- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.101
yok iki ay icinde iki kez regl oldum bide bi hafta boyunca (ders calisiordum acik ogretim sinavi icin) hic egzersiz yapmamistim arada yapmadigim gunler oldu tabiki yani toplasan 4 hafta egzersiz yapmadan gecti... o zmn ben 1 ayda yenmisim yawwwboyle hesaplayinca 1 ayda yenmişimmm demekkiii haha kendim bile farkinda değildim bunun insallah canimm 23 nisana kadar kurtulursunnnnn
bende begendimmm yaaagelinligimi bida mi giyip ilk geceyi yasasam hahahahhahah
Ilk geldigin günü hatirliyorum çok çabuk ilerledin canim.. ins en kisa zamanda alisirda hamis kalirsin
Yani aslinda boyle hesaplamak gerekiryada kaç kez egzersiz yaptiktan sonra yendin.. böyle hesaplasaydim keske Herneyse yenelimde süresini hesaplamasi kalsin ins canim
Valla ben yendikten sonra giycem tekrar, esime dedimki yendikten sonra sen damatliigni giy ben gelinligimi geçmisi silelim ve o gun yeniden baslayalim
Bence çok güzel olur esin içinde senin içinde bence giyyyyyyyyy
aynen canimm 4 hafta egzersiz yapmisim sonra da yendim Allah a sükürrr :) insallah yen de gerisi onemli değil ne kdr egzersizmiş kac günmüs flnnn :)
aynen guzel olur aslindaaaaagerci benim esim ne isin var der heralde hahaha
Valla sen ona söyleme sürpriz yap bakarsin beklemedigin bi tepki verir ve sevinirCanim ben çikiyorum gözler kapaniyo kendine dikkat et habersiz birakma grs canmmmmm
iyi geceler kizlarrrr bgn ikinci denememizi yaptik oldu cok sükürrrkasılmalarım biraz daha azaldıı daha rahattımmm :) oncesinde egzersiz de yapmadim direk esimle denedikk.. ve gercektennn aparattan daha kolay p..s in girmesii bunu anladimmm.. yalniz dedigim gibi kasılmalarim var ama insallah gecer en kisa zamandaaa... sizlerin ne kdr sürdü rahat bi iliskii yasamakkk acabaa???
canimmm nasil olmus avatarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kıslar...
ben buraya yazmadan bir türlü rahat edemiyorumm o nedenle sabah 8 de işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum...o nedenle sürekli sizlerle dertleşiyorum..
dün akşam eşim geç vakitte geldi..mesaisi var dı...kiii gerçektennn buralar garibimm çok yoğunn((
şimdi dün akşammm 11 gibi eve geldi...duş yemek falan derkennn ben uyuya kalmışım zatenn..kocamda yorgundu..tabii gece bir andaa kocamın gözleri fal taşı gibi açılmışş geneee...ben uyurkenn...ön sevişme şudur budur derken yine olmadı...çünkü ben uyku sersemiii istemiyorum kendimi gerçektenn açık gözle ve rahat yapmak istiyorum...sağolsunn kocacımm durumdan dolayı olumsuz değil ama ben böyle olsunn istemiyorum artık...işte benden şimdilik böyle...
umarım iyisindir. ben eski halime döndüm galiba. ilk kez alabildiğim uzunluk bir daha hiç olmadı.hep denedim ama hep p...sin yarısı oluyor. bu arada ilk ay hamilelikte olmadı
hosgeldın canımm ben ıyıyım sen nasılsın...
canım soyle dusun bırkere p..s aldın ve hıcbırsey olmadı neden bırdaha olmasın !
p..s yarıya kadar aldıgın yere kadar al cnm sonra esını beklet ve p..s ıcerdeyken gevsemeye calıs ve derın nefes al nefes verırken esın ıtsın canım gıtgellerıde esıne bırak gıtgel yaparak hepsını alabılırsın canım bol jelle..
canımm haklı olabılırsın ama kaçma kovala artık nereye kadar sen hazırsın olmadı hafta sonu guzel haberler beklıyorum sendenben sana inanıyorum canım
haklısın canım ben ilkinde hiç acı duymamıştım ama artık acı duyuyorum neden bilmiyorum. ama hep burdan okuduğum gibi adetliyim şimdi bırakmadan deniycem. ayrıca türk filmleri yalanmışilk ilişkide hamilelik olmuyormuş herzaman
saol canım benim...ben de kendime inanıyorum inşallahh...zaten eşim gelmedennn eve ben yine egzersiz yaptımm..önce 7-8 cm lik aparatla deniyorumm daha sonra 11 cm aparata başlıyorum...yalnız 7-8-9 cm genişlik aparatta uzunluğu 10 cm kadar alabiliyorum...11 cm genişilik aparatta uzunluk 4-5 cm kadar alıyorummm itttiremiyorumm...sorun olurmu??sizlerin dediği penis daha rahat olur diyorsunuz ya bende kendimi öyle motive ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?