme:
kendi halayımı kendimde çekerim hehehehehehe uyuşturucu sprayim olmadan 5. denememi atlattım çok ta rahat oldu darısı jelden kurtulduğum güne inşaallahhh

canım beni,m gerek yok uyuşturmayaki. bende kurtulamadım jelden ya nasıl olcak bilmem. ya 4-5 aydır giriyoruz ilişkiye ama çok az jel kullanıyoruz yine

Canim çok üzüldüm gerçekten neden böyle yaptiki bunalmistir belkide ya

kendin için bebeğim kendin için yap.bende kocama kızardım yapmazdım sonra bir düşündüm ben kadınım ve diğer bayanlardan neden eksik ve bilgisiz yaşayayım.sonra bir azim geldi yaptım egzersize ilk öyle başladım

hayir sen cok önemlisin. üzgün ve kizginsin, anliyorum ama cok da siyah-beyaz olmamak lazim hayatta. simdi kiz, vur, kir ama buraya kadar getirdigin seyi birakma, bunu tehdit malzemesi olarak da kullanma. önce kendini önemsemekten vazgecme. sen bunu sadece esin icin degil en basta kendi öz benligin icin yapiyorsun. bazen kizinca amaaaaaaaan ne ugrasiyoruz ki hepimiz diyoruz ama isin alsi öyle degil elbet. önce kendimiz icin. esinin de belki bir iki gün kafayi dagitmasi iyi olur, döndügünde kendine güveni yüksek sevdicegini bulsun. üzülme.

Kizlar eldiveni geçirdim elime ve parmagimi alcam simdi.. Tedirginim.. reglim girmeseydi araya bukadar zorlanmicaktim.. Dua edin bana olumlu düsünmeye çalisiyorum.. :18:

eşim kafasını dağıtmıştı zaten çünkü biz daha bu haftasonu ordaydık bu bir iş için gitmişti ama sırf arkadaşlarını görmek için hala orda duruyo arkadaşlarıyla da zaten her gittiğimizde gördüğü arkadaşları. neyse kızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama bıraktım artık çaba gayret yok. biraz da o çabalasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…