- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.501
KIZLARRRRRRRRRRR SUAN UCUYORUMMMMMMM COK MUTLUYUMMMMMMMM..
Demin yine egzersiz yaptim ve ilk basta alamadim serceyi olmadi defalarca denedim ama pes etmedim devam ettim sonunda oldu defalarca cikardim aldim sonra git gel yaptim 20 kez fln rahat oldu..
Sonraaaaaaaa ISARET parmagimi denedim yavas yavas ve isaret parmagimin tumu icimdeydii
Bikac kezde isaretle calistm.. yarin yine isaretle calisacam biraz zorladi beni ve isaret parmagimla vajimin icini daha cok hissettim ilk basta korktumm
ama Cok sukur Allahimaaaaaaaa oldu..
canım tam olarak hangi uzunluğu alır bilmem ama benm aparatımın boyu 11 cm miş ben hepsini alıyordum içerisini hissetmek aslında başlangıçta rahatsız ediyor ama sonrasında duyarsızlaşıyorsun normal geliyor sen boşver hissiyatı önemli olan kasılmanın gittikçe azalması.. bir de asla deme canım ben de diyodum ama sonunda doktor yapacaksın deyince yaptım.
canımmmm
süpersin
maşallah sana
böyle devam inşallah. öyle yada böyle bitecek bu kabus. vaji kurtulamicak elimizden
Nasil iki parmaktami bisey hissetmiyorsun? Beni zorlicak gibime geliyor..
Benim parmagimin uzunlugu 8 cm ve bi duvara çarptim sanki yani sanki devami yoktu gibi oldu.. Neyse uzunluk onemli degil demi pek.. EN olarakta 5,5 cm mis parmagimin etrafi
canım 2 parmağa geçtikten sonra 1 parmağını almak çok kolaylaşıyo 2 parmak beni de zorluyodu başlarda da malum 4 hafta 2 parmakla egzersiz yapınca şimdi daha rahatım.
ben de parmakta öyle oluyodum ama aparatım parmaktan uzun olduğu halde aldım. uzunluk önemli değil önemli olan kalınlığı.
Sagol canimmmInsAllah en kisa zamanda hepimiz için bitsin artik..
Sen nasilsin.. özledik valla
kızlar ne u gibisi ya sadece popoya doğru bir eğim var.
canım yemınınden dolayı egsersızı bırakıcagını okudum esın yapmıs bır hata
ama bir ömür cekıcekmısın bunun bedelını balım ..
3 gun yemın kefaretı orucu tutarsın .. sımdılık tamam yapma sakınleş ama sonrası lutfen bırakma
kotu gunler eslerden anlayıssızlık cogumuz yasadık .. ben yendıgımde esıme kırgınlıgımdan ağladım
az daha bosanmanın arefesındeydık bana afra tafrası bu kadarcık sey ıcınmı korktun bı sey yokmus demesı
bı kere bıle opup tebrık etmemesı egsersızı hep gızlı yapıp aglamalarım gece4 de uyku gozden akıyor o uyuynca dıger odada egsersız yapıyordum
velhasıl kolay bır yol degıl ama tek cozumde ne olursa olsun yenmeye odaklanmak yenınce her turlu acısını esınızen cıkarırsınız kızlar
ozaman daha guclu olabılıyorsun esıne aılene herkese.. başarana kadar sabır sabır ..
canım bende sizleri özledim ya.
eve geldiğimde 10.30 oluyo saat yemek yapıyorum temizlik duş.
giremiyorm çok. hamile olursam inşallah
o zaman çıkıcam işten.
ful burda olurum inşallah :))
reglim bitince gidicem dr a bana çocuğuğu olmuyo muamelesi yapıyolar.
ne bilsinler 1 aylık gelin oldumu :))
Canim Sen nasil hissediyosun dümdüzmü gidiyo yoksa anlattigim gibimi.. benmi anormalim anlamadimki.. parmagimi ilk alirken asagi dogru itiyorum düz giriyo sonra bi yere geliyorum u sekli gibi dönüyo, keskin viraj gibi sonra hafif yukari dogru gidiyo yani benim parmagim düz bi sekilde girmiyoki..
tam u diyemem canım ama o takılan kısma gelene kadar aşağı eğimli sonra azcık ama çok azcık yukarı eğimli ben de böle hissediyorum. elvancım ayrıntılara pek takılma sen kasılmadan almana bak. çok güzel ilerliyosun...
Canim ben aparatla çalismak istemiyorum ya.. ortayi yaptiktan sonra iki parmak denicem (makas hareketleri fln) ardindan es parmagi bi parmak iki parmak sonra p..s geçmek istiyorum ama arapat istemiyorum
sen kendini nasıl rahat hissediceksen öyle yap canım sen iki parmağa geçtiğinde aynı zamanda eşinle 1 parmak çalış ikili götür bana doktor öyle yaptırmıştı...
canım bi anlık sinirle sölemişsin sen. yeminin kefareti var. yaparsın.
ama vajiden kurtuluşun başka yolu yok canım. lütfe bırakma eşin için değil kendin için yen.
vajiden sonra o kadar değişiyo ki hayat.
eşimi yeni yeni tanamıya başlıyorum sanki oda beni.
bu evlilik güzel bişeymiş yahuı diyorum :))
canım sen çok iyi ilerledin ve çok iyi bi yerdesin. son bi kaç adım kaldı lütfen bırakma.
yen sonra hepsinin hesabını sor ondan
Bosver canim ona bakarsan bu milletin agzindan kurtulus yok.. Bitaneden sonra 2.si nezaman olcak diye baslarlar bosver düsünme sen..
InsAllah hayirlisi olur.. en yakin zamanda kavusursun
inşallah canım.
dr a gidicem bi engelimiz yoktur inşallah.
canım u konusu hakkında ewet tam u gibi değil
ama şöyle parmağı dümdüz itince girmiyo hafif popoya doğru eğimli ordan da dümdüz gitmiyo tabi
senin dediğin gibi viraj gibi :)))
aparatta bunu gissetmiyorduk biz sen parmakla yaptığın için hissediyorsun.
bende yapmıştım yani normal vajin
bu gece gelecek eşim konuşacağız canım ılımlı olmaya çalışıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?