Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu yazdıklarında kendimi gördüm Allahım hep aynı hikayelerimiz demekki dedim yine...inan birkaç gün önce, daha doğrusu 2 yıldır aynı şeyleri yaşadım hala daha yaşıyorum henüz aşmış değilim içim istemiyor diyorum yaa istemiyorum ben cinsellik istemiyorum bana göre değil diyorum kendimi saldım evi saldımmm zaten uzaktayız kimseyi görmüyorum görmek de istemiyorum açıkçası sanırım bu sorun yalnızlığa itiyor bizi. Ya düşünebiliyormusun fallusu soktuğum halde istemiyorum içim istemiyor diyorum hakkaten de istemiyorum çünkü kendimden nefret ettim 2 yıldır, yalnız değilsin dicem ama nafile sadece hırsyap lütfen benim gibi yapabilirsin istemiyorum dedikçe sokacaksın sonra kendini emin ol bebek eşyalarına bakarken bulacaksın ve bir tık daha hızlanacak çalışmaların he arada ben gibi belki aparatını fırlatıcan yine aynı muhabbet bana göre değil bu cinsellik istemiyorum yapamam bilmem ne ama sinir geçince çünkü inan daha 4-5gün önce son egzersizimde soktuğum şeyi sokamadım ve delirdim fırlattım heryerde krem oldu dedim ben çoluk çocukda yapamamm bişey de yapamam sinirim geçti yine pc başında mama sandalyesine bakarken buldum kendimi=))

Evt bencede bgn yapmiyim yarin iki parmaga gecerim bu kirmizi yine gelcekmi zorladikca vajiyi yani alistim diyosunya demekki bikac kez gelmis sendende

eveeet!!! ben o eskilerden olduğum için hala duvağım kapalı ((( açacağım günü dört gözle bekliyorum

Tabiki degil inancsssiz biri olsaydim coktan yapardim.canim insallah hepimiz yeneriz. allah bu illeti dusmanima vermesin.

Tabiki degil inancsssiz biri olsaydim coktan yapardim.canim insallah hepimiz yeneriz. allah bu illeti dusmanima vermesin.

eveeet!!! ben o eskilerden olduğum için hala duvağım kapalı ((( açacağım günü dört gözle bekliyorum

Evet insanin ici istemeyince olmuyo belkide ondan basaramiyoruz.bu olay olmayinca ben butun dunyaya kusuyorum ne cocuk ne aile hicbisey istemiyorum.bi bitse allahim bi bitse.bu istek nasil geliyo acaba bi gelse duzene soksak..bide korunuyorum dogum kontrol hapiyla aklim sira

canım ya ama o arada da korunme bence bak ha deyince olmuyo çocuk ona göre :)))
sen alış yine ama korunmada bak sen zxaten istiyodun bebişi.

ah şu erkekler . ama böle olması daha iyi kız valla benimki benden nazlıydı çok çok afedersin ama ben istiyordum onda yoktu istek.
ben değilde o vajinusmustu sanki
hehe nickmi değiştircem bahtsız bedevi yapsam yeridir ha.
neden böle oluyo anlamıyorum ki :))

canım çok haklısın üzülmemek bunları düşünmemek elde değil.
ama sen yinede üzülme lütfen.
burdasın senin gibi insanlar var onları tanıyosun sıkıntını paylaşıyosun en önemlisi
seni anlayan insanlar var burda. nasıl yeneceğini neler yapılacağını biliyosun.
bu yüzden çok şanlısın. böyle şeyler olacak ama en nihayetinde yeneceksin inşallahh.
ben ne yapacağımı nasılyeneceğimi bilmeden 6 ay bekledm.
6. ayımda burayı buldum 2 ay sonrada yendim. bi çok kere yok ben yapamicam
hep böle kalıcam falan diyodum. çok şükür bitti. sizde yeniceksiniz inşallah

Canım çok güzel bir fikir. Hemen değiştirdim :)

canimmm nasil olmus avatarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Avatarın çok güzel olmuş. Yüzün gözün açılmış. En yakın zamanda biz de duvağımızı açarda yüzümüz gözümüz açılır :)

Ben çalışıyorum ve eve gidin yemekti şuydu buydu... egzersizler biraz aksıyor malesef. Uyku sersemi, yorgun veya uykum varken de hiç canım istemiyor. Zaten yapamıyorum bir de o hallerde hepten isteksiz oluyorum. Ben de buraya yazmadan, açmadan edemiyorum. Fakat, bizde bazı siteler bazı saatlerde açık öğlen 12:00-14:00 (İlk 1 saat yemeğe gidiyor) ve 16:00'den sonra. Zaten 17:00'de işten çıkıyoruz.

Canım ya böyle söyleme. İnan çok üzüldüm. Ben de aynen senin gibiydim birkaç aydır biraz umutla doldum ve iyi sayılırım. Sen de umutlu ol...

doğru söylüyorsun kayracımm bende korunuyordum ama artık bende hap kullanmıyorum sonradan bir sorun olmasın diye...yeneyimm yeter sonrasıı bebiş hemennn:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…