- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.061
inş yenersin en kısa zamanda cnm
Insallah canimin içiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bende çok istiyorum yaaaaiyiki varsiniz canim Allah bu iyiliklerinizin karsiligini kat kat verir ins
bu arada uzun zamandir bilgisayardan giremiyodum telden takip etmek ne zormus ya
Ya kasılıyorum.Doktorda da kasacam kendimi biliyourm...
evet kasılıyorum ve titriyormm
canm geçmiş sayfadan alıntı yapmaya üşendim kusra bakma.. devam etme cnm yarın devam edersin egzersize fazla zorlama kırmızıyı görünce bırak ertesi gün devam edersin.
canım egzersızle zamanla gececek okasılmaların dedım ya ben 3 sene cektım bu ıgrenc hastalıgı 7 ay oldu yenelı kasılma falan kalmadı hıc de zor degılmıs...
doktora mutlaka gıt belkı durumun psıkoojık degıldır..ne olursa olsun gıt ve durumunu anlat sonra egzersıze başla canım...
bazen yapıyorum ama gerek yok artık p....gırerken ıcınde falan zorlanmıyom pek sadece oraya gelınce agrıyo kendımı kasıyom esımde acı cekmeme dayanamıyo orda bıtıyo ıste
zaten tek sorun bu kasılmalar yaaaaaaa
Ama doktor alttan muyane etmek isterse,yapamam ki...
Canim distan bakiyo sadece.. Korkulcak bisey degil.. Bende ilk basta oyleydim çatala çikamiyodum imkani yok bacaklarimi açamiyodum.. ama nereye kadar?? En son gitmemde rahatça çikabildim çatala ve izin verdim muayeneye.. Ins en kisa zamanda kararini verirsin doktora gidip muayene olduktan sonra baslarsin egzersizlere
Canim distan bakiyo sadece.. Korkulcak bisey degil.. Bende ilk basta oyleydim çatala çikamiyodum imkani yok bacaklarimi açamiyodum.. ama nereye kadar?? En son gitmemde rahatça çikabildim çatala ve izin verdim muayeneye.. Ins en kisa zamanda kararini verirsin doktora gidip muayene olduktan sonra baslarsin egzersizlere
doğru temizleyen ben olduğum için onun kirletmesine dayanamıyorum, çünkü temizlikten haberi olmayan, hiçbir ev işinden anlamayan birisi benim kocam :)) o daha az dökse ev daha geç kirlenir ve dağılır, benim mantığım bu :))
deneme başka olmadı. hafta içi çok yorgun oluyor zaten, ben de hadi deneyelim demiyorum, dersem sonuç belli zaten. siparişle olmayacak ya :))) doktora bu hafta sonu gideceğiz inşallah. gidene kadar emin olamayacağım ben, bişey bahane edip kaçacağından endişeleniyorum hep, o yüzden üstüne varmıyorum. çok nazlı yaaa, benden nazlı yani, biliyorsun işte :))
seni özledim hiç denk gelmiyoruz, umarım hayatından memnunsundur. en kısa sürede denk gelmek üzere.
evet nereye kadar,,,eninde sonunda olması lazım ama cesaretim yok.
egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....
haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız
egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....
haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız
nerede bu sayfa canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?