Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sende bakıremısın
Egzersize baslamadan kizlik testi yaptirdim nolur nolmaz diye cunku esim bi ara bunalip yoksa .. diye suphelenice gururuma yediremedim gitt test aldim.. Testi gorunce ' ben sana guveniyorum buna gerek yoktu dedi.. sinirlendim agzimdan kacti dedi..'

valla egzersiz yapiyorum iste esimle hic denemedim bakireyim herhalde egzersizden bozulmadiysa.. ama benim icin bakireligim onemli degl gitcek bu sonucta ya egzersizle ya esimle

sadece dıstan bakıo yanı gorebılıomu oyle

gorebiliyo tabiki beni bu sekilde muayene etti

yooooo kızmıorum hc ona ınan ben onu cok sevıorum ama bunun basıma gelecegnı hc dusunmemıstım herkes cocuk beklıo benım yanımda soruolar bazen ona yerın dıbıne gecesım gelıo

yanı oraya bı cıksam bacaklarımı acıp brıne ızın versem bılmıom esımı ble nası ıtıorum gorsen su arada galıba beynım bunu tık halıne getırmıs adam dokunsa zıplıom d

yooooo kızmıorum hc ona ınan ben onu cok sevıorum ama bunun basıma gelecegnı hc dusunmemıstım herkes cocuk beklıo benım yanımda soruolar bazen ona yerın dıbıne gecesım gelıo

Ya onun bunun dedigine kulak asma.. Milletin agzini baglasan yine susmazlar soyleyeceklerini soylerler.. Size merakliysaniz siz yapin.. ben simdilik duaunmuyorum BITTI! BIRAK elalemi ya.. sen esinle mutlu olmaya bak

pekı senın esın yanı o ılk zaman nası karsıladı senınde hc olmadımı suan egzersızmı yapıon

Ilk Baslarda cok anlayissiz davrandi beni hayattan soguttu.. intihar etcktm o acizlikle.. zaten onunla gonulsuz evlenmstm bide onunla birlikte olmayinca gururuna dokundu.. aileme soyledi onlarin baskisi esimin baskisi psikolojik olarak cokmustum.. anlatamam.. bana en cok koyamda babamdan bu konu yuzunden nerdeyse dayak yicek olmamdi..
Neyse hatirlamak bile istemiyorum.. smdi cok sukur esimle aramizda duzeldi..

ben yeni basladm egzersizlere. serce parmagimi alabiliyorum git gel yapabiliyorum
isaret parmagimi alabiliyorum sonuna kadar yarinda isaretle git gel yapicam ins..

ben kayınvaldemlerle oturuom yalnız deılım sızler gbı belkıde olsaydım coktan yenmıstım kımbılır evde netımde yok ben szı bı kac aydır telefonuma aldıgım sms paketınde verılen ınternet paketıyle telden okuyorum

suandada annemdeyım hemen burdan uye olup kac aydır okuduklarıma yazmak ıstedım yarın aksam gderım artık eve nerden yazarım sze bılmem yne net alırım artık tele

pekı senın esın yanı o ılk zaman nası karsıladı senınde hc olmadımı suan egzersızmı yapıon

Ayrica hic bikez bile denemedim esimle.. cunku bana yaklastiginda itiyodum imkani yok acamiyodum bacaklarimi.. nefes kesiliyodu.. bagirip cagiriyodum aglamalar krizler.. of of.. yasamayan anlayamaz.. Rabbim dusmanima cektirmesin.. Ama guzel gunler yakindir ins..
sanslisinki bu siteyi buldun.. sende onumuzdeki gunlerde egzersize baslayip kendine inanamicaksin Allahin izniyle.. emin ol

suandada annemdeyım hemen burdan uye olup kac aydır okuduklarıma yazmak ıstedım yarın aksam gderım artık eve nerden yazarım sze bılmem yne net alırım artık tele

Canim bende telden takip ediyorum cogu zaman.. Sabahlari biraz daha erken kalk uyuyomus niyetine gizliden yapodana gircek degilya.. firsat buldukca yap cnm kacma erteleme .. Bahane ararsak cok.. gunde 10 dkk bile egzersiz yapsan iyidir

Benim artik cikmam lazim cnm iyi geceler iyi dusun ve kararini ver basla biran once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…