Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok korkmadim aksine rahatladim, kafamda cuk oturdu. ihtiyacim olan bir görsellestirmeydi. ama hakikaten sert objeyle yapanlar nasil beceriyor onu anlamak zor bu durumda.
benim okuduklarim bir ayagi sandalyeye koymayi ya da dizler bükük sekilde iteklemeyi tavsiye ediyor. ben de koltugun ucuna oturup yapabiliyorum. 9`da basliycam egzersize. v

' U ' Derken tam u degil yani ilki normal asagi dogru itiyosun sonra o viraj doner gibi yeri geçtikten sonra yukari gidiyo, düz bi sekilde anlamadim gitti :44:

' U ' Derken tam u degil yani ilki normal asagi dogru itiyosun sonra o viraj doner gibi yeri geçtikten sonra yukari gidiyo, düz bi sekilde anlamadim gitti :44:

ooo tamam ben anladim cünkü o viraj döner gibi yeri yapamiyorum, tosluyorum dedigim yer orasi. tosluyorum cünkü orada minik bir kayma var. orada kurcuklanicam yani. süper süper anladim sanirim. tarif etmesi zordur eminim. yuppi. cok inaniyorum bugün tünelde isik görücem.

Aynen bende iki sekildede çalisiyorum.. BI bacagimi koltuga otekini yan tarafa dogru açiyorum çok rahat oluyo bu sekilde.. Korkmamana sevindim kimseye sebep olmak istemem..
Kolay oluyo çunku gerçekten korkulcak bisey yok.. Aynen benimde aklima takilan o.. ben kulaç çubuguyla yapamamistim mesela yönü bulamadim.. sonra kizlar dediki parmagini bi dene.. Yönü kolayca bulabildim dusun kulak çubugu olmadi.. belkide o virajli yere takildigi için bilmiyorum

Ayyy çok sevindim iyiki yazmisim

Allah yardimcin olsun canim yapabilirsin.. Azimli ol pes etme

bıraz oncekı yazına yorum yazacaktım kı sayfanın tamamını okuyup oyle yazayım dedım....superrr superrrsınnnn canımmm

olmayacak ımkansız dıye bırsey yok sen ınan yapabılecegıne....umudunu kaybetme yarın once serceyle basla ısraretle devam et ve sık sık egzersız yapp....

Canimmmmmmmmmmm ben bugün serçeyle gel git yapabildim rahat bi sekilde .. Sonra israret parmagima geçtim ve bikaç kez çikardim tekrar aldim.. çok mutluyummmm

evettt kendım basarmısıs kadar sevındımm....gıt gel yapmısssın bu bıle harıka haber...hergun sıkılmadan bunalmadan basaracagıngunu dusunup egzersız yap...

Tamam canimin içi iyiki varsinizzzzzzzzzzzz yarin serçeyle baslicam sonra git gel yapayim.. ardindan isaret parmagi, baktim rahat aliyorum isaretle git gel yaparim

evettt kendım basarmısıs kadar sevındımm....gıt gel yapmısssın bu bıle harıka haber...hergun sıkılmadan bunalmadan basaracagıngunu dusunup egzersız yap...

Insallah canim inssss Git gel yaptim ilk yavas yavas sonra biraz hizlandim ama çokta hizli yapamiyorum.. oda olur zamanla inss çok sagol canim benimmmmmmmmmm

Tamam canimin içi iyiki varsinizzzzzzzzzzzz yarin serçeyle baslicam sonra git gel yapayim.. ardindan isaret parmagi, baktim rahat aliyorum isaretle git gel yaparim

evet canım aynen oyle sakın kasma kendını bugun yapabıldın ve gordun hıcbırsey olmadı alabılıyorsun...relax ol sonucları cok guzel olacak

yok canım orta parmakta ilerliyo son değil de bana da öyle oluyodu orta parmakta daha çok hissediceksin bir de ben eldivensiz çalışıyordum ya içerde ne var ne yok acayip hissediyosun tuhaf oluyodu. 2 parmağa geçince 1 parmakta hiç bişey hissetmiyosun girip çıktığı bile belli olmuyo anlamıyosun giriş çıkışları. pozisyon önemli ya gerçekten ama ben pozisyonum hep yarı oturur vaziyetteydi ilk işaret parmağımı alırken sadece çömelip yapmıştım. canım sen işareti de alıyorsun orta parmağını da dene bence alırsın onu da.

kızlar ne u gibisi ya sadece popoya doğru bir eğim var.

Benden çikti bu U kelimesi cnm.. Ben böyle hissettim.. yanlis olabilir kesin bisey soylemedim.. Ama defalarca dikkat ettim popoya dogru ittigimde bi kisimdan sonra tam u degil egimli yukari dogru bi viraj var.. dümdüz gitmiyo parmagim yani..

Bakayim yarin isaretle git gel yapabilirsem ortayida alirim .. Ama daha fazla içerisini hissetmek istemiyorum ya rahatsiz ediyo hele eldivensiz asla yapamam birde vajinin içinde sinir varmi yoksa sinirsizmi yani nekadar bi uzunlukta bisy alabiliriz içine

Nasil iki parmaktami bisey hissetmiyorsun? Beni zorlicak gibime geliyor..

canım tam olarak hangi uzunluğu alır bilmem ama benm aparatımın boyu 11 cm miş ben hepsini alıyordum içerisini hissetmek aslında başlangıçta rahatsız ediyor ama sonrasında duyarsızlaşıyorsun normal geliyor sen boşver hissiyatı önemli olan kasılmanın gittikçe azalması.. bir de asla deme canım ben de diyodum ama sonunda doktor yapacaksın deyince yaptım.

canımmmm
süpersin
maşallah sana
böyle devam inşallah. öyle yada böyle bitecek bu kabus. vaji kurtulamicak elimizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…