- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.561
canım bayan yada erkek olmasına degil seni rahatlatacak doktoru bul. çalış .Oturdugu ildeki doktor yorumlarına bak çok tiyo alıyorsun.Birkaç gün önce gittim anlattım.Doktor bilince ona göre hareket ediyor çok kolay oldu.
psikoloğa mı gittiniz jinekoloğa mı?
jinekologa gittim
ben de gökcen erdogana gittim benim dedavim cok iyi gitti aslinda ama bn hemen basaramadim iliskiye girmeyi orda doktorla calismalarimiz cok iyi gitti ilk gunden son gune kadar superdi sadece otelde kalma psikolojisiyle sanirim basaramadim sonra eve gelince tekrar calistim ve basardim
öncelikle herkese iyi geceler yaklaşık 8 yıldır bi adama deliler gbı asıgım 2 yıldırda onunla evlıyım en mutlu gecem kabusa döndü allahım bu nasıl seey bu kadar asıkken neden olmuodu sonra günler sonra aylar gectı ama yok yok yok olmuyo neden nie benim farkım neydı bu nasıl korku suankı durumum malum umut bi umut ışıgı arıyorum onu kaybetmek ıstemıorum yuvam yıkılsın ıstemıyorum ama buna hakkım varmı onun yıllarını calmaya kendımle beraber kaderıme kıtlemeye hakkım varmı bu benım kaderimmi peki bi bebek gördügümde aglamak daha cocuk yokmu soruları karsısında yıkılmak kaderımmı bu kadar severken bu kadar zor kavusmusken bu sebepten ayrılmak kaderımmı klavyenın tuslarının arasından sızan yaslarım artık kendılıgınden sualsız yerlı yersız akar oldu ıkı yıldır yardım edın lütfeen parmagımda tasıdıgım bu yuzugun hakkını vermem ıcın yardım edın ben umutsuzum umudum olun lütfen
İnsanlar neden "Çocuk ne zaman" derler ki hiç anlamam... Ne kadar büyük bir patavatsızlık...
beni duyan varmı yenı üye oldum sessızce okudum sızlerı gunlerce ve bu gece üye oldum benım gbı olan brılerını gormek hem cok uzucu hemde braz ferahlatıcı ben uzaylı degılım
beni duyan varmı yenı üye oldum sessızce okudum sızlerı gunlerce ve bu gece üye oldum benım gbı olan brılerını gormek hem cok uzucu hemde braz ferahlatıcı ben uzaylı degılım
merhaba, sizi gördüm cevap da yazdım ama herhalde görmediniz aramıza hoşgeldiniz..
öncelikle herkese iyi geceler yaklaşık 8 yıldır bi adama deliler gbı asıgım 2 yıldırda onunla evlıyım en mutlu gecem kabusa döndü allahım bu nasıl seey bu kadar asıkken neden olmuodu sonra günler sonra aylar gectı ama yok yok yok olmuyo neden nie benim farkım neydı bu nasıl korku suankı durumum malum umut bi umut ışıgı arıyorum onu kaybetmek ıstemıorum yuvam yıkılsın ıstemıyorum ama buna hakkım varmı onun yıllarını calmaya kendımle beraber kaderıme kıtlemeye hakkım varmı bu benım kaderimmi peki bi bebek gördügümde aglamak daha cocuk yokmu soruları karsısında yıkılmak kaderımmı bu kadar severken bu kadar zor kavusmusken bu sebepten ayrılmak kaderımmı klavyenın tuslarının arasından sızan yaslarım artık kendılıgınden sualsız yerlı yersız akar oldu ıkı yıldır yardım edın lütfeen parmagımda tasıdıgım bu yuzugun hakkını vermem ıcın yardım edın ben umutsuzum umudum olun lütfen
KIZLARRRRRRRRRRR SUAN UCUYORUMMMMMMM COK MUTLUYUMMMMMMMM..
Demin yine egzersiz yaptim ve ilk basta alamadim serceyi olmadi defalarca denedim ama pes etmedim devam ettim sonunda oldu defalarca cikardim aldim sonra git gel yaptim 20 kez fln rahat oldu..
Sonraaaaaaaa ISARET parmagimi denedim yavas yavas ve isaret parmagimin tumu icimdeydii
Bikac kezde isaretle calistm.. yarin yine isaretle calisacam biraz zorladi beni ve isaret parmagimla vajimin icini daha cok hissettim ilk basta korktumm
ama Cok sukur Allahimaaaaaaaa oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?