Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet kulak cöpuyle denicem daha ama korkuyorum bacaklarımı acamıyorum en azından karar verdım ama baslamam gerek bi yerden cok gec bıle kaldım sizler iyi asamalar kaydettınız bu cok guzel sizin icin

hi =) cok sevindim. rahat ettigin pozisyonu bul, baslamadan bacaklarini hafif yüksege kaldir, gerebildigin kadar ger, biraz beklet ve gevset. aslinda bacaklardan baslayarak yüz kaslarina kadar bütün kaslarini tek tek gerip birakirsan daha iyi olur.
ilkini yapinca rahatlarsin zaten. jeli bol sürünce, anlamayacaksin bile. yaparsin. kendine güven.

saol canım verdigin fıkırler icin emın ol denicem

isaretle git gel de tamam smdiiiiiiii orta parmaaaaaaaakkkkk

kizlarrrrrr inanamiyorummmmm,orta parmagimlada git gel yaptimmmmmmm, ucuyorummmmmm

iş bitiyor 10 dakkaya kadar eve gidicem...allahımm nolur bugün biraz aşama kaydedyim en azından penisi birazcıkda olsa alayım içime...dua edin kıslar bana...
canım sen neler yapmıssın öylee gordunmuu nasıl kolay oldu dimi...

sıkı bı rakıp oldun dıger arkadaslara benden solemsı

Kizlar cevap bekliyorummm devam etsem sakincasi olurmuuu

tatlım gormedım yazını...

tahrıs olmus olabılır taaa ben kursaa gıtmeden once baslamıstın egzersıze saatlerdır aferın wala sanaistersen bu gunluk bıtır yarın tekrar et canım...yarın 2.parmagııı yaptımmmm dıye bagırmanı ıstıyorum

Tatlim 2 saat ara verdim iste oda mecburiyetten kardesim ameliyat oldu.. onu gormeye gttm.. snrasinda calistim devm durmadan tm ozamn bgnluk bukadar olsun yarn yine sicak bi dus ve iki parmak ins Cok sagol tatlimmmm bagircam inssssss yaptimmmmmmm diyeeeee

çok gecmıs olsun canım....yarın beklyorm guzel guzel haberlrını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…