Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok canim kanama fln olmadi sadece vaaji brzz kizaardi o yuzden bgn yapmicaz yarin gene denicez insallah o zmn daha rahat olur.. Sen hangi asamadasin galiba icine alabiliosun?

niye kanama olmadı ki? ben yarısına kadar alıyorum git gelde var ama devamında kasıyorum izin vermiyorum..çok sevindim senin adına inşallah bebiş haberini de alırız...

canım çok sevndm ya bu aşamaya geldiniz ya devamı gelir maşallah maşallah nazar değmesinn gerçekten çok mutlu oldum hadi bakalım sen de katıl 23 nisan gelinleri kervanına

inşallah canım. pek umudum yok ama belki de olur vakti gelmişse. senin egzersizi bıraktığını okuduğumda çok üzülmüştüm. şükür ki dönmüşsün kararından, bişey yazmadan düzelmişsin :))) eşine hiç kızma, onlar da çok çekiyorlar. bizim halimize bak, aylardır burdayım, hala yenemedik. umarım kısa sürede yeneriz bu sefer, dünden çok umutluydum kesin olacak diyordum ama ummadığımız biçimde sonuçlandı yine... hayırlısı ne diyeyim. allah yüzüme baksın artık :)))

SELA1, çok büyük aşama kaydetmişsin. Ben çok heveslendim hatta o kadar heveslendimki internetten kız bebek ( sanki yapmışız, sanki kız olacak gibi ) kıyafetlerine bakar buldum kendimi.... :) :) :)

benimle sevinenlere çok mutlu oldum ama senin yazdığına ayrı bir sevindim biliyor musun kemre!! hatta eşime okuttum şimdi, çok duygulandırdın beni, umarım kısa sürede yenerim. benim de hep kızım olacakmış gibi geliyor nedense, doğru hissetmişsin :))) bu yazdıkların o kadar özel ki benim için, duygularımı anlatamıyorum bile şu anda. çok teşekkürler.

Merhaba kizlarrrrr umarim keyfler yerindedrrr

Ben simdi egzersize ucuyorumm bgnki hedefimm isaret parmagiyla git gel sonrada orta parmak ins yaparimmmmmm

SELAAAAAM CANIM cok sevindimmmmmmm hersy cok guzel olcak inan buna
Esininde doktora gitmek istmesine sevndm cnm hadi bakalim sende 23 nisana kadar yapablrsn tatlim Allahim mutlulugunuzu artirsin insss

sana kolay gelsin. ben henüz egzersiz havasına giremedim. dünün sarhoşluğu içersindeyim. kalkıp yemekleri yapayım bariii :))) bütün gün forum okudum nerdeyse. iyi kaynatmışsınız hafta sonu, oku oku bitmedi. çıkıyorum artık. herkese başarılı egzersizler diliyorum

Sagolasn.. Olsun canim acele etme yavas yavas rayina giriyor hersey.. Nezaman konusmak istersen ozel atarsn tamammi tatlim..

canımm sen ne alemdesınnnnnngorusemez olduknasıl egzersızlerr

ben dünden beri regl bekliyorum sanırım yine gecikmeli olacak 2 gün önce egzersiz yapayım dedim anlam veremediğim şekilde en küçük dilatörü bile sokamadım inat ettim biyandan tahammülsüz br his biyandan sokamıyorum ama zar zor soktum sonra içimdeykende bi rahatsız his vardı çıkardım tabi o sinirle bidaha yapmıcam bana göre deil falan filan bağrınıp ağladım ertesi gün yine çalışmaya karar verdim ama regl olucam die hala bekliyorum 23 nisana yetişemicem gibi hem reglim gecikti hemde benim maşşallah uzun sürüyor =(

Yapamadim dun isaret parmagimi aldim ama bgn serceyi zor aldim.. inanilmaz bi agri hissediyorum suan inatlastm yapicam die zorladm kendimi ama ilk defa bukadar zorlandim anlamiyorum ben serceyi kolayca alabiliyorken bgn cok zor bi sekilde aldim ve ilk defa takildim biyere.. inatla ittim ama sanki biseyi deldim gectim gibi oldu kendimi tuhaf hissediyorum..

Cok umutluydm bi asama daha ilerlicektm ama serceyi bile yapamadmki.. hani diyosunuzya bazen vajinin isi belli olmuyo bigun olur oteki gun olmaz ins oyldir cok uzgunum......

Cok umutluydm bi asama daha ilerlicektm ama serceyi bile yapamadmki.. hani diyosunuzya bazen vajinin isi belli olmuyo bigun olur oteki gun olmaz ins oyldir cok uzgunum......

üzülme, ben de yurt ve genelinde bayram ilan ettigim günün ertesinde tosladim yine. tos tos, sayamadim kac defa. sonra firlatip attim, aynen cok emindim kendimden. ama oluyormus böyle ve normalmis. moralin bozukken devam etme. yarin yeni bir gün.

vallaaa o kdr mutluyum kiii canimmm.. hala inanamiyorummmm..Allaha sükürler olsun bitti artikkk... bundan sonra hersey guzel olucak Allahimin izniyleee.... burdaki herkese cok dua ediorummm bi an once kurtulmasi içiinnn... insallahhh...

canım tebrik ediyorum seni kendim yenmişim gibi sevindim.YENENLERİ OKUDUKÇA DAHA ÇOK KENDİME GÜVEN GELİYOR

yaaaaa...sözde yüzde yüz garanti veriyodu.. özelden anlatırsan cok memnun olurum yaaa..o doktoru beni iyileştirebilecek son çare olarak görüyodum çünkü..çok şaşırdım şimdi..

sağol koç. müsaitsen msn açar mısın? bişeyler sorcam sana. eşim doktora gitmeye karar verdi nihayet, iyi bir doktor araştırıyorum yardımcı olabilecekler yazarsa bana özelden çok sevinirim.

ayyy ben yenı gordum yazını:26::26::26::26::26:kusura bakmaa lutfennn

kızlar umıdınızı sakını yıtırmeyın bucok normal bızde yasadık herseyı ama pes etmedık ve yendık...hadiii sıkılmadann bıkmadan usanmadan egzersıze devam....bırde moral cok onemlı moral bozuk oldugu zmnda olmayabılır..

Ya ben biseye ' yapacam ' Diye basladigimda onu yapamazsam cok agresif oluyorum kaldiramiyorum.. sinirdn agliyorum habire.. bide afedersin oralarimdan asagi hep kizarikliklar cikti buda sinirlerimi iyice yipratti .. sicak suda biraz oturup oyle denicektm ama dedigin gbi sinirler bozuk yarina biraktim.. herhalde bgn vaji naz yapiyo diye teselli etmeye calisiyorm kndimi

Ya tatlim moralim iyidi ve cok hevesli bi sekilde basladm egzersize orta parmaga gecmek istiydum ama serceyle basladimya ilk en kucukten onu bile yarim saatte zorla aldim ve ilk defa biyerde takildm bekledim cikarmicam dedim ve zorla ittim sanki boyle cok ufak bi deligin icinden gecti parmagim canim yandi.. devam edemedim.. hayret diyorum nezamandir kolayca yaptigim seyi yapadm bgn..

yaaaaa...sözde yüzde yüz garanti veriyodu.. özelden anlatırsan cok memnun olurum yaaa..o doktoru beni iyileştirebilecek son çare olarak görüyodum çünkü..çok şaşırdım şimdi..

bak bikaç sayfa geride denemesi bikaç kontör dedim ara sor ben çok zor biriyim aşabilirmiyim sizce hiç aşamayan oldumu falan diye bak ne diyecekler ve öğrendimki o doktrdan tedavi olamadan dönen tek ben değilim kendin için ara ve sor lütfen ne dediklerini buraya yaz he ben ordayken aşan yokmuydu vardı ama bence o kız vaji bile deildi sadece ilk gece korkusu bence, çünkü ben çok ağlayınca kızdan izin alıp onun egzersizinde yanında bulundum benle aynı anda başlamış tedaviye ama kız cuk cuk hızlı hızlı sokup ve farklı pozisyonlarda çıkarıyordu hemde dura dura nefesle de deil cuk içerde cuk dışarda bumu vajinismus sizcee???

tesekkür ederimm saol selacm.. acaba gercekten ilerliyormuyum yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum..bu durum artık beni cok sıkmaya basladı.omuzlarım da bir yük ve ben her gecen gün bu yükün altında eziliyorum. dün gece rüyamda bir kızım olmustu ve emziriyordum..uyandım ve tekrar gözlerimi kapadım hiç bitmesin istedim..eşime ağlıyarak anlattım o da o kadar kötü oldu ki..ne yapsın ..o da ne yapacagını sasırdı..sabırla bekliyor..umarım artık benm için de bu kabus dolu günler geride kalır..gecen sene balayına gittiğimizde hiç bişi yasayamadık..en azından bu sene onun acısını cıkartmak kendime güvenerek tatile gitmek istiyorumm..artık bu hayat ne bana ne de eşime zehir olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…