Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hepimiz aynı durumdayız çekinmeyin söylemeye benim de 2 yıl oldu, aynı korkuları yaşıyorum ve ben de yenemiyorum lüfen paylaşalım ve yenelim birbirimize destek olalım...

Arkadaşlar şu heyecanı nasıl yenebilirim yardımcı olabilirmisiniz, psikoloğa gittim ilaç önermedi istersen biraz alkol al dedi ama hiçbir işe yaramadı daha kötü oldum.. Benim durumum çok vahim sanırım benim daha yıllar sürecek halletmem...

Keşke benim de özelden mesaj atma imkanım olsa şu sayıyı dolduramıyorum bir türlü

geçmiş sayfalarda bi arkadaş bunu doldurmak için bi link atmıştı bana, bir topic açılmış yeni üyeler orada deyim yerindeyse kendi kendimize saçmalıyor ve dolduruyoruz istersen benim gönderdiğim cevaplardan bak bulursun orayı =)

dogru aslinda p...s daha kolay girior aparat cok sert cunku :S ilkin denerim baktim olmadi once egzersiz yapar sonra esimle denerim insallah kolay olur benim icin.. yarin aksama kadar agrilarim gecerse yapariz insallah cunku bacaklarimi cok iyi acamiorum... hele p.tesi ve dün hiç acamiordum bgn gene iyi cok sükürrr... :)

İnsanların "çocuk ne zaman" diye sormasından bıktım eğer birgün bu sorunu halledersem kimseye böyle birşey sormıycam zaten şu anda da sormuyorum çok kızıyorum ya millete ne.......

Aparat almak gerekli mii p.....s denemesine hangi aşamadan sonra geçtiniz?

canım özelden yazdım ama 10 dk dolmamş göndermedi :) bence egzersizde üşütüyoruz ondan o ağrı ama yendin ya bi muayene olmalısın bence.
çocuk da istiyosun dr kontrolünde olması iyi olur

hmm anladim canim sagol:) aynen bgn doktoru aradim belki üsütmüssündür dior yada iliskide kendini cok kastiysan ilk oldugu için ondan olmus olabilir dedi işte.. daha bebek düşünmüorum yaa vazgectim once biraz alisayim sonra insallah olurrrr :)

Aparat almak gerekli mii p.....s denemesine hangi aşamadan sonra geçtiniz?

12 cm le egzersiz yapmistim en son sonra hemen p..s i soktum girmisti ve aparattan daha kolay oldu cunku daha yumusaktii... pazar günü yendim bu hastaligii... kasıklarimda biraz agri var gecsin 2.denememi yapmak istiorum insallahh... sen hangi asamadasinn?

Aslında ben daha hiçbir aşamada değilim eşim çok yoğun denemeleri onunla yapmak istiyorum çok seyrek deneyebiliyoruz onda da ben korktuğum için olmuyor bu sefer kızıyor bana daha bir kulak çöpünü bile yerleştiremedik.

kendin yapmaya calissan daha iyi olur daha cabuk ilerlersin boyle esinin vaktinin olmasini beklersen baya ertelemis olursun bence.. kendin yavas yavas yapmaya calis burdaki arkadaslarda yardimci olur..

İnşallah bu sitedeki arkadaşlar sayesinde birbirimize destek vererek kurtuluruz bu dertten insanın alkı hep takılı kalıyor aynı yere, iş yerinde bile aklımda hep bu sorun var işime adapte olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…