Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sagol canimmmmm.. evet acaip hafifledimm hala inanamiyorummm yaaa.. Allahima sonsuz sükürler olsunn.. darisi sizlerinn basinaa insallah..

inan, o canavar yok artik. hakladin sen onu. hii sabah uyanicaksin, derdin tasan yok. hep geceleri gec saatlerde online olurdun benim gibi. yepyeni biri olmak gibi olmali. kafan rahat olucak artik. tadini cikar, bize herseyi anlat ama.

Oleyyyyyyyyyyyyy iste buuuu tebrik ederim canimin iciiii.. nezamandir bu yazini bekliyoduk
kenim yenmis kadar sevindim tatlim.. artik kafesinden cikmayi basardin ozgursun uc ucabildigin kadar tadini cikar .. Allah baska dert yasatmasn ins

Canım benim tebrik ederim inan çok mutlu oldum rabbim başka dert sıkıntı vermesin inşallah gözün aydın sende kurtuldun artık darısı herkesin başına...

tebrikler canım.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.

ay ay ay canım benimmmmmm çok sevindim.
tebrik ediyorum seni.
akşam biraz daha dursaymışım o zaman öğrenecektim güzel haberi.
canım ayrıntıları herşeyi yaz tmm akşam gelince okicam. çoooooooooookl öpüyorum seni.
Allah başka dert vermesin. darısı diğer arkadaşlarımıza inşallah.

tebrık ederım canımmmm cok ama cokk sevındımmm

az önce forumda okurken rastladım yeşim hanım diye bir doktordan bahsediliyordu bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı nasıl bir doktor, ücreti ne kadar, kesin çözüyormu?

canım aslında kesin çözüm kendinde doktor anestol sürüp içine aparat yerleştirip gönderiyormuş sonra aparatı çıkarıp kendin eşinle deniyormuşsun, hadi bir kerelik böyle oldu sonrasını getirebilecek misin? çoğumuz böyle kendimiz denedik sen de yapabilirsin parmağına biraz anestol sürüp vaji girişine sür bir kaç dakika sonra parmağına boydan boya sür içeri sok parmağını uyuşuyor sonra aparata bolca sürüp içine yerleştir yarım saat beklet sonra aparatı çıkarıp eşinle deneyeceksin etkisi geçtikçe anestoldan tekrar sürebilirsin yöntem bu denemek istersen.

canımmm benimmmmm tebrik ederim...Allahım seni kurtardıı darısı bizlere olsun inşallahh...:)))

inan, o canavar yok artik. hakladin sen onu. hii sabah uyanicaksin, derdin tasan yok. hep geceleri gec saatlerde online olurdun benim gibi. yepyeni biri olmak gibi olmali. kafan rahat olucak artik. tadini cikar, bize herseyi anlat ama.

aynen gece o kdr rahat uyudum ve sabah kalktigimda o kadar hafiftim kii anlatilmaz bu duygu yasanirrr... insallah en kisa zamanda yasarsiniz sizdeeee... anlaticam hepsini merak etmeyin

Oleyyyyyyyyyyyyy iste buuuu tebrik ederim canimin iciiii.. nezamandir bu yazini bekliyoduk
kenim yenmis kadar sevindim tatlim.. artik kafesinden cikmayi basardin ozgursun uc ucabildigin kadar tadini cikar .. Allah baska dert yasatmasn ins

sagollll canimm bende ne zmndir bekliordum sonunda oldu Allaha sükürrrrr... darisi basiniza insallahhhh!!! hepiniz icin dua ediyorum canlarimmm

sagollll canimmm yaaa cok yardimci oldun sende tesekkür ediorummmm.. valla biter bitmez hemen geldim yazdim burayaaa sevinciimi heycanimiiiiii yazicam birazdan herseyiiii... aminn canim darisi tüm arkadaslarimizin basina insallah...

6 aylik evliyim...13 subat aksami basladi hersey...onceleri bu forumu gizli gizli okuyordum...oyle baya takip ettim...sonra bi gün dayanamadim üye olup yazmak istedim...herkes cok iyiydi bana karsi her sorduguma cvb verdiler yol gösterdiler...cok korkuyordumm vajiye bakmaya cesaretim yoktu...ilk olarak aynayi aldim elime ve bacaklarimi acip vajiyi inceledim tabi orasi kücücük bi yerdi...dahada korktum nasil olucak nasil yapicam diyee...burdaki tavsiyelerle serce parmagimla basladim...tabi egzersize baslamadan once doktorda muayene olmustum ve bi sorunum yoktu Allaha sükür...neyse egzersizlere basladim ilk baslarda iskence gibi dokunamiordum 3 4 gün serce parmakla denedim baktim oldu sonra isaret parmaga gectim onlada yapabildim git gel yaptim içimde beklettim...o gün sevincten aglamistim oraya parmagimin girdigini görünce...sonra egzersize iki parmakla devam ettim disina ameliyat eldiveninden gecirip...oylede oldu...yönünü yavas yavas kesfettim...bazi günler yapabiliordum bazi günler olmuyordu agliyordum buraya yaziordum...arkadaslar teselli ediordu sagolsun...sonra 3 parmak yaptim sonra mumu peceteyle sarip strecliyip prezervatif gecirip oyle yaptim 7 cm 8 cm 9 cm 10 cm derken en son 12 cm deydim... sonra esimle denemeler yaptikk tabi oda heycanlandi ve sertlesme sorunu yasadik.. araya regl dönemleri girdi derken egzersize baslayali 2 ay olmus tam...ve dün yendim Allahima sonsuz sükürler olsun...

simdi dün neler yaptigimi yazayimmm...

pazar günü diye bütün gün disardaydim arada tel.den burayi girip okudum ve egzersiz yapaim eve gelince dedim eve gelince basladim 12 cm le egzersiz yapmaya yarim saat kdr yaptim sonra esimle denemek aklimda yoktu tabi sadece opusup koklasiyorduk sonra esim hadi deneyelim dedi ben tabi olucak havalarinda degilim denicez gene olmucak birakcaz die düşündüm sonra hemen 12 cm mumu sokup cikardim bi kez sonra esimin p...s ini tuttum bol jel sürdük yerlestirdim ıkındım kendimi rahat bıraktım oda yavas yavas ittirdii ilk giriste 2 3 cm lik yer var orayi gectikten sonra gerisi ztn cok kolayy... sonra bi baksam içimdeydii... inanamadim esime soruyorummm evet oldu dior ben heycandan hiç bisey düsünemiorumm sonra esim yavas yavas git gel yapti kendimi sıktıgım zmnlar yanma oldu ama sonradan rahat bırakınca pek hissetmedim... arada p...s kayip cikti 3 4 defa gene yerlestirdim cabucak oldu... gercekten aparattan daha kolaymisss...hemen girior ve ben aparatla git gel i yavas yavas yapiordum esimle daha hizli oldu...sonra agri kesici ictim cünkü belim biraz agrimisti...hea pozisyonu merak edenler olursa klasik pozisyon bizimki ben alttaydim belimin altinda yastik vardi esim üstteydi...

ne kadar kolaymıs degılmı canım.....ayyyyy cok sukur sende kurtuldun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…