- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.121
canım kesınlıkle p..s daha rahat 11 cm lık aparatı alınca canım gıt gel yapmaya calıs oldugu yere kadar ve sureklı cıkarıp tekrar al boyle cok rahat hepsını alabılıyorsun...
Günaydın kıslar...
ben buraya yazmadan bir türlü rahat edemiyorumm o nedenle sabah 8 de işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum...o nedenle sürekli sizlerle dertleşiyorum..
dün akşam eşim geç vakitte geldi..mesaisi var dı...kiii gerçektennn buralar garibimm çok yoğunn((
şimdi dün akşammm 11 gibi eve geldi...duş yemek falan derkennn ben uyuya kalmışım zatenn..kocamda yorgundu..tabii gece bir andaa kocamın gözleri fal taşı gibi açılmışş geneee...ben uyurkenn...ön sevişme şudur budur derken yine olmadı...çünkü ben uyku sersemiii istemiyorum kendimi gerçektenn açık gözle ve rahat yapmak istiyorum...sağolsunn kocacımm durumdan dolayı olumsuz değil ama ben böyle olsunn istemiyorum artık...işte benden şimdilik böyle...
iyi geceler kizlarrrr bgn ikinci denememizi yaptik oldu cok sükürrrkasılmalarım biraz daha azaldıı daha rahattımmm :) oncesinde egzersiz de yapmadim direk esimle denedikk.. ve gercektennn aparattan daha kolay p..s in girmesii bunu anladimmm.. yalniz dedigim gibi kasılmalarim var ama insallah gecer en kisa zamandaaa... sizlerin ne kdr sürdü rahat bi iliskii yasamakkk acabaa???
iyi geceler kizlarrrr bgn ikinci denememizi yaptik oldu cok sükürrrkasılmalarım biraz daha azaldıı daha rahattımmm :) oncesinde egzersiz de yapmadim direk esimle denedikk.. ve gercektennn aparattan daha kolay p..s in girmesii bunu anladimmm.. yalniz dedigim gibi kasılmalarim var ama insallah gecer en kisa zamandaaa... sizlerin ne kdr sürdü rahat bi iliskii yasamakkk acabaa???
tatlımm cok sevındımmm artık ınanıyorsun heralde kurtulduguna
canım kısıden kısıye gore degısıyor ama ne kadar sık ılıskı olursa o kadar cabuk alısıyorsun...
bu arada gelip insanlara yardım etmektende çekindim açıkçası tam yenmeden nasıl olacak....
sen planlı olsun istiyosun eşinde bi anda olmalı diyo demi.
bizde istek olmasada önemli değil o kadar ama onlarda olmazsa se...me de olmuyo malesef.
yazık kocalarımıza ya :))
canım neyse bu gece de böle olsun da diğer gecelerde her duruma hazırla kendini her an olackmış gibi hazır ol canım.
canim sen yennmemismiydin yaa?? uzun süre ortalarda yoktunnn... ben pazar günü yendim dün de ikinci denememi yaptim cok sükürrr..
yeni gelin avatarıharikaaa olmussss
aynen canım benimm dediğin gibi...ben planlı ve egzersizde yaptığım gibi rahat olmak istiyorum..işte erkekler bir anda gözleri dönüyor:)))
canımm ne şans var sendee gerçekten bugün bütün doktorlar grevde...inşallah en kısa sürede hamile kalırsın..pekiii folik asit kullanmaya başladınmı?onun çok etkisi oluyormuş ayrıcaa hastalıktan sonra yumurtlama döneminde çok önemli ona göre...
kız bende tam sana yazacaktım oldu mu 2. diye.
maşallah sana. çok sevdin tamamen bitti artk. valla ne yalan sölim bende de var kasılmalar hala.
yada ben tam olarak bırakmadığımı için kendimi kasılma oluyo sanıyorum
ay bu ay hamile oluruz inşallah ya. geçen ay 2 gün geciktim bu ay bebişim yerleşsede hiç olmasam keşke
canim hiç planlamadigin bi anda yeniceksin benimki oyle oldu.. esim deneyelim dedi bende hea olmaz diye düşünüordum bi baktim olmustuu inanamiyor insann... sen egzersizini yap bu h.sonu dene insallah yenersin...
Aynen useniyorum hemde belim agriyo ya olur hrh aksama yine sen naptin cnmm
ben denemeden beri regl bekliyorum, gergin ve huzursuzum. o yüzden egzersiz yapmıyorum. bir de güven geldi ya, egzersizi yapmıyom :))) ama asıl neden gerginlik, karnım falan ağrıyor çünkü. beklemedeyim :))
selaaaa zencefili aldım bala kattım hergün sabah içiyorum ya süper bişeymiş bu boğazımın açıldığını ferahladığını hissediyorum en önemlisi de benm geceleri boğazım ağrır sabah o karışımdan yediğim zaman geçiriveriyor devam etmiyo boğaz ağrım çok teşekkür ederimm tekrar
Olmek istiyorum.yasamak cok.anlamsiz.yine basarisizlik.kizlar dun denedik onceden yarisini aliyodum simdi hic alamadim.agladim durdum esimde sinirlendi.kendime sayginligimi esime sayginligimi kaybettim resmen.cok mahcubum cok caresizim.nefret ediyorum kendimden.esim bitsin dese bitirecem.ne evime bakiyorum.ne kendime bakiyorum.zaten ailemden uzaktayim hep evdeyim kafami dagitamiyorum.ben hic mutlu degilim hic evlenmesemiydim.niye bu eziyet.nefret ediyorum.arzum istegim yok artik...hersey anlamsiz olmek daha iyi.bitmiyo bitmeyecek.ne kadar iradesizim.ben bu ise yaramazlikla ne cocuk dogabilirim ne cocuk bakabilirim.istegim yok.gucum yok....
aaaaaaaaaaaaaaaaaa canımm benimm hiç oldumu böyleee..yapmaaaa önce kendine güveniceksin....yok öyle pes etmekk...kesinlikle yok hemde...bak ben 4 yıldır çekiyorum bu illeti..2 aydır burdayım...daha önce vajiye bile dokunamayannn benn neler yapıyorumm şuan...kendimeee güveniyorum en azında...eşlerimiz gerçekten çok sabırlıı ama unutmamalıyız onlar erkek sonuçta....bizim kadarrr hassas olamazlar...öncelikle sana tavsiyemmm kendine bakkk...evinee bakk...ondan sonra tekrar egzersiz yap derimm...yok öyleee yarıya kadar alıp sonrasında vazgeçmekk...herşeyy olucakk daha güzel olucak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?