Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimm hic moralini bozmaa... bak ben 2 ayda yendimm... bi ara hiç egzersiz yapamadim 15 gün fln... ama oluyor sonra merak etmee... firsat buldukca egzersizini yap insallahhh yeneceksin sende en kisa zamandaa...

Ya ben1.olacaktim ya.esim cok yorgun geliyo bir turlu yapamadik.trintiye nasipmis.cok sevindim ya...bende 2.olurum artik.bu seferde ben hazirim.esim baygin.ama boyle daha ii oluyo baski yok o istemeyince ben daha cok istiyorum...bitsin artik bu cilee

valla bende 1.olacagimi hiç düşünmüyordummm:)) hatta 23 nisana yetisemem diordummm ama oldu Allaha sükürrr:)) gercekten beklemedigim bi zamanda oldu... bgn deneme yapcaz dedigimiz zmn olmuyorduu... demekki zamana birakmak lazimmis en ummadigimiz zamanda Allah im yuzumuzu güLdürüyorrrrr

canimmm cok sevindim senin adinaaa insallah kurtulcaksin en kisa zamandaaaaa 23 nisan yarismasini kazanacaksin sendeeeee

vallaaa o kdr mutluyum kiii canimmm.. hala inanamiyorummmm..Allaha sükürler olsun bitti artikkk... bundan sonra hersey guzel olucak Allahimin izniyleee.... burdaki herkese cok dua ediorummm bi an once kurtulmasi içiinnn... insallahhh...

sagol canimm...regl bitince deneme yaparsin insallah...bide penisin basi girdikten sonra gerisi cok kolay canim yaaa...ıkınıp rahat bıraksan kendini esinde yavas yavas ittirse hemen gidiorrrr...onemli olan basini sokmak vaji girisindeki 2 3 cm lik yeri gecmekkk...ümitsizlige kapilmaa olacak insallah...egzerszlerine devam et canimm...

tesekkürler canimmm darisi basina insallah en kisa zamandaaa... benim hikayemi okuduysan sende oyle basaracaksin insallah... 2 parmaktan sonra 3 parmak sonrada aparatla yaparsinnn 10 12 cm e gelince insallah kurtulursunnnn bu hastaliktannn...

tesekkürler canimmm darisi basina insallah en kisa zamandaaa... benim hikayemi okuduysan sende oyle basaracaksin insallah... 2 parmaktan sonra 3 parmak sonrada aparatla yaparsinnn 10 12 cm e gelince insallah kurtulursunnnn bu hastaliktannn...

Peki canim kanaman oldu mu?benimde icime bosaliyo gel gitte oluyo ama cok az bir kismi kaliyo.cok sevindim sana sakin ara verme aynen devam..bide benimki bitse off offf

canim benim cok sewindim senin adina Allahima sukurler olsun dewamida gelecek canim insallah cok az kaldiiiiii

Peki canim kanaman oldu mu?benimde icime bosaliyo gel gitte oluyo ama cok az bir kismi kaliyo.cok sevindim sana sakin ara verme aynen devam..bide benimki bitse off offf

Yok canim kanama fln olmadi sadece vaaji brzz kizaardi o yuzden bgn yapmicaz yarin gene denicez insallah o zmn daha rahat olur.. Sen hangi asamadasin galiba icine alabiliosun?

panterr cim sen benim yazdıklarıma denk gelmemişsin sanırım bu konuda KENDİSİ TAM BİR PARA TUZAĞI UYGULUYOR ben yeni geldim tedaviden tabi nekadar tedavi dersek tüm ayrıntıları forumda paylaşamadım ama paylaştıklarım var özelden dinlemek istersen anlatırım ama karar sizin çok paranız ve kendinizden ödün verecek yapınız varsa buyurun gidin

canım çok sevndm ya bu aşamaya geldiniz ya devamı gelir maşallah maşallah nazar değmesinn gerçekten çok mutlu oldum hadi bakalım sen de katıl 23 nisan gelinleri kervanına

hadi gözünaydın!!! halaylar sana gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin!!! teeeeeey teeeeeeeeeeey teeeeeeeeey

SELA1, çok büyük aşama kaydetmişsin. Ben çok heveslendim hatta o kadar heveslendimki internetten kız bebek ( sanki yapmışız, sanki kız olacak gibi ) kıyafetlerine bakar buldum kendimi.... :) :) :)

canıııım, o kırıklık bende de var... hem seviniyorum, hem de ben ne zaman kurtulacağım diye içleniyorum. hala da aynıyım inan. o kadar uzadı ki benimkisi, sabrediyorum, tek elimden gelen bu... seni de çok iyi anlıyorum, yalnız değilsin...

veracım kendine acıma. bence ilerliyorsun, zorunu da yapıyorsun. belki egzersiz yapsan o takıldığın yeri de kolayca geçeceksin. bende de çok büyük korkular filan olmadı, herkes kendine ağırım der ama ben belki de burdaki en hafif vakayım :))) yine de egzersizleri çok yavaş yaptım sonra da eşime takıldım, uzadı gitti. sen reglin bitince egzersiz yap, kendini alıştır. çok kısa sürede kurtulursun emin ol.

çok teşekkürler. senin de iki parmağı rahat yapmana çok sevindim. ne güzel ilerliyorsun. umarım kısa sürede sen de yenenler kervanına katılırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…