Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Peki zar ne durumda kanama oldumu kulak çöpü denemesinde

kanamam olmadı benim doktora gidiyorum ''senin kızlık zarın bozulmaz sakın kan gelecek diye zorlamasın eşin '' dedi.zaten artık kızlık zarı falan eşiminde benimde umrumuzda değil yeter ki bitisin bu işkence ...kızlık zarını takma kafana egzersizle bozulsun boşver yeterki üstüne git kulak çöpünden de bişi olmaz herhalde ...

canım bu durumda nasıl bir cevap verilmeli bilmiyorum.operasyon şart ise bunu eşinle beraber kararlaştırmalısın.

eşim tamamen bana bıraktı , için nasıl rahat edecekse öle yapalım ,diyor . bende araştırmaya karar verdim yok yere de bişi yapmak istemiom yaaa acaba forumda böle bir uygulama yapılan var mı okuyorum ama rastlamadım daha...

canım emin ol herkes seninle aynı heyecanı ve korkuyu yaşadı ve yaşıyor.kızlık zarı çoğumuzda kanamadı.kulak çöpünü popo yönüne doğru ittir ve bol jel kullan.sakin ol çok rahat olacak.her egzersizde şunu söyle kendine 'kızlar nasıl yaptıysa bende yaparım,beynim şuan oyun oynuyor acı denen şey yok'

iyi geceler cok sayfa bırıkmıs okuyamadım varmı yenen?

sormak ıstedıklerınız fln varmı? hadiii az kaldııı bakalım yarısmamızın 1.kim olacak

canım bende hiç duymadım.istersen biraz daha yap egzersiz bak ilerledikçe nasıl oluyor,bu arada da araştır iyice

canımsın.
nazar değmesin size
gelin damat olacaksınız yakında inşallah aman idare et canım sık dişini.
çok sevindim bozmana :)))
kaldığın yerden son sürat devam o zaman.

şan sayfada benim dışımda 10 ziyaretçi var.
bende bi süre ziyaaretçi olarak okumuştum.
aslında hemen yazmaka istedim ama üye olmayı becerememiştim :))
bu ziyaretçilerimiz umarım vajinusmus değildir.
eğer öyleyseniz kızlar üye olun ve paylaşın bizimle.
inanın yeneceksiniz. konuşmaya ve paylaşmaya ihtiyacınız var. daha fazla bunu yaşamayın.....
kızlar bu arada bu gün kuzenim le konuştum ortak arkadaşımız vardı
benden bir iki yaş küçük 19 yaşında.
erkek arkadaşıyla yaşıtlar. geçenlerde çocuk aldırmışlar.
vayyy be dedim ben kendi nikahlın kocamla yapamadım kız kıyıda köşede yapmış
üstüne bide hamile kalmış.
onların yaptığı tabiki doğru bişey değil tasvip etmiyorum en önemlisi günah.
ama diyeceğim bu kadar basit bi olaymış. büyüttükçe büyütmüşüm kafamda.

Canimmmmm sende iyiki varsin gercekten cok sevindim Allah dahada mutlu etsin.. Son hiz devam et egzsrsizlerine kaldign yerden..

Az önce forumda okurken rastladım Yeşim Hanım diye bir doktordan bahsediliyordu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir doktor, ücreti ne kadar, kesin çözüyormu?

yeşim yerçok 2.500 ıstıyor dıye yazmıstı bırı en son

onun metodunu burda bır arkadas paylaştı bıızmle ve hepımızde o yontemle yendık
doktora gıtmek sadece onun yardımıyla egsersızı yapmayı sağlıcak bu yuzden 2 bın den fazla paran gıdıcek
karar senın ..

ve hepınıze hayırlı geceler dertyoldaşlarım

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! Artık bittiiiiiiiii kabusssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmm yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vajinismusuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımmmmmmmmm inanamiyorummmmmmmmmm halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffffffffffffffffffffff sevinctennnnnn agliyorummm artikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bitttiiiii kabussssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımaaaaaaaaa sonsuzzzzzzzzzzzzzzzz sükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

offffffffffffff burda bana yardımcı olan olmayannn herkeseee cok tesekkurrrr ediyorummmmmmmmmmmm!!!! basta nilay kayra sela elvan beycey kalbim4mevsim gulsevdam veee simdi adini hatirlayamadigimmm tüm arkadaslarimmmmmmmmmmmm hepinizzzden Allah razi olsunnnnnnnnnn!!!!!!!!! Allahimmm bu derdi cekenlerii bi an once kurtarsinnn insallahhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!! hepinizii cok seviyorummmmmmmmmmm kader arkadaslarimmm benimmmmmmmmmmmmm!!!

Tebrikler siz hangi yöntemle başardınız merak ettim darısı yapamayanların başına...

kızlar ben yogıunluktan gıremıyorum son gunlerde aklımda herkes...yardımcı olabılcegım herkese olmak ısterımm yenen war mı dıye gırdım cok mutlu oldum bırı daha kurtulduu cnaım gozunaydııın cook guzel gunler yakındaa sabaha guzel uyanıcaksın her gun darısı yenemeyenlerın basına dualrım sızlerle...

canim tebrikler ohhhhh kurtuldun ya Allahim baska siknti dert gostermesin.......darisi arkadaslara insallh...ayaklarini sicak tut canim yeni gelinsin artik usutmemeye ozen goster....:119::119::119::119::123::123::123::123::124::124::124::124::124:

canim tebrikler ohhhhh kurtuldun ya Allahim baska siknti dert gostermesin.......darisi arkadaslara insallh...ayaklarini sicak tut canim yeni gelinsin artik usutmemeye ozen goster....:119::119::119::119::123::123::123::123::124::124::124::124::124:

sagoll canimmmmmmmm aminn insallahhh... Allahim baska dert vermesinnnnn... insallah herkes bi an once kurtulurr yaaa... o kadar cok istiorum ki herkesin kurtulmasınıııı buraya basardimmm yazmasiniii... merak etme canimmm tavsiyeleriniz aklimdaaa ayagimi heryerimi sicak tutuyorummm insallah bi sıkıntı olmazzzzz

sagolll canimmmmm insallah bundan sonra hersey cok guzel olucakkk Allahiminn izniyleeee... darisi tüm arkadaslarin basinaaa insallahhhhh Allahim herkesi bi an once kurtarsinnnn bu hastaliktannnn...

Tebrikler siz hangi yöntemle başardınız merak ettim darısı yapamayanların başına...

tesekkür ederimmm canimm... bende egzersiz yapip basaranlardanimmmm... serce parmakla baslamistimm en son 12 cm aparatla egzersiz yapiyordummm ve bugun vajinismusu yendimmm Allaha cok sükürler olsunnnnn... Darisi sizlerinnn basinaaa insallahhhh!!!!!!!!!

hiiiiiiii, coook sevindim. cok cok cok tebrikler. hafifledin, zip zip zipla, en büyük, en agir sinavi gectin. kendin yaptin bunu. hicbir sey seni üzemez, yikamaz. =))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…