- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.801
kızlar herkese iyi haftalarrrr!!!biz dün deneme yaptık, gene olmadı ama ben yine de mutluyum. çünkü bu aşamaya gelmemiz bile çok uzun sürdü :))) dün epey bir hazırlandık. duşlar alındı, ev ısıtıldı. ben egzersiz yaptım, eşim evdeyken ilk defa!!! (duşun çok faydası varmış, 10cm ilk kez bu kadar rahat aldım) sonra o enerji içeceğini içti ve onu çağırdım aparat içimdeyken. üstelik film de izledi iyice sertlik olsun diye. ama maalesef sağlayamadı. içeceğe kabahat buldu, sanırım o sersemletmiş. bense onun yanında aparatımı çıkarıp kenara koyabildim, içimdeyken hareket edemedim pek ondan olmadı heralde dedim. çıkardıktan sonra da sertlik olmadı, onun morali bozuldu. olsun sıkma canını dedim, giyindim kuşandım hadi dışarı çıkıyoruz dedim :))) çıkardım dışarı yürüdük yemek yedik geldik. ondan sonrasında gene denedik bu sefer daha iyi oldu, ben egzersizi yeniden yapmamıştım ama ucundan azcık da olsa girdi. ikimiz de bunu hissettik ve çok mutlu olduk. bunca zamandan ve olumsuzluktan sonra bu ikimize de iyi geldi. denemeye devam edeceğiz. bana dua eden herkesten allah razı olsun, bu kadarcık bile bizi çok mutlu etti. dualara devam edin kızlar, az kaldı sanırım iki gündür forumu okumadım, geçmişi okumaya devam ediyorum ben, görüşmek üzereee
en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
ayy ne güzel ya. tebrik ederim canım.
anlatsana nasıl oldu
Allah başka dert vermesi,n
canım tebrik ediyorum seni kendim yenmişim gibi sevindim.YENENLERİ OKUDUKÇA DAHA ÇOK KENDİME GÜVEN GELİYOR
ozeline msj attim bakiver canimm.
tmm cnm yazdım. kocacımla küsüz. bu gece burdAYIM SANIRSAM :)))
nie küstünüzz kızzz:)
çok titiz çok kuralcı. bende sinirleniyorum o zaman.
burası bi ev. tabi ki rahat olacaksın ewinde rahat haereket edeceksin.
sürekli kurallar koymaya çalışıyo. bende kızdım. ama cvp vermedi o :)
cnm bu arada mesajını açamıyorum. okuyamadım :)
hmm anladimm canimm ama daginik olmasindan iyidir bide oyle düşünn :)) bida yazdim msji canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?