Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canm geçmiş sayfadan alıntı yapmaya üşendim kusra bakma.. devam etme cnm yarın devam edersin egzersize fazla zorlama kırmızıyı görünce bırak ertesi gün devam edersin.

Kizlik zarindami takiliyosun? hangi asamadasin? anliyorum seni ama once bi yen snra hamilelige gelsin sira egzersiz yapiyomusun

bazen yapıyorum ama gerek yok artık p....gırerken ıcınde falan zorlanmıyom pek sadece oraya gelınce agrıyo kendımı kasıyom esımde acı cekmeme dayanamıyo orda bıtıyo ıste

Evleneli 1,5 yıl oldu.Ama olmuyo işte...Artık denemeyi bile bıraktık desem yeridir...Psikolojim bozuldu resmen...

hiç uzulme canım bende evlılıgımın 3.yılında burada yendım ve sımdı keske daha once bulaymısım dıyorum...hiç vakıt kaybetme canım doktora gıtmdıysen muayene ol...ve 1.sayfayı detaylı oku...burada aktif ol elımızden geldıgınce yardımcı oluruz bız sana egzersıze başla canım inan bana bu hastalıgın tek tedavısı egzersız...

Ya kasılıyorum.Doktorda da kasacam kendimi biliyourm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…