Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:92::92::92::92::101::101::101::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sagollllllllllll nilayimmmmmm cok tesekkür ediorum sanaaaaaa yardimlarin içinnnnnnnnnn... artik hamilelikten konusabilirizzzz insallahhh bu arada 23 nisan yarismasinda 1. oldum heralde dimeee???

ne demek canım benım yendın yaaa o yeter.once bı kac ay alıs taa hamılelıgı konsuruz ınsallah...

Kızlarrr ben hafta sonu çok doluydumm..hem misafir vardıı kalmalı hemde büssürü işimiz vardı eşimle..o nedenle yapamadık..hatta egzersiz bile yapamadım..böyle sizlerden de güzel şeyler duyunca inanılmaz etkileniyorummm ve mutlu oluyorummm..bir yanımda kırık bir şekildee neden ben yapamıyorum oluyorummm böyle bir duygu oluyor içimde...(

canım benım hıc uzulme sende egzersızde cok ıyısın devam et bırakma egzersızıkı soguma cok ta ara vermeden emınım en kısa zamanda senınde mujdenı alıcaz

Ya ben1.olacaktim ya.esim cok yorgun geliyo bir turlu yapamadik.trintiye nasipmis.cok sevindim ya...bende 2.olurum artik.bu seferde ben hazirim.esim baygin.ama boyle daha ii oluyo baski yok o istemeyince ben daha cok istiyorum...bitsin artik bu cilee

kızlar herkese iyi haftalarrrr!!! biz dün deneme yaptık, gene olmadı ama ben yine de mutluyum. çünkü bu aşamaya gelmemiz bile çok uzun sürdü :))) dün epey bir hazırlandık. duşlar alındı, ev ısıtıldı. ben egzersiz yaptım, eşim evdeyken ilk defa!!! (duşun çok faydası varmış, 10cm ilk kez bu kadar rahat aldım) sonra o enerji içeceğini içti ve onu çağırdım aparat içimdeyken. üstelik film de izledi iyice sertlik olsun diye. ama maalesef sağlayamadı. içeceğe kabahat buldu, sanırım o sersemletmiş. bense onun yanında aparatımı çıkarıp kenara koyabildim, içimdeyken hareket edemedim pek ondan olmadı heralde dedim. çıkardıktan sonra da sertlik olmadı, onun morali bozuldu. olsun sıkma canını dedim, giyindim kuşandım hadi dışarı çıkıyoruz dedim :))) çıkardım dışarı yürüdük yemek yedik geldik. ondan sonrasında gene denedik bu sefer daha iyi oldu, ben egzersizi yeniden yapmamıştım ama ucundan azcık da olsa girdi. ikimiz de bunu hissettik ve çok mutlu olduk. bunca zamandan ve olumsuzluktan sonra bu ikimize de iyi geldi. denemeye devam edeceğiz. bana dua eden herkesten allah razı olsun, bu kadarcık bile bizi çok mutlu etti. dualara devam edin kızlar, az kaldı sanırım iki gündür forumu okumadım, geçmişi okumaya devam ediyorum ben, görüşmek üzereee

canımmm benim harikasınız...olucakkkk zatenn bu kadar yapmanız bile muhteşemm bişey...inannn kendine ve çok güvenn...allahım yardımcınız yardımcımız olsun...

canımmmmmmmmmmmmm gözlerım doldu yaaaaaaaaa yendınnnnnnnn kurtuldunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allahım bırı daha bu dertı attı üstünden birinin daha güneşi doğdu çok şükür.........
yarısmanın bırıncısı oldun tebrıkler :)
bu gunlerın tadını cıkar cok ama cok sevındım balımmmmmmmmmmm

senın gunesın suan kalbınde dısarı cıkmak ıcın senden cesaret beklıyor .. yenı yenenlerın gunes ısıgı ıcını ısıttın senı ıyıce gaza getırsın inşallah
senınde guzel haberını burda paylastıgını gorelım

canım senı olgunlugun ıcın tebrık edıyorum herseye rağmen sukunetını koruyup olgunluk gosterdın
ve ılerleyebılmenıze cok sevındım 4 gozle senın mutluluk haberını beklıyorum

Canımsınnnn vallaaa harikasınızzz...çok teşekkür ederim...aminnn..yüzbinkere....inşallahh görüceğiz en kısa zamanda allahın izniyle....

öncelikle bu illetten kurtulan arkadslarımı kutluyorum gercekten onlar adına cok ama cok mutluyum..okurken o kadar heyecanlandm ki..selacım senin için ne kadar sevndm anlatamam..bu ne büyük bir adım senin için..bana gelince ben haftasonu regl oldum..denemelere ara vermek zorunda kaldık..sanrım burda herkes bu olayı asıp btrcek ben burda hala bu seklde devam edcem..benm vajiye dokunamama gibi bakamama korkularm olmadı..pens bası da olyr ama gerisi bir türlü gelmyr..sadece oldgm yerde sayıyorm..ne yapıcam sasrdm artık..su anda bile yazarken gözlerm dolyr..boğazm tıkanyr..yutkunamyrm..he rgece dua edyrm ben ve benm gibi bunu yasayan herkes için..ama olmyr..degsen hiç bir sey yok..otrp sadece kendime acıyorum....

Kader arkadaşlarım her ikinizi de kutlarım. İnanın çok sevindim, darısı bizim başımıza. Böyle haberleri okudukça insan umutla doluyor :).

İnşallah en yakın zamanda ben de paylaşacağım başarı hikayemi. En son iki parmakta kalmıştım ve bunda biraz zorlanmıştım. Psikolog, iki parmak egzersizini tekrarladı. Yani bu hafta gitmeseymişiz de olurmuş psikologa...Bir sonraki aşamaya geçemedim şimdilik ama bu hafta 2 parmağı rahatlıkla yapıyorum. Bundan sonra bir üst aşamaya geçerim inşallah...

ne kadar kolaymıs degılmı canım.....ayyyyy cok sukur sende kurtuldun yaaa

aynen canim yaaa... hiçte korktugum gibi değilmisss... ben ölcem gitcem zannediordumm... ama hiçte öyle değilmisss... bgn biraz kasıklarım agrior belim agrior o kadarda olsun ama... cok mutluyum suan gercekten... hala inanamiyorumm... dün geceyi hatirlamaya calisiyorumm nasil oldugunu falannn aptallastim resmennn

ne demek canım benım yendın yaaa o yeter.once bı kac ay alıs taa hamılelıgı konsuruz ınsallah...

aynen canimmm yendim ya artik gerisi insallah kolayca olurrrr... dün esim icime bosaldii bilee cok istior cocugumuz olsun diyee...bide kac zamandir bu anı bekledigi içinn... ben o kdr yapma dedim hemen hamile kalmak istemiorum biraz alisayim diye ama dinlemediii... neyse hayirlisi bakalimmm belki hamile kalabilirim yanii 10gün var regl olmamaaa insallah sen yendikten sonra korunmusmuydun canimm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…