- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.741
sagollllllllllll nilayimmmmmm cok tesekkür ediorum sanaaaaaa yardimlarin içinnnnnnnnnn... artik hamilelikten konusabilirizzzz insallahhhbu arada 23 nisan yarismasinda 1. oldum heralde dimeee???
Kızlarrr ben hafta sonu çok doluydumm..hem misafir vardıı kalmalı hemde büssürü işimiz vardı eşimle..o nedenle yapamadık..hatta egzersiz bile yapamadım..böyle sizlerden de güzel şeyler duyunca inanılmaz etkileniyorummm ve mutlu oluyorummm..bir yanımda kırık bir şekildee neden ben yapamıyorum oluyorummm böyle bir duygu oluyor içimde...(
canım benım hıc uzulme sende egzersızde cok ıyısın devam et bırakma egzersızıkı soguma cok ta ara vermeden emınım en kısa zamanda senınde mujdenı alıcaz
kızlar herkese iyi haftalarrrr!!!biz dün deneme yaptık, gene olmadı ama ben yine de mutluyum. çünkü bu aşamaya gelmemiz bile çok uzun sürdü :))) dün epey bir hazırlandık. duşlar alındı, ev ısıtıldı. ben egzersiz yaptım, eşim evdeyken ilk defa!!! (duşun çok faydası varmış, 10cm ilk kez bu kadar rahat aldım) sonra o enerji içeceğini içti ve onu çağırdım aparat içimdeyken. üstelik film de izledi iyice sertlik olsun diye. ama maalesef sağlayamadı. içeceğe kabahat buldu, sanırım o sersemletmiş. bense onun yanında aparatımı çıkarıp kenara koyabildim, içimdeyken hareket edemedim pek ondan olmadı heralde dedim. çıkardıktan sonra da sertlik olmadı, onun morali bozuldu. olsun sıkma canını dedim, giyindim kuşandım hadi dışarı çıkıyoruz dedim :))) çıkardım dışarı yürüdük yemek yedik geldik. ondan sonrasında gene denedik bu sefer daha iyi oldu, ben egzersizi yeniden yapmamıştım ama ucundan azcık da olsa girdi. ikimiz de bunu hissettik ve çok mutlu olduk. bunca zamandan ve olumsuzluktan sonra bu ikimize de iyi geldi. denemeye devam edeceğiz. bana dua eden herkesten allah razı olsun, bu kadarcık bile bizi çok mutlu etti. dualara devam edin kızlar, az kaldı sanırım iki gündür forumu okumadım, geçmişi okumaya devam ediyorum ben, görüşmek üzereee
canımmm benim harikasınız...olucakkkk zatenn bu kadar yapmanız bile muhteşemm bişey...inannn kendine ve çok güvenn...allahım yardımcınız yardımcımız olsun...
amiiiiiiiiiin canım!! allah hepimize yardım etsin ve ışığını göndersin artık!!
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o kadar mutluyum kiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!! Artık bittiiiiiiiii kabusssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Basardımmmmmmmmmmmmmmmmmm yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vajinismusuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımmmmmmmmm inanamiyorummmmmmmmmm halaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Offffffffffffffffffffffffffff sevinctennnnnn agliyorummm artikkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bitttiiiii kabussssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahımaaaaaaaaa sonsuzzzzzzzzzzzzzzzz sükürler olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
senın gunesın suan kalbınde dısarı cıkmak ıcın senden cesaret beklıyor .. yenı yenenlerın gunes ısıgı ıcını ısıttın senı ıyıce gaza getırsın inşallahKızlarrr ben hafta sonu çok doluydumm..hem misafir vardıı kalmalı hemde büssürü işimiz vardı eşimle..o nedenle yapamadık..hatta egzersiz bile yapamadım..böyle sizlerden de güzel şeyler duyunca inanılmaz etkileniyorummm ve mutlu oluyorummm..bir yanımda kırık bir şekildee neden ben yapamıyorum oluyorummm böyle bir duygu oluyor içimde...(
Ya ben1.olacaktim ya.esim cok yorgun geliyo bir turlu yapamadik.trintiye nasipmis.cok sevindim ya...bende 2.olurum artik.bu seferde ben hazirim.esim baygin.ama boyle daha ii oluyo baski yok o istemeyince ben daha cok istiyorum...bitsin artik bu cilee
kızlar herkese iyi haftalarrrr!!! biz dün deneme yaptık, gene olmadı ama ben yine de mutluyum. çünkü bu aşamaya gelmemiz bile çok uzun sürdü :))) dün epey bir hazırlandık. duşlar alındı, ev ısıtıldı. ben egzersiz yaptım, eşim evdeyken ilk defa!!! (duşun çok faydası varmış, 10cm ilk kez bu kadar rahat aldım) sonra o enerji içeceğini içti ve onu çağırdım aparat içimdeyken. üstelik film de izledi iyice sertlik olsun diye. ama maalesef sağlayamadı. içeceğe kabahat buldu, sanırım o sersemletmiş. bense onun yanında aparatımı çıkarıp kenara koyabildim, içimdeyken hareket edemedim pek ondan olmadı heralde dedim. çıkardıktan sonra da sertlik olmadı, onun morali bozuldu. olsun sıkma canını dedim, giyindim kuşandım hadi dışarı çıkıyoruz dedim :))) çıkardım dışarı yürüdük yemek yedik geldik. ondan sonrasında gene denedik bu sefer daha iyi oldu, ben egzersizi yeniden yapmamıştım ama ucundan azcık da olsa girdi. ikimiz de bunu hissettik ve çok mutlu olduk. bunca zamandan ve olumsuzluktan sonra bu ikimize de iyi geldi. denemeye devam edeceğiz. bana dua eden herkesten allah razı olsun, bu kadarcık bile bizi çok mutlu etti. dualara devam edin kızlar, az kaldı sanırım iki gündür forumu okumadım, geçmişi okumaya devam ediyorum ben, görüşmek üzereee
senın gunesın suan kalbınde dısarı cıkmak ıcın senden cesaret beklıyor .. yenı yenenlerın gunes ısıgı ıcını ısıttın senı ıyıce gaza getırsın inşallah
senınde guzel haberını burda paylastıgını gorelım
İnsallah cok istiyorum....cokhadı bakalım inşallah 2. sen ol :)
kızlar herkese iyi haftalarrrr!!!biz dün deneme yaptık, gene olmadı ama ben yine de mutluyum. çünkü bu aşamaya gelmemiz bile çok uzun sürdü :))) dün epey bir hazırlandık. duşlar alındı, ev ısıtıldı. ben egzersiz yaptım, eşim evdeyken ilk defa!!! (duşun çok faydası varmış, 10cm ilk kez bu kadar rahat aldım) sonra o enerji içeceğini içti ve onu çağırdım aparat içimdeyken. üstelik film de izledi iyice sertlik olsun diye. ama maalesef sağlayamadı. içeceğe kabahat buldu, sanırım o sersemletmiş. bense onun yanında aparatımı çıkarıp kenara koyabildim, içimdeyken hareket edemedim pek ondan olmadı heralde dedim. çıkardıktan sonra da sertlik olmadı, onun morali bozuldu. olsun sıkma canını dedim, giyindim kuşandım hadi dışarı çıkıyoruz dedim :))) çıkardım dışarı yürüdük yemek yedik geldik. ondan sonrasında gene denedik bu sefer daha iyi oldu, ben egzersizi yeniden yapmamıştım ama ucundan azcık da olsa girdi. ikimiz de bunu hissettik ve çok mutlu olduk. bunca zamandan ve olumsuzluktan sonra bu ikimize de iyi geldi. denemeye devam edeceğiz. bana dua eden herkesten allah razı olsun, bu kadarcık bile bizi çok mutlu etti. dualara devam edin kızlar, az kaldı sanırım iki gündür forumu okumadım, geçmişi okumaya devam ediyorum ben, görüşmek üzereee
6 aylik evliyim...13 subat aksami basladi hersey...onceleri bu forumu gizli gizli okuyordum...oyle baya takip ettim...sonra bi gün dayanamadim üye olup yazmak istedim...herkes cok iyiydi bana karsi her sorduguma cvb verdiler yol gösterdiler...cok korkuyordumm vajiye bakmaya cesaretim yoktu...ilk olarak aynayi aldim elime ve bacaklarimi acip vajiyi inceledim tabi orasi kücücük bi yerdi...dahada korktum nasil olucak nasil yapicam diyee...burdaki tavsiyelerle serce parmagimla basladim...tabi egzersize baslamadan once doktorda muayene olmustum ve bi sorunum yoktu Allaha sükür...neyse egzersizlere basladim ilk baslarda iskence gibi dokunamiordum 3 4 gün serce parmakla denedim baktim oldu sonra isaret parmaga gectim onlada yapabildim git gel yaptim içimde beklettim...o gün sevincten aglamistim oraya parmagimin girdigini görünce...sonra egzersize iki parmakla devam ettim disina ameliyat eldiveninden gecirip...oylede oldu...yönünü yavas yavas kesfettim...bazi günler yapabiliordum bazi günler olmuyordu agliyordum buraya yaziordum...arkadaslar teselli ediordu sagolsun...sonra 3 parmak yaptim sonra mumu peceteyle sarip strecliyip prezervatif gecirip oyle yaptim 7 cm 8 cm 9 cm 10 cm derken en son 12 cm deydim... sonra esimle denemeler yaptikk tabi oda heycanlandi ve sertlesme sorunu yasadik.. araya regl dönemleri girdi derken egzersize baslayali 2 ay olmus tam...ve dün yendim Allahima sonsuz sükürler olsun...
simdi dün neler yaptigimi yazayimmm...
pazar günü diye bütün gün disardaydim arada tel.den burayi girip okudum ve egzersiz yapaim eve gelince dedim eve gelince basladim 12 cm le egzersiz yapmaya yarim saat kdr yaptim sonra esimle denemek aklimda yoktu tabi sadece opusup koklasiyorduk sonra esim hadi deneyelim dedi ben tabi olucak havalarinda degilim denicez gene olmucak birakcaz die düşündüm sonra hemen 12 cm mumu sokup cikardim bi kez sonra esimin p...s ini tuttum bol jel sürdük yerlestirdim ıkındım kendimi rahat bıraktım oda yavas yavas ittirdii ilk giriste 2 3 cm lik yer var orayi gectikten sonra gerisi ztn cok kolayy... sonra bi baksam içimdeydii... inanamadim esime soruyorummm evet oldu dior ben heycandan hiç bisey düsünemiorumm sonra esim yavas yavas git gel yapti kendimi sıktıgım zmnlar yanma oldu ama sonradan rahat bırakınca pek hissetmedim... arada p...s kayip cikti 3 4 defa gene yerlestirdim cabucak oldu... gercekten aparattan daha kolaymisss...hemen girior ve ben aparatla git gel i yavas yavas yapiordum esimle daha hizli oldu...sonra agri kesici ictim cünkü belim biraz agrimisti...hea pozisyonu merak edenler olursa klasik pozisyon bizimki ben alttaydim belimin altinda yastik vardi esim üstteydi...
ne kadar kolaymıs degılmı canım.....ayyyyy cok sukur sende kurtuldun yaaa
ne demek canım benım yendın yaaa o yeter.once bı kac ay alıs taa hamılelıgı konsuruz ınsallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?