Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok güzel anlatmışsınız ben de dediğinizi yapmak istiyorum ama yapamıyorum kalbim duracak gibi oluyor heyecanlanıyorum terliyorum sanırım yapamıycam

Çok güzel anlatmışsınız ben de dediğinizi yapmak istiyorum ama yapamıyorum kalbim duracak gibi oluyor heyecanlanıyorum terliyorum sanırım yapamıycam

canim ilk zaman oyle oluyo ben ayna karsimda elimde cubuk basladim aglamaya yapamam dedim elim ayagim titriyo bayilcak gibi olmustum AMA dedim nereye kadar surecek daha bunu yapmam lazim cunku tek cozum egzersizdi ve biraz bekleyip yavasca ittirdim cubugu inan basladinmi buyuymus diyorsun gercekten canim...ilk adimi atmam lazim istersen ozeldende yardimci olmaya calisirim

Son düzenleme:
becerıksızım ben herseyde galıba sıze yetısemıorum oraya bsey sokmak mumkun deıl allahım nasıl olcak ama bakabılıorum dokunuom ama sokmak ufffff

canim cok sewindim cok iyi gidiyorsun hadi az kaldi bu dertten kurtulmana...ilk gunku konusmamiz aklima geldi bak nasil ilerledin masallah sana olmaz diye bisey yok canim ya

Evet hatirladim aglayip zirlamistim yapamam diye cok sukur canim artik inaniyorum kendime UMUT doluyummm az kaldi hissediyorum
sen nasilsin

becerıksızım ben herseyde galıba sıze yetısemıorum oraya bsey sokmak mumkun deıl allahım nasıl olcak ama bakabılıorum dokunuom ama sokmak ufffff

inan canim bircogumuz oyle diyorduk hayatta yapamayiz falan diye ama dusunsene canim ordan bebis cikiyo...hem kendi mutlulugun icin hem esin icin bunu yapman lazim canim ustunden oyle bir yuk kalkacakki gercekten canim bumuymus diyeceksin hadi bir adim at...caresiz deilsin hepimiz ayni durumlari yasadik sadece cesarete ihtiyacin var herkes yapabiliyor sen neden yapamiyasin boyle seyler dusun kendini motive et canim

Son düzenleme:
ben doktora gttım ama bana braz duzmece bı ortam gbı geldı yaa ortalarda öpüsen basardık dıen guya esler sekreterle ısaretlesen hastalar bılmıom

Ne kadar güzel yazmışsınız okuyunca moral geliyor insana ama yapmaya kalkınca birşey engel oluyor sanki

Hosgeldin canim.. demin cikmstm siteden senin yazini gorunce dayanamdim geldim.. kac yillik evlisin.. Bak canim ben buraya ilk geldigimde 1 ay bos bos okudum yeni baslamistim cinsel terapiste.. once beni psikolojik olarak hazirladi sonra burdaki kizlarin destegiyle artik dayanamadim ve basladim egzersize iiyikide baslamisim.. 1 senemi bosu bosuna gecirmisim.. ay canim yancak.. ay orama bsy degdiremem.. bakamam. dokunamam..
Nereye kadar? Herkesin dogal yasadigi bu iliskiye biz neden yasamayalimki herkes zevk aliyo bu isten.. bizse anlamsiz bi korku yuzunden mahfediyoruz en guzel gunlerimizi.. sogan dograrken elimi hafif bi kessem ay aciyo ay yaniyo.. Ama yok iste hani klasik olcak biraz ama gercektenya benn ! ben neler cektim bi bilsen .. ama simdi egzersize basladm ve cok guzel ilerliyorm aci olsa ben yapmazdim.. inan bana.. otur dusun.

Ben iki kagit aldim onume..birine vajiyi yenemedigimde neler olabilecegini, otekine vajiyi yenince yasayacagim guzellikleri artilari yazdim okudum okudum ve tabiki guzel olani sectim ve o gun kararimi verdim. gittim eczaneye kayganlastirici aldim, ameliyat eldiveni, buyutec aynami ve basladim..
Hadi artik kendine daha fazla eziyet etme.. bi basla bak nasl umut dolacaksin..

Ne kadar güzel yazmışsınız okuyunca moral geliyor insana ama yapmaya kalkınca birşey engel oluyor sanki

inan engel diye birsey yok canim yapabilirsin al aynayi incele vajiyi elindede aparat hazir olsun veya serce parmaginlada yapabilirsin istersen tv karsisinda baslamayi dene bircogumuz oyle yaptik kendini iyi hissetmediginde tv izle rahatla nefes alip ver daha sonra aparati yerlestir hafifce ittir canim denemek te fayda var....inan cektigimiz uzuntuye strese degmezmis

ben 2 yıllık evlıyım cıkmadımda sorun oluyo yenıyım anlamıom pek hıc egzersız yapmadım ıılk aylarda esımle cok denemeler yaptık yarısınnı abarttım yanı basını alıodum ama bı yer vardı orda olmuodu tıkanıodu ıtınce bu sefer bacaklarım tıtreyerek aglamaya baslıodum

iyiyim canim sen nasilsin gercekten cok sewindim senin adina hergun dewam egzersizlere hic aksatma ondan sonra mutlu baslangic insallah

Nasil olabilirimki cok mutluyum Kendime her gecen gun dahada guveniyorum her gecen gun dahada artiyo mutlulugum.. Allahim tez zamanda kurtarsn ins ozamanki sevincimi dusunemiyorum bile..

canim kendini kastigin icin ilerlemiyodu penis...egzersiz yaparak o kaslari aciyoruz ve sonrada bu dertten kurtuluyorsun

bıde ben hala bakıreyım pekı bakıreyken nası egzersız oluo anlamadım yanı kendımızmı bozuoruz baska caresı yokmu

İşte benim de en büyük tedirginlğim bu, kendimiz bozmuş oluyoruz çoğunlukla da kan gelmiyormuş sanırım o bölgeyi yavaş yavaş esnettiğimiz için ama bu sefer de eşler şüpheye düşebilir niye kan gelmedi diye offffffffffff ya ne stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…