Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim iki parmagi hangi sekilde aliyosun kus seklinde yanmi yoksa alt altami

iş bitiyor 10 dakkaya kadar eve gidicem...allahımm nolur bugün biraz aşama kaydedyim en azından penisi birazcıkda olsa alayım içime...dua edin kıslar bana...

Canlarim orta parmagimin tumuyle kolay bi sekilde defalarca git gel yaptim sanirim kendimi nasil kastigimi kesfettim iki saatligine isim var ara verdm aksama iki parmak denemek istyrm

sizi cok seviyorummmmmm ve nazar degmesn bana diyormmmmm

Canlarim orta parmagimin tumuyle kolay bi sekilde defalarca git gel yaptim sanirim kendimi nasil kastigimi kesfettim iki saatligine isim var ara verdm aksama iki parmak denemek istyrm

canım çok güzel maşallah 2 parmağa geçebilirsinn hadi bakalımmm kolay gelsin

canımmm benim Allahım nazarlardan korusunn..devam böyle...inşallah daha iyisi olucak ve başarıcaksın...başarıcaz...

canımmm benim Allahım nazarlardan korusunn..devam böyle...inşallah daha iyisi olucak ve başarıcaksın...başarıcaz...

canım ben gece sanki başaracaksın gibi hissediyorum nolur erteleme misafir filan gelirse de sorun etme onlar kalkınca önce egzersizini yap sonra da denemeyi yap hadi bakalım yaz artık buraya başardım diye

Cok tskr ederim kizlar sizlerin emegi cok bende.. Allah hepinizden razi olsun.. Canim sende inn kendine serbest birak kendini olacak diye sartla bi bakmisn olduda bitti masllhhhhh

Canim ya sence iki parmagi kus seklinde yan yanami alayim yoksa alt altami.. mecburen ara verdm ism var smdi neguzel gidiyodm ins aksamda boyle olur

canım dene önce yanyana yap olmadı küs işareti yap.. ben yanyana daha kolay alıyorum küs bana zor gelmişti 2 parmağa ilk başladığımda... bu arada ben doktora gittim reglim bitince eşle 2 parmağa geçin dedi mutluyum ben deee ilerledim sonunda

Ayyyyyyy tatlim cok sevindimmmmmmmmm Hadi bakalim cnm reglin nzmn bitiyoo seninde az kaldi zafere canimmmm eger aksam iki parmagi rahat bi sekilde alirsam yarinda iki parmak yaparm snra es bi parmak iki parmak rahat alana kadar snra p ..ssss

23 nisana bgnle birlikte 6 gun kaldi.. bugn gibi ilerleyebilirsem yarin ve ertesi gun galiba bende yenenler arasinda yer alabilirim tahminim.. Neden olmasn demiiiii

mutluluktan sacmaliyorummmmmm

elvan maşallaaaaahh!!! bravo bravo sana!!! bak duşun çok faydası var gördün mü :)))

iyiyi cnm egzersiz yaptım biraz mumla onun cok faydası oldu pppp..........gırıp cıkmasına alıstım ıcındede rahatım ama sorun k.z gelınce korku benı yenıyo cnm yaa

ben aparatla deneme yapmadan asla yapamıyorum ya,yapıncada yarım oluyor,ilişkiye giremedim henuzama tam olarak yapmak istiyorum ..bu ne kadar sürücek ,yani aparatsız deneme,deneme yapmadan başaramıcakmışım gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…