- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.641
Ayrica hic bikez bile denemedim esimle.. cunku bana yaklastiginda itiyodum imkani yok acamiyodum bacaklarimi.. nefes kesiliyodu.. bagirip cagiriyodum aglamalar krizler.. of of.. yasamayan anlayamaz.. Rabbim dusmanima cektirmesin.. Ama guzel gunler yakindir ins..
sanslisinki bu siteyi buldun.. sende onumuzdeki gunlerde egzersize baslayip kendine inanamicaksin Allahin izniyle.. emin ol
herkes bzı yattı zanedıo kaynanam sureklı cocuk soruo ve ben olmek ıstıorum kımseylede dertlesemıorum bu konuyu kme derım
napıcam bılmıom benı anlayan bırıyle konusmak ne guzelmıs allahım
Canim bende telden takip ediyorum cogu zaman.. Sabahlari biraz daha erken kalk uyuyomus niyetine gizliden yapodana gircek degilya.. firsat buldukca yap cnm kacma erteleme .. Bahane ararsak cok.. gunde 10 dkk bile egzersiz yapsan iyidir
Benim artik cikmam lazim cnm iyi geceler iyi dusun ve kararini ver basla biran once
benımde gözler kapanıo cok saol dınledın benı cok saol ııı geceler
suandada annemdeyım hemen burdan uye olup kac aydır okuduklarıma yazmak ıstedım yarın aksam gderım artık eve nerden yazarım sze bılmem yne net alırım artık tele
öncelikle herkese iyi geceler yaklaşık 8 yıldır bi adama deliler gbı asıgım 2 yıldırda onunla evlıyım en mutlu gecem kabusa döndü allahım bu nasıl seey bu kadar asıkken neden olmuodu sonra günler sonra aylar gectı ama yok yok yok olmuyo neden nie benim farkım neydı bu nasıl korku suankı durumum malum umut bi umut ışıgı arıyorum onu kaybetmek ıstemıorum yuvam yıkılsın ıstemıyorum ama buna hakkım varmı onun yıllarını calmaya kendımle beraber kaderıme kıtlemeye hakkım varmı bu benım kaderimmi peki bi bebek gördügümde aglamak daha cocuk yokmu soruları karsısında yıkılmak kaderımmı bu kadar severken bu kadar zor kavusmusken bu sebepten ayrılmak kaderımmı klavyenın tuslarının arasından sızan yaslarım artık kendılıgınden sualsız yerlı yersız akar oldu ıkı yıldır yardım edın lütfeen parmagımda tasıdıgım bu yuzugun hakkını vermem ıcın yardım edın ben umutsuzum umudum olun lütfen
Ben de 2 yıldır hergün ağlıyorum.....
hmm anladim. Ben yurtdisinda yasiyorum, burada medikal ürünler satan yerlerden bulmak mümkün. Hatta saglik sigortasi da karsiliyor burada. Aldigim yerin listesinde Türkiye yok ama Ingiltere'de bir yerde aldigim seti buldum, Türkiye'ye kargo var ama fiyat daha pahalli. Simdi buradan link vermek olur mu bilmiyorum ki. Ben de özel mesaj yollayamiyorum. Ondan önce kendi aldigim yeri arayip da sorabilirim, yollayabilirler mi diye. Arada 25 euro fark var, yazik günah.
Söyle cin fikirlilik yapayim, etik aile planmasini Ingilizceye cevirin, oranin alisveris sayfasina bakin.
kızlar caresız bır dert değil çok şükür gecmısı sureklı okuyorsanız aa yapamam dıyıp egsersıze baslıyanların
1 2 aya yendıgını gormussunuzdur bende 5 yıl bosa gecırdım 1 ay egsersız ıle yendım cok sukur
ılk zamanlaro ılk egsersıze adım atma zor gelıyor korkudan ama sonra hepsı gcıcek egsersız yaptıkca guvenınız gelıcek kızlar
'etik aile planmasini Ingilizceye cevirin, oranin alisveris sayfasina bakin' kısmını anlamadım.. siz ne kadara aldınız seti ve içinde kaç boy var? ben türkiyeden bulma yollarını biraz daha araştırayım, büyük bi kaç medikalciye uğrayayım, eğer bulamazsam sizin aldığınız yerle irtibata geçerim. teşekkürlerallah hepimizi bu dertten kurtarsın..
gercekten 1 ayda yendınmı gercekmı bu suan bana ımkansız gbı gelıoo ben hc yatamıcakmısım gbı evet acabılıorum hatta bası da grıo ama bı yer var ordan gerısı ılerlemıo sankı kıtlı ora duvar taş ıste orda benım ıcın hersey btıo tıtremeye baslıorum butun konsantrasyonum alt ust oluyo veeeee husran esımın dusen yuzu offfff cekerek uykuya gecmesı kabus nası zor bse caresız kalmak allahım
benım fazla vaktım yok brazdan belkı cıkabılırım kızlar ben yazım sız bana sonra cvp vermek ıstersenız yazın lutfen aklımdan gecen bse var ama esım kabul etmıo yoksa coktan yapıcam sz ne dersınız kendımı kaybedene kadar içiyim sarhoş oluyum dıorum kızlar ne dersınız bde uyky hapı var tabı aklımda ne yapsam tabı bde doktor var en son nette okudugum bı bayan doktorla gorustum sekreterıyle cok korkagım masaya ble yatamam belkı dedım cok sıcak konustu ama bılmıom ben neler gordum dedı kızlık sorunundanda bahsettım olabılır dedı bz esnetırız ama ılk eşınle olur dedı kesın dıyor kadın olmasıda benı cekıo ama cok para ıstıo aslında kesın olcanı bılsem hemen cozulcenı parayı gozum gormuyo ama ya olmazsa
benım fazla vaktım yok brazdan belkı cıkabılırım kızlar ben yazım sız bana sonra cvp vermek ıstersenız yazın lutfen aklımdan gecen bse var ama esım kabul etmıo yoksa coktan yapıcam sz ne dersınız kendımı kaybedene kadar içiyim sarhoş oluyum dıorum kızlar ne dersınız bde uyky hapı var tabı aklımda ne yapsam tabı bde doktor var en son nette okudugum bı bayan doktorla gorustum sekreterıyle cok korkagım masaya ble yatamam belkı dedım cok sıcak konustu ama bılmıom ben neler gordum dedı kızlık sorunundanda bahsettım olabılır dedı bz esnetırız ama ılk eşınle olur dedı kesın dıyor kadın olmasıda benı cekıo ama cok para ıstıo aslında kesın olcanı bılsem hemen cozulcenı parayı gozum gormuyo ama ya olmazsa
ama burdada okuyorum sızde esnetmeden falan bahsedıosunuzn yanı bıraz cesaretlı olsam aynı seyler doktorun bana telkınle yapıcanı belkıde ben kendıme azcık cesaretle yaparım ama kızlık onu nası halledıcem kendımız bozucamız fılrı ble ürkütücü gelıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?