- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.941
selam canım!!! valla doğru hissettin, senin yenicem yenmeliyim yazını gördüm, onu beğendim. ve içimden ne geçti biliyor musun? bikaç güne yeneceksin, bunu hissettim. çok kararlısın bence çok az kaldı, birkaç güne yazacaksın ben yendim, kurtuldum diye.hadi bakalım sıra sende!!![/QU
aminnnnn canımm benim inşallahh...dün akşam egzersiz yaptım yaa...ben çünkü ara ara yabiliyorum ama uzun yapmaya çalışıyorum...sabah kalktığımdan beri sankii böyle içimde aparat varmışş gibi hissediyorumm..ister istemezzz vajimi sıkıyorum hareketlerle....şuan...normal demi...
normal tabi. ben ilk başladığım günlerde içimde boşluk varmış gibi hissediyordum. zamanla alıştım ona :)) ben deneme yaptığım gün kendimle ilgili ilginç bir şey daha keşfettim, aparat içimdeyken eşim öpmeye başladığında bile orayı kasmaya başladığımı hissettim. aparat içimde olduğu için canım acıyordu tabi sıkınca. kegelle alıştığım için acıdıkça gevşetmeye çalıştım. bu da biraz iyi geldi bana, aparatla deneme yapmanın bir artısı daha oldu bana. her ne kadar kasmıyorum desem de insan bir dokunuşla orayı sıkmaya başlar mı yaa?? başlıyormuş, bunu anladım :)))
normal tabi. ben ilk başladığım günlerde içimde boşluk varmış gibi hissediyordum. zamanla alıştım ona :)) ben deneme yaptığım gün kendimle ilgili ilginç bir şey daha keşfettim, aparat içimdeyken eşim öpmeye başladığında bile orayı kasmaya başladığımı hissettim. aparat içimde olduğu için canım acıyordu tabi sıkınca. kegelle alıştığım için acıdıkça gevşetmeye çalıştım. bu da biraz iyi geldi bana, aparatla deneme yapmanın bir artısı daha oldu bana. her ne kadar kasmıyorum desem de insan bir dokunuşla orayı sıkmaya başlar mı yaa?? başlıyormuş, bunu anladım :)))
evet haklısın selacım..benim aslında en büyük sorunum hep söylüyorum burada kaslarımı çok iyi şekilde hareket ettirememek..bir türlü ayarlayamıyorum...kegel yapmam lazımm sanırım biraz daha...senin tavsiyen varmı ne yaparsam daha rahat olur kegelde?
kızlar vajinusmus istem dısı kasları sıkmak ben 26 da evlendim ben iki gün yaşadım bu olayı sonra kendi kendime çözdüm ve çok basitmis kayganlaştırıcı alıp kullandım ve çözüldü,aslında bunun için doktor para tuzagı bukdar basit bir işlemi dünya para vericeksiniz kayganlaştırıcı kullanın tamamen psikolojik acı yok aslında var zannediyoruz
Cinsel ilişkiyi sadece 2 gün yaşayamamanın vajinusmus olduğunu düşünmüyorum... Bence sizin yaşadığınız vajinusmus değil sadece basit bir ilk gece korkusu...
kemrecim bencede haklısın..o sadece ilk gece korkusu...ben 4 yıldır çekiyorumm işte bu vajinusmus...lanet şey...
Evet canım, böyle birkaç gün içinde yapanları vajinusmus diye değerlendirmemek lazım. Ve sağolsun içimizi ferahlatmaya çalışıyor ama bu işi birkaç gün içinde halledenlerin içimi ferahlatması beni hiç etkilemiyor. Sende de öyle oluyor mu? Ben malesef 8 senedir bu derdi çekiyorum. Artık yeter diyorum ve inşallah birkaç hafta içinde yeneceğim....
canım esime sordum o olmaz dedi beni düsündügün icin saol baska arkadasa sor bi sen
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
trınıty GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123::123:
amid
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
rabit GELİN OLDUUU:123::123::123:
yaaaaaaaaa ben en baştayımm ama çok zorrr sanırımmmmm 23 nisann...yinede allahım büyük diyorumm...
hiiç dusunme oyle ınan bana ummadıgın anda oluyor...bende evlılık yıldonumunde yaparımdıyordum ve bırazdan korkudan ertelıyorum unutmam nursena cok ısrar etmıstı bana dene artık ve ve evlılık yıldönumume 4 gun kala bı dugunden gelmıstık ve esımle de tartısmıstık anıden oldu ve yendım
elvan çok geçmiş olsun!!!! ben de geçen hafta yerleri paspaslarken ayağım kaydı vıjjt diye yere yapıştım. sağ tarafıma düşüp kafamı da duvara çarpmıştım üstelik :))) bir süre kıpırdamadan oturdum öyle, sonra kalktım işe devam ettim. biraz morarmalar ağrılar oldu tabi, hatta hala morluk var bacağımda. umarım sen de benim kadar çabuk kalkabilirsin. eğer ağrın çoksa doktora görün bence. tekrar geçmiş olsun canım.
Canim cok tskr edermCanlarımm ikinizede çokkk geçmiş olsun...
ben geldimmmm şimdii diyin banaaa 23 nisan yarışmamızın 3. kim olacak
canımsınnnn inşallahhhh...aminnn...bu akşama bile razıyımmm yeterki olsun...bu arada nursene nerelerde???
nilay naber . nasılsın nasıl gidiyor çalışmalar. dün adetim geldi yaa. hem de 2 gün erken
evet haklısın selacım..benim aslında en büyük sorunum hep söylüyorum burada kaslarımı çok iyi şekilde hareket ettirememek..bir türlü ayarlayamıyorum...kegel yapmam lazımm sanırım biraz daha...senin tavsiyen varmı ne yaparsam daha rahat olur kegelde?
ben kegeli çok fazla yapmadım. ama hala wc ye gittiğimde tut bırak yaparak kendimi hazırda tutmaya çalışıyorum işte. o da her zaman değil, yine de faydalı olduğunu bildiğim için yapıyorum. bazen de otururken aklıma geliyor yapıyorum. onun dışında bir yöntemim yok.
Sanada gecmis olsun canim ya hic bahsetmedn.. dikkat et cnm.. ya agrim var ama bakim fenalasirsam giderim.. sen naptn cnm naslsn..
Canim cok tskr ederm
CANIMMMMMMM VALLA 23 NISANA YETISIRMIYIM BILMIYORUM AMA bi ruya gordum cok mutluyum suan sanki gercekten yasamis gibiydim kalktigimda etkisi devam ediyodu FORUMA BASARDIMMMMMMM YAZMISIMMM mutlulugumu anlatmak icin guzel cumleler kuruyodum kendimce
hemde okadar kolay yaptimki sanki hissettim p..s nasl girdiigni.. dedm bukadar kolaymis demek.. ins bi isarettir bu..
Uyandimya foruma bakiyorumki bakim kimler tebrik etmisAllahim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?