- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.441
inşallah yaparsınız darısı başımıza...
eşim kafasını dağıtmıştı zaten çünkü biz daha bu haftasonu ordaydık bu bir iş için gitmişti ama sırf arkadaşlarını görmek için hala orda duruyo arkadaşlarıyla da zaten her gittiğimizde gördüğü arkadaşları. neyse kızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama bıraktım artık çaba gayret yok. biraz da o çabalasın.
eşim kafasını dağıtmıştı zaten çünkü biz daha bu haftasonu ordaydık bu bir iş için gitmişti ama sırf arkadaşlarını görmek için hala orda duruyo arkadaşlarıyla da zaten her gittiğimizde gördüğü arkadaşları. neyse kızlar sizlere kötü örnek olmak istemem ama bıraktım artık çaba gayret yok. biraz da o çabalasın.
Kizlar eldiveni geçirdim elime ve parmagimi alcam simdi.. Tedirginim.. reglim girmeseydi araya bukadar zorlanmicaktim.. Dua edin bana olumlu düsünmeye çalisiyorum.. :18:
canım alamayacağını düşününce alamazsın önceden rahatlıkla aldığını düşün nefes al ver bekle biraz rahatladığını hissettiğin anda başla egzersize..
ama niye kendini cezalandirir gibi senin yükünü hafifleticek bir seyden vazgeciyorsun? hih cabalasin tabii, bizler ekstra hassas kadinlariz. her sözü, her bakisi bile buna baglayabiliyoruz. bunu bile bile kirici olabiliyor esler ama birakmak cözüm olmamali. istedigin sey destek, anliyorum. bazen cabalarinin farkindayim bile demiyorlar. sunu bir atlatiyim o zaman burnundan getircem diye düsün. onun bu haline inat, hirsla saril. hehe sonra hatirlatip, yaralama sirasi sana gecer. yasasin kötülük!
EVETTTTTT yaptimmmmmmm hemde git gelde yaptim bikaç defaaaaaaaaaaaa ALLAHIM SUKURLERRR OLSUNNNNNNNNNNNN
sevndm canım ya gerisi gelir artık reglden sonra başlamak zordur. zoru başardın ahdi bakalım 23 nisana hazırla kendini
Sagolasin cnm ama neden boyle oluyo ya oysa ne kolay almistim ilk aldigimda.. simdi sanki kapandi içi itiyom gitmiyoo
Cnm arkadaslar dogru soyluyo vazgeçme.. Kendin için savas.. Bukadar ilerlemisken.. Biraz daha sabret canim bnm
canım ne kadarlık evlisin
Canimmm ins ya biraz acidi sanki.. ilk aldigimda hiç aci yoktu.. ama öyle fazla bi aci degildi neyse ben devam etcem bunu yaptimya artk devami içn sabirsizlaniyorum..
Canim Allah yardimcin olsun.. anliyorum seni otur esinle konus canim.. ins seni anlar gereken ilgiyi yardimi sevgiyi gosterir.. Eminim esin sana istedigin tavri sergilediginde sen bunu asacaksin.. Düzelcek canim ikinizde çok bunaldiniz.. Dualarim seninle uzme kendini
hırsım gitti tamamen zaten doktorum sıkı sıkı tembih ediyor eşime iyi davran karına diye hatta geçenlerde bir karşılaştırma yapmıştı eşimin bana sürpriz yaptığı bir gün benm kasılmam olmamış buna dikkat çekmişti. ama bunları bile bile gelmiyorum arkadaşlarımla yemek yicem gezcem tozcam demesi çok ağırıma gitti. keşke senin gibi olabilsem ama yapım bu yapamıyorum...
EVETTTTTT yaptimmmmmmm hemde git gelde yaptim bikaç defaaaaaaaaaaaa ALLAHIM SUKURLERRR OLSUNNNNNNNNNNNN
çok güzel tebrikler... benim merak ettiğim birşey var bu çalışmları yaparken kan geldi mi hiç? Ben kana takıldığım için yapamıyorum
sabrım tükendi canım artık her söz bana dokunuyo o hale geldim sürekli ağlamaklıyım filan ne zormuş ya offf
çok sağol canım iyiki varsınız ben de dua ediyorum bu forumdaki herkes yensin inşallah diye
çok güzel tebrikler... benim merak ettiğim birşey var bu çalışmları yaparken kan geldi mi hiç? Ben kana takıldığım için yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?