- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.861
Kizlar bgn egzersize baslamadan sicak suda oturmak istiyorum.. ama vazelin yok vaji esniyo diyorlardiya vazelinsizde esnermi?
Yada kaynar suyu kaynatip buharinai otursam.. napsam?
canım cok sevindim kurtuldun sende darısı basımıza insallah
sana cevap yazmıştım o sırada elek. kesildi.Ben bile inanamıyorum bu birkaç dk. için mi bu kadar çekmişim diyorum. Bu çektiklerimiz inşaallah günahlarımıza keffarettir.Sabah toplantım vardı arkadaşlarımda benim halime anlam veremediler.İnşaallah bu ayın bereketini degerlendirelim çok dua ettim.Sadece beynimize hangi komutu gönderirsek beyin onunla hareket ediyor.Sende kendine güven herşey güzel olacak
offff kıslarrr yaaa nedir b böyleee çektiğimiz...ben 4 yıll dile kolayyyy....nasıl geçmiş bu kadar zaman halen inanamıyorumm..ve halen vajinusmusluyum...adı batsınn...
bence kendini yakmadan buharda oturmak işe yarayabilir. çünkü ben pazar günü duş aldıktan sonra egzersizi daha rahat yaptım. genelde çok sıcak suyla yıkanırım o yüzden iyice gevşemiş hissettim kendimi.
bak bikaç sayfa geride denemesi bikaç kontör dedim ara sor ben çok zor biriyim aşabilirmiyim sizce hiç aşamayan oldumu falan diye bak ne diyecekler ve öğrendimki o doktrdan tedavi olamadan dönen tek ben değilim kendin için ara ve sor lütfen ne dediklerini buraya yaz he ben ordayken aşan yokmuydu vardı ama bence o kız vaji bile deildi sadece ilk gece korkusu bence, çünkü ben çok ağlayınca kızdan izin alıp onun egzersizinde yanında bulundum benle aynı anda başlamış tedaviye ama kız cuk cuk hızlı hızlı sokup ve farklı pozisyonlarda çıkarıyordu hemde dura dura nefesle de deil cuk içerde cuk dışarda bumu vajinismus sizcee???
bıde ben hala bakıreyım pekı bakıreyken nası egzersız oluo anlamadım yanı kendımızmı bozuoruz baska caresı yokmu
Merhaba kızlar bende vajinismustum 1 bucuk aylık evliyken vaji ile ilgili olan topici gördm burdaki arkadaşların sayesinde bende önce parmak egzersiziyle başlayıp pen..se kadar cıkmıstım yani iliskiye girebilmiştik ben dliğin nerde oldgunu bile bilmiyordum burdaki arkadaşlar aynanın karsısına geçip ıkınmamı syledler ve dlğirmstum sonrasında parmak egzrszi mum pns derken basarmıstım yendikten 1 hafta sonrada hamile oldugumu öğrendim tabi yenince hemen hamle kalmadım vajyken kalmısım suan 7 aylık hamileyim haziranın sonunda doğumum ama normal doğum yapablirmiyim bilmiyorum byük ihtimal sezeryan olcak galibave en önemlisi şuan normal olarak ilişkye gremioruz halen kasmalarımoluyor kayganlaştırıcı sürersek belki alablirim içme ama kasılmalarım halen geçmedi hamle oldugumu öğrendgmde bırakmıstım zaten egzersizi 1 ay sonrafilan öğrensem belkiozamana kadar tamamen kurtulmus olurdum ama bundada vardır hayır bebeğimi kucağıma alıyımda sezeryan yada normal fark etmez Rabbim bu dertten müzdarip olan herkeslere yardım etsin kurtarsın bu illetten size tavsiym egzersizleri sakın bırakmayın düzenli yapın kesinlikle yenersiniz :)
8 9 gün var regl olmama canimm.. ilk yaparken biraz kastım kendimi ondan olabilir yaaa :S bide esim biraz hizlida yapti bende kendimi kastim:S
offff kıslarrr yaaa nedir b böyleee çektiğimiz...ben 4 yıll dile kolayyyy....nasıl geçmiş bu kadar zaman halen inanamıyorumm..ve halen vajinusmusluyum...adı batsınn...
Merhaba kızlar bende vajinismustum 1 bucuk aylık evliyken vaji ile ilgili olan topici gördm burdaki arkadaşların sayesinde bende önce parmak egzersiziyle başlayıp pen..se kadar cıkmıstım yani iliskiye girebilmiştik ben dliğin nerde oldgunu bile bilmiyordum burdaki arkadaşlar aynanın karsısına geçip ıkınmamı syledler ve dlğirmstum sonrasında parmak egzrszi mum pns derken basarmıstım yendikten 1 hafta sonrada hamile oldugumu öğrendim tabi yenince hemen hamle kalmadım vajyken kalmısım suan 7 aylık hamileyim haziranın sonunda doğumum ama normal doğum yapablirmiyim bilmiyorum byük ihtimal sezeryan olcak galibave en önemlisi şuan normal olarak ilişkye gremioruz halen kasmalarımoluyor kayganlaştırıcı sürersek belki alablirim içme ama kasılmalarım halen geçmedi hamle oldugumu öğrendgmde bırakmıstım zaten egzersizi 1 ay sonrafilan öğrensem belkiozamana kadar tamamen kurtulmus olurdum ama bundada vardır hayır bebeğimi kucağıma alıyımda sezeryan yada normal fark etmez Rabbim bu dertten müzdarip olan herkeslere yardım etsin kurtarsın bu illetten size tavsiym egzersizleri sakın bırakmayın düzenli yapın kesinlikle yenersiniz :)
kızlar aranızda silikon dilatörlerden kullanan varmı? (türkiyede) medikalcilere daha sorma fırsatım olmadı ama internetten baktığım kadarıyla hep yurdışında var, burada bulamadım,kullanan varsa yardımcı olursa cok sevinirim
kızlar banada yardım edin yapamıyorum kafamdan atamıyorum korkuyu ne yapsam kime gitsem artık evliliğimin kaçıncı yılındayım söylemeye bile utanıyorum özelden de msjlarnızı bekliyorum lütfen çok çaresizim((((
her ıkı ıhtımal de olabılır canım...tam bılmıyorum senı yanlıs yonlendırmım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?