- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.901
kızlar nickmaviden bi haber varmı dün dogum yapacaktıda merak ettım umarım sagsalim sorunsuz gecırmıstır dogumu.
kızlar banada yardım edin yapamıyorum kafamdan atamıyorum korkuyu ne yapsam kime gitsem artık evliliğimin kaçıncı yılındayım söylemeye bile utanıyorum özelden de msjlarnızı bekliyorum lütfen çok çaresizim((((
Keşke benim de özelden mesaj atma imkanım olsa şu sayıyı dolduramıyorum bir türlü
inş gecer canım...ben 2.denememı egzersızsız yapaabılmıstım yıne p..s elınle yonlendır kendıne guven bır egzersızsız dene ıstersen ama sen bılırsın kendını o sekılde hazır hıssedıyorsan bi dene
Keşke benim de özelden mesaj atma imkanım olsa şu sayıyı dolduramıyorum bir türlü
dogru aslinda p...s daha kolay girior aparat cok sert cunku :S ilkin denerim baktim olmadi once egzersiz yapar sonra esimle denerim insallah kolay olur benim icin.. yarin aksama kadar agrilarim gecerse yapariz insallah cunku bacaklarimi cok iyi acamiorum... hele p.tesi ve dün hiç acamiordum bgn gene iyi cok sükürrr... :)
canım özelden yazdım ama 10 dk dolmamş göndermedi :) bence egzersizde üşütüyoruz ondan o ağrı ama yendin ya bi muayene olmalısın bence.
çocuk da istiyosun dr kontrolünde olması iyi olur
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html
bu link işte ben de burada doldurdum :)
Aparat almak gerekli mii p.....s denemesine hangi aşamadan sonra geçtiniz?
12 cm le egzersiz yapmistim en son sonra hemen p..s i soktum girmisti ve aparattan daha kolay oldu cunku daha yumusaktii... pazar günü yendim bu hastaligii... kasıklarimda biraz agri var gecsin 2.denememi yapmak istiorum insallahh... sen hangi asamadasinn?
Aslında ben daha hiçbir aşamada değilim eşim çok yoğun denemeleri onunla yapmak istiyorum çok seyrek deneyebiliyoruz onda da ben korktuğum için olmuyor bu sefer kızıyor bana daha bir kulak çöpünü bile yerleştiremedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?