Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu ismi hiç duymamıştım o nekadara tedavi etti? gerçi artık doktora gitmemde[/QUOTE]

bende internette vw seba tümer de görmüstüm 3300 verdim ama sanirim 4000 e cikmis aslina bakarsaniz yapilan tedaviyi evde yapabilirsiniz cunku egzersiz yapiliyor once bir parmak iki uc derken aletlere geciliyor en son p...s buyuklugune kendinde yapiyorsun tabi once doktor sonra sen bunu herkes biraz cesaretle evde yapabilir hic aci yok korktugum kadar yokmus

öncelikle herkese iyi geceler yaklaşık 8 yıldır bi adama deliler gbı asıgım 2 yıldırda onunla evlıyım en mutlu gecem kabusa döndü allahım bu nasıl seey bu kadar asıkken neden olmuodu sonra günler sonra aylar gectı ama yok yok yok olmuyo neden nie benim farkım neydı bu nasıl korku suankı durumum malum umut bi umut ışıgı arıyorum onu kaybetmek ıstemıorum yuvam yıkılsın ıstemıyorum ama buna hakkım varmı onun yıllarını calmaya kendımle beraber kaderıme kıtlemeye hakkım varmı bu benım kaderimmi peki bi bebek gördügümde aglamak daha cocuk yokmu soruları karsısında yıkılmak kaderımmı bu kadar severken bu kadar zor kavusmusken bu sebepten ayrılmak kaderımmı klavyenın tuslarının arasından sızan yaslarım artık kendılıgınden sualsız yerlı yersız akar oldu ıkı yıldır yardım edın lütfeen parmagımda tasıdıgım bu yuzugun hakkını vermem ıcın yardım edın ben umutsuzum umudum olun lütfen

Hiç doktora gittiniz mi ya da kendi denemeleriniz oldu mu? Sanırım kendimize güvenmemiz gerekiyor bende de o yok Buradan birbirimize yardım edelim paylaşalım ben de aynı durumdayım insan içine çıkasım yok

beni duyan varmı yenı üye oldum sessızce okudum sızlerı gunlerce ve bu gece üye oldum benım gbı olan brılerını gormek hem cok uzucu hemde braz ferahlatıcı ben uzaylı degılım

beni duyan varmı yenı üye oldum sessızce okudum sızlerı gunlerce ve bu gece üye oldum benım gbı olan brılerını gormek hem cok uzucu hemde braz ferahlatıcı ben uzaylı degılım

uzayli degilsin, yalniz da degilsin. dogru yerdesin. beraber yenicez biz bunu. icindeki bütün duygulari cesarete kanalize ettigin zaman görüceksin sen de. ilk sayfalari oku, nefes almakla basliyoruz, hafife alma sakin, nefesle bitiricez.

bıde aılenın artık bı doktora gtmen gerek demelerı var tabıı bagırmak ıstıorum avaz avaz ıste o zaman benden bcok kım ısterkı bı bebegım olsun ya

canim hosgeldin aramiza ...jinekologa gorundunmu canim hic fizyolojik sorun varmi diye..hic egzersiz yaptinmi biraz kendinden bahsedermisin.... ilk sayfayi ok canim...canim eline bir ayna al vajini incele nefes alip ver ikin ve vajinanda deligin acilmasini goreceksin dokunmaya calis...kendini hazir hissettiginde bir kulak copu al jelatine sar daha sonra prezervatif tak canim bol jel sur vajinana ve kulak copune vajinanda dairesel hareketler yap daha sonra nefes alip ver ikin ve cubugu yerlestir canim yavas yavas ittir inan hic aci falan yok eger onla yapamam diyosan serce parmaginla basla canim...bu sekilde egzersiz yaparak kurtuldum ben bumuymus dedim inan hepimizin yasadiklari ayni canim yasamayan anlamaz ama dewamli burda aktif olmaya calis kafana takilan herseyi sorabilirsin egzersizlerini yaptigin surede en kisa zamanda bu dertten kurtulacaksin canim...

canim cok sewindim cok iyi gidiyorsun hadi az kaldi bu dertten kurtulmana...ilk gunku konusmamiz aklima geldi bak nasil ilerledin masallah sana olmaz diye bisey yok canim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…