- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.481
Canim korkutmak istemedim..Korkulcak bisey degil zaten.. Bak anlatayim simdi parmagimi ilk alirken asagi dogru itiyorum biraz sonra viraj alirsinya yolda keskin o sekil itiyorum parmagimi zaten kendi kayip gidiyo Yönü o sekilde hissettim belkide yanlis hissettim ama defalarca dikkat ettim ve egimli giriyo ne bileyim hep dusundum aparatla çalissam (mum mesela) o dumduz egimli degilki nasil gececek o egimli yeri.. :44:
Yada belki pozisyonumda bi hata var bilmiyorum..
git geli anladim, gayet basarili bir anlatim :)
bu "u" sekli tasviriyle kafamda simsekler cakti, ampullü baloncuklar olustu. parmakla calismanin avantaji anatomiyi idrak etmek. bu u sekli hissiyatini parmakla calisan herkes onaylar mi? yani bir kavis var, o yüzden bana asagi ittir dedi herkes. bense dimdik girdigim acidan asagi ittirip, havalara zipliyordum. demek ki, hafif de olsa bir dönüs var. resimlerde düz gözüküyor oysa. aydinlanma yasadim. "u"yi biraz acabilir miyiz? dis kisimdan itibaren mi o sekil alniyor, giris kismindan sonra mi?
' U ' Derken tam u degil yani ilki normal asagi dogru itiyosun sonra o viraj doner gibi yeri geçtikten sonra yukari gidiyo, düz bi sekilde anlamadim gitti :44:
yok korkmadim aksine rahatladim, kafamda cuk oturdu. ihtiyacim olan bir görsellestirmeydi. ama hakikaten sert objeyle yapanlar nasil beceriyor onu anlamak zor bu durumda.
benim okuduklarim bir ayagi sandalyeye koymayi ya da dizler bükük sekilde iteklemeyi tavsiye ediyor. ben de koltugun ucuna oturup yapabiliyorum. 9`da basliycam egzersize. v
ooo tamam ben anladim cünkü o viraj döner gibi yeri yapamiyorum, tosluyorum dedigim yer orasi. tosluyorum cünkü orada minik bir kayma var. orada kurcuklanicam yani. süper süper anladim sanirim. tarif etmesi zordur eminim. yuppi. cok inaniyorum bugün tünelde isik görücem.
ooo tamam ben anladim cünkü o viraj döner gibi yeri yapamiyorum, tosluyorum dedigim yer orasi. tosluyorum cünkü orada minik bir kayma var. orada kurcuklanicam yani. süper süper anladim sanirim. tarif etmesi zordur eminim. yuppi. cok inaniyorum bugün tünelde isik görücem.
KIZLARRRRRRRRRRR SUAN UCUYORUMMMMMMM COK MUTLUYUMMMMMMMM..
Demin yine egzersiz yaptim ve ilk basta alamadim serceyi olmadi defalarca denedim ama pes etmedim devam ettim sonunda oldu defalarca cikardim aldim sonra git gel yaptim 20 kez fln rahat oldu..
Sonraaaaaaaa ISARET parmagimi denedim yavas yavas ve isaret parmagimin tumu icimdeydii
Bikac kezde isaretle calistm.. yarin yine isaretle calisacam biraz zorladi beni ve isaret parmagimla vajimin icini daha cok hissettim ilk basta korktumm
ama Cok sukur Allahimaaaaaaaa oldu..
Canimmmmmmmmmmm ben bugün serçeyle gel git yapabildim rahat bi sekilde .. Sonra israret parmagima geçtim ve bikaç kez çikardim tekrar aldim..çok mutluyummmm
bıraz oncekı yazına yorum yazacaktım kı sayfanın tamamını okuyup oyle yazayım dedım....superrr superrrsınnnn canımmm
olmayacak ımkansız dıye bırsey yok sen ınan yapabılecegıne....umudunu kaybetme yarın once serceyle basla ısraretle devam et ve sık sık egzersız yapp....
evettt kendım basarmısıs kadar sevındımm....gıt gel yapmısssın bu bıle harıka haber...hergun sıkılmadan bunalmadan basaracagıngunu dusunup egzersız yap...
Tamam canimin içi iyiki varsinizzzzzzzzzzzzyarin serçeyle baslicam sonra git gel yapayim.. ardindan isaret parmagi, baktim rahat aliyorum isaretle git gel yaparim
YA canim öyle birden hirslandim ve dedimki neden olmasin serçeyi aliyorum isaretide alirim ilk seferde aldim sonra bidaha aldim sonrakinde biraz zorlandim çunku tam anlamiyla hissettim içerisini ve korktum biraz ne bileyim.. :)
Yerde oturdum dizlerimi kirip kendime dogru çektim boyle çalistim ama çok dardi sanki içerisi.. sanki oturusumda bi yanlislik vardi.. :44: Birde serçe parmak kuçuk ya isareti tam alinca sanki böyle sonunda bisey hissettim sanki orasi sondu daha gitmiyodu ittigimde? olabilrmi
evet canım aynen oyle sakın kasma kendını bugun yapabıldın ve gordun hıcbırsey olmadı alabılıyorsun...relax ol sonucları cok guzel olacak
kızlar ne u gibisi ya sadece popoya doğru bir eğim var.
yok canım orta parmakta ilerliyo son değil de bana da öyle oluyodu orta parmakta daha çok hissediceksin bir de ben eldivensiz çalışıyordum ya içerde ne var ne yok acayip hissediyosun tuhaf oluyodu. 2 parmağa geçince 1 parmakta hiç bişey hissetmiyosun girip çıktığı bile belli olmuyo anlamıyosun giriş çıkışları. pozisyon önemli ya gerçekten ama ben pozisyonum hep yarı oturur vaziyetteydi ilk işaret parmağımı alırken sadece çömelip yapmıştım. canım sen işareti de alıyorsun orta parmağını da dene bence alırsın onu da.
yok canım orta parmakta ilerliyo son değil de bana da öyle oluyodu orta parmakta daha çok hissediceksin bir de ben eldivensiz çalışıyordum ya içerde ne var ne yok acayip hissediyosun tuhaf oluyodu. 2 parmağa geçince 1 parmakta hiç bişey hissetmiyosun girip çıktığı bile belli olmuyo anlamıyosun giriş çıkışları. pozisyon önemli ya gerçekten ama ben pozisyonum hep yarı oturur vaziyetteydi ilk işaret parmağımı alırken sadece çömelip yapmıştım. canım sen işareti de alıyorsun orta parmağını da dene bence alırsın onu da.
Bakayim yarin isaretle git gel yapabilirsem ortayida alirim .. Ama daha fazla içerisini hissetmek istemiyorum ya rahatsiz ediyo hele eldivensiz asla yapamambirde vajinin içinde sinir varmi yoksa sinirsizmi yani nekadar bi uzunlukta bisy alabiliriz içine
KIZLARRRRRRRRRRR SUAN UCUYORUMMMMMMM COK MUTLUYUMMMMMMMM..
Demin yine egzersiz yaptim ve ilk basta alamadim serceyi olmadi defalarca denedim ama pes etmedim devam ettim sonunda oldu defalarca cikardim aldim sonra git gel yaptim 20 kez fln rahat oldu..
Sonraaaaaaaa ISARET parmagimi denedim yavas yavas ve isaret parmagimin tumu icimdeydii
Bikac kezde isaretle calistm.. yarin yine isaretle calisacam biraz zorladi beni ve isaret parmagimla vajimin icini daha cok hissettim ilk basta korktumm
ama Cok sukur Allahimaaaaaaaa oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?