Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasılsınn

Valla cnm iyim diyemem esim gece postasi yalniz hissediyorum kendimi.. bgn orta parmagima gecmek istiyodum ama serceyi bile zorla aldim ilk defa biyerde takildim cok garipti cok zorlandim bgn anlamadm gitti.. zorladim herseye ragmen aldim ama sanki o takildigim yer varya orayi delip gectim gibi hissettm hala o his canlanip duruyo beynimde.. of ins yarn daha iyi olur..

sen napiyosun.. vajiyi yendin smdide titizligemi taktin bosversene tatlim temiz olsn yeterki , pasakli olanlarla hic ugrasilmiyo emin ol

hii, üst üste güzel haberler. cok cok cok sevindim. biri daha yükünü atti. tebrikler.

Canlarımmm günaydın...Ben de yine bir gelişme yok...hatta egzersiz bile yokkk...Dün akşam da maç vardı...Yine evimiz kalabalıktı...maç bitti..herkese dağılana kadar benim uykum geldiiii...zaten iştede de çok yorulmuştumm...ben ne yapıcammm böyle bu aralar baya karalarıda bağladımm..umutsuzluk çöktü üstüme birden((herkese destek olmaya çalışırken ve kendimde baya ilerlemişkennn bir huzursuzlukk var içimde...Allahım hayırlara çıkarsın...
Sabah işe geliyorummm hemen forumu okuyupp kendime geliyorumm..tamam bu akşam olucak başarıcamm diyorumm...ama yine bişekilde olmuyor...((

tebrikler canım,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.RABBİM diğer vajililerede bu mutluluğu yaşatsın İNŞALLAH

canım bundan sonra ara verme ya sen de çok ilerlemiştin hadi 23 nisan gelinleri kervanına sen de katıl bak hedef koy kendine ertele ertele nereye kadar

canım bundan sonra ara verme ya sen de çok ilerlemiştin hadi 23 nisan gelinleri kervanına sen de katıl bak hedef koy kendine ertele ertele nereye kadar

canımm benim çok haklısın...ertele ertele nereye kadar...offf ne karamsar oldum ben böyle yaa..inan artık bu illetten bıktımm..bir an önce kurtulmak istiyorum...şuan her tarafımm hamilelerle dolu...ne yapacağımı şaşırdım..belkide hamilelerden de çok etkilenmeye başladım(((((((((

tebrık ederım canımmmmm

GUNAYDIN CANIM...hiç öyle dusunme ertlendıgı ıcın bu durumdasın ben inanıyorum sımdıkı gelın sen cıkacaksınallahın ıznıyle

bahaneler bulmaya başladığında sorun uzayıp gidiyor canım sadece 10 dakika kendin için ayırman gereken zaman, sona geldin sanırım denemeye korkuyorsun.

bende her sabah olacak diye uyanırdım akşam deneme bile yapmazdık. hergün mü bişey çıkar derdim.
halbuki bişey yok sadece yorgunumdur temizlik yapmışımdır yada moralim bozuktur.
yani erteledikce erteliyodum. yendiğimiz gün bile öyle uykum vardı ki eşim yok dese tmm hadi uyuyalım diyecektim :))
ama bi anlık bişeymiş canım sadce o anda ıkınıyosun aldığın aparatları hatırla o an ben onu aldım bunu da lırım de.
cidden kızların dediği gibi p...s daha kolay aparat çok sert.
canım bu bi kaç günde seni de gelin çıkarcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…