Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Elvan sanırım sen kızlık testi yaptırdığını yazmışsın bu nasıl yapılıyor doktor dışarıdan bakıyor demişsin görebiliyormu o şeklde bir de diyelim ki baktı hemen veriyor mu bakiredir diye bir rapor yoksa bekletiyorlar mı benim hiç bilgim yok nu konuda da

Ya zaten ailem ve esimle kavga sonucu gitmistim bunun için.. Sözü geçti ve gururuma yedirememistim.. Doktora gidincede dayanamayip aglamistim.. Kendiside biliyo vajinusmus oldugumu.. Dedim böyle böyle bana kizlik testi lazim.. oda Distan bakti afedersin dudaklari ayirarak bakti öyle ama içime bisey sokmadi.. Ve bi belge çikardi verdi baktiktan hemen sonra.. Normalde burda öyle kolayca verilmiyo ama zor durumdaydim..

teşekkürler ben de düşünüyorum o belgeden almayı eşim gerek yok diyor ama sonra bir tartışma anında yüzüme vurmasından korkuyorum kendimi kanıtlamalıyım Ona yoksa bu işi yapamıycam

teşekkürler ben de düşünüyorum o belgeden almayı eşim gerek yok diyor ama sonra bir tartışma anında yüzüme vurmasından korkuyorum kendimi kanıtlamalıyım Ona yoksa bu işi yapamıycam

Evet canim benimde en büyük korkumdu egzersizi bile erteledim belgeyi almak için.. o belgeyi gosterdikten sonra rahatladim.. Orada nasil olur bilemem ama eger kolay sartlarda aliniyosa al derim çunku benim için buyuk bi engeldi egzersize baslamam için.. egzersizle bozulurda sonra inanmazsa bana diye

iyi geceler kizlarrrr bgn ikinci denememizi yaptik oldu cok sükürrr kasılmalarım biraz daha azaldıı daha rahattımmm :) oncesinde egzersiz de yapmadim direk esimle denedikk.. ve gercektennn aparattan daha kolay p..s in girmesii bunu anladimmm.. yalniz dedigim gibi kasılmalarim var ama insallah gecer en kisa zamandaaa... sizlerin ne kdr sürdü rahat bi iliskii yasamakkk acabaa???

Canim çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hadi gözün aydin tekrar tebrik ediyorummmmmm artik tamamen kurtuldun.. hemde egzersiz yapmadan basardin valla harikasnn

iyiyi cnm egzersiz yaptım biraz mumla onun cok faydası oldu pppp..........gırıp cıkmasına alıstım ıcındede rahatım ama sorun k.z gelınce korku benı yenıyo cnm yaa

canim p..s i yarisina kadar aliyorsan kizlik zarini gecmissindir cunku illk giriste kizlik zari ztn orayi gectikten sonra gerisi kayip gidiyorrr... bende pazar günü yendim bgn ikinci denememi yaptim oldu cok sükürrr... dedigim gibi kizlik zarini kafaya takma..

Canim çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Hadi gözün aydin tekrar tebrik ediyorummmmmm artik tamamen kurtuldun.. hemde egzersiz yapmadan basardin valla harikasnn

sagolll canimmmm valla bende iyice rahatladimmm ikinciyi yapana kadar icimde bi tereddüt vardi nasil olcak diyeee... esime hadi yapalim dedim once egzersiz yapmicakmisin dedi yok direk deneyelim dedim ve oldu Allaha sükürrrrrr... biraz kasılmalarim var ama olsun o kadar daha cok basindayimmm :) insallah darisi basinaaa canimmm :) gecmisi okuorumm iki parmakla egzersiz yapcam yazmissin noldu yapabildin miiii ?:) okumaya devam ediorum bi taraftannn... bide gecmis olsun canimm düşmüssün dikkat et kendinee...

Canim masallah sana.. bikaç denemeden sonra bence ne kasilma ne kalir ne bsy.. Allahin izniyle hersey düzene girer ins..

Canim saatlerce egzersiz yaptim orta parmakla git gel yaptiktan sonra iki parmaga geçmek istedim ama ara verdim mecburen.. aksam yine egzersiz yaptim serçeyle basadim isaret parmak git gel, orta parmak git gel sonra bi iki damla kirmizi geldi.. sonra tereddutlendim biraktim yarina.. yarin yapicam insallah canim.. sicak dus çok ise yaradi

sagolll canimm insallah en kisa zamanda alisirimm iyice ve normal olur herseyy... hmm anladim canim masallah devam et boyle bi iki haftaya kurtulursun insallahh... kirmizi da kizlik zarindan degil de tahris fln oldugu icin gelmis olabilir merak etme... dus yapmak iyi geliyorda ben useniyordum hem egzersizden once hem egzerszden sonra dus yapmak zor geliordu

Aynen ama dün olmadi ya egzersizim bgn dus alip rahatlamak istedim ve ise yaradigini gordum yarinda yapicam artik usenmek yok mecburr kiz ne bi iki haftasiii 23 nisan geçmeden yencem insallahhhhhh

kiz biiliyorum kizlik zarindan degildir yoksa ilk yaptigimda olurdu baya bi çalistim bgn tahristendir, kizlik zarindan korkum yok zaten acida hissetmedim o kirmizi gelince

hm anladim canim insallah 23 nisana kdr kurtulursun bu hastaliktannnnnn... ben günde 2 saat egzersiz yapiodum oda genelde geceleri oluyordu cunku gunduzleri firsatim olmuordu oyle oyle ilerliyor insan.. gercekten bu hastaliktan kurtulmanın tek yolu egzersiz... ben hala inanamiyorum yendigimeee... ruyada gibiyimmm...

Ilk geldigin günü hatirliyorum çok çabuk ilerledin canim.. ins en kisa zamanda alisirda hamis kalirsin

evet nereye kadar,,,eninde sonunda olması lazım ama cesaretim yok.

bende muayenede cok korkmustum hatta doktorun yanında aglamistimm ama doktor sakinlestirdi beni ve oturdum actim bacaklarimi zar zor sadece ısık tutup bakiyor ellemiyor bilee... korkma ve bi an once muayene olup egzersizlere basla canimm... ben daha pazar günü yendim biliyormusunnn... 4 gün oldu yeneliii bgn de ikinci denememi yaptimm... bu hastaliktan egzersiz yaparak kurtulabiliriz sadece... inan bana...

Ilk geldigin günü hatirliyorum çok çabuk ilerledin canim.. ins en kisa zamanda alisirda hamis kalirsin

valla bende hatirliorum ilk geldigim günüü... ne kadar korkuyordumm kendimi ne kadar caresiz hissediyordum... ama egzersize baslayinca ve insan yapabildigini görünce cabuk ilerlemek istiorr... hatta benim yenmem tam 2 ay sürdü bazi arkadaslara göre uzun bi süre...cünkü 2 3 haftada yenen oldu 1 ayda yenen oldu... demekki ben 2 ayda anca hazir hissettim kendimii... gerci ilk yaptigimda hazir değildim yine olmaz die düşünüordummm ama bi baktim oldu Allaha sükürrr... beklemedigimiz bi zamanda oluyor gercekten...

canimmm nasil olmus avatarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Canim iki ay araliksiz çalistinmi? ben ikinci egzersizimde serçeyi almistim galiba sonrasinda çok ara verdim.. ara verdigim zamani saymazsam su reglimden sonrabasladim iste bana kalirsa yenerim gibi geliyo 23 nisana kadar yenemezsemde regl olmadan yenmem gerek azmettim.. ins benimkide beklemedigim anda olur

yok iki ay icinde iki kez regl oldum bide bi hafta boyunca (ders calisiordum acik ogretim sinavi icin) hic egzersiz yapmamistim arada yapmadigim gunler oldu tabiki yani toplasan 4 hafta egzersiz yapmadan gecti... o zmn ben 1 ayda yenmisim yawww boyle hesaplayinca 1 ayda yenmişimmm demekkiii haha kendim bile farkinda değildim bunun insallah canimm 23 nisana kadar kurtulursunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…