Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sen bu işi yap kendine güvenin gelecek bak bizi dinle ve kendin için tekrar başla şu egz.

ama niye kendini cezalandirir gibi senin yükünü hafifleticek bir seyden vazgeciyorsun? hih cabalasin tabii, bizler ekstra hassas kadinlariz. her sözü, her bakisi bile buna baglayabiliyoruz. bunu bile bile kirici olabiliyor esler ama birakmak cözüm olmamali. istedigin sey destek, anliyorum. bazen cabalarinin farkindayim bile demiyorlar. sunu bir atlatiyim o zaman burnundan getircem diye düsün. onun bu haline inat, hirsla saril. hehe sonra hatirlatip, yaralama sirasi sana gecer. yasasin kötülük!

Kizlar eldiveni geçirdim elime ve parmagimi alcam simdi.. Tedirginim.. reglim girmeseydi araya bukadar zorlanmicaktim.. Dua edin bana olumlu düsünmeye çalisiyorum.. :18:

canım alamayacağını düşününce alamazsın önceden rahatlıkla aldığını düşün nefes al ver bekle biraz rahatladığını hissettiğin anda başla egzersize..

canım alamayacağını düşününce alamazsın önceden rahatlıkla aldığını düşün nefes al ver bekle biraz rahatladığını hissettiğin anda başla egzersize..

Sagolasin cnm ama neden boyle oluyo ya oysa ne kolay almistim ilk aldigimda.. simdi sanki kapandi içi itiyom gitmiyoo

Cnm arkadaslar dogru soyluyo vazgeçme.. Kendin için savas.. Bukadar ilerlemisken.. Biraz daha sabret canim bnm

hırsım gitti tamamen zaten doktorum sıkı sıkı tembih ediyor eşime iyi davran karına diye hatta geçenlerde bir karşılaştırma yapmıştı eşimin bana sürpriz yaptığı bir gün benm kasılmam olmamış buna dikkat çekmişti. ama bunları bile bile gelmiyorum arkadaşlarımla yemek yicem gezcem tozcam demesi çok ağırıma gitti. keşke senin gibi olabilsem ama yapım bu yapamıyorum...

sevndm canım ya gerisi gelir artık reglden sonra başlamak zordur. zoru başardın ahdi bakalım 23 nisana hazırla kendini

Canimmm ins ya biraz acidi sanki.. ilk aldigimda hiç aci yoktu.. ama öyle fazla bi aci degildi neyse ben devam etcem bunu yaptimya artk devami içn sabirsizlaniyorum..

Canim Allah yardimcin olsun.. anliyorum seni otur esinle konus canim.. ins seni anlar gereken ilgiyi yardimi sevgiyi gosterir.. Eminim esin sana istedigin tavri sergilediginde sen bunu asacaksin.. Düzelcek canim ikinizde çok bunaldiniz.. Dualarim seninle uzme kendini

Sagolasin cnm ama neden boyle oluyo ya oysa ne kolay almistim ilk aldigimda.. simdi sanki kapandi içi itiyom gitmiyoo

Cnm arkadaslar dogru soyluyo vazgeçme.. Kendin için savas.. Bukadar ilerlemisken.. Biraz daha sabret canim bnm

sabrım tükendi canım artık her söz bana dokunuyo o hale geldim sürekli ağlamaklıyım filan ne zormuş ya offf

çok sağol canım iyiki varsınız ben de dua ediyorum bu forumdaki herkes yensin inşallah diye

mola vermek belki, vazgecmek coook yazik. ama isin icin de doktor da varmis. o vazgecmez, vazgecirmez. ama ona kalmadan buradakiler ve hatta sen gereken müdahalede bulunursunuz.

ve bilhassa böyle durumlar icin sohbet odasi vb. talep ediyorum.

sabrım tükendi canım artık her söz bana dokunuyo o hale geldim sürekli ağlamaklıyım filan ne zormuş ya offf

çok sağol canım iyiki varsınız ben de dua ediyorum bu forumdaki herkes yensin inşallah diye

canim seni okadar iyi anliyorumki.. oturup anlatsam sana neler yasadigimi bu 1 sene içinde inanamazsin.. nasil dayandin nasil basa çiktin dersin inanki.. ama pismanmiyim ASLA!!!
artik hersey duzelmeye basliyo.. aglatsada, canimi acitsada, beni hayattan sogutsada, sabrettim esime.. simdi iyikilerle doluyum..
Sende basarabilirsin bunu cnm Sabir ve dua..

Kizlar tekrar aldim parmagimi artik eskisi kadar skmyo vaji parmagimi daha uzun bekletebildim karincalanmadi parmagim.. git gelide çok yavas bi sekilde yapabiliyorum ama takiliyo.. napsam serçeyle biraz dahami çalissam sonrami geçsem isaret parmagina.. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…