- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.841
Valla cnm iyim diyemem esim gece postasi yalniz hissediyorum kendimi..bgn orta parmagima gecmek istiyodum ama serceyi bile zorla aldim ilk defa biyerde takildim cok garipti cok zorlandim bgn anlamadm gitti.. zorladim herseye ragmen aldim ama sanki o takildigim yer varya orayi delip gectim gibi hissettm hala o his canlanip duruyo beynimde.. of ins yarn daha iyi olur..
sen napiyosun.. vajiyi yendin smdide titizligemi taktin bosversene tatlim temiz olsn yeterki , pasakli olanlarla hic ugrasilmiyo emin ol
bende her sabah olacak diye uyanırdım akşam deneme bile yapmazdık. hergün mü bişey çıkar derdim.
halbuki bişey yok sadece yorgunumdur temizlik yapmışımdır yada moralim bozuktur.
yani erteledikce erteliyodum. yendiğimiz gün bile öyle uykum vardı ki eşim yok dese tmm hadi uyuyalım diyecektim :))
ama bi anlık bişeymiş canım sadce o anda ıkınıyosun aldığın aparatları hatırla o an ben onu aldım bunu da lırım de.
cidden kızların dediği gibi p...s daha kolay aparat çok sert.
canım bu bi kaç günde seni de gelin çıkarcaz inşallah
Kayracımmm yaaa hep beni böyle mutlu ediyor ve motive ediyorsun..Allahım sana en güzel şeyleri nasip etsin...aynen dediğin gibi sürekli saçma sapan bişeyler çıkıyor oda benim için bahane oluyor aslında...umarım dediğin gibi olur ve bu hafta bende gelin olurummm...
canımsın ya.
inşallah olacak canım. bak cidden motive etmek için söylemiyorum bunu.
öyle yani kurtuluşu yok. hemde çok kısa sürede alıcaz haberini.
denemeden önce egzersiziniş yap yeter canım. ilk denemeler de olmazsa normal
ama en nihayetinde olacak canım inşallah
dualarım hep sizinle.
ben çıkıyorum şimdi işe gitcem öpüyorum sizi
tesekkür ederimm saol selacm.. acaba gercekten ilerliyormuyum yoksa kendimimi kandırıyorum bilmiyorum..bu durum artık beni cok sıkmaya basladı.omuzlarım da bir yük ve ben her gecen gün bu yükün altında eziliyorum. dün gece rüyamda bir kızım olmustu ve emziriyordum..uyandım ve tekrar gözlerimi kapadım hiç bitmesin istedim..eşime ağlıyarak anlattım o da o kadar kötü oldu ki..ne yapsın ..o da ne yapacagını sasırdı..sabırla bekliyor..umarım artık benm için de bu kabus dolu günler geride kalır..gecen sene balayına gittiğimizde hiç bişi yasayamadık..en azından bu sene onun acısını cıkartmak kendime güvenerek tatile gitmek istiyorumm..artık bu hayat ne bana ne de eşime zehir olsun..
en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
kızlar nickmavi bu sabah doguma gırmıs dua beklıyo bızlerden...inşallah sağlıkla kucagına alır meleğini
ay valla babam çok dağınık ve pasaklıydı çok kızardım eşim de tam tersi aşırı titiz.
çay içerken meyve yerken döküldü dökülecek diye sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyo. cidden sinirleniyorum. dökülse ne olacak ya tekrar temizlnmicek mi geri dönüşü olmayan bişey mi bu diyorum. adam vazgeçmiyo huyundan. annemlerde görümcemlerde de tam tersidir hiç önemsemez. tipik kayserili :)
basaran arkadaslara bisey sormak istiorummmmm... ya benim kasıklarim acaip agrior halaaa...sizde de ilk yapinca boyle olmusmuydu? dün belim de cok agriordu onun agrisi gecti cok sükür ama kasıklarım fena agriyorrrr
insallah sagsalim kucagina alir bebeginiii :) kiz nilayy bu yarisma iyi oldu hea herkes yenmek icin ugrasior... insallah herkes kurtulsun 23 nisana kadar cok guzel olurrrr
canım bende hıc olmadı....regl yakınmı?
hepsı bırer vesıle canım ınsallahhh herkez yenecek kımse kalmasın vajılııı
en ssoooooooooooooooooooooooooooonunnnnda bende baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddddddddddıııııııııııııııııım.Sürekli bugüne adepte olmuştum ve sonunda oldu.BANA DESTEK VEREN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜRLER.İyiki sizleri bulmuşum.
canım sonuçta oluyo ya önemli olan o. hiç öyle düşünme canım. orda öyle delinip geçilecek bi yer yok. beynimizin bize oynadığı bi oyun sende biliyosun.
anormal bi durumumuz olsaydı drlarımız söylerdi zaten.
ya çok şükür vaji bitti ya bunlar basit konular ama bi kaç şey üst üste gelince sinirlendim işte
bıde ben hala bakıreyım pekı bakıreyken nası egzersız oluo anlamadım yanı kendımızmı bozuoruz baska caresı yokmu
RABİT;
Gözyaşlarımı o kadar uğraşmama rağmen tutamadım. Burdakiler ne oldu falan diye soruyor ve ben bir açıklama yapamıyorum tabiki....İnan özellikle senin başarman benim için çok önemliydi çünkü benimki kadar uzun bir süre vajinusmustun. Özellikle senin başarman umut oldu benim için
bu gün en mutlu günüm.......................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?