Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim iki parmagi hangi sekilde aliyosun kus seklinde yanmi yoksa alt altami

Canım ben yanyana alıyorum...Yalnız ben her aşamayı 1 hafta boyunca yapıyorum. Yani işaret parmağıyla 1 hafta, orta parmakla 2 hafta, 2 parmağı 1 hafta (bu cumartesi 1 hafta dolacak). 2 parmağı hemen yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar vermişti. Bir sonraki aşamaya geçmek için 1 hafta boyunca günde en az 120-150 defa(en az 2 parça halinde yani 60+60) istiyor. Ondan sonra öbür aşama....

DÜZELTME

Canım ben yanyana alıyorum...Yalnız ben her aşamayı 1 hafta boyunca yapıyorum. Yani işaret parmağıyla 1 hafta, orta parmakla 1 hafta, 2 parmağı 1 hafta (bu cumartesi 1 hafta dolacak). 2 parmağı hemen yapamadığımdan dolayı psikolog tekrar vermişti. Bir sonraki aşamaya geçmek için 1 hafta boyunca günde en az 120-150 defa(en az 2 parça halinde yani 60+60) istiyor. Ondan sonra öbür aşama...

Yavas ama emin adimlarla ilerliyosun canim ama bende 1 hafta 1 parmakla calismaya sabir yok inaniyorum kendime yapabilirm Allahin izniyle oyzdn cabuk ileredm bgn hemde zorlanmadm ins byle gider ..

Sende cok guzel ilerliyosun cok az kaldi canim

Son düzenleme:
Evettttt canim cok faydasi oldubide sanirsam ruyaninda cok etkisi var Smdi aksam tekrar egzersiz yapacam yinemi dus alayim ?

valla üşenmiyosan al, bi zararı olmaz. ama benim saçım çok uzun olduğundan hep almadan yaptım. ilk kez bu hafta denemeden önce duş almıştım işte. çok işime yaradı :))

Ayyyyyyy tatlim cok sevindimmmmmmmmm Hadi bakalim cnm reglin nzmn bitiyoo seninde az kaldi zafere canimmmm eger aksam iki parmagi rahat bi sekilde alirsam yarinda iki parmak yaparm snra es bi parmak iki parmak rahat alana kadar snra p ..ssss

cuma günü biter sanırım .. inşallah canım ya inşallah az kalmıştırrr yaz da geliyor ben artık gelin olmak istiyorum çok güzel ilerliyosun tatlım maşallah sana seninde çok az kaldı inşallahh

cuma günü biter sanırım .. inşallah canım ya inşallah az kalmıştırrr yaz da geliyor ben artık gelin olmak istiyorum çok güzel ilerliyosun tatlım maşallah sana seninde çok az kaldı inşallahh

Canim hayirlisiyla bitsinde sende rahatla en kisa zamanda..

Sagol canm ya.. birazdan egz yapcam ama iki parmagi nasl alcam ya eldivenin bi parmagina gecirsem alirim ya inat ettim

Canim hayirlisiyla bitsinde sende rahatla en kisa zamanda..

Sagol canm ya.. birazdan egz yapcam ama iki parmagi nasl alcam ya eldivenin bi parmagina gecirsem alirim ya inat ettim

canım bak bence şöyle yap önce 2 parmağını bir parmağa geçir al ona alış alıştıktan sonra da 2 parmağını yanyana koy ( 2 parmağında eldivenin ayrı ayrı parmağında olsun ) öyle yap.

Tamam tatlim cok sagl smdi egzersze geciyom ins olur Rabbim iki parmagi basarirsam cok mutlu,olrm en kucukten basliyorm smdi dua et tatlm cok istiyorum basarmayi

Tamam tatlim cok sagl smdi egzersze geciyom ins olur Rabbim iki parmagi basarirsam cok mutlu,olrm en kucukten basliyorm smdi dua et tatlm cok istiyorum basarmayi

tamam canım dualarım seninle eğer başlangıçta alamazsan hemen çekme parmağını beklet kasılman geçsin öyle al unutma önce 1 boğum sonra 2 boğum doktorumun tavsiyesiydi sonucu yazarsın buraya kolay gelsin.....

valla üşenmiyosan al, bi zararı olmaz. ama benim saçım çok uzun olduğundan hep almadan yaptım. ilk kez bu hafta denemeden önce duş almıştım işte. çok işime yaradı :))

selaaaa zencefili aldım bala kattım hergün sabah içiyorum ya süper bişeymiş bu boğazımın açıldığını ferahladığını hissediyorum en önemlisi de benm geceleri boğazım ağrır sabah o karışımdan yediğim zaman geçiriveriyor devam etmiyo boğaz ağrım çok teşekkür ederimm tekrar

yok hayir, ben hala egzersizlerdeyim. 9x15 calisiyorum. 13 cm genislige gelmeden deneme yasak. esim ambargo uyguluyor.

sen baslamaya karar verdin mi?

evet kulak cöpuyle denicem daha ama korkuyorum bacaklarımı acamıyorum en azından karar verdım ama baslamam gerek bi yerden cok gec bıle kaldım sizler iyi asamalar kaydettınız bu cok guzel sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…