Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sonuçta oluyo ya önemli olan o. hiç öyle düşünme canım. orda öyle delinip geçilecek bi yer yok. beynimizin bize oynadığı bi oyun sende biliyosun.
anormal bi durumumuz olsaydı drlarımız söylerdi zaten.
ya çok şükür vaji bitti ya bunlar basit konular ama bi kaç şey üst üste gelince sinirlendim işte

Kayracımmm yaaa hep beni böyle mutlu ediyor ve motive ediyorsun..Allahım sana en güzel şeyleri nasip etsin...aynen dediğin gibi sürekli saçma sapan bişeyler çıkıyor oda benim için bahane oluyor aslında...umarım dediğin gibi olur ve bu hafta bende gelin olurummm...

canımsın ya.
inşallah olacak canım. bak cidden motive etmek için söylemiyorum bunu.
öyle yani kurtuluşu yok. hemde çok kısa sürede alıcaz haberini.
denemeden önce egzersiziniş yap yeter canım. ilk denemeler de olmazsa normal
ama en nihayetinde olacak canım inşallah
dualarım hep sizinle.
ben çıkıyorum şimdi işe gitcem öpüyorum sizi

saolll canım benimmm çok teşekkür ederim tekrar desteğine...

kendini kandırmıyorsun. seni o kadar iyi anlıyorum ki, gördüğün rüyayı ben de görmüştüm. çocuk istemiyor olmama rağmen ben bile mutlu olmuştum ve uyandığımda üzülmüştüm acaba hiç yaşayamaz mıyım bu duyguyu diye. sadece penis denemesiyle yetinme takıldığın noktayı egzersizle aşmaya çalış. zaten zorunu yapmışsın, burada 3 egzersizle yenenler var, yani 3 günde. şaşkınanne mesela, 3 günde yendi. reglin bitince sen de denesen ne kaybedersin ki? bu yükten ve üzüntüden kurtulmaya değmez mi? olmazsa da hepimiz burdayız, olana kadar sana destek oluruz. çünkü hepimiz aynı durumdayız, birbirimizi çok iyi anlıyoruz. lütfen silkelen kendini toparla, moralini düzeltecek şeyler yap. ben aylardır elime kitap almıyordum, bana okumak hep iyi gelirdi. şimdi zorlaya zorlaya kitaplarıma sarıldım. onlar sayesinde moral bozukluğuna biraz daha iyi dayanıyorum. sana iyi geleni sen bilirsin, o her neyse onu yaparak işe başla. kararlı ol, sabırlı ol ve egzersiz yap. kısa sürede kurtulacağına inanıyorum ben. bu hafta 4. ayını dolduracak birisi söylüyor bunu, ben umutluysam sen neden umutlu olmayasın ki??

ay harikaaaaaaaa!!!!!!! o kadar sevindim ki!!!!!!!! gözünaydın olsun, halaylar sana gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

basaran arkadaslara bisey sormak istiorummmmm... ya benim kasıklarim acaip agrior halaaa... sizde de ilk yapinca boyle olmusmuydu? dün belim de cok agriordu onun agrisi gecti cok sükür ama kasıklarım fena agriyorrrr

kocan bana ne kadar benziyor :)) ben de aynıyım eşime karşı. aman onu dökecek bunu dökecek sürekli izliyorum :)) geri dönüşü olmayan bişey değil elbette ama ben döküldükten sonraki temizleme kısmından ziyadesiyle nefret ettiğimden ve o lekeler genelde çıkmadığından dikkat etmesini istiyorum. çünkü her şeyi döke saça yapıyor, biraz dikkat etse ev dağılmıycak. ama bu yüzden çok kavgalar ettik, artık eskisi kadar söylenmiyorum, o da biraz dikkat etmeyi öğrendi. siz de zamanla aşarsınız bunları, bir yerden sonra kocan da benim gibi ipin ucunu bırakacaktır, ben saldım gitti. döküp saçmıyorum ama onun döküp saçmasına da pek bir şey demiyorum. çekirdek yer, fıstık yer gazete üstüne attı ya çöpleri, gazeteyi öyle bir hışımla toparlar ki gazete yırtılır üstündekiler yere dökülür :))) bunu yaptığı zaman ağzımı bile açmadım döktüğünü bile farketmedi saçarak gitti çöpe attı geri geldi içeri yerler koltuk berbat, niye söylemiyorsun diyor. ne söyliycem dikkat et dedim. gitti süpürgeyi getirdi kendi süpürdü :)))

Canım ya, inan gerçekten çok ama çok sevindim, duygulandım. Şu an işyerindeyim ve gözlerim dolu dolu sevinçten. 10 senenin ardından ne büyük mutluluk. İnan kendim yenmiş kadar sevindim. Acaba ben de 8 seneden sonra başarabilir miyim???

SENİ ÇOK AMA ÇOK TEBRİK EDİYORUMMMMM :) :) :)

RABİT;

Gözyaşlarımı o kadar uğraşmama rağmen tutamadım. Burdakiler ne oldu falan diye soruyor ve ben bir açıklama yapamıyorum tabiki....İnan özellikle senin başarman benim için çok önemliydi çünkü benimki kadar uzun bir süre vajinusmustun. Özellikle senin başarman umut oldu benim için

Evet canim aynen oyle.. esimde yaptigin bsy sonucta bugn olmadiysa yarin olur dedi.. Yani bugn vajinin benden kacisi yok hedefime ulascm baska caresi yok

Kizlar bgn egzersize baslamadan sicak suda oturmak istiyorum.. ama vazelin yok vaji esniyo diyorlardiya vazelinsizde esnermi?
Yada kaynar suyu kaynatip buharinai otursam.. napsam?

sana cevap yazmıştım o sırada elek. kesildi.Ben bile inanamıyorum bu birkaç dk. için mi bu kadar çekmişim diyorum. Bu çektiklerimiz inşaallah günahlarımıza keffarettir.Sabah toplantım vardı arkadaşlarımda benim halime anlam veremediler.İnşaallah bu ayın bereketini degerlendirelim çok dua ettim.Sadece beynimize hangi komutu gönderirsek beyin onunla hareket ediyor.Sende kendine güven herşey güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…