- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.541
kendini acıya odaklama canım acı falan yok acısa millet yapmaz, çok az bişey kalıyor hepsini alamıyorum diyenler kastıkları için belli bir yerden sonra olmayanlar canım vajinin uzunluğu ile alakası yok.
ay ay ay, dünya alem duysun. duvari gectim. yupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
cok tesekkür ederim herkese. bu "u" olayi tartismali da olsa bende ise yaradi. artik naptim bilmiyorum cünkü meditasyon yapiyordum. biraz ittiriyim diyince itemedim acip gözlerimi baktim ve o zaman hepsini aldigimi idrak ettim. bunun üzerine 3 kere daha yaptim. ay kociyi cagirdim, o sekilde sarilip aglastik. ilk iki boyu alamamistim, benim de incelikle sorunum var, bu da ayri bir manyaklik. 6'li serinin 3. numarasiyla oldu bu. heyt, 23 nisani bilmem ya hidirelleze ya da 19 mayisa hazirim ben.
ve bir de sessizcekimsesizceyi ikna edebilmissiniz sanirim, ona daha cok sevindim.
ay sanki basardim, sevince bak :/
Canim ben baktim bikaç resime.. ve dedigin gibi vajinin bitis yeri var orasida rahime dogru gidiyo sonuçta p..s rahime kadar girmiyo demi.. demek vajininde belli bi uzunlugu var ben biyerde 10 / 12 cm e kadar diye okumustum yanlis olmasin
ewet canım bide yeni regl olmaya başladığım dönemlerdi.canım zorlandığın için olmuş pıhtı falandır o yaşta kafana takma gittiğinde doktora sor böyle birşey olmuştu merak ettim ne olabilir diye hiçbirşeyin beynini meşgul etmesine izin verme.
İyi geceler gönül dostları uzun zamandır sesızce sizleri okuyorum ve ne dusunecegımı bılemıyorum.Benim böyle bir sorunum yok ama allah korusun ılerıde olmuyacagı anlamına gelmez tabıkı butun arkadasların adına cok üzgünüm RABBİM yardımcınız olsun okadar guzel gecelerı kacırıyorsunuzkı tez zamanda yakalarsınız inşallah sızler guclu bayanlarsınız neden bunu dedım!buraya yazacak kadar cesur oldugunuzdan dualarım sızınle....
ewet canım bide yeni regl olmaya başladığım dönemlerdi.
hatta yumurta gibiydi şekli bi tarıfı ince gibi.
inşallah öyledir canım. dr a sölicem iyice incelesin beni :))
sen çocuktan önce dr a gittin mi canım
cok tesekkür ederim herkese. bu "u" olayi tartismali da olsa bende ise yaradi. artik naptim bilmiyorum cünkü meditasyon yapiyordum. biraz ittiriyim diyince itemedim acip gözlerimi baktim ve o zaman hepsini aldigimi idrak ettim. bunun üzerine 3 kere daha yaptim. ay kociyi cagirdim, o sekilde sarilip aglastik. ilk iki boyu alamamistim, benim de incelikle sorunum var, bu da ayri bir manyaklik. 6'li serinin 3. numarasiyla oldu bu. heyt, 23 nisani bilmem ya hidirelleze ya da 19 mayisa hazirim ben.
ve bir de sessizcekimsesizceyi ikna edebilmissiniz sanirim, ona daha cok sevindim.
nasilsiniz hanimlar sormak istediginiz 1.sey varsa sorabilirsiniz
yok canım hamile olduğumu öğrenince gittim vajinal ultrasonla baktı biraz heyecanlandım ama egzersiz yaptığım için zorlanmadım, ama gitmek lazım alışmak lazım utan utan kendimize işkence ediyoruz.
evet canım girmiyor, hamileyken rahim kapanıyor bebek doğacak zamanı açılıyor hamileyken ilişkiye girilebiliyor aklında şekillensin diye anlatıyorum vajeni bir yol gibi düşün, bende uzunluğunu böyle biliyorum ama kişiden kişiye değişiyordur.
Anladim canim Bende bi doktora sormustum hamileyken iliskiye girilebiliyormu, degisiyomus hrh duruma bagli ama hersey normalse iliskiye girmek daha iyi bile demisti hamileyken..
canım bayan yada erkek olmasına degil seni rahatlatacak doktoru bul. çalış .Oturdugu ildeki doktor yorumlarına bak çok tiyo alıyorsun.Birkaç gün önce gittim anlattım.Doktor bilince ona göre hareket ediyor çok kolay oldu.he ya valla daha randevu bile almadım acaa bayan dr varmıdır yoksa nasıl söylerim vajinusmus olduğumu nasıl anlatırım.
bayan dr a gitmek istiyorum.
benim reglide sanki düzene girdi gibi hep erken olurdum bu defa ayımı doldurdum dedim hatta hamilemiyim gecikince.
:)))
genelde ilk 3 ay yasaklıyor çoğu doktor, herşey normal olsa bile hamileyken insan tedirgin oluyor yasak olmasa da yine de çoğu yanaşmıyor canım öncelik annelik oluyor.
facar nerelerde?
simdi benim bir dilatör setim iskartaya cikti. facar isterse ona yollamak istiyorum, acaba özel mesaj gönderebilen arkadaslardan biri bunu özelden de iletebilir mi ona? gelir ama arada kaynar belki görmez bu mesaji. set amielle comfort. internetten bakip, kullanacagi bir sey oldugunu düsünürse, hemen yollayim.
Canim ben bu yazini özelden gönderirim Facara istersen..
cok iyi olur. =) cünkü egzersize baslamamisti en son, belki dilatörle calismaya daha sicak bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?