Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar bu dilötörü nereden alıyorsunuz adres ve fiyat bilgisi verebilir misiniz ? ürün olarak hangisini tercih etmeliyim ? bu aparat konusunda sıkıntı çekiyorum neyi nasıl yapacağım bilmiorum yaaaa... iki parmak bir boğumu geçememiyorum sağolsun doktorumda vajen girişinin yapısal olarak çok dar olduğunu söyleyince daha da cesretim kırıldı korkuyorum çok zorlamaya offff bende yenmek istiyorummmmm hemen hemde (((

arkadaşlar bu dilötörü nereden alıyorsunuz adres ve fiyat bilgisi verebilir misiniz ? ürün olarak hangisini tercih etmeliyim ? bu aparat konusunda sıkıntı çekiyorum neyi nasıl yapacağım bilmiorum yaaaa... iki parmak bir boğumu geçememiyorum sağolsun doktorumda vajen girişinin yapısal olarak çok dar olduğunu söyleyince daha da cesretim kırıldı korkuyorum çok zorlamaya offff bende yenmek istiyorummmmm hemen hemde (((

canımm çooooook sevindim.
denemeye başlamanız çok güzel. ve tabiki senin yapıcı tavrın.
inşallah olacak canım. zaten önemli olan denemeye başlamaktı sizin için.
eşinde dr a gidecek sanırım. çok yaklaştın çok.
inşallah hakettiğin mutluluğa yaklaştın canım arkadaşım

Arkadaşlar merhaba, öncelikle hepinizin Allah yardımcısı olsun. Bir zamanlar ben de bu bela ile çok uğraştım. hatta geçmiş sayfalara bakarsanız belki adımı görürsünüz. bir buçuk yıldır hiç girememiştim nete. babamın hastalığından ve kaybından sonra yeniden yazıyorum. ben de çok çektim bu illeti. Ankaralara gittim ünlü bir doktorla tam yendim dedim ki eve gelince 6 ay kadar yine ilişki olmadı. sonra bu siteyi buldum. ve baktım insanlar başarıyor. yeminederim ben de bu sitedeki insanların öz güveni ve desteği sayesinde yendim. inanın korkulacak bişey değilmiş. tabiki sizi ve öfkenizi anlayabiliyorum. imkansızmış gibi geliyordu bana da. eşimle aramız hiç düzelmeyecek ve ayrılacaktık nerdeyse. üstelik kayınvalidem bile duymuştu çaresizlikten ona bile anlatmıştım ama maalesef o bana karşı kullandı bunu. hırsımdan yendim bu illeti. emla krem ve bepanten kullanıp parmak egzersizi yaptım. 1 ayda tamamen yendim ve hep buraya yazdım. hepsi bir cesaret. can yanmasıymış yok kanamaymış.. yok öyle şeyler... kimseye kulak asmayın.. sıcak bir duş alın ve bol önsevişmeli bir ilişkiye başlayın.. şartlamayın kendinizi illaki olacak diye. olmazsa gün mü yok? ertesi gün var, o da olmazsa bir sonraki gün... rahat olsun ve gevşeyin..eğer kuruluk varsa, ki bende vardı ben ilk zamanlar hep jel kullandım hem hamileliği de önlüyor.. kayganlaşırdı hemen.. öyle öyle derken 1 ayda başardım :) arkadaşlar acı yok. silin atın kafanızdan. parmağınızı yağlayın yada kremleyin ve ittirin. inanın parmak daha zor. ebat büyüdükçe o kadar esniyor ve rahatlıyor orası. biraz cesaret... ölüm yok ucunca .. benim gibi bir ödlek bile başardıysa herkes başarır. ben şimdi bebiş istiyorum ve onn için uğraşıyorum Allah hepimize sağlık ve sıhhat versin. gerisi kolay canlarım. biraz gayret... göreceksiniz siz bile şaşıracaksınız bu kadar kolaymıymış diye...

en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.

ayy ne güzel ya. tebrik ederim canım.
anlatsana nasıl oldu
Allah başka dert vermesi,n

allahım ne guzel haberler bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
uzun suredır durgun olan topıgımız ard arda guzel haberlerle senlenıyor ....................
tebrıkler canımmmmmmm cok sevındım senın adına artık yenı bır gune derın bır nefes alarak baslıcaksın
rabbım baska dert sıkıntı vermesın
tüm vajılılere bu mutlulugu tattırsın ...

ayy ne güzel ya. tebrik ederim canım.
anlatsana nasıl oldu
Allah başka dert vermesi,n

AGLIYORUM CANIM BEN BİLE İNANAMIYORUM.En son perşembe günü doktora gitmiştim müthiş gaz verdi zaten yarısı giriyor devamı olmuyordu orda bir duvar var gibiydi doktorda sen zaten zor kısmını geçmişsin ileride kasman için kas yok dedi o günden beri beynime sürekli bunu adapte ettim.Bugün regl bitmişti tekrar deneyelim dedim belirli bir yerden sonra dur diyordum bu gün demeyecegim dedim oraya gelince nefes alıp verdim veeeee oldu.Gerçekten balon gibi düşün ilerisi bomboş biraz çok hafif yanma oldu. 10 yıl çektiklerimin yanında hiçbirşey degil.ARTIK ÇÇÇOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM ÖZELLLİKLE KIZIM İÇİN BAŞŞŞŞARDIM.aglamaktan yazamıyorum.

Yarismanin ikici galibiiiiiiii Rabitttttt.. tebrik ederm canim cok sevindim.. Gozun aydinnn.. Artik bu 10 yilin acisini cikarma vakti

hmm anladimm canimm ama daginik olmasindan iyidir bide oyle düşünn :)) bida yazdim msji canimm

hmm anladimm canimm ama daginik olmasindan iyidir bide oyle düşünn :)) bida yazdim msji canimm

ay valla babam çok dağınık ve pasaklıydı çok kızardım eşim de tam tersi aşırı titiz.
çay içerken meyve yerken döküldü dökülecek diye sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyo. cidden sinirleniyorum. dökülse ne olacak ya tekrar temizlnmicek mi geri dönüşü olmayan bişey mi bu diyorum. adam vazgeçmiyo huyundan. annemlerde görümcemlerde de tam tersidir hiç önemsemez. tipik kayserili :)

Ay cnm ya cok sevindim bende senin gibiyim yariya kadar giriyo.ama devami yok uzun zamandir deniyemiyorum esim cok yogun calisiyoo.kendini kasmamayi nasil basardin.offf offf darisi basimiza..bende doktora gittim muayene oldum bekaret hala duruyo.masada kasmadim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…