Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bırde söyle düşün erkeksın cınsellık erkeklerde cok daha fazla
esın helalın yanında ama ona dokunamıyorsun o cok ıstedıgın ılıskıyı yasıyamıyorsun
ben yenınce esımdekı sogukluk kanımı dondurdu suan yazarken ellerım tıtrıyor
bır kac gun düşündüm onada hak verdım sakın kafa ıle dısarda sankı evlı es degılde sevgılı gıbı bulustuk
cafe herzaman gıttıgım mekan ve ben orda ağladım sonunda bırbırımıze sarıldık gecmısı orda bırakmaya karar verdık..
evlılık herzaman ıstedıgımız gıbı gıtmıyor ve kadın malesef genellıkle daha cok tavız verıyor
yeterkı buna değen eş olsun .. ınsan kardesıne annesıne babasına kızınca kapı carpıp cıkar
ama esıne kızınca yınede fınal esınle aynı evde olmak ..
kendını lutfen harap etme canım ınankı bu gunlerı atlatıcaksın bız kadınız ve güçlüyüz bu da geçer ya hu ... ınankı gecer..
sende ıyıkı varsın .. konusmak ıstersen ozelım her daım acık anlat rahatla bana kız :) esıne sakınles:)

Insallah bi sorun yoktur canim
Demi orda bi viraj var.. Düz degil yani :)
Zaten tam u degil diye yazmistim..

ewet canım direk dümdüz girmediği gibi dümdüzde devam etmiyo zaten.
ya ben en çok neden korkuyorum biliyo musun. aslıda bilgisi olan varsa yardımcı olsa bana.
ilk okuldayken regliyke pedimde bi parça gördüm ne olduğunu bilemiyodum nasıl desembaş parmağının yarısı kadar ondan biraz kalın.
bu ordan nasıl çıktıki demiştim kendi kendime. ne olduğunu anlamamıştım hala bilmiyorum o neydi. kimseye de diyemedim.
pedimle birlikte attım.
o zamanlardan beri çok severim çocukları o yüzden ya çocuğum olmazsa diyorum onu hatırladıkça

bence eldivensiz de dene yapısını daha iyi anlayacaksın, sınırsız değil canım belli bir uzunluğu var ama kişiden kişiye değişir önemli olan uzunluk değil girişin esnemesi uzunluğundan çok girişin esnemesi için kalınlığı önemli hatta o bile o kadar önemli değil önemli olan kapalı olmadığını esnek olduğunu beynin kabullenmesi.

kızlar yenınce ne yapıyoruz
eşlerı acılı ezme gıbı ezıyoruzzzzzzzzzzz
bu sızlerı ıyıce gaza getırsın sonrası bızım devranımız haremınde evımızınde sultanı olucaz eslerde kölemiz
fazlamı femınıst oldum ne

Peki ya vaji esin p..s alcak kadar uzun degilse.. kisiden kisiye degisir diyosunya.. ins öyle bisey olmaz
Ya canim doktorda aynisini diyo ama bilmiyorum ya ona cesaret edemem gibi geliyo.. hem tiksinirim öyle..

Ins hepimiz bu günleri en kisa zamanda görürüzz Ben sürekli diyorum bunlar iyi günlerin az kaldi sonra burnundan getircem

Peki ya vaji esin p..s alcak kadar uzun degilse.. kisiden kisiye degisir diyosunya.. ins öyle bisey olmaz
Ya canim doktorda aynisini diyo ama bilmiyorum ya ona cesaret edemem gibi geliyo.. hem tiksinirim öyle..

kız öyle şey olur mu ordan çocuk çıkıyor düşün çocuğun boyunu enini onu düşününce p..ss minnacık kalıyor :) sen takılma bunlara

sorun olmaz canım nasıl anlatayım erkek için önemli olan gitgel ve ritm sanırım, sen dene gerçekten yapısını daha iyi kavrıyosun, neyden tiksiniyorsun ki sana ait birşey tüü kaka değil.

hayır canım bence tam ideal ewlilik.
eşler baskınmış gibi hissettirip bizler bastırcaz.
o kadar vajili kaldıkm bunu hak ediyoruz :)))

Et parçasimi tatlim niye sormadin onu bi doktora :18: Ne olabilir ilk defa senden duydum böyle bisey

sorun olmaz canım nasıl anlatayım erkek için önemli olan gitgel ve ritm sanırım, sen dene gerçekten yapısını daha iyi kavrıyosun, neyden tiksiniyorsun ki sana ait birşey tüü kaka değil.

Iki parmaga geçince 1 parmagimi eldivensiz denerim ama simdi korkuyorum takilir sürter acir diye bol kayganlastiriciya ragmen
Geçenlerde burda konusu geçmisti hani çok az bisey kaliyo p..s alamiyo diye ordan kaldi aklimda.. ins sorun olmaz
çok sagol canim ilgin içn

kız öyle şey olur mu ordan çocuk çıkıyor düşün çocuğun boyunu enini onu düşününce p..ss minnacık kalıyor :) sen takılma bunlara

canım aslında yapısına baksanız netten vajen ayrı rahim ayrı bebek uzunluğu kadar uzun bir yer değil ama başının sığacağı kadar esneyebilen bir yapısı var umarım anlatabilmişimdir.

canım aslında yapısına baksanız netten vajen ayrı rahim ayrı bebek uzunluğu kadar uzun bir yer değil ama başının sığacağı kadar esneyebilen bir yapısı var umarım anlatabilmişimdir.

Canim ben baktim bikaç resime.. ve dedigin gibi vajinin bitis yeri var orasida rahime dogru gidiyo sonuçta p..s rahime kadar girmiyo demi.. demek vajininde belli bi uzunlugu var ben biyerde 10 / 12 cm e kadar diye okumustum yanlis olmasin

kendini acıya odaklama canım acı falan yok acısa millet yapmaz, çok az bişey kalıyor hepsini alamıyorum diyenler kastıkları için belli bir yerden sonra olmayanlar canım vajinin uzunluğu ile alakası yok.

İyi geceler gönül dostları uzun zamandır sesızce sizleri okuyorum ve ne dusunecegımı bılemıyorum.Benim böyle bir sorunum yok ama allah korusun ılerıde olmuyacagı anlamına gelmez tabıkı butun arkadasların adına cok üzgünüm RABBİM yardımcınız olsun okadar guzel gecelerı kacırıyorsunuzkı tez zamanda yakalarsınız inşallah sızler guclu bayanlarsınız neden bunu dedım!buraya yazacak kadar cesur oldugunuzdan dualarım sızınle....

Son düzenleme:
ewet bende daha önce hiç duymadım kimseden ((
annem kızar diye söyleyememiştim. büyüyüncede söylemedim neden bilmiyorum
dr a gittiğimde bunu da sorucam.

canım zorlandığın için olmuş pıhtı falandır o yaşta kafana takma gittiğinde doktora sor böyle birşey olmuştu merak ettim ne olabilir diye hiçbirşeyin beynini meşgul etmesine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…