Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cinsel ilişkiyi sadece 2 gün yaşayamamanın vajinusmus olduğunu düşünmüyorum... Bence sizin yaşadığınız vajinusmus değil sadece basit bir ilk gece korkusu...

kemrecim bencede haklısın..o sadece ilk gece korkusu...ben 4 yıldır çekiyorumm işte bu vajinusmus...lanet şey...

Evet canım, böyle birkaç gün içinde yapanları vajinusmus diye değerlendirmemek lazım. Ve sağolsun içimizi ferahlatmaya çalışıyor ama bu işi birkaç gün içinde halledenlerin içimi ferahlatması beni hiç etkilemiyor. Sende de öyle oluyor mu? Ben malesef 8 senedir bu derdi çekiyorum. Artık yeter diyorum ve inşallah birkaç hafta içinde yeneceğim....

yokk nerde aslaaa içim rahatlamıyorr...etkilenmiyorum bu durumdan bilee...benim için 1 hafta bile vajinusmus değil...allahım bize yardım etsinnn ve en kısa sürede bugün bile hatta yenelim inşallah....

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

trınıty GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123::123:

amid

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85

rabisrabis

rabit
GELİN OLDUUU:123::123::123:

Son düzenleme:
canım esime sordum o olmaz dedi beni düsündügün icin saol baska arkadasa sor bi sen

Bilgi amaçlı yazıyorum bunu; plastik fallus-dilatör yıkanabilir dezenfekte edileblir zaten elinize aldığınızda göreceksiniz ki üzerinde mikrop pislik barındıramaz pürüzsüzlükte ince kaygan bir plastik çok kolay yıkanabiliyor benim de elimdeki dilatörleri sağolsun farklı 2 kişiden temin ettim sadeceen kçüğünü doktrdan getirdim ne malum onu benden önce birine kullanmadığı???? ama dediğim gibi kendi kullanımımdada enfeksiyon kapmamak adına yıkayıp gönül rahatlığıyla kullanıyorum. Ben de şuan egzersiz aşamasındayım Allah nasip ederde aşarsam kullandıktan sonra başkasına gönderecek kişilere göndereceğim, Türkiye'de satılmıyorlar bulmak zor o kırış kırış streç folyolardan daha iyi hele benim gibi çok hassas tipler için kolaylık...ben kulak çöpü bile sokamamıştım onu oraya değdirdiğimde o streç folyonun kırışıklığı çizer gibi aklımı kaçıracaktım o histen, ama ilk 5 cm lik fallusu soktum hemen akabinde 8 cmlik olanı aradaki farkı siz düşünün

yaaaaaaaaa ben en baştayımm ama çok zorrr sanırımmmmm 23 nisann...yinede allahım büyük diyorumm...

yaaaaaaaaa ben en baştayımm ama çok zorrr sanırımmmmm 23 nisann...yinede allahım büyük diyorumm...

hiiç dusunme oyle ınan bana ummadıgın anda oluyor...bende evlılık yıldonumunde yaparımdıyordum ve bırazdan korkudan ertelıyorum unutmam nursena cok ısrar etmıstı bana dene artık ve ve evlılık yıldönumume 4 gun kala bı dugunden gelmıstık ve esımle de tartısmıstık anıden oldu ve yendım

canımsınnnn inşallahhhh...aminnn...bu akşama bile razıyımmm yeterki olsun...bu arada nursene nerelerde???

Sanada gecmis olsun canim ya hic bahsetmedn.. dikkat et cnm.. ya agrim var ama bakim fenalasirsam giderim.. sen naptn cnm naslsn..

Canlarımm ikinizede çokkk geçmiş olsun...
Canim cok tskr ederm

ben geldimmmm şimdii diyin banaaa 23 nisan yarışmamızın 3. kim olacak

CANIMMMMMMM VALLA 23 NISANA YETISIRMIYIM BILMIYORUM AMA bi ruya gordum cok mutluyum suan sanki gercekten yasamis gibiydim kalktigimda etkisi devam ediyodu FORUMA BASARDIMMMMMMM YAZMISIMMM mutlulugumu anlatmak icin guzel cumleler kuruyodum kendimce
hemde okadar kolay yaptimki sanki hissettim p..s nasl girdiigni.. dedm bukadar kolaymis demek.. ins bi isarettir bu..
Uyandimya foruma bakiyorumki bakim kimler tebrik etmis Allahim ya

Son düzenleme:

rüyan hayrolsun :))) düştüğümü yazmadım, bu aralar negatif şeylere fazla takılmamaya çalışıyorum :)))) düştüysem düştüm, bu bahane olmasın bişeye diyorum. 1,5 ay grip çektikten sonra düşmek vız geliyor valla :))) grip olmiyim de nolursa olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…