- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.081
Tatlim 2 saat ara verdim iste oda mecburiyetten kardesim ameliyat oldu.. onu gormeye gttm.. snrasinda calistim devm durmadan tm ozamn bgnluk bukadar olsun yarn yine sicak bi dus ve iki parmak insCok sagol tatlimmmm bagircam inssssss yaptimmmmmmm diyeeeee
Elvan sanırım sen kızlık testi yaptırdığını yazmışsın bu nasıl yapılıyor doktor dışarıdan bakıyor demişsin görebiliyormu o şeklde bir de diyelim ki baktı hemen veriyor mu bakiredir diye bir rapor yoksa bekletiyorlar mı benim hiç bilgim yok nu konuda da
teşekkürler ben de düşünüyorum o belgeden almayı eşim gerek yok diyor ama sonra bir tartışma anında yüzüme vurmasından korkuyorum kendimi kanıtlamalıyım Ona yoksa bu işi yapamıycam
iyi geceler kizlarrrr bgn ikinci denememizi yaptik oldu cok sükürrrkasılmalarım biraz daha azaldıı daha rahattımmm :) oncesinde egzersiz de yapmadim direk esimle denedikk.. ve gercektennn aparattan daha kolay p..s in girmesii bunu anladimmm.. yalniz dedigim gibi kasılmalarim var ama insallah gecer en kisa zamandaaa... sizlerin ne kdr sürdü rahat bi iliskii yasamakkk acabaa???
iyiyi cnm egzersiz yaptım biraz mumla onun cok faydası oldu pppp..........gırıp cıkmasına alıstım ıcındede rahatım ama sorun k.z gelınce korku benı yenıyo cnm yaa
Canim çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hadi gözün aydin tekrar tebrik ediyorummmmmm artik tamamen kurtuldun.. hemde egzersiz yapmadan basardin valla harikasnn
sagolll canimmmm valla bende iyice rahatladimmm ikinciyi yapana kadar icimde bi tereddüt vardi nasil olcak diyeee... esime hadi yapalim dedim once egzersiz yapmicakmisin dedi yok direk deneyelim dedim ve oldu Allaha sükürrrrrr...biraz kasılmalarim var ama olsun o kadar daha cok basindayimmm :) insallah darisi basinaaa canimmm :) gecmisi okuorumm iki parmakla egzersiz yapcam yazmissin noldu yapabildin miiii ?:) okumaya devam ediorum bi taraftannn... bide gecmis olsun canimm düşmüssün dikkat et kendinee...
Canim masallah sana.. bikaç denemeden sonra bence ne kasilma ne kalir ne bsy.. Allahin izniyle hersey düzene girer ins..
Canim saatlerce egzersiz yaptimorta parmakla git gel yaptiktan sonra iki parmaga geçmek istedim ama ara verdim mecburen.. aksam yine egzersiz yaptim serçeyle basadim isaret parmak git gel, orta parmak git gel sonra bi iki damla kirmizi geldi.. sonra tereddutlendim biraktim yarina.. yarin yapicam insallah canim.. sicak dus çok ise yaradi
sagolll canimm insallah en kisa zamanda alisirimm iyice ve normal olur herseyy... hmm anladim canim masallah devam et boyle bi iki haftaya kurtulursun insallahh... kirmizi da kizlik zarindan degil de tahris fln oldugu icin gelmis olabilir merak etme... dus yapmak iyi geliyorda ben useniyordumhem egzersizden once hem egzerszden sonra dus yapmak zor geliordu
Aynen ama dün olmadi ya egzersizim bgn dus alip rahatlamak istedim ve ise yaradigini gordum yarinda yapicam artik usenmek yok mecburr kiz ne bi iki haftasiii 23 nisan geçmeden yencem insallahhhhhh
kiz biiliyorum kizlik zarindan degildir yoksa ilk yaptigimda olurdu baya bi çalistim bgn tahristendir, kizlik zarindan korkum yok zaten acida hissetmedim o kirmizi gelince
hm anladim canim insallah 23 nisana kdr kurtulursun bu hastaliktannnnnn... ben günde 2 saat egzersiz yapiodum oda genelde geceleri oluyordu cunku gunduzleri firsatim olmuordu oyle oyle ilerliyor insan.. gercekten bu hastaliktan kurtulmanın tek yolu egzersiz... ben hala inanamiyorum yendigimeee... ruyada gibiyimmm...
evet nereye kadar,,,eninde sonunda olması lazım ama cesaretim yok.
Ilk geldigin günü hatirliyorum çok çabuk ilerledin canim.. ins en kisa zamanda alisirda hamis kalirsin
egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....
haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız
valla bende hatirliorum ilk geldigim günüü... ne kadar korkuyordumm kendimi ne kadar caresiz hissediyordum... ama egzersize baslayinca ve insan yapabildigini görünce cabuk ilerlemek istiorr... hatta benim yenmem tam 2 ay sürdü bazi arkadaslara göre uzun bi süre...cünkü 2 3 haftada yenen oldu 1 ayda yenen oldu... demekki ben 2 ayda anca hazir hissettim kendimii... gerci ilk yaptigimda hazir değildim yine olmaz die düşünüordummm ama bi baktim oldu Allaha sükürrr... beklemedigimiz bi zamanda oluyor gercekten...
canimmm nasil olmus avatarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canim iki ay araliksiz çalistinmi? ben ikinci egzersizimde serçeyi almistim galiba sonrasinda çok ara verdim.. ara verdigim zamani saymazsam su reglimden sonrabasladim iste bana kalirsa yenerim gibi geliyo 23 nisana kadar yenemezsemde regl olmadan yenmem gerek azmettim.. ins benimkide beklemedigim anda olur
Canim güzel avatar seçmissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?