- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.461
canim seni okadar iyi anliyorumki.. oturup anlatsam sana neler yasadigimi bu 1 sene içinde inanamazsin.. nasil dayandin nasil basa çiktin dersin inanki.. ama pismanmiyim ASLA!!!
artik hersey duzelmeye basliyo.. aglatsada, canimi acitsada, beni hayattan sogutsada, sabrettim esime.. simdi iyikilerle doluyum..
Sende basarabilirsin bunu cnm Sabir ve dua..
canım yazdıklarını okudum şimdi lütfen pireye kızıp yorgan yakma şimdi sinirlisin seni çok iyi anlıyorum ama bi ertelersen veya bırakırsan gerisi çok zor geliyo biran önce hızlan ve bitir bu işi çünkü çok güzel ilerliyosun.herkesin dediği gibi olacak belki biraz ama bunu eşinden önce kendin için yap yendikten sonra istediğin kadar trip yaparsın ama o eziklik duygusunu üzerinden atmış olursun bu şekilde hiçbirşey den tat almıyo çünkü insan lütfen egzersize devam et ve kendin için bu yükten kurtul.
mola vermek belki, vazgecmek coook yazik. ama isin icin de doktor da varmis. o vazgecmez, vazgecirmez. ama ona kalmadan buradakiler ve hatta sen gereken müdahalede bulunursunuz.
ve bilhassa böyle durumlar icin sohbet odasi vb. talep ediyorum.
Canım harikasin aynen böyle devam et çok az kaldı zafere:)KIZLARRRRRRRRRRR SUAN UCUYORUMMMMMMM COK MUTLUYUMMMMMMMM..
Demin yine egzersiz yaptim ve ilk basta alamadim serceyi olmadi defalarca denedim ama pes etmedim devam ettim sonunda oldu defalarca cikardim aldim sonra git gel yaptim 20 kez fln rahat oldu..
Sonraaaaaaaa ISARET parmagimi denedim yavas yavas ve isaret parmagimin tumu icimdeydii
Bikac kezde isaretle calistm.. yarin yine isaretle calisacam biraz zorladi beni ve isaret parmagimla vajimin icini daha cok hissettim ilk basta korktumm
ama Cok sukur Allahimaaaaaaaa oldu..
benim de ismarladigim silikon set geldi. ben pazartesiye kadar gelmez diye düsünmüstüm. ne güzel bahanem vardi.
bu silikonlar daha yumusak ve egilip bükülebiliyor, biraz daha icim isindi duruma. bir de hepsi renkli. heralde bugün yarin o takildigim yeri gecicem. bu durumda ben bu gel git hareketi nedir onu bir ögrenmek istiyorum. sonuna kadar cikarilip tekrar mi itiliyor, yoksa icinde vakumlar gibi mi hareket ettiriyoruz?
Canım harikasin aynen böyle devam et çok az kaldı zafere:)
ay ins canim yaaaa hepimiz kurtulalim biran once.. suan sanki parmagim hala icerde doluluk hissi var amannnnn olduya gerisi bos Ben simdi sukur namazi kilcammmmmm
malesef ben bir site adi öneremiyorum ama tavsiyem öyle herhangi bir seti ismarlamamak. ben kendi kullandigimdan memnun degilim, simdi yenisini ismarladim. setler de öyle ucuz degiller. genelde 4lü setler var ama bunlardan 2 numarandan 3 numaraya gecis zor, yani arasinda cok fark var. bu yüzden 6'li olanlari tavsiye edeyim. 8`liler de var. ben uclari daha yuvarlak olanlari ismarladim, kullandigimin tutacagi var, cok iyi cok ala ama bana ucu sivri geldi. daha önce dilatörle calismadiysaniz, 0 numarali olandan baslamak basari hissiyati icin tavsiye ediliyor. misal ben 1'le 5 gündür ugrasiyorum. basarisizligimi dilatöre attim :/ yani. bir de rus kiliseleri gibi sogan basli setler var, bunu diyene kadar penis basi desem de olurmus. neyse bunlari da baslangic icin almayin diyorlar. belli markalar var önce cikan, soul source, pure romance, amielle gibi. bir inceleyin.
merhaba, falluslar konusunda bana yardımcı olmuştunuz, bişi daha sorucam: en uygunu soul source galiba, fakat nasıl ve nereden sipariş verebilirim?yurtdışından mı getirtmek lazım? gerçi elimde kan tüpü var onunla pek yapamıyorum bunlarla başarabilirmiyim bilmiyorum ama.. sözde tedavi oldum..doktora gittim sözde seanslar bitti kızlık zarım bile yırtıldı ama hala şu kan tüplerinden yerleştiremiyorum. bu soul source silikondan yapılmış belki farklıdır bi faydası olur dedim ama, nası alacağımı bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim
Aslinda benimde aklima yatti bu silikonlu aparatlara mum korkutuyo beni cunku egimli degil parmagimi icime alirken resmen u seklinde giriyo tam iceri.. Git gelde aparati cikarmicaksin vajinden.. cikarcak gibi cikariyosum ama yine icinde oluyo aparat sonra tekrar hepsini aliyon anlatamadim yahepten cikarmicaksin yanii icinde yukari asagi yapicaksin aparatla yada parmaginla
git geli anladim, gayet basarili bir anlatim :)
bu "u" sekli tasviriyle kafamda simsekler cakti, ampullü baloncuklar olustu. parmakla calismanin avantaji anatomiyi idrak etmek. bu u sekli hissiyatini parmakla calisan herkes onaylar mi? yani bir kavis var, o yüzden bana asagi ittir dedi herkes. bense dimdik girdigim acidan asagi ittirip, havalara zipliyordum. demek ki, hafif de olsa bir dönüs var. resimlerde düz gözüküyor oysa. aydinlanma yasadim. "u"yi biraz acabilir miyiz? dis kisimdan itibaren mi o sekil alniyor, giris kismindan sonra mi?
canım tam u değil de şimdi aparatı başlangıçta hafif aşağı eğimli itiyosun sonra da bir takılma kısmı var ya o kısımdan sonra da hafifççe yukarı gidiyo gibi oluyodu bende...
yani hafifce vites degistiricem. ben o takilma kismini daha hic gecemedim ama simdi cok heyecan yaptim.
bu arada umarim sen de daha iyi hissediyorsundur, sakinlesmissindir. bak, cömezlere bile yardimci olabiliyorken niye birakasin ki. bizim de senin birakmamana ihtiyacimiz var.
merhaba, kan tüpü nedir onu da bilemedim, yani ben kendim cok basarili biri degilim egzersizlerde o yüzden tavsiye de vermek istemem. sadece arastirmalarimda silikon olanlarin daha rahat olabilecegini ögrendim ama sert plastikle, havucla yapanlar da var.
türkiye'de nereden alinir bir arastiriyim, illa o markayi mi istiyorsunuz? gene silikon olup, baska marka olanlar da var.
silikon set banada daha rahat olurmuş gibime geliyo, illa o marka olmasına gerek yok yukarıda okudum,silikon set ısmarlamışsınız, nereden ısmarlıyosunuz? markası fark etmez.. benim kan tüpü dediğim; hastanede kan alırken kullandıkları dar çaplı tüpler varya onlardan var, ama onlarla pek yapamıyorum işte;(
canım ben size yardım ederm sonra siz beni de geçersiniz benm artık egzersizi bıraktığım kesinleşti dediğim saatte gelmedi eşim arkadaşlarını bana tercih etti ve ben yemin etmiştim ne egzersiz yaparım ne de doktora giderim diye. yeminimi bozamam belki çok komik gelecek ama öyle işte.. neyse canım sorularınıza bildiğim kadarıyla cevaplar veririm kolay gelsin bir de önerim o duvarı aşmadan bir büyük aparata geçme...
canım çok sevindim almana gerisi gelir bana doktor ne demişti biliyomusun en zor kısım 1 parmak 1 boğumu almak onu alabildikten sonra gerisi geliyor demişti yani en zor kısmı atlattın hadi gözün aydın
git geli anladim, gayet basarili bir anlatim :)
bu "u" sekli tasviriyle kafamda simsekler cakti, ampullü baloncuklar olustu. parmakla calismanin avantaji anatomiyi idrak etmek. bu u sekli hissiyatini parmakla calisan herkes onaylar mi? yani bir kavis var, o yüzden bana asagi ittir dedi herkes. bense dimdik girdigim acidan asagi ittirip, havalara zipliyordum. demek ki, hafif de olsa bir dönüs var. resimlerde düz gözüküyor oysa. aydinlanma yasadim. "u"yi biraz acabilir miyiz? dis kisimdan itibaren mi o sekil alniyor, giris kismindan sonra mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?