Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bilinçaltına yerlesmıss bakk bu bıle ne kadar guzel bırseysabret canım ve azımlı ol yakındır ınsallah yenmen sakın vazgecme egzersızınden dedıgın gıbı çokk kolay sen bıle ınanamıcaksın benden soylemsı

En iyisini yapmissin insan dusundukce hasta ediyo kendini.. ins ruyam cikar ya

Vazgecmemmmmm :95: vajinin benden kurtulusu yok.. bi an denemek istedim ama hazir hissetmiyorum daha cok yeniyim egzersizde ins bgn orta parmagima geceblrm

bilincalti cözmüs, rüyada basari mesaji provasi. =) ben de lucid dreamingle egzersiz yapmaya calisiyorum. cok kiskandim dogal rüyayi. bir an önce toparlan, iyiles insallah ; rüyan gercek olsun.

Vazgecmemmmmm :95: vajinin benden kurtulusu yok.. bi an denemek istedim ama hazir hissetmiyorum daha cok yeniyim egzersizde ins bgn orta parmagima geceblrm

yok tabiiii
kız ne denmesı dur hele bı egzersızde daha yarıda bıle degılsın sana tavsıyem denememen ama sık egzersız yap canım

Çok geçmiş olsun E_lvan. Dilerim rüyan bir an önce gerçekleşir :)

yok tabiiii
kız ne denmesı dur hele bı egzersızde daha yarıda bıle degılsın sana tavsıyem denememen ama sık egzersız yap canım

Heves iste.. hakliisn yarisinda bile degilim.. sicak bi dus aldim smdi egzersize gectm geceye kadar calisacam ve yarilicam inssss bi sakincasi olmaz demi fazla calismanin

Heves iste.. hakliisn yarisinda bile degilim.. sicak bi dus aldim smdi egzersize gectm geceye kadar calisacam ve yarilicam inssss bi sakincasi olmaz demi fazla calismanin

yok yok hıc bır sakıncası olmaz ama sıkıldgın yerde bırak kii fazla yapıp sıkılma sonra egzersız yapmak ıstemez canım.hadi çook guzel habeler beklıyoruz senden daha önce yaptın yıne yapabılırsın unutma...

Cok sagol canim.. ins biran once hepimiz yasariz bu mutlulugu senin egzersizler nasl gidiyo canim
İnşallah biran önce aşarız bu sorunu. Ben şu an iki parmaktayım. Geçen haftada 2 parmaktaydım ama tam yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar verdi geçen haftaki ödevi. Bu hafta sonu bir sonraki aşamaya geçebilirim... :)

ins cnm bsy sorcam iki parmagi kus seklinde yapiyoruzya onu yanyanami almaliyim yoksa ikisi alt alti olmali

ins cnm bsy sorcam iki parmagi kus seklinde yapiyoruzya onu yanyanami almaliyim yoksa ikisi alt alti olmali

canım nasıl kolayına gelıyorsa kendını zorlamadan kolayına gelecek sekılde yap ben hıc parmakla denemedıgım ıcın hangısı rahat bılemıyorum maalesef canım

ins cnm bi sonraki asama 3 parmak olsa gerek? cok iyi gdysn cnm mslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…