- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.621
Egzersize baslamadan kizlik testi yaptirdim nolur nolmaz diye cunku esim bi ara bunalip yoksa .. diye suphelenice gururuma yediremedim gitt test aldim.. Testi gorunce ' ben sana guveniyorum buna gerek yoktu dedi.. sinirlendim agzimdan kacti dedi..'sende bakıremısın
sadece dıstan bakıo yanı gorebılıomu oyle
Hepimiz oyle canim.. Oturup konussak esler tarafindan neler cektiklerimizi kacacak yer arariz.. cok zor gunler geciriyoruz.. esler icinde hic kolay degil onlarida dusunmek lazm..
Esin seni seviyor.. bualip kirabilir ssni simdilik gormemezlikten gel yenince hesabini sorarsin
kizlar cikmam lazim iyi geceler kendinize iyi bakin gorusmek uzere
severek evlenmısındır umarım pekı sen yanı hangı asamadasın
Aslinda tamda oyle sayilmaz.. gonulsuz evlendim.. cok zor gunler gecirdim.. anlatsam aglarsin.. ama simdi iyiki sabretmisim diyorum
yooooo kızmıorum hc ona ınan ben onu cok sevıorum ama bunun basıma gelecegnı hc dusunmemıstım herkes cocuk beklıo benım yanımda soruolar bazen ona yerın dıbıne gecesım gelıo
Aslinda tamda oyle sayilmaz.. gonulsuz evlendim.. cok zor gunler gecirdim.. anlatsam aglarsin.. ama simdi iyiki sabretmisim diyorum
pekı senın esın yanı o ılk zaman nası karsıladı senınde hc olmadımı suan egzersızmı yapıon
ben bde sızler gbıde deılım benım cok engellerım var cok sızler gbı rahat rahat egzersız yapapmam
pekı senın esın yanı o ılk zaman nası karsıladı senınde hc olmadımı suan egzersızmı yapıon
suandada annemdeyım hemen burdan uye olup kac aydır okuduklarıma yazmak ıstedım yarın aksam gderım artık eve nerden yazarım sze bılmem yne net alırım artık tele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?