- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.781
Yok canim kanama fln olmadi sadece vaaji brzz kizaardi o yuzden bgn yapmicaz yarin gene denicez insallah o zmn daha rahat olur.. Sen hangi asamadasin galiba icine alabiliosun?
canım cok sevındım bunun devamı gelecek ınan bana bu bıle ıkınız ıcın bi basarı
canım çok sevndm ya bu aşamaya geldiniz ya devamı gelir maşallah maşallah nazar değmesinn gerçekten çok mutlu oldum hadi bakalım sen de katıl 23 nisan gelinleri kervanına
SELA1, çok büyük aşama kaydetmişsin. Ben çok heveslendim hatta o kadar heveslendimki internetten kız bebek ( sanki yapmışız, sanki kız olacak gibi ) kıyafetlerine bakar buldum kendimi.... :) :) :)
Merhaba kizlarrrrr umarim keyfler yerindedrrr
Ben simdi egzersize ucuyorumm bgnki hedefimm isaret parmagiyla git gel sonrada orta parmak ins yaparimmmmmm
SELAAAAAM CANIM cok sevindimmmmmmm hersy cok guzel olcak inan buna
Esininde doktora gitmek istmesine sevndm cnm hadi bakalim sende 23 nisana kadar yapablrsn tatlim Allahim mutlulugunuzu artirsin insss
sana kolay gelsin. ben henüz egzersiz havasına giremedim. dünün sarhoşluğu içersindeyim. kalkıp yemekleri yapayım bariii :))) bütün gün forum okudum nerdeyse. iyi kaynatmışsınız hafta sonu, oku oku bitmedi. çıkıyorum artık. herkese başarılı egzersizler diliyorum
canımm sen ne alemdesınnnnnngorusemez olduk nasıl egzersızlerr
Cok umutluydm bi asama daha ilerlicektm ama serceyi bile yapamadmki.. hani diyosunuzya bazen vajinin isi belli olmuyo bigun olur oteki gun olmaz ins oyldir cok uzgunum......
vallaaa o kdr mutluyum kiii canimmm.. hala inanamiyorummmm..Allaha sükürler olsun bitti artikkk... bundan sonra hersey guzel olucak Allahimin izniyleee.... burdaki herkese cok dua ediorummm bi an once kurtulmasi içiinnn... insallahhh...
panterr cim sen benim yazdıklarıma denk gelmemişsin sanırım bu konuda KENDİSİ TAM BİR PARA TUZAĞI UYGULUYOR ben yeni geldim tedaviden tabi nekadar tedavi dersek tüm ayrıntıları forumda paylaşamadım ama paylaştıklarım var özelden dinlemek istersen anlatırım ama karar sizin çok paranız ve kendinizden ödün verecek yapınız varsa buyurun gidin
sağol koç. müsaitsen msn açar mısın? bişeyler sorcam sana. eşim doktora gitmeye karar verdi nihayet, iyi bir doktor araştırıyorum yardımcı olabilecekler yazarsa bana özelden çok sevinirim.
ben dünden beri regl bekliyorum sanırım yine gecikmeli olacak 2 gün önce egzersiz yapayım dedim anlam veremediğim şekilde en küçük dilatörü bile sokamadım inat ettim biyandan tahammülsüz br his biyandan sokamıyorum ama zar zor soktum sonra içimdeykende bi rahatsız his vardı çıkardım tabi o sinirle bidaha yapmıcam bana göre deil falan filan bağrınıp ağladım ertesi gün yine çalışmaya karar verdim ama regl olucam die hala bekliyorum 23 nisana yetişemicem gibi hem reglim gecikti hemde benim maşşallah uzun sürüyor =(
Yapamadimdun isaret parmagimi aldim ama bgn serceyi zor aldim.. inanilmaz bi agri hissediyorum suan inatlastm yapicam die zorladm kendimi ama ilk defa bukadar zorlandim anlamiyorum ben serceyi kolayca alabiliyorken bgn cok zor bi sekilde aldim ve ilk defa takildim biyere.. inatla ittim ama sanki biseyi deldim gectim gibi oldu kendimi tuhaf hissediyorum..
Cok umutluydm bi asama daha ilerlicektm ama serceyi bile yapamadmki.. hani diyosunuzya bazen vajinin isi belli olmuyo bigun olur oteki gun olmaz ins oyldir cok uzgunum......
üzülme, ben de yurt ve genelinde bayram ilan ettigim günün ertesinde tosladim yine. tos tos, sayamadim kac defa. sonra firlatip attim, aynen cok emindim kendimden. ama oluyormus böyle ve normalmis. moralin bozukken devam etme. yarin yeni bir gün.
kızlar umıdınızı sakını yıtırmeyın bucok normal bızde yasadık herseyı ama pes etmedık ve yendık...hadiii sıkılmadann bıkmadan usanmadan egzersıze devam....bırde moral cok onemlı moral bozuk oldugu zmnda olmayabılır..
yaaaaa...sözde yüzde yüz garanti veriyodu.. özelden anlatırsan cok memnun olurum yaaa..o doktoru beni iyileştirebilecek son çare olarak görüyodum çünkü..çok şaşırdım şimdi..
veracım kendine acıma. bence ilerliyorsun, zorunu da yapıyorsun. belki egzersiz yapsan o takıldığın yeri de kolayca geçeceksin. bende de çok büyük korkular filan olmadı, herkes kendine ağırım der ama ben belki de burdaki en hafif vakayım :))) yine de egzersizleri çok yavaş yaptım sonra da eşime takıldım, uzadı gitti. sen reglin bitince egzersiz yap, kendini alıştır. çok kısa sürede kurtulursun emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?