- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.041
çok gecmıs olsun canım....yarın beklyorm guzel guzel haberlrını
anne olmayı cok ıstıyorummmmmm
bana da yardım edin lütfennnn
Tatlim 2 saat ara verdim iste oda mecburiyetten kardesim ameliyat oldu.. onu gormeye gttm.. snrasinda calistim devm durmadan tm ozamn bgnluk bukadar olsun yarn yine sicak bi dus ve iki parmak insCok sagol tatlimmmm bagircam inssssss yaptimmmmmmm diyeeeee
sence benim durumum hamilelige engelmi
anne olmayı bende coooook istıyorum ama ne yazıkkı vajinismusum
anne olmayı cok ıstıyorummmmmm
hosgeldın canım ne kadar zmandı evlısn? bıraz bahsedebılırsın tabıkıde elımızden geldıgınce yardımcı oluruz.
allahın ısı bılınmez kı canım ama eskılerden özum dıye bır arkadas var kulakları cınlasınyarıya kadar alıyordu oda hamıs kaldı bebişi dogdu bıle
hıcmı ılıskı yasayamıyosun cnm
Evleneli 1,5 yıl oldu.Ama olmuyo işte...Artık denemeyi bile bıraktık desem yeridir...Psikolojim bozuldu resmen...
Kizlik zarindami takiliyosun? hangi asamadasin? anliyorum seni ama once bi yen snra hamilelige gelsin sira egzersiz yapiyomusun
Evleneli 1,5 yıl oldu.Ama olmuyo işte...Artık denemeyi bile bıraktık desem yeridir...Psikolojim bozuldu resmen...
çok gecmıs olsun canım....yarın beklyorm guzel guzel haberlrını
bana da yardım edin lütfennnn
hiç uzulme canım bende evlılıgımın 3.yılında burada yendım ve sımdı keske daha once bulaymısım dıyorum...hiç vakıt kaybetme canım doktora gıtmdıysen muayene ol...ve 1.sayfayı detaylı oku...burada aktif ol elımızden geldıgınce yardımcı oluruz bız sana egzersıze başla canım inan bana bu hastalıgın tek tedavısı egzersız...
canım sendede kasılmamı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?