Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dıorumya sızler gbı sanslı deılım yanı tek deılım ama ne bılım odaya kapansam hergun napıo bu demezlermı

herkes bzı yattı zanedıo kaynanam sureklı cocuk soruo ve ben olmek ıstıorum kımseylede dertlesemıorum bu konuyu kme derım

napıcam bılmıom benı anlayan bırıyle konusmak ne guzelmıs allahım

Canim tabiki hele kalabalik oldugu bi zaman gelsen pazartesi kalabalik olur.. ozaman herkes destek cikiyoya sana iste bu tarif edilemez bi cesaret veriyo sana ve umutla doluyosun.. yalniz degilsin bizi bizden baska kimse anlamaz

benımde gözler kapanıo cok saol dınledın benı cok saol ııı geceler

suandada annemdeyım hemen burdan uye olup kac aydır okuduklarıma yazmak ıstedım yarın aksam gderım artık eve nerden yazarım sze bılmem yne net alırım artık tele

canım emin ol biz de senin gibiydik çoğumuz bakamıyorduk bile ama gelip geçiyor hem sen o kadar kötü durumda değilsin birazı oluyormuş çoğumuz bacağımızı bile açamıyorduk, ağlama nöbetlerimiz, boşanmak istemeler, depresyon, intihara kalkışanlar ne ararsan var burda ama kaç yıldır burdayım kararlı olanların hepsi yendi, kendin için yapman lazım, evde yalnız olmaman büyük sorun ama yine de yapabilirsin odana kapandığında yap eşinin yanında yap, zar konusunda tereddütün var eşinle doktora git muayene ol fizyolojik yönden bir sorunun var mı yok mu öğren.

Ben de 2 yıldır hergün ağlıyorum.....

kızlar caresız bır dert değil çok şükür gecmısı sureklı okuyorsanız aa yapamam dıyıp egsersıze baslıyanların
1 2 aya yendıgını gormussunuzdur bende 5 yıl bosa gecırdım 1 ay egsersız ıle yendım cok sukur
ılk zamanlaro ılk egsersıze adım atma zor gelıyor korkudan ama sonra hepsı gcıcek egsersız yaptıkca guvenınız gelıcek kızlar

'etik aile planmasini Ingilizceye cevirin, oranin alisveris sayfasina bakin' kısmını anlamadım.. siz ne kadara aldınız seti ve içinde kaç boy var? ben türkiyeden bulma yollarını biraz daha araştırayım, büyük bi kaç medikalciye uğrayayım, eğer bulamazsam sizin aldığınız yerle irtibata geçerim. teşekkürler allah hepimizi bu dertten kurtarsın..

gercekten 1 ayda yendınmı gercekmı bu suan bana ımkansız gbı gelıoo ben hc yatamıcakmısım gbı evet acabılıorum hatta bası da grıo ama bı yer var ordan gerısı ılerlemıo sankı kıtlı ora duvar taş ıste orda benım ıcın hersey btıo tıtremeye baslıorum butun konsantrasyonum alt ust oluyo veeeee husran esımın dusen yuzu offfff cekerek uykuya gecmesı kabus nası zor bse caresız kalmak allahım

ne seti alıosunuz yanı nası alıosunuz ne dıyerek onlarlamı egzersız yapıosunuz

benım fazla vaktım yok brazdan belkı cıkabılırım kızlar ben yazım sız bana sonra cvp vermek ıstersenız yazın lutfen aklımdan gecen bse var ama esım kabul etmıo yoksa coktan yapıcam sz ne dersınız kendımı kaybedene kadar içiyim sarhoş oluyum dıorum kızlar ne dersınız bde uyky hapı var tabı aklımda ne yapsam tabı bde doktor var en son nette okudugum bı bayan doktorla gorustum sekreterıyle cok korkagım masaya ble yatamam belkı dedım cok sıcak konustu ama bılmıom ben neler gordum dedı kızlık sorunundanda bahsettım olabılır dedı bz esnetırız ama ılk eşınle olur dedı kesın dıyor kadın olmasıda benı cekıo ama cok para ıstıo aslında kesın olcanı bılsem hemen cozulcenı parayı gozum gormuyo ama ya olmazsa

ama burdada okuyorum sızde esnetmeden falan bahsedıosunuzn yanı bıraz cesaretlı olsam aynı seyler doktorun bana telkınle yapıcanı belkıde ben kendıme azcık cesaretle yaparım ama kızlık onu nası halledıcem kendımız bozucamız fılrı ble ürkütücü gelıo

canım ben vajıye aynada bıle bakamıyordum
senın gıbı yapamam edemem modundaydım ve 2 3 yıl burayı gızlıce takıp ettım
egsersız yapanları okudukca panık atak gecırıyordum
bu son yılda artık esım sert tepkı verınce solugu burda aldım doktora gıtmek ıcın ısım ıstedım
sonra kızların desteği ıle egsersıze basladım ılk gun yapamadım falan bır kulak copuyle basladım ve aynı gun tek tek tum parmakları denedım
2 .gun ıkı parmak 3. gun mumla aparat derken 5 . gunde falan 10 cm gectım 13 14 cm kalınlıga kadar ılerledım
veherseyı esımden gızlı gece yapıyordum o gorse kıyametı koparırdı evde mısafır varken bıle yaptım
kronık vajılıydım ama cok sukur yendım ılk egsersız yaptıgımda okadar baldırlar tıtrıyordukı ıkı uc gun yeredogru durust basamadım
sonra kendıne guvenın gelınce bunlarda gecıyor ınankı sen yıne sanslısın ben bacaklarımı bıle acamıyordum esıme
sana tavsıyem egsersız ıle ılerleyıp esınle oyne denemen lutfen bır silkelen kendıne gel sende egsersız yaapbılırsın bıızm gıbı ...

sarhos olmak uyku hapları hıc bırsey ıse yaramıyor deneyen cok oldu zamanında ama boş..
doktor için aralarında en uygunu yeşim yerçok onun yöntemıyle yendık cogumuz ama doktorsuzda ınankı yenebılırsın
o parayla esınle balayına cıkarsın

bi kere doktoru kafandan sil canım, burda doktora o kadar gidipte pişman olan arkadasımız varki ..

Sarhoş konusuna gelince sarhoş olcan bile beyin bunu kabullenmiyo canım burada onu deneyen arkadaşlarımızda var ama uyku ilacına birsey diyemeyeceğim ..

koskocaman kadınım yaaaa aklım almıo bazen neden yapamıorum mılletın zevk aldıgıyapmak ıcın delı oldugu seyden ben nası korkuyom ben yaratılırken onlarınkıne kodlanırken ılılşki bana kodlanmamısmı onlarda kadın

yanlış okumadıysam p....sin birazını alabiliyorum demişsin.Ben yakında kadın do. gittim bu aşamada olmak devamının kısa sürede olbilecegi anlamına geliyor.İçkiye gelince bir doktor önerdi yaptım o gece çok daha zor bir gece geçirdik çünkü bizim problemimiz beynimizde.

evet o doktorun sekreterıyle konustum bende ama burdada yapabılırım dedım sonra sızler de benım gbısınız kendı yasadıklarımı okuyorum cogu zaman yapabılırım demı ya kızlar bılmıonuz cok korkagım nıkah ıcın kan verıodum bırden ıcım gectı daha almadan asırı heyecandan elım ayagım boşalıo hatta bı keresınde cok komık annem yanımda kan verıodu damar bulamadılar elının ustunden damardan aldılar ona bakarken o kadar korkmusumkı bayılmısım dusunun acı eşigim cok dusuk

eşimle normal sevısıorum hersey normal ama o ana geldıgınde esım duydugum zevk falan hooooop hepsı ucuyo nası gırcek nası olcak evet denıom braz oturmaya calışıyorum ben azcıkda basını alsam ama gerısı gelmıyo kapalı gbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…