- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.961
Sanada gecmis olsun canim ya hic bahsetmedn.. dikkat et cnm.. ya agrim var ama bakim fenalasirsam giderim.. sen naptn cnm naslsn..
Canim cok tskr ederm
CANIMMMMMMM VALLA 23 NISANA YETISIRMIYIM BILMIYORUM AMA bi ruya gordum cok mutluyum suan sanki gercekten yasamis gibiydim kalktigimda etkisi devam ediyodu FORUMA BASARDIMMMMMMM YAZMISIMMM mutlulugumu anlatmak icin guzel cumleler kuruyodum kendimce
hemde okadar kolay yaptimki sanki hissettim p..s nasl girdiigni.. dedm bukadar kolaymis demek.. ins bi isarettir bu..
Uyandimya foruma bakiyorumki bakim kimler tebrik etmisAllahim ya
rüyan hayrolsun :))) düştüğümü yazmadım, bu aralar negatif şeylere fazla takılmamaya çalışıyorum :)))) düştüysem düştüm, bu bahane olmasın bişeye diyorum. 1,5 ay grip çektikten sonra düşmek vız geliyor valla :))) grip olmiyim de nolursa olsun :)))
bilinçaltına yerlesmıss bakk bu bıle ne kadar guzel bırsey sabret canım ve azımlı ol yakındır ınsallah yenmen sakın vazgecme egzersızınden dedıgın gıbı çokk kolay sen bıle ınanamıcaksın benden soylemsı
CANIMMMMMMM VALLA 23 NISANA YETISIRMIYIM BILMIYORUM AMA bi ruya gordum cok mutluyum suan sanki gercekten yasamis gibiydim kalktigimda etkisi devam ediyodu FORUMA BASARDIMMMMMMM YAZMISIMMM mutlulugumu anlatmak icin guzel cumleler kuruyodum kendimce
hemde okadar kolay yaptimki sanki hissettim p..s nasl girdiigni.. dedm bukadar kolaymis demek.. ins bi isarettir bu..
Vazgecmemmmmm :95: vajinin benden kurtulusu yok.. bi an denemek istedim ama hazir hissetmiyorum daha cok yeniyim egzersizde ins bgn orta parmagima geceblrm
vajinusmusla ilğili sorularınız varsa cevaplarım inanın psikolojik
Yok tabiiii
kız ne denmesı dur hele bı egzersızde daha yarıda bıle degılsın sana tavsıyem denememen ama sık egzersız yap canım
Yok tabiiii
kız ne denmesı dur hele bı egzersızde daha yarıda bıle degılsın sana tavsıyem denememen ama sık egzersız yap canım
slm cnm nhbr
nasılsın
Sanada gecmis olsun canim ya hic bahsetmedn.. dikkat et cnm.. ya agrim var ama bakim fenalasirsam giderim.. sen naptn cnm naslsn..
Canim cok tskr ederm
bilincalti cözmüs, rüyada basari mesaji provasi. =) ben de lucid dreamingle egzersiz yapmaya calisiyorum. cok kiskandim dogal rüyayi. bir an önce toparlan, iyiles insallah ; rüyan gercek olsun.
elvancım cook gecmiş olsun...Allah beterinden saklasın...
yok tabiiii
Çok geçmiş olsun E_lvan. Dilerim rüyan bir an önce gerçekleşir :)
Heves iste.. hakliisn yarisinda bile degilim.. sicak bi dus aldim smdi egzersize gectm geceye kadar calisacam ve yarilicam inssss bi sakincasi olmaz demi fazla calismanin
İnşallah biran önce aşarız bu sorunu. Ben şu an iki parmaktayım. Geçen haftada 2 parmaktaydım ama tam yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar verdi geçen haftaki ödevi. Bu hafta sonu bir sonraki aşamaya geçebilirim... :)Cok sagol canim.. ins biran once hepimiz yasariz bu mutlulugu senin egzersizler nasl gidiyo canim
yok yok hıc bır sakıncası olmaz ama sıkıldgın yerde bırak kii fazla yapıp sıkılma sonra egzersız yapmak ıstemez canım.hadi çook guzel habeler beklıyoruz senden daha önce yaptın yıne yapabılırsın unutma...
ins cnm bsy sorcam iki parmagi kus seklinde yapiyoruzya onu yanyanami almaliyim yoksa ikisi alt alti olmali
İnşallah biran önce aşarız bu sorunu. Ben şu an iki parmaktayım. Geçen haftada 2 parmaktaydım ama tam yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar verdi geçen haftaki ödevi. Bu hafta sonu bir sonraki aşamaya geçebilirim... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?