- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.141
Olmek istiyorum.yasamak cok.anlamsiz.yine basarisizlik.kizlar dun denedik onceden yarisini aliyodum simdi hic alamadim.agladim durdum esimde sinirlendi.kendime sayginligimi esime sayginligimi kaybettim resmen.cok mahcubum cok caresizim.nefret ediyorum kendimden.esim bitsin dese bitirecem.ne evime bakiyorum.ne kendime bakiyorum.zaten ailemden uzaktayim hep evdeyim kafami dagitamiyorum.ben hic mutlu degilim hic evlenmesemiydim.niye bu eziyet.nefret ediyorum.arzum istegim yok artik...hersey anlamsiz olmek daha iyi.bitmiyo bitmeyecek.ne kadar iradesizim.ben bu ise yaramazlikla ne cocuk dogabilirim ne cocuk bakabilirim.istegim yok.gucum yok....
Ya canim bundan baska bir sorunumuz yok ama ben mutlu degilim evlilik agirmi geldi bana bu kadar basit bir olayi yapamiyorum ev nasil bakacam okadar sorumluluk nasil alacam.bekar olmak daha iyi.okadar severek evlendik su cektigimze bak hayal kirikligi.erkeklerden nefret ediyorum artik nedir bu niye boyle doganin kanunu..hersey cok zor kadin icin...nebiliyim iste canim.ben yataga bile girmek istemiyorum..uyuyamiyorum..rahat edemiyorum...
Tatlim 2 saat ara verdim iste oda mecburiyetten kardesim ameliyat oldu.. onu gormeye gttm.. snrasinda calistim devm durmadan tm ozamn bgnluk bukadar olsun yarn yine sicak bi dus ve iki parmak insCok sagol tatlimmmm bagircam inssssss yaptimmmmmmm diyeeeee
Ya canim bundan baska bir sorunumuz yok ama ben mutlu degilim evlilik agirmi geldi bana bu kadar basit bir olayi yapamiyorum ev nasil bakacam okadar sorumluluk nasil alacam.bekar olmak daha iyi.okadar severek evlendik su cektigimze bak hayal kirikligi.erkeklerden nefret ediyorum artik nedir bu niye boyle doganin kanunu..hersey cok zor kadin icin...nebiliyim iste canim.ben yataga bile girmek istemiyorum..uyuyamiyorum..rahat edemiyorum...
elvan kardeşine geçmiş olsun. umarım ciddi bişey değildir. egzersizde çok iyisin, devam et böyle!!
Allah dünya mekanını imtihan ortamı olarak yaratmıştır. Ve her insan için ayrı bir imtihan belirlenmiştir. Allah bu imtihanları bazen kolay kılmış, bazen de kullarından hangilerinin Kendisine sadık olduğunu belli etmek için zor kılmıştır. Ancak imtihan ne kadar zor olursa olsun, insanın kaldıramayacağı ağırlıkta değildir. İnsanı yaratan Allah, hangi kulunun nelere dayanabileceğini bilendir.
Caresiz bi hastalik olsaydi burda kimse asamazdi.. Olmek kolay geliyo tabi :) bu bakis acisiyla sorunu cozemezsin.. Sana tavsiyem isyan etmek yerine duaya saril.. Once kendini iyi hisset.. evine ceki duzen ver.. kendine bak.. hayatina bikac degisiklik kat.. pes etme.. Allah daha beter bi hastaliktan korusun.. beterin beteri var.. caresiz olanlar var.. bizler boyle degiliz sukurki caresi olan bir hastalikla bogusuyoruz
Cok sagol canim ins ama gecmis sayfalarda bi soru sordum sence neden olablr dun ve bgn kirmizi geldi son egzersizimden snra tahris mi olmstr sence
canımmm bunu sadece sen yaşamıyorsun...bizim gibi milyonlarca insan yaşıyor...bizler sadece bu siteyi bulan kişileriz arartırarak inan...
ben eşimle yatmak bile istemiyordumm..bana dokunmasını bile istemiyordum...ilişkiye giremediğimdenn...daha sonraları burayı bulunca ve sizleri bulunca egzersiz yapmaya başlayınca kendime güvenim geldi ve yapmam gerekiyor dedim..bu sefer de ben hep ilişkiye girmek istiyorum biliyormusun yeterki olsun diye....hep ilk adımı ben atmak istiyorum..inan evlilik çok güzell..yeterli sen öncelikle kendine güven ve kendine bak....
Sagol cnm destegin icin.ben 1ay ailemin yanina gittim geldim ondan sonra geriledik.bidaha basa sardik...ezilmek mshcup olmak beni cok uzuyooo
Bu yazdiklarini okuyunca benimde eskiden cinsellige bkis acim canlandi gozumde birden.. simdi nasil boyle dusunebilmisim diyorum..
niye cinsellik varki diyodum bukadar pis ve igrenc biseyi nasil insanlar zevke cevirirler asla omrum boyunca yapamam istemiyorum gibime gelyodu..
oysa nekadar mantiksiz bi dusunce cinselligin olmadigini dusun.. neslin artmadiigini.. sacma
Allahin bi bildigi varki bunu saglamis..
Ben bu bakis acisiyla ne doktora gitmistim ne bi caba gostermistim cunku zihnimde bu dusunceler oldukca doktora gitsemdd nafile..
esimle kardes gibi yatmak hosuma gidiyodu.. komik..
bu dusuncelerden kurtulmaya bak.. cinsellik kadin icin neden iskence olsn :) aksine cnm
Evet haklisin bende ayni seyleri dusunuyorum.ama basarisiz olunca bidaha basa donuyorum.allahada inancim cok fazla.emin ol bu illet namaza baslamama vesile oldu..baska siginacak bi yer yok cunku..insan mutsuz olunca ne ev gozunde ne kendi..ama esim bana bukadar bagliyken bukadar nazimla oynarken bu durumda sinirlenmesi benim ezilmem ve butun bunlarin beniim elimde olan bi nedenden olmasi beni kahrediyo
o zamann ne yapıyoruzzz şimdii...kendimizeee güveniyoruzzz...öncelikle güzel bir duş all...git kuaföreee saçlarını yaptırr:)))ondan gezz dışarda...sonraaa evine gelll..güzel bir yemek yap...kocanı bekle...güzel başbaşa bir akşam yemeği yiyin...veya dışarda yiyin..ne bileyimm canım yaaa önce kendine güven lütfen...çok önemli..
Hep ayni seyi soyluyolar cok guzel bisey diyee..ben nezaman anliycam bunu yada hic anlamak istemiyorum nesil baska insanlardan yurusun.ben cinsel hayatsiz mutluydum..inan banada ilk baslarda ayip bisey yapiyomusum gibi geliyodu.yine biraz alistim..sirf esimi sevdigim icin kendimi zorluyorum.istekli biri olmayi cok isterdim..bide ben herkesten uzaktayim hic bilmedigim bi yerdeyim cok yalnizim.hersey hep ayni.kazanmam gereken bir sinav var ve ben ders calismayada adepte olamiyorum...
canımmm bendede 1 ay önce egsersizden sonra olmuştu...ama sonrada geçtii..sanırsam egzersizde baskı yaptığımızda oluyor...
Canim bak ezilmemek senin elinde.. sen bi toparlansan kendine bakim yapsan sacinu basini yaptir suslen evi toparla ve guclu gorun esinin karsisinda bunu yapabilirsin.. ustesinden gelebilirsn cnm esinle konus tatli dille ikna et.. eslerimiz bizleri seviyorlarki bu soruna goz yumuyorlar.. Esine sen yaklasmaya calis inanki bu kizginligi gececktr bunlari yaparsan.. Onun gerginligini yok etmek senin elinde.. ve zor bsy degl cnm zamanla seninde hosuna gidecektr
Deniycem cnm..sagol bitermi bu iskence acaba..bu yalnizlik bitermi
Deminde geldi ya ne bu.. bgn egzersiz yapmicam urktum valla
Iyi ozaman yasama cinsellik.. esinden ayril omur boyu tek basina yaslan.. simdi boyle konsmak kolay tabi.. 40 - 50 yasina gelince yalniz kaldiginda anlarsin.. cevremde bikac ornek var onlardan biliyorum. ben cokmu istekliydim ben kendimce en umutsuz vakaydim erkeklerden tiksiniyodum resmen.. cinselligi hyatimda istemedigim icin intihar bile etcktm.. kolay gelmedim bu hale..
Cok iyi biyerdes. ben inaniyorum ustesinden gelceksn ve zamanla sen isticeksin esinden
canımmmm biticekk başka çaremiz yok...eğer gerçekten eşini seviyorsan aile olmak istiyorsan kadın olmak istiyorsan olucakkkk başka çare yok...ben eşimi çok seviyorumm ve onsuz bir hayat asla düşünemiyorummm..o neden öncelikle kendim için sonrada eşim için yenicemmm bu illeti Allahımın izniyle...o nedenle sennnn öyle düşün lütfen...burda herkes bieşkilde yeniyor bakk okuyorsun....neler yaşıyor herkes...biraz sabır ve güven...
Sen yendimi canim?ama artik benim esim cok sabirsiz aglamami bile umursamiyo artik.boyle iste
Bende dun geceden beri inttihari dusundumm.dedigin gibi ayrilip tek bssima kalmayi bile dusundum.ben yarim alabiliyodum git gel yapip icime bile bosaliyodu simdi dun hic dokundurtmadim bile.cok umutluydum ama simdi cok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?