- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.881
lay lay lay, ben bugün git gel bile yapabildim. miladim bugündür, defalarca cikarip toslamadan gectim. hatta bir büyük boyu bile alabildim ama onda git gel yapmadim. yavas yavas. yenenler umut oldu bana, ilk defa inandim.
hiii, icerisi kocaman bir bosluk. vav. benim de varmis ondan. sela1den aldigim 30 derece taktigi acaip ise yaradi. hiii nefes verdikce biiiiiit diye yukari kayiyordu. geri ittim, bit dedikce ittim. 40 dakika ugrastim. daha da devam ederdim de real madrid- bayern maci var cok heycanli.
hiii korkanlar, yok; hicbir sey yok korkulacak. hic hissetmedim bile. hiii 6 sene önceki ve 6 sene boyuncaki aklima tüküreyim. n'olur baslayin, n'olur yazik etmeyin kendinize.
bu hidirellezde sapik gibi kagida cöpten adamlarla penetrasyon resmi cizmeyecegim insallah.
Hmm neyse biraz daha azaldi agrilarim. Yarina kdr gecer insallah. Sonra 2.denememi yapmak istiorum. Once egzesiz yapaim dime sonra esimle deneyeyimm?
inşallah canım yaa..sende inşallah sıkıntısız doğum yaparsın,sağlıklı,hayırlı evladın olur
ezom hosgeldın canım ne guzel senı burada gormek..hiç korkma canım sıstemı bılıyorsun sen hayırlısıyla dogumunu yap kısa bı egzersızle halledebılırsın sıye dusunuyorum...kızmı gelıyo erkekmıııı
' çiçekrose ' özelden yazamıyorum, çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için..galiba en temizi kendi kendine yenmek..zaten doktorların tümü dilatörle çalıştırıyo zannedersem..sen ne yaptın yenebildinmi? kendinmi çalışıyosun?
ben orayı bilgi almak için aradım, akşamına doktor bey aradı beni dedi ne kadarlık evlisin o zaman 2,5 3 aylık evliydim, fiyat 2500den başlıyo hastasına göre artıyo dedi, yardımcı oluruz dedi,tahmini sizin 2500 ile 3bin arası tutar dedi, tedavi süresi için 3 güne iyileşirsiniz buraya gelip iyileşemeden dönen yok dedi, yüzde yüz garanti verdi ama işte başka şehirde olduğum için gidememiştim iyikide gitmemişim yaaaa..
amin canım ya inş.daha 2ayım var ama şimdiden korku kapladı içimi :)
h.b canım uzun zamandır girmiyordum zaten hamileliğimin ilk 3buck ayı sıkıntılı geçti cok kusuyordum ama kesildi Allaha şkür tekrar baslamaz inş.evet doğumu yapim baslıcam inş. egzrsizlere tekrardan kız olcak Allahın izniyle canım :)
Evi temizleyip egzersiz yapacaktim ama sacma sapan bi sakarlik sonucu yatiyorum saatlerdir.. yer islakti ayagimdaki terliklerde kaygan sonrasini hatirlamiyorum zaten
Belimi ve afedersnz popomu feci incittim.. delirmemek elde degil surekli bi engel..
basaran arkadaslara bisey sormak istiorummmmm... ya benim kasıklarim acaip agrior halaaa...sizde de ilk yapinca boyle olmusmuydu? dün belim de cok agriordu onun agrisi gecti cok sükür ama kasıklarım fena agriyorrrr
geçmiş olsun canım düzelince yaparsın, engeller kendi isteğinle olmasın yeter.
kocan bana ne kadar benziyor :)) ben de aynıyım eşime karşı. aman onu dökecek bunu dökecek sürekli izliyorum :)) geri dönüşü olmayan bişey değil elbette ama ben döküldükten sonraki temizleme kısmından ziyadesiyle nefret ettiğimden ve o lekeler genelde çıkmadığından dikkat etmesini istiyorum. çünkü her şeyi döke saça yapıyor, biraz dikkat etse ev dağılmıycak. ama bu yüzden çok kavgalar ettik, artık eskisi kadar söylenmiyorum, o da biraz dikkat etmeyi öğrendi. siz de zamanla aşarsınız bunları, bir yerden sonra kocan da benim gibi ipin ucunu bırakacaktır, ben saldım gitti. döküp saçmıyorum ama onun döküp saçmasına da pek bir şey demiyorum. çekirdek yer, fıstık yer gazete üstüne attı ya çöpleri, gazeteyi öyle bir hışımla toparlar ki gazete yırtılır üstündekiler yere dökülür :))) bunu yaptığı zaman ağzımı bile açmadım döktüğünü bile farketmedi saçarak gitti çöpe attı geri geldi içeri yerler koltuk berbat, niye söylemiyorsun diyor. ne söyliycem dikkat et dedim. gitti süpürgeyi getirdi kendi süpürdü :)))
Evet canim aynen oyle.. esimde yaptigin bsy sonucta bugn olmadiysa yarin olur dedi.. Yani bugn vajinin benden kacisi yokhedefime ulascm baska caresi yok
amin canım ya inş.daha 2ayım var ama şimdiden korku kapladı içimi :)
h.b canım uzun zamandır girmiyordum zaten hamileliğimin ilk 3buck ayı sıkıntılı geçti cok kusuyordum ama kesildi Allaha şkür tekrar baslamaz inş.evet doğumu yapim baslıcam inş. egzrsizlere tekrardan kız olcak Allahın izniyle canım :)
Evi temizleyip egzersiz yapacaktim ama sacma sapan bi sakarlik sonucu yatiyorum saatlerdir.. yer islakti ayagimdaki terliklerde kaygan sonrasini hatirlamiyorum zaten
Belimi ve afedersnz popomu feci incittim.. delirmemek elde degil surekli bi engel..
elvancım geçmiş olsun ya düşmüşsün.
bel ağrısı çok kötü ya. bende hep var malesef. dikkat et bakim
daha gelin olucan sen. reglin gelmeden egzersizi ilerletelim
iyi akşamlar kızlar bende uzun zamndır egzersizler sonucu önce hüsrana uğradım şuanda sadece ucunu sokabiliyorum gerisi bi türlü gelmio halbuki aparatların (p..s büyüklüğünde) hepsini alabiliyodum bana taktik konusunda yardımcı olabilrmisiniz
off canım benım yaa cok gecmıs olsun yat dınlen dıkkat et kendıne...
kızlar nickmaviden bi haber varmı dün dogum yapacaktıda merak ettım umarım sagsalim sorunsuz gecırmıstır dogumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?