- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #101.981
İnşallah biran önce aşarız bu sorunu. Ben şu an iki parmaktayım. Geçen haftada 2 parmaktaydım ama tam yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar verdi geçen haftaki ödevi. Bu hafta sonu bir sonraki aşamaya geçebilirim... :)
iş bitiyor 10 dakkaya kadar eve gidicem...allahımm nolur bugün biraz aşama kaydedyim en azından penisi birazcıkda olsa alayım içime...dua edin kıslar bana...
Canlarim orta parmagimin tumuyle kolay bi sekilde defalarca git gel yaptim sanirim kendimi nasil kastigimi kesfettim iki saatligine isim var ara verdm aksama iki parmak denemek istyrm
sizi cok seviyorummmmmm venazar degmesn bana diyormmmmm
Canlarim orta parmagimin tumuyle kolay bi sekilde defalarca git gel yaptim sanirim kendimi nasil kastigimi kesfettim iki saatligine isim var ara verdm aksama iki parmak denemek istyrm
canım çok güzel maşallah2 parmağa geçebilirsinn hadi bakalımmm kolay gelsin
canımmm benim Allahım nazarlardan korusunn..devam böyle...inşallah daha iyisi olucak ve başarıcaksın...başarıcaz...
canımmm benim Allahım nazarlardan korusunn..devam böyle...inşallah daha iyisi olucak ve başarıcaksın...başarıcaz...
Canim ya sence iki parmagi kus seklinde yan yanami alayim yoksa alt altami.. mecburen ara verdm ism var smdineguzel gidiyodm ins aksamda boyle olur
canım ben gece sanki başaracaksın gibi hissediyorum nolur erteleme misafir filan gelirse de sorun etme onlar kalkınca önce egzersizini yap sonra da denemeyi yap hadi bakalım yaz artık buraya başardım diye
canım dene önce yanyana yap olmadı küs işareti yap.. ben yanyana daha kolay alıyorum küs bana zor gelmişti 2 parmağa ilk başladığımda... bu arada ben doktora gittim reglim bitince eşle 2 parmağa geçin dedi mutluyum ben deee ilerledim sonunda
iyiyim canım hosgeldın sen nasılsın...
tatlım olabıldıgın kadar rahat olmaya calıs ne guzel yarıya kadar alabılıyorsun derın nefes al ver gıt gellerı esıne bırak ınan bana korktugun kadar zor degıl...
sen en zorunu basarmıssın bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?