Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasil olabilirimki cok mutluyum Kendime her gecen gun dahada guveniyorum her gecen gun dahada artiyo mutlulugum.. Allahim tez zamanda kurtarsn ins ozamanki sevincimi dusunemiyorum bile..

Cogumuz bakireyiz zaten.. Kimisinin kizlik zari dogumda gidiyomus.. Kizlik zarina neden bukadar takiliyosunki? Egzersiz yaparak genislettigimiz icin vajiyi kizlik zari gitmiyo cogunda.. egzersiz sirasinda kirmizida olmuyo..

basini aldiysan gerisi gelir canim sen zoru basarmissin.. Takildigin yerde derin nefes alip ver.. rahatla gevseyince nefes al verirken ikin ve esin yavas yavas itsin cnm.. Kayganlastirici kullaniyomusun.. cok faydasi oluyo

canim zaten iliski yapamadigimiz icin fizyolojik sorun varmi diye doktora gidiyoruz orda bakire oldugumuzu esimizde ogreniyo...egzersizleride vajinayi yavas yavas esnettigimiz icin bircogumuzda kan gelmedi ama penis denemesine gecen arkadaslarin bazilarinda geldi...mesela benden de gelmedi ama doktora gitmeyi dusunuyorum kizlik zarim duruyormu diye ....

canim kendini kastigin icin ilerlemiyodu penis...egzersiz yaparak o kaslari aciyoruz ve sonrada bu dertten kurtuluyorsun

ne guzel yazmısın kurtuluosun acaba kurtulcakmıyım allahım ınsallah en guzel aylarım heba oldu bde bu kızlık meselesı esımle ılk aylarda buda sorun oldu bana sasırıodu tabı herkes yatıo sen neden yatamıosun falan dıodu sen farklımı yarıtıldın falan dıodu sımdı astık tabı arttık bılıo bunun bı hastalık oldugnu ıste o zaman yoksa kız deılmısın falan dıodu bana sımdı ıstıorumkı o bozsun bı doktorla konustum ben esnetırım esın bozar olur dedı bayan tek seans falan dıo ama cok para ıstedı bılmıom napıcam esım su an beklıo bu dertten kurtulmayı ama foktora gelmıo

Bunlari esinle egzersize baslamadan konusmalisin.. Anlatmalisin ona egzersiz yaparak oranin esnedigini.. baktin itiraz ediyo kizlik testi yaptirirsin

ben doktora gttım bı kere daha nette cok adı gecen bı doktor ama dedımya ortam kastı benı bde korkuom dedım muayene ıcın azarladı benı ne korkuon dıe o zaman nıe geldım ben sana

benden sonra evlenenler hepsının bebeklerı oldu bazılarına bakıorum benden kat kat cılız ufak mınyonlar kalıbımdan utanıom yaaa onlar yaptı cocuk ble dogurdu ben hala korkuom korkuom allahım bu nası sey aklım almıo onlar korkmuomu bı arkadasım anlatmıstı 3 gunde 7 kere oldu dıe bacak kadar bse oda

ben doktora gttım bı kere daha nette cok adı gecen bı doktor ama dedımya ortam kastı benı bde korkuom dedım muayene ıcın azarladı benı ne korkuon dıe o zaman nıe geldım ben sana

Kotu bi tecrube olmus senin icin ama bunlari dusunupte daha fazla zaman kaybetme.. eger muayene olduysan bi jinekolokta ve fizyolojik bir sorun yoksa baslayabilirsin.. yavas yavas sartlandir kendine egzersizi.. Olumlu dusun bak burda 3, 8,10,11 yillik evli insanlar var herkes kendince en zor vaka ama biyerde baslamak gerekiyo.. Guven kendine.. burdaki herkes yardimci olcaktr.. aktif olmaya calis

esımle onlarca defa kopma noktasına geldık kırdık doktuk bırbrımızı ama vazgecemedık ve bıgun bana dedıkı ben evlenmeden oncede bılseydım bu hastalık sende yne senle evlenırdım dedı

olmadım o hc muayne nası olcam bılmıom ben kan verırken ıgne olurken bayılan bı korkagım nası muayne olucam

Bizler fazlasiyla hassas oldugumuz icn bu sorunu yasiyoruz zaten.. bsy yapmiyo doktor korkma.. sen ona hic iliskiye giremedigini vajinusmus oldugunu soyleyince distan bakyor anatomik bi sorun varmi diye.. korkulcak bsy degl.. bsy sokmuyo icine..

esımle onlarca defa kopma noktasına geldık kırdık doktuk bırbrımızı ama vazgecemedık ve bıgun bana dedıkı ben evlenmeden oncede bılseydım bu hastalık sende yne senle evlenırdım dedı

Hepimiz oyle canim.. Oturup konussak esler tarafindan neler cektiklerimizi kacacak yer arariz.. cok zor gunler geciriyoruz.. esler icinde hic kolay degil onlarida dusunmek lazm..
Esin seni seviyor.. bualip kirabilir ssni simdilik gormemezlikten gel yenince hesabini sorarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…