Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insallah canimin içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende çok istiyorum yaaaa iyiki varsiniz canim Allah bu iyiliklerinizin karsiligini kat kat verir ins
bu arada uzun zamandir bilgisayardan giremiyodum telden takip etmek ne zormus ya

canım benım sizde ıyım-kı varsınız

aminnnnnn....

Ya kasılıyorum.Doktorda da kasacam kendimi biliyourm...

canım egzersızle zamanla gececek okasılmaların dedım ya ben 3 sene cektım bu ıgrenc hastalıgı 7 ay oldu yenelı kasılma falan kalmadı hıc de zor degılmıs...

doktora mutlaka gıt belkı durumun psıkoojık degıldır..ne olursa olsun gıt ve durumunu anlat sonra egzersıze başla canım...

offf 19 zıyaretcı umarım hepsı de vajınısmuslu degıldır...

sıze seslenıyorumm eger boyle bır sorununuz varsa gızlenmeyın gelin ve yenin

Ama doktor alttan muyane etmek isterse,yapamam ki...

canım sakın ol kotu bırsey degıl doktoruna anlat durumu emınım senı en ıyı sekılde anlayıp yardımcı olacaktır...ama ya durumun psıkolojık degılse? cesarteını topla ve en yakın zamanda kadın dogum doktoruna gıt canım ...bızde aynı sekılde gıttık hepımız canımız bıle yanmadı ucundan kıyısından bakıyorlar merak etme

Canim distan bakiyo sadece.. Korkulcak bisey degil.. Bende ilk basta oyleydim çatala çikamiyodum imkani yok bacaklarimi açamiyodum.. ama nereye kadar?? En son gitmemde rahatça çikabildim çatala ve izin verdim muayeneye.. Ins en kisa zamanda kararini verirsin doktora gidip muayene olduktan sonra baslarsin egzersizlere

evet nereye kadar,,,eninde sonunda olması lazım ama cesaretim yok.

Off azcık cesaret yaa

egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....

haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız

bence gıt bende gıtmıstım alttan parmagını soktu gırdı bı alaet vardı onu sokmak ıstedı yapamamıstım elıyle bıraz vajıyı ayırdı kızlık zarına baktı sadece zedelenmıs dedı yanı vajıde bı problem olup olmadıgına baktı hersey normal sadece psıkolojık dedı

canım yarın izin günüm dr dan sonra ewde keyif yapacaktım ama bu gün acayip rüzgar vardı yatak odasısının penceresi açılmış her taraf toz. halıları çırptık. perdeler nevresimler yıkanıyo. dr dan gelince de diğer işler beni bekliyo kapılar pencereler dolaplar.off nasıl yetiştirceksem.
ama o arada buraya uğrarım canım msn den görüşelim.

evet nereye kadar,,,eninde sonunda olması lazım ama cesaretim yok.

Bende senin gibiydim canim.. Cesaretim yoktu.. Korkuyordum.. Esimle hergün tartisirdik.. Hersey dahada kötüye gidiyodu.. Ne kendime saygim kalmisti ne esime..
Esimin gozunde korkak aciz olmak istemedim daha fazla ve Korkumun üstüne üstüne gittim..

Düsünki karsinda bi kapi var.. oradan geçmen gerekir.. ama korkuyosun.. Ya ömür boyu o kapinin karsisinda durup korkup kendine eziyet edersin.. kendini mahfedersin.. yada bi anlik cesaretle o kapiyi açarsin ve kus gibi hafifleyip hayata yeniden baslarsin..

Hersey okadar basitmiski.. AHHH diyorum keske daha onceden korkumla yüzlesseydim.. Hadi canim topla casaretini yenenlerin topigi var.. basari hikayelerini oku.. Azimlenirsin

nerede bu sayfa canım

Aa evet güzel olur ben avatar ariyorum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…