- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.601
Nasil olabilirimki cok mutluyumKendime her gecen gun dahada guveniyorum her gecen gun dahada artiyo mutlulugum.. Allahim tez zamanda kurtarsn ins ozamanki sevincimi dusunemiyorum bile..
ben 2 yıllık evlıyım cıkmadımda sorun oluyo yenıyım anlamıom pek hıc egzersız yapmadım ıılk aylarda esımle cok denemeler yaptık yarısınnı abarttım yanı basını alıodum ama bı yer vardı orda olmuodu tıkanıodu ıtınce bu sefer bacaklarım tıtreyerek aglamaya baslıodum
artık esımde deneme yapmak ıstemıo cunku hep husranla bıtıo sonu
mutlulugun daim olsun canim beniminsllh kurtulacaksin tez zamanda o duyguyuda yasiyacaksin
İşte benim de en büyük tedirginlğim bu, kendimiz bozmuş oluyoruz çoğunlukla da kan gelmiyormuş sanırım o bölgeyi yavaş yavaş esnettiğimiz için ama bu sefer de eşler şüpheye düşebilir niye kan gelmedi diye offffffffffff ya ne stres
canim kendini kastigin icin ilerlemiyodu penis...egzersiz yaparak o kaslari aciyoruz ve sonrada bu dertten kurtuluyorsun
İşte benim de en büyük tedirginlğim bu, kendimiz bozmuş oluyoruz çoğunlukla da kan gelmiyormuş sanırım o bölgeyi yavaş yavaş esnettiğimiz için ama bu sefer de eşler şüpheye düşebilir niye kan gelmedi diye offffffffffff ya ne stres
Aminnnnnnnnnnn hepimizzz yasayalim bu duyguyuSabirsizlaniyorum yenmek icin bakalim yarismada bende dahil olabilcekmiyim 23 nisan gelini
ben doktora gttım bı kere daha nette cok adı gecen bı doktor ama dedımya ortam kastı benı bde korkuom dedım muayene ıcın azarladı benı ne korkuon dıe o zaman nıe geldım ben sana
suan elvan sen varsın tek suan sen kac yıllık evlısın
olmadım o hc muayne nası olcam bılmıom ben kan verırken ıgne olurken bayılan bı korkagım nası muayne olucam
Bizler fazlasiyla hassas oldugumuz icn bu sorunu yasiyoruz zaten.. bsy yapmiyo doktor korkma.. sen ona hic iliskiye giremedigini vajinusmus oldugunu soyleyince distan bakyor anatomik bi sorun varmi diye.. korkulcak bsy degl.. bsy sokmuyo icine..
esımle onlarca defa kopma noktasına geldık kırdık doktuk bırbrımızı ama vazgecemedık ve bıgun bana dedıkı ben evlenmeden oncede bılseydım bu hastalık sende yne senle evlenırdım dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?