- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.701
Peki zar ne durumda kanama oldumu kulak çöpü denemesinde
canım bu durumda nasıl bir cevap verilmeli bilmiyorum.operasyon şart ise bunu eşinle beraber kararlaştırmalısın.
Arkadaşlar keşke ben de biraz ilerleyebilsem takılıp kalıyorum hep aynı yere devam edemiyorum alt tarafı bir kulak çöpü belki o kızlık zarına zarar da vermez, ince bir çubuk parçası ama korkuyorum işte, eşimle yapayım diyorum ama onu da yapamıyorumKeşke sizler kadar cesaretli olabilsem
eşim tamamen bana bıraktı , için nasıl rahat edecekse öle yapalım ,diyor . bende araştırmaya karar verdim yok yere de bişi yapmak istemiom yaaaacaba forumda böle bir uygulama yapılan var mı okuyorum ama rastlamadım daha...
gülsevdam, elvan, zealea, kayraözlem çok sağolun desteğiniz ve önerileriniz için eğer siz olmasaydınız ben hala eşimle konuşmayacaktım ve bırakıcaktım egzersizleri. sizlerin sayesinde dün gece eşimle konuştuk bana söz verdi bir daha böyle yapmayacağına dair.. şimdi çok iyiyiz çok şükür ve ben egzersizlere devam edicem hatta bugün yapıcaktım ama regl oldum... artık yeminimn kefaretini de ya oruç tutarak ya da para vereerek ödeyeceğim... iyiki varsınız...Allah sizden razı olsun...
gülsevdam, elvan, zealea, kayraözlem çok sağolun desteğiniz ve önerileriniz için eğer siz olmasaydınız ben hala eşimle konuşmayacaktım ve bırakıcaktım egzersizleri. sizlerin sayesinde dün gece eşimle konuştuk bana söz verdi bir daha böyle yapmayacağına dair.. şimdi çok iyiyiz çok şükür ve ben egzersizlere devam edicem hatta bugün yapıcaktım ama regl oldum... artık yeminimn kefaretini de ya oruç tutarak ya da para vereerek ödeyeceğim... iyiki varsınız...Allah sizden razı olsun...
Az önce forumda okurken rastladım Yeşim Hanım diye bir doktordan bahsediliyordu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir doktor, ücreti ne kadar, kesin çözüyormu?
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! Artık bittiiiiiiiii kabusssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmm yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vajinismusuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımmmmmmmmm inanamiyorummmmmmmmmm halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffffffffffffffffffffff sevinctennnnnn agliyorummm artikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bitttiiiii kabussssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımaaaaaaaaa sonsuzzzzzzzzzzzzzzzz sükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! Artık bittiiiiiiiii kabusssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmm yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vajinismusuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımmmmmmmmm inanamiyorummmmmmmmmm halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffffffffffffffffffffff sevinctennnnnn agliyorummm artikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bitttiiiii kabussssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımaaaaaaaaa sonsuzzzzzzzzzzzzzzzz sükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
canim tebrikler ohhhhh kurtuldun ya Allahim baska siknti dert gostermesin... ....darisi arkadaslara insallh...ayaklarini sicak tut canim yeni gelinsin artik usutmemeye ozen goster.... :119::119::119::119::123::123::123::123::124::124::124::124::124:
kızlar ben yogıunluktan gıremıyorum son gunlerde aklımda herkes...yardımcı olabılcegım herkese olmak ısterımm yenen war mı dıye gırdım cok mutlu oldum bırı daha kurtulduu cnaım gozunaydııın cook guzel gunler yakındaa sabaha guzel uyanıcaksın her gun darısı yenemeyenlerın basına dualrım sızlerle...
Tebrikler siz hangi yöntemle başardınız merak ettim darısı yapamayanların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?