Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iki parmak giriyor ama aşırı derecede acı ve yanma olmuştu doktor yaptığında baya zorlanmıştım.kendim deniyorum alabiliyorum yanma hissiyle ama ne kadar ittirsem de 1 boğumdan sonrası girmiyor ve içeri de hiç hareket ettiremiyorum sıkışmış gibi bir his oluyor acısını dayanılmayacak gibi değil doktorda dar kesilerek genişletilmesi lazım değince npacağımı bilemiyorum.yaaaaa ben mi beceremiyorum acaba salak gibi hissediyorum kendimi ((26:

Bahsettinizx pozisyon nedir kizlar ya soylermisiniz ams bilmiomki bunun pozisyonla alakasi varmi yani psikoojik deglmi bu kasilmalar korkular ne olucak sanki diorum bazen kim ölmüs bundan diorum kitleniorum ama is oraya gelince

canım bahsettiğimiz pozisyon erkek altta bayan üstte ama bayanın yüzü eşine ters dönmüş sırtı eşine bakıyo vaziyette. umarım anlatabilmişimdir.pozisyon isimlerini pek bilmiyorum. bunun bazen pozisyonla da alakası olabilir ama büyük bir çoğunluğu psikolojik bence. yaptığımız egzersizlerle kendimize şunu anlatıyoruz aslında vajiye bir şey girebiliyor ve girerken acı oluşmuyor demekki p..s de girer... sen ne durumdasın egzersize başlamadıysan bir an önce başla önce al eline aynayı incele vajini. sonra bir kayganlaştırcı jel yardımıyla serçe parmağından başla

estağfirullah canım niye öyle hissediyosun sonuçta bunları hepimiz yaşıyoruz. bak ben de başladığımda 1 boğuma 1 hafta her gün 40 dk çalıştım sonra 2. boğuma geçtim 2 . boğuma da 3 haftadır çalışıyorum ancak genişledi. ha ilk boğumu aldığımda sanki parmağımı paket lastiği sıkıyor gibi oluyordu...ama bende acı ve yanma yoktu.ben senin yerinde olsam 3. bir doktora da giderdim. 3. de aynı şeyi söylerse eğer operasyonu geçirirdim.

canım fizyolojik bir sıkıntın yok ise,kendini kastığın için yanma oluyordur.bi de popo yönüne doğru ittir.ben hala farkında olmadan kendimi kasınca yanma oluyor.derin derin nefes al ver.

teşekkür ederimm evet aynen sıkıyo gibi sanki hiç esneme olmayacakmış gibi...sen baya çalışyormuşsun ben en fazla 15 dk çalışıyorum çalışmalarımı arttırmam lazım o zman ço sağol :))

Bu çalışmalara ilk nasıl başladınız ben gevşeme egzersizi falan yaptım ama kulak çöpünün beyaz kısmı çok az giriyor heyecandan devam edemiyorum bırakıorum siz de kulak çöpüyle mi başladınız ilk olarak?

canım fizyolojik bir sıkıntın yok ise,kendini kastığın için yanma oluyordur.bi de popo yönüne doğru ittir.ben hala farkında olmadan kendimi kasınca yanma oluyor.derin derin nefes al ver.

doktor yapısal bir sıkıntım olduğunu söylüyor vajina girişi gereğinden fazla darmış iki doktorda aynı şeyi söyledi operasyonla sağ ve soldan kesikler atıp genişlettikten sonra egzersizlere devam edebilirmişim .doktor hiç kasmadığımı gayet rahat olduğumu söylüyo muayene sırasında.... kafam karıştı.

birde doktor bana kayganlaştırıcı jel falan vermedi madecassol diye bir krem verdi .egzersizde neler kullanıyosunuz?

canım ben medikalden aldığım ultrason jeli kullanıyorum ama okeyin durexin filan kayganlaştıcı jellerini kullananlar da var memnunlar ondan da ben de memnunum ultrason jelinden. bol bol kullanıyosun hiç bitmiyo.

o doktordan herkes memnun yaaa..keşke bende buradakine o kadar para bayılacağıma önce süleyman beye gitseydim.ama şu anda onun masrafını karşılayacak durumda değiliz gerçi forumda birisi yazmıştı 4bin tutmuş masrafı ama 2 bin ödemişler. belki o konuda yardımcı olur. haftasonu ankaraya gidicem gidip bi sorsammı yaaa.. şimdide silikon dliatörlerden alıp kendim çalışayım diyorum, ama başarabilirmiyim bilmiyorum..kendimede pek güvenemiyorum..üfff;(

Arkadaşlar keşke ben de biraz ilerleyebilsem takılıp kalıyorum hep aynı yere devam edemiyorum alt tarafı bir kulak çöpü belki o kızlık zarına zarar da vermez, ince bir çubuk parçası ama korkuyorum işte, eşimle yapayım diyorum ama onu da yapamıyorum Keşke sizler kadar cesaretli olabilsem

kegel ve nefes egzersizi çok yapmadım direk kulak çöpünü denedim hemen kaydı gitti hissettim bile giridiğini derin nefes al var gücünle ıkın nefesini bırak ,ıkınınca kendi açılıyor sonra ittir kulak çöpünü bir parmağıda böyle yapabilirisn korkma hissetmiceksin bile kulak çöpünü...

Az önce forumda okurken rastladım Yeşim Hanım diye bir doktordan bahsediliyordu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir doktor, ücreti ne kadar, kesin çözüyormu?

canım bu durumda nasıl bir cevap verilmeli bilmiyorum.operasyon şart ise bunu eşinle beraber kararlaştırmalısın.

canım bu durumda nasıl bir cevap verilmeli bilmiyorum.operasyon şart ise bunu eşinle beraber kararlaştırmalısın.

Peki zar ne durumda kanama oldumu kulak çöpü denemesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…