- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.001
canim iki parmagi hangi sekilde aliyosun kus seklinde yanmi yoksa alt altami
Canım ben yanyana alıyorum...Yalnız ben her aşamayı 1 hafta boyunca yapıyorum. Yani işaret parmağıyla 1 hafta, orta parmakla 2 hafta, 2 parmağı 1 hafta (bu cumartesi 1 hafta dolacak). 2 parmağı hemen yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar vermişti. Bir sonraki aşamaya geçmek için 1 hafta boyunca günde en az 120-150 defa(en az 2 parça halinde yani 60+60) istiyor. Ondan sonra öbür aşama....
elvan maşallaaaaahh!!!bravo bravo sana!!! bak duşun çok faydası var gördün mü :)))
DÜZELTME
Canım ben yanyana alıyorum...Yalnız ben her aşamayı 1 hafta boyunca yapıyorum. Yani işaret parmağıyla 1 hafta, orta parmakla 1 hafta, 2 parmağı 1 hafta (bu cumartesi 1 hafta dolacak). 2 parmağı hemen yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar vermişti. Bir sonraki aşamaya geçmek için 1 hafta boyunca günde en az 120-150 defa(en az 2 parça halinde yani 60+60) istiyor. Ondan sonra öbür aşama...
Evettttt canim cok faydasi oldubide sanirsam ruyaninda cok etkisi varSmdi aksam tekrar egzersiz yapacam yinemi dus alayim ?
valla üşenmiyosan al, bi zararı olmaz. ama benim saçım çok uzun olduğundan hep almadan yaptım. ilk kez bu hafta denemeden önce duş almıştım işte. çok işime yaradı :))
Ayyyyyyy tatlim cok sevindimmmmmmmmmHadi bakalim cnm reglin nzmn bitiyoo seninde az kaldi zafere canimmmm eger aksam iki parmagi rahat bi sekilde alirsam yarinda iki parmak yaparm snra es bi parmak iki parmak rahat alana kadar snra p ..ssss
cuma günü biter sanırım .. inşallah canım ya inşallah az kalmıştırrr yaz da geliyor ben artık gelin olmak istiyorumçok güzel ilerliyosun tatlım maşallah sana seninde çok az kaldı inşallahh
canım ılla dılator almak zorunda degılsın bız burada cogumuz aparatla kendımız hazırladık ve mum dan aparat yaptık ıstersen oyle dene...
Canim hayirlisiyla bitsinde sende rahatla en kisa zamanda..
Sagol canm ya.. birazdan egz yapcam ama iki parmagi nasl alcam ya eldivenin bi parmagina gecirsem alirim ya inat ettim
canım bak bence şöyle yap önce 2 parmağını bir parmağa geçir al ona alış alıştıktan sonra da 2 parmağını yanyana koy ( 2 parmağında eldivenin ayrı ayrı parmağında olsun ) öyle yap.
Tamam tatlim cok sagl smdi egzersze geciyom ins olur Rabbim iki parmagi basarirsam cok mutlu,olrm en kucukten basliyorm smdi dua et tatlmcok istiyorum basarmayi
valla üşenmiyosan al, bi zararı olmaz. ama benim saçım çok uzun olduğundan hep almadan yaptım. ilk kez bu hafta denemeden önce duş almıştım işte. çok işime yaradı :))
Tamam tatlim cok sagl smdi egzersze geciyom ins olur Rabbim iki parmagi basarirsam cok mutlu,olrm en kucukten basliyorm smdi dua et tatlmcok istiyorum basarmayi
sendemi yeni evlisin canım
tamam canım dualarım seninle eğer başlangıçta alamazsan hemen çekme parmağını beklet kasılman geçsin öyle al unutma önce 1 boğum sonra 2 boğum doktorumun tavsiyesiydisonucu yazarsın buraya kolay gelsin.....
nasılsın yendin dimi canım sen
yok hayir, ben hala egzersizlerdeyim. 9x15 calisiyorum. 13 cm genislige gelmeden deneme yasak. esim ambargo uyguluyor.
sen baslamaya karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?