Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lay lay lay, ben bugün git gel bile yapabildim. miladim bugündür, defalarca cikarip toslamadan gectim. hatta bir büyük boyu bile alabildim ama onda git gel yapmadim. yavas yavas. yenenler umut oldu bana, ilk defa inandim.

hiii, icerisi kocaman bir bosluk. vav. benim de varmis ondan. sela1den aldigim 30 derece taktigi acaip ise yaradi. hiii nefes verdikce biiiiiit diye yukari kayiyordu. geri ittim, bit dedikce ittim. 40 dakika ugrastim. daha da devam ederdim de real madrid- bayern maci var cok heycanli.

hiii korkanlar, yok; hicbir sey yok korkulacak. hic hissetmedim bile. hiii 6 sene önceki ve 6 sene boyuncaki aklima tüküreyim. n'olur baslayin, n'olur yazik etmeyin kendinize.

bu hidirellezde sapik gibi kagida cöpten adamlarla penetrasyon resmi cizmeyecegim insallah.

çok güzel canım büyük boya da alışıcaksın 40-45 dk çok güzel dakika uzadıkça yenmen yakınlaşır.. inşalllah en kısa zamanda yeneceksin

Hmm neyse biraz daha azaldi agrilarim. Yarina kdr gecer insallah. Sonra 2.denememi yapmak istiorum. Once egzesiz yapaim dime sonra esimle deneyeyimm?

inş gecer canım...ben 2.denememı egzersızsız yapaabılmıstım yıne p..s elınle yonlendır kendıne guven bır egzersızsız dene ıstersen ama sen bılırsın kendını o sekılde hazır hıssedıyorsan bi dene

inşallah canım yaa..sende inşallah sıkıntısız doğum yaparsın,sağlıklı,hayırlı evladın olur

amin canım ya inş.daha 2ayım var ama şimdiden korku kapladı içimi :)

h.b canım uzun zamandır girmiyordum zaten hamileliğimin ilk 3buck ayı sıkıntılı geçti cok kusuyordum ama kesildi Allaha şkür tekrar baslamaz inş.evet doğumu yapim baslıcam inş. egzrsizlere tekrardan kız olcak Allahın izniyle canım :)

Evi temizleyip egzersiz yapacaktim ama sacma sapan bi sakarlik sonucu yatiyorum saatlerdir.. yer islakti ayagimdaki terliklerde kaygan sonrasini hatirlamiyorum zaten
Belimi ve afedersnz popomu feci incittim.. delirmemek elde degil surekli bi engel..

Acı gerçek yüzüme tokat gibi inince yani doktorların sihirli bir değneği olmadığını maddi kayıba uğrayınca anladım ve şimdi kendim çalışıyorum evde paşa paşa arada krizlere girip bıraktım tamam diyorum sonra yine gaza gelip devam ediyorum şimdi regl bekliyorum gecikmeli gelecek bu ay oyüzden moladayım

ya böyle bir mantık var mı sen yeni evlisin ileri derece değilsindir ben 2 yıllık evliyim çok ileri dereceyim çünkü bununla yaşamaya alıştım öylemi??? bak sana o derecelendirmeyi nasıl yaptığını yazmıştım çatala oturunca parmak sokmaya çalışıyor sokturursan ileri değilmişsin ben sokturamadım tabi oo çok ileriymişim =)) 5bin tl
banada yardmcı oluruz bilmem ne diyerek oraya kadar getirtti yazdım işte sana her ayrıntıyı, oraya gidince dönemeyeceğimizi biliyor çünkü tedavi odaklı gidiyoruz artık buraya kadar gelmişiz dönülmez diyip boyun eğiyoruz

heee bide hala %100 garanti verebiliyor ya pes yaa diyorum ya beni desen o tedavi edemedi değil ben tedaviye uygun değilim ondan bırakmışımdır =)))

Son düzenleme:

ezoom yendin kaçtın kız aynı anda doğum yapacaz galiba, sonrasında yine olur merak etme yöntemi biliyosun yine yenersin.

Evi temizleyip egzersiz yapacaktim ama sacma sapan bi sakarlik sonucu yatiyorum saatlerdir.. yer islakti ayagimdaki terliklerde kaygan sonrasini hatirlamiyorum zaten
Belimi ve afedersnz popomu feci incittim.. delirmemek elde degil surekli bi engel..

geçmiş olsun canım düzelince yaparsın, engeller kendi isteğinle olmasın yeter.

basaran arkadaslara bisey sormak istiorummmmm... ya benim kasıklarim acaip agrior halaaa... sizde de ilk yapinca boyle olmusmuydu? dün belim de cok agriordu onun agrisi gecti cok sükür ama kasıklarım fena agriyorrrr

canım özelden yazdım ama 10 dk dolmamş göndermedi :) bence egzersizde üşütüyoruz ondan o ağrı ama yendin ya bi muayene olmalısın bence.
çocuk da istiyosun dr kontrolünde olması iyi olur

geçmiş olsun canım düzelince yaparsın, engeller kendi isteğinle olmasın yeter.

Tskr ederm canim ya.. okadar umutluyumki cok istiyorum 23 nisana kadar yenmeyi eger duzelirsem biraz gece egzersiz yapmk istyrm.. Kedime hayret ediyor cok sukur eskiden kendimce bahane bulurdm artik can atiyorm egzersze burdaki yennler sayesinde azimleniyorum valla

ah siz yok musunuz.
benim koca bırakmıyo vazgeçmiyo huyundan.
ben pasaklı değilim tabiki ama ewimde rahat etmeyi seviyorum uzanarak meyve yemek. yada bardağımı koltuğun koluna koymak ekmek arası yerken sofra değilde tabak kullanmak.
ben bunları yaparken gözü sürekli üzerimde çok kızıyorum azıcık rahat ol diye. ya sizde çok abes durmuyo kadın olarak temizleyen sensin ve kirlenmesini istemiyosun ama bizimkine ne oluyo anlamıyorum :)))
bu arada nnasılsın canım. deneme oldu mu daha sonra. dr a ne zaman gidecek eşin. bak oda dayamnamadı. tak etti

Evet canim aynen oyle.. esimde yaptigin bsy sonucta bugn olmadiysa yarin olur dedi.. Yani bugn vajinin benden kacisi yok hedefime ulascm baska caresi yok

elvancım geçmiş olsun ya düşmüşsün.
bel ağrısı çok kötü ya. bende hep var malesef. dikkat et bakim
daha gelin olucan sen. reglin gelmeden egzersizi ilerletelim

iyi akşamlar kızlar bende uzun zamndır egzersizler sonucu önce hüsrana uğradım şuanda sadece ucunu sokabiliyorum gerisi bi türlü gelmio halbuki aparatların (p..s büyüklüğünde) hepsini alabiliyodum bana taktik konusunda yardımcı olabilrmisiniz

öaşallah canım saglıklakucagına al ınsallah fırsatın oldukca ugra cnm tecrubelerını paylas.

off canım benım yaa cok gecmıs olsun yat dınlen dıkkat et kendıne...

elvancım geçmiş olsun ya düşmüşsün.
bel ağrısı çok kötü ya. bende hep var malesef. dikkat et bakim
daha gelin olucan sen. reglin gelmeden egzersizi ilerletelim

Aynen bel agrisi bendede hep var ama dustukten snra beter bi aci cekiyorum ya nefesimi kesiyo..
Biliyomusun egzersize ara vermek istemiyorum zaten devamli yapmak istyrm cunku bi gun ara versem ertesi gun yapamam gibi geliyo..

canım benım hosgeldın uzun zamandır yoktun aparatı labılıyorsun p..s cok daha kolay canım..

bol jel sur canım hem p..s hem vajıye canım olabıldıgınce rahat olmaya calıs ilişkidenyarım saat once en kalın aparatınla çalıs aparatı cıkar ve hemen p..s al

derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın canım oyle cok daha rahat olacak korkma acı olmayacak egzersızden cok daha rahat sakin ol ve yapabılecegıne ınan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…