- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.821
canım nasılsınn
en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
Yarismanin ikici galibiiiiiiii Rabitttttt.. tebrik ederm canim cok sevindim.. Gozun aydinnn.. Artik bu 10 yilin acisini cikarma vakti
tebrikler canım,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.RABBİM diğer vajililerede bu mutluluğu yaşatsın İNŞALLAHen ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
bu gün en mutlu günüm.......................................................
Canlarımmm günaydın...Ben de yine bir gelişme yok...hatta egzersiz bile yokkk...Dün akşam da maç vardı...Yine evimiz kalabalıktı...maç bitti..herkese dağılana kadar benim uykum geldiiii...zaten iştede de çok yorulmuştumm...ben ne yapıcammm böyle bu aralar baya karalarıda bağladımm..umutsuzluk çöktü üstüme birden((herkese destek olmaya çalışırken ve kendimde baya ilerlemişkennn bir huzursuzlukk var içimde...Allahım hayırlara çıkarsın...
Sabah işe geliyorummm hemen forumu okuyupp kendime geliyorumm..tamam bu akşam olucak başarıcamm diyorumm...ama yine bişekilde olmuyor...((
canım bundan sonra ara verme ya sen de çok ilerlemiştin hadi 23 nisan gelinleri kervanına sen de katıl bak hedef koy kendine ertele ertele nereye kadar
en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
bu gün en mutlu günüm.......................................................
Canlarımmm günaydın...Ben de yine bir gelişme yok...hatta egzersiz bile yokkk...Dün akşam da maç vardı...Yine evimiz kalabalıktı...maç bitti..herkese dağılana kadar benim uykum geldiiii...zaten iştede de çok yorulmuştumm...ben ne yapıcammm böyle bu aralar baya karalarıda bağladımm..umutsuzluk çöktü üstüme birden((herkese destek olmaya çalışırken ve kendimde baya ilerlemişkennn bir huzursuzlukk var içimde...Allahım hayırlara çıkarsın...
Sabah işe geliyorummm hemen forumu okuyupp kendime geliyorumm..tamam bu akşam olucak başarıcamm diyorumm...ama yine bişekilde olmuyor...((
GUNAYDIN CANIM...hiç öyle dusunme ertlendıgı ıcın bu durumdasın ben inanıyorum sımdıkı gelın sen cıkacaksınallahın ıznıyle
bahaneler bulmaya başladığında sorun uzayıp gidiyor canım sadece 10 dakika kendin için ayırman gereken zaman, sona geldin sanırım denemeye korkuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?