- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.921
Kendim yapmak isterim ama cesaretim yok eşimde destek olsun istiyorum ama O da bıktı artık her seferinde ellerini tutup engel oluyorum Ona.
facar, sana kullanmadigim dilatör setimi yollamak istiyorum. yazmistim da. özel'den de mesaj gönderdiler. istemiyorsan da bir cevap verebilir misin? belki baskasi ister...
Arkadaşlar şu heyecanı nasıl yenebilirim yardımcı olabilirmisiniz, psikoloğa gittim ilaç önermedi istersen biraz alkol al dedi ama hiçbir işe yaramadı daha kötü oldum.. Benim durumum çok vahim sanırım benim daha yıllar sürecek halletmem...
Sanırım buradaki çoğu arkadaş doktora gitmeden yeniyor öyle mi?
Kendim yapmak isterim ama cesaretim yok eşimde destek olsun istiyorum ama O da bıktı artık her seferinde ellerini tutup engel oluyorum Ona.
Allahım buradaki bütün çaresizlere yardım et, bu durumdan kurtar bizi yalvarıyorum.... EVLİLİĞİM BU SEBEPTEN BİTMESİN NE OLUR.
Sanırım buradaki çoğu arkadaş doktora gitmeden yeniyor öyle mi?
Aslında ben daha hiçbir aşamada değilim eşim çok yoğun denemeleri onunla yapmak istiyorum çok seyrek deneyebiliyoruz onda da ben korktuğum için olmuyor bu sefer kızıyor bana daha bir kulak çöpünü bile yerleştiremedik.
Allahım buradaki bütün çaresizlere yardım et, bu durumdan kurtar bizi yalvarıyorum.... EVLİLİĞİM BU SEBEPTEN BİTMESİN NE OLUR.
canım esime sordum o olmaz dedi beni düsündügün icin saol baska arkadasa sor bi sen
hmm peki, 4lü dilatör seti isteyen varsa, bana ulassin o zaman. tekrarliyim amielle comfort. ihtiyac bittikten sonra da baskasina yollayabilecek biri alirsa daha güzel olur. dolassin dursun.
İnsanların "çocuk ne zaman" diye sormasından bıktım eğer birgün bu sorunu halledersem kimseye böyle birşey sormıycam zaten şu anda da sormuyorum çok kızıyorum ya millete ne.......
bu gün en mutlu günüm.......................................................
lay lay lay, ben bugün git gel bile yapabildim. miladim bugündür, defalarca cikarip toslamadan gectim. hatta bir büyük boyu bile alabildim ama onda git gel yapmadim. yavas yavas. yenenler umut oldu bana, ilk defa inandim.
hiii, icerisi kocaman bir bosluk. vav. benim de varmis ondan. sela1den aldigim 30 derece taktigi acaip ise yaradi. hiii nefes verdikce biiiiiit diye yukari kayiyordu. geri ittim, bit dedikce ittim. 40 dakika ugrastim. daha da devam ederdim de real madrid- bayern maci var cok heycanli.
hiii korkanlar, yok; hicbir sey yok korkulacak. hic hissetmedim bile. hiii 6 sene önceki ve 6 sene boyuncaki aklima tüküreyim. n'olur baslayin, n'olur yazik etmeyin kendinize.
bu hidirellezde sapik gibi kagida cöpten adamlarla penetrasyon resmi cizmeyecegim insallah.
selam canım hoş geldin. o çocuk yokmu sorusundan bende bıktım.
helle bunu bilinçli olarak yapan görgüsüzlerden nefret ediyorum. benim gelin hamlile sizde hala bişey yokmu diyo.
bizde kendimizi kapatıp kimseyle görüşmüyoruz o zaman.
inşallah kısa sürede yenip kapatırsın ağızlarını.
tabi öncelikle kendin ve eşin için yenmelisin.
1. sayfayı oku canım geçmişi oku biraz neler yaptığımız hakkında bilgi edin imşallah bi aya kalmaz yenersin.
tabi öncesinde dr muayene olmanda fayda var fizyolojik bi problemin olmadığından emin olunca
rahat rahat yaparsın egzersizlerini
Evi temizleyip egzersiz yapacaktim ama sacma sapan bi sakarlik sonucu yatiyorum saatlerdir.. yer islakti ayagimdaki terliklerde kaygan sonrasini hatirlamiyorum zaten
Belimi ve afedersnz popomu feci incittim.. delirmemek elde degil surekli bi engel..
elvan çok geçmiş olsun!!!! ben de geçen hafta yerleri paspaslarken ayağım kaydı vıjjt diye yere yapıştım. sağ tarafıma düşüp kafamı da duvara çarpmıştım üstelik :))) bir süre kıpırdamadan oturdum öyle, sonra kalktım işe devam ettim. biraz morarmalar ağrılar oldu tabi, hatta hala morluk var bacağımda. umarım sen de benim kadar çabuk kalkabilirsin. eğer ağrın çoksa doktora görün bence. tekrar geçmiş olsun canım.
ah siz yok musunuz.
benim koca bırakmıyo vazgeçmiyo huyundan.
ben pasaklı değilim tabiki ama ewimde rahat etmeyi seviyorum uzanarak meyve yemek. yada bardağımı koltuğun koluna koymak ekmek arası yerken sofra değilde tabak kullanmak.
ben bunları yaparken gözü sürekli üzerimde çok kızıyorum azıcık rahat ol diye. ya sizde çok abes durmuyo kadın olarak temizleyen sensin ve kirlenmesini istemiyosun ama bizimkine ne oluyo anlamıyorum :)))
bu arada nnasılsın canım. deneme oldu mu daha sonra. dr a ne zaman gidecek eşin. bak oda dayamnamadı. tak etti
yanlis bir algi var sanirim. ben en azindan kendime adima bu egzersiz olayini duyar duymaz evet hobarey yaparim ben bunu, hemen simdi, hadi hoooop diye yapmadim. yani cesaret bu acidan sanmiyorum en basta herkeste olsun. ben cok cesur biri degilim. ay nasil yapiyorlar, öyk, öleyim daha iyi fikri daha baskindi. uzunca bir süre. yaklasik 6 yildan fazla. ha tersini düsenen var midir? belki... yani hepimiz elbet bir noktada parmak mi, aparat mi, dilatör mü? oooo bunlari sokana kadar esimin penisini sokarim dedik, en azindan bir kez. sözde mantikli. ama gercekci degil. zaten uygulayip, gördük de cözümün bu olmadigini.
ilk basta bu tarz savunma mekanizmalarini yikmak gerekiyor. fikre alismak, yeni bir bilinc. bazilari doktorlarin motivasyonuyla yapiyor, bazilari bu forumun destegilye. ben ikincisini tercih ediyorum doktorlara dünyanin parasini akitmis biri olarak. cünkü onlar yasamadi. burada benim korkularimi, kaygilarimi, umutlarimi birebir bilen kisiler yardim ediyor. hicbir ücret talep etmeden, sadece iyi niyetle. bir kisiye yardim etsem, kardir diye düsünerek. melekler onlar =)
bunun kökeni korku. vajinismus cok iyi niyetli. bizi korktugumuzdan koruyor akli sira. ayni zamanda bizim yükümüz bu. istemiyoruz ama gitmiyor. gitmesinin tek yolu. duyarsizlastirma.
nasil duyarsizlastiricaz? kontrolü kendimiz ele alarak vajene penetre ederek, parmakla, dilatörle. zamanla bunu sorunsuzca yapinca, vajinismus pilini pirtini toplayip gidecek. o zaman bacaklar kapanmak icin bir neden bulamayacak ve eller de itemeyecek. cünkü gerek yok, acinin olmadigini deneyimledik.
benzetme yapalim: kertenkele yakalaninca kuyrugunu birakir kacar ya. hih, ilk vajene girisi sagladigimizda bu vajinismus kuyrugunu birakip kaciyor. kuyruk kaliyor geriye. az hareketli, hala vajinismusun parcasi ama tek disi kalmis canavar. canavarin kendisi toz oldu. korkunun kendisi daha korkak. o kuyrugu da zamanla eziyorsun, calismalari uzatarak, objeyi genisleterek.
dualarla sihirli degnek istemek yerine, yeni bir algiyla egzersiz fikrine isinmayi dilemek, baslamayi istemek, ya da egzersizler icin sabir, güc vb. diye dua etmek daha mantikli. ben önce birsey icin cabaliyim ki tanri da bana yardim etsin. o napsin, ben birsey yapmadikca.
iste bu da didaktik bir animdi.
ben üzülüyorum, cünkü bunu yapmadim. yillar gecti, her ani zehir, her ani zikkim. yasadim -gecti, 1 gün bile kabusken, yillar diyorum.cooook pismanim. niye önce yapmadim ben bunu diye. o yüzden dürtüklemek, sarsmak istiyorum, eski benleri gördükce. evet fikir baslangicta zor, korkunc, tiksindirici, ve benzeri. ama bununla yasamak daha mi iyi? yok bunun mucizevi, ruhani bir tedavisi yok. botoks yaptirmis biri olarak söylüyorum, bundan baska tedavi yok.
umarim yakinda baslarsin, bir didaktik mesaj da sen patlatirsin. her adiminda, sana destek verecek kac kisi var burda. sen iste, ittiririz biz. (cok asama kat ettim ya kendimi de kattimhohoyt, havamdan gecilmiyor)
Selacımmm selam...yine ağzından bal damlıyor..:)))
selam canım!!! valla doğru hissettin, senin yenicem yenmeliyim yazını gördüm, onu beğendim. ve içimden ne geçti biliyor musun? bikaç güne yeneceksin, bunu hissettim. çok kararlısın bence çok az kaldı, birkaç güne yazacaksın ben yendim, kurtuldum diye.hadi bakalım sıra sende!!![/QU
aminnnnn canımm benim inşallahh...dün akşam egzersiz yaptım yaa...ben çünkü ara ara yabiliyorum ama uzun yapmaya çalışıyorum...sabah kalktığımdan beri sankii böyle içimde aparat varmışş gibi hissediyorumm..ister istemezzz vajimi sıkıyorum hareketlerle....şuan...normal demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?