Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

herkese çok teşekkürler...........................şu an çıkmam gerekiyor başka yere duaya gidecegim.ALLAHA YÖNELEN ELLERİ ALLAH HİÇBİRZAMAN GERİ ÇEVİRMEZ BİZ YETERKİ İSTEYECEGİMİZ KAPIYI BİLELİM.

herkese çok teşekkürler...........................şu an çıkmam gerekiyor başka yere duaya gidecegim.ALLAHA YÖNELEN ELLERİ ALLAH HİÇBİRZAMAN GERİ ÇEVİRMEZ BİZ YETERKİ İSTEYECEGİMİZ KAPIYI BİLELİM.

Kizlar bgn egzersize baslamadan sicak suda oturmak istiyorum.. ama vazelin yok vaji esniyo diyorlardiya vazelinsizde esnermi?
Yada kaynar suyu kaynatip buharinai otursam.. napsam?

bence kendini yakmadan buharda oturmak işe yarayabilir. çünkü ben pazar günü duş aldıktan sonra egzersizi daha rahat yaptım. genelde çok sıcak suyla yıkanırım o yüzden iyice gevşemiş hissettim kendimi.

Canım ya bazen 8 seneden sonra olur mu acaba diyordum seni duydum ya içime su serptin... İnan çok etkilendim. Senin kızlık zarın duruyor muydu? Ben de o da stres yaptı, yırtıldığında çok kanar çok acır diye...Egzersiz yapaken bir kere parmağım kızlık zarı olduğunu düşündüm bir yere değdi. İnan o gün baş ağrısından kurtulamadım. Ve o an başım birden döndü... Amannn ne kötüyüm ben...Şu an iki parmak yapıyorum şükür ama bilmiyorum devamı gelir mi???

Merhaba kızlar bende vajinismustum 1 bucuk aylık evliyken vaji ile ilgili olan topici gördm burdaki arkadaşların sayesinde bende önce parmak egzersiziyle başlayıp pen..se kadar cıkmıstım yani iliskiye girebilmiştik ben dliğin nerde oldgunu bile bilmiyordum burdaki arkadaşlar aynanın karsısına geçip ıkınmamı syledler ve dlğirmstum sonrasında parmak egzrszi mum pns derken basarmıstım yendikten 1 hafta sonrada hamile oldugumu öğrendim tabi yenince hemen hamle kalmadım vajyken kalmısım suan 7 aylık hamileyim haziranın sonunda doğumum ama normal doğum yapablirmiyim bilmiyorum byük ihtimal sezeryan olcak galiba ve en önemlisi şuan normal olarak ilişkye gremioruz halen kasmalarımoluyor kayganlaştırıcı sürersek belki alablirim içme ama kasılmalarım halen geçmedi hamle oldugumu öğrendgmde bırakmıstım zaten egzersizi 1 ay sonrafilan öğrensem belkiozamana kadar tamamen kurtulmus olurdum ama bundada vardır hayır bebeğimi kucağıma alıyımda sezeryan yada normal fark etmez Rabbim bu dertten müzdarip olan herkeslere yardım etsin kurtarsın bu illetten size tavsiym egzersizleri sakın bırakmayın düzenli yapın kesinlikle yenersiniz :)

' çiçekrose ' özelden yazamıyorum, çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için..galiba en temizi kendi kendine yenmek..zaten doktorların tümü dilatörle çalıştırıyo zannedersem..sen ne yaptın yenebildinmi? kendinmi çalışıyosun?

ben orayı bilgi almak için aradım, akşamına doktor bey aradı beni dedi ne kadarlık evlisin o zaman 2,5 3 aylık evliydim, fiyat 2500den başlıyo hastasına göre artıyo dedi, yardımcı oluruz dedi,tahmini sizin 2500 ile 3bin arası tutar dedi, tedavi süresi için 3 güne iyileşirsiniz buraya gelip iyileşemeden dönen yok dedi, yüzde yüz garanti verdi ama işte başka şehirde olduğum için gidememiştim iyikide gitmemişim yaaaa..

bıde ben hala bakıreyım pekı bakıreyken nası egzersız oluo anlamadım yanı kendımızmı bozuoruz baska caresı yokmu

şöyle söyleyeyim ben doktora gittim (ama tedavi olamadım), orada en küçük boydan başladı taki p..s boyuna kadar, kızlık zarım en sonuncusunda yırtıldıki, yırtılmayadabilir çünkü egzersizlerle esniyo, ilk başlayacağın boylarla yırtılmaz bence..

kızlar aranızda silikon dilatörlerden kullanan varmı? (türkiyede) medikalcilere daha sorma fırsatım olmadı ama internetten baktığım kadarıyla hep yurdışında var, burada bulamadım,kullanan varsa yardımcı olursa cok sevinirim

inşallah canım yaa..sende inşallah sıkıntısız doğum yaparsın,sağlıklı,hayırlı evladın olur

kızlar banada yardım edin yapamıyorum kafamdan atamıyorum korkuyu ne yapsam kime gitsem artık evliliğimin kaçıncı yılındayım söylemeye bile utanıyorum özelden de msjlarnızı bekliyorum lütfen çok çaresizim ((((

ezom hosgeldın canım ne guzel senı burada gormek..hiç korkma canım sıstemı bılıyorsun sen hayırlısıyla dogumunu yap kısa bı egzersızle halledebılırsın sıye dusunuyorum...kızmı gelıyo erkekmıııı

canım ılla dılator almak zorunda degılsın bız burada cogumuz aparatla kendımız hazırladık ve mum dan aparat yaptık ıstersen oyle dene...

merhaba canım hosgeldın aramıza ne kadarlık evlısın daha once muayene oldunmu?bıraz anlatabılırmısın?

biz hepımız burada yaptıgımız egzersızler sayesınde yendık canım...inşallah bızım gıbı sende kurtulabılırsın...ama ıstemek cok onemlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…