- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.521
canım işte ben şuna kızıyorum hatayı onalr yapıyolar ama biz çekiyoruz yemin ettim diye şimdi bir de oruç tutucam yük olarak görmüyorum da her şeyi bizim yapmamız beni kızdıryo onlar yine yan gelip yatacaklar off off. yine de eşim bu gece gelecek konuşacağız durumumuzu. dediğin gibi sakinleşene kadar yapmıcam ama yine dediğiniz gibi onu yapmamamın sonucunu da yine ben çekecem.. yani hep biz bayanlar hep biz bayanlar. düne göre biraz daha sakinim her ne kadar bugün sürekli ağlayıp kafam gözüm şişse de daha iyiyim. sağolun destekleriniz için iyiki varsınız...
Insallah bi sorun yoktur canim
Demi orda bi viraj var.. Düz degil yani :)
Zaten tam u degil diye yazmistim..
Bakayim yarin isaretle git gel yapabilirsem ortayida alirim .. Ama daha fazla içerisini hissetmek istemiyorum ya rahatsiz ediyo hele eldivensiz asla yapamambirde vajinin içinde sinir varmi yoksa sinirsizmi yani nekadar bi uzunlukta bisy alabiliriz içine
yenene kadar böle artık demi :)))
eşim söylenirdi ben susardım kafamı sallardım sana göstercem gibisinden :))
eşin özlemiştir seni minim sende özlemişssindir. aranız düzelir inşallah
bence eldivensiz de dene yapısını daha iyi anlayacaksın, sınırsız değil canım belli bir uzunluğu var ama kişiden kişiye değişir önemli olan uzunluk değil girişin esnemesi uzunluğundan çok girişin esnemesi için kalınlığı önemli hatta o bile o kadar önemli değil önemli olan kapalı olmadığını esnek olduğunu beynin kabullenmesi.
kızlar yenınce ne yapıyoruz
eşlerı acılı ezme gıbı ezıyoruzzzzzzzzzzz
bu sızlerı ıyıce gaza getırsın sonrası bızım devranımız haremınde evımızınde sultanı olucaz eslerde kölemiz
fazlamı femınıst oldum ne
Peki ya vaji esin p..s alcak kadar uzun degilse.. kisiden kisiye degisir diyosunya.. ins öyle bisey olmaz
Ya canim doktorda aynisini diyo ama bilmiyorum ya ona cesaret edemem gibi geliyo.. hem tiksinirim öyle..
Peki ya vaji esin p..s alcak kadar uzun degilse.. kisiden kisiye degisir diyosunya.. ins öyle bisey olmaz
Ya canim doktorda aynisini diyo ama bilmiyorum ya ona cesaret edemem gibi geliyo.. hem tiksinirim öyle..
kızlar yenınce ne yapıyoruz
eşlerı acılı ezme gıbı ezıyoruzzzzzzzzzzz
bu sızlerı ıyıce gaza getırsın sonrası bızım devranımız haremınde evımızınde sultanı olucaz eslerde kölemiz
fazlamı femınıst oldum ne
ewet canım direk dümdüz girmediği gibi dümdüzde devam etmiyo zaten.
ya ben en çok neden korkuyorum biliyo musun. aslıda bilgisi olan varsa yardımcı olsa bana.
ilk okuldayken regliyke pedimde bi parça gördüm ne olduğunu bilemiyodum nasıl desembaş parmağının yarısı kadar ondan biraz kalın.
bu ordan nasıl çıktıki demiştim kendi kendime. ne olduğunu anlamamıştım hala bilmiyorum o neydi. kimseye de diyemedim.
pedimle birlikte attım.
o zamanlardan beri çok severim çocukları o yüzden ya çocuğum olmazsa diyorum onu hatırladıkça
sorun olmaz canım nasıl anlatayım erkek için önemli olan gitgel ve ritm sanırım, sen dene gerçekten yapısını daha iyi kavrıyosun, neyden tiksiniyorsun ki sana ait birşey tüü kaka değil.
kız öyle şey olur mu ordan çocuk çıkıyor düşün çocuğun boyunu enini onu düşününce p..ss minnacık kalıyor :) sen takılma bunlara
Et parçasimi tatlim niye sormadin onu bi doktora :18: Ne olabilir ilk defa senden duydum böyle bisey
kız öyle şey olur mu ordan çocuk çıkıyor düşün çocuğun boyunu enini onu düşününce p..ss minnacık kalıyor :) sen takılma bunlara
canım aslında yapısına baksanız netten vajen ayrı rahim ayrı bebek uzunluğu kadar uzun bir yer değil ama başının sığacağı kadar esneyebilen bir yapısı var umarım anlatabilmişimdir.
Iki parmaga geçince 1 parmagimi eldivensiz denerim ama simdi korkuyorum takilir sürter acir diye bol kayganlastiriciya ragmen
Geçenlerde burda konusu geçmisti hani çok az bisey kaliyo p..s alamiyo diye ordan kaldi aklimda.. ins sorun olmaz
çok sagol canim ilgin içn
ewet bende daha önce hiç duymadım kimseden((
annem kızar diye söyleyememiştim. büyüyüncede söylemedim neden bilmiyorum
dr a gittiğimde bunu da sorucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?