- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.161
Olmek istiyorum.yasamak cok.anlamsiz.yine basarisizlik.kizlar dun denedik onceden yarisini aliyodum simdi hic alamadim.agladim durdum esimde sinirlendi.kendime sayginligimi esime sayginligimi kaybettim resmen.cok mahcubum cok caresizim.nefret ediyorum kendimden.esim bitsin dese bitirecem.ne evime bakiyorum.ne kendime bakiyorum.zaten ailemden uzaktayim hep evdeyim kafami dagitamiyorum.ben hic mutlu degilim hic evlenmesemiydim.niye bu eziyet.nefret ediyorum.arzum istegim yok artik...hersey anlamsiz olmek daha iyi.bitmiyo bitmeyecek.ne kadar iradesizim.ben bu ise yaramazlikla ne cocuk dogabilirim ne cocuk bakabilirim.istegim yok.gucum yok....
Evet cok seviyorum ama kacmak isteyince iliskiden diyorumki tek basima kalayim bi kacayimda kurtulayim.bende gidip gelmede oluyodu bosalmada ama simdi nie boyle oldu bilmiyorum[/QUOTEooo
oooo ne güzelll bak kendin söylüyorsun gidip gelme oluyordu falan diyeee...bende o bile yokk canım yaaa ben sadece egzersiz yapıyorumm ama yinede pes etmiyorumm..lütfen sende etmee....
canımmm yapma bencede...vaji tahriş olmuştur biraz..bende öyle olunca bırakmıştım..ertesi günü yaptığımda düzelmişti...
biraz başlayınca oluyor böyle..korkma...yani bende önce korktumm ama sonra alıştım....
Evt bencede bgn yapmiyim yarin iki parmaga gecerim bu kirmizi yine gelcekmi zorladikca vajiyi yani alistim diyosunya demekki bikac kez gelmis sendende
yok canımmmm yaptığım gün yani aynı gün birkaç defa oldu...sonra bidaha hiç olmadı...ondan alıştım dedim...
egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....
haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız
Hayir yenmedim daha egzersiz yapiyorum basini bile alamadim hic :) ki sen yariya kadar aliyosun son bi adim kalms ve senin soylediklerine bak tamam bunaliyo olabilirsin cok zor kolay degil ama umitsizlige kapilmakta dogru yol degil.. Aglama bidaha esinin karsisnda :) ne olursa olsun pes etmicem de esin sendeki bu ilerlemeyi gorunce sana dahada hassas yaklasacaktir
peki sence dogru bi secimmi.. bak simdiden sikayetcisin bu yalnizliktan.. etrafina bi baksana herkesin tek derdi tasasi ugrasi mutlulugu ailesi.. Yalnizlik Allaha mahsus cnm.. onceden aliyodun yarisini dun olmadiysa bidahakine olur uzlme
Hayir yenmedim daha egzersiz yapiyorum basini bile alamadim hic :) ki sen yariya kadar aliyosun son bi adim kalms ve senin soylediklerine bak tamam bunaliyo olabilirsin cok zor kolay degil ama umitsizlige kapilmakta dogru yol degil.. Aglama bidaha esinin karsisnda :) ne olursa olsun pes etmicem de esin sendeki bu ilerlemeyi gorunce sana dahada hassas yaklasacaktir
peki sence dogru bi secimmi.. bak simdiden sikayetcisin bu yalnizliktan.. etrafina bi baksana herkesin tek derdi tasasi ugrasi mutlulugu ailesi.. Yalnizlik Allaha mahsus cnm.. onceden aliyodun yarisini dun olmadiysa bidahakine olur uzlme
egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....
haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız
bu yazdıklarında kendimi gördüm Allahım hep aynı hikayelerimiz demekki dedim yine...inan birkaç gün önce, daha doğrusu 2 yıldır aynı şeyleri yaşadım hala daha yaşıyorum henüz aşmış değilim içim istemiyor diyorum yaa istemiyorum ben cinsellik istemiyorum bana göre değil diyorum kendimi saldım evi saldımmm zaten uzaktayız kimseyi görmüyorum görmek de istemiyorum açıkçası sanırım bu sorun yalnızlığa itiyor bizi. Ya düşünebiliyormusun fallusu soktuğum halde istemiyorum içim istemiyor diyorum hakkaten de istemiyorum çünkü kendimden nefret ettim 2 yıldır, yalnız değilsin dicem ama nafile sadece hırsyap lütfen benim gibi yapabilirsin istemiyorum dedikçe sokacaksın sonra kendini emin ol bebek eşyalarına bakarken bulacaksın ve bir tık daha hızlanacak çalışmaların he arada ben gibi belki aparatını fırlatıcan yine aynı muhabbet bana göre değil bu cinsellik istemiyorum yapamam bilmem ne ama sinir geçince çünkü inan daha 4-5gün önce son egzersizimde soktuğum şeyi sokamadım ve delirdim fırlattım heryerde krem oldu dedim ben çoluk çocukda yapamamm bişey de yapamam sinirim geçti yine pc başında mama sandalyesine bakarken buldum kendimi=))
sagoll canimmmm aynen kurtuldum artikkkk... artik ben yapmak istiorummm hahaaynen biraz kasılmalar oluor ama oda normal daha cok yeniyizzz... insallah en kisa zmaanda hamile kalirsin canimm ben biraz beklicem iyice alismak istiorummm sonra Allahin izniyle kalmak istiorumm
aynen canım benimm dediğin gibi...ben planlı ve egzersizde yaptığım gibi rahat olmak istiyorum..işte erkekler bir anda gözleri dönüyor:)))
canımm ne şans var sendee gerçekten bugün bütün doktorlar grevde...inşallah en kısa sürede hamile kalırsın..pekiii folik asit kullanmaya başladınmı?onun çok etkisi oluyormuş ayrıcaa hastalıktan sonra yumurtlama döneminde çok önemli ona göre...
Olmek istiyorum.yasamak cok.anlamsiz.yine basarisizlik.kizlar dun denedik onceden yarisini aliyodum simdi hic alamadim.agladim durdum esimde sinirlendi.kendime sayginligimi esime sayginligimi kaybettim resmen.cok mahcubum cok caresizim.nefret ediyorum kendimden.esim bitsin dese bitirecem.ne evime bakiyorum.ne kendime bakiyorum.zaten ailemden uzaktayim hep evdeyim kafami dagitamiyorum.ben hic mutlu degilim hic evlenmesemiydim.niye bu eziyet.nefret ediyorum.arzum istegim yok artik...hersey anlamsiz olmek daha iyi.bitmiyo bitmeyecek.ne kadar iradesizim.ben bu ise yaramazlikla ne cocuk dogabilirim ne cocuk bakabilirim.istegim yok.gucum yok....
canimmm nasil olmus avatarimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Günaydın kıslar...
ben buraya yazmadan bir türlü rahat edemiyorumm o nedenle sabah 8 de işe başlıyorum akşam 6 da çıkıyorum...o nedenle sürekli sizlerle dertleşiyorum..
dün akşam eşim geç vakitte geldi..mesaisi var dı...kiii gerçektennn buralar garibimm çok yoğunn((
şimdi dün akşammm 11 gibi eve geldi...duş yemek falan derkennn ben uyuya kalmışım zatenn..kocamda yorgundu..tabii gece bir andaa kocamın gözleri fal taşı gibi açılmışş geneee...ben uyurkenn...ön sevişme şudur budur derken yine olmadı...çünkü ben uyku sersemiii istemiyorum kendimi gerçektenn açık gözle ve rahat yapmak istiyorum...sağolsunn kocacımm durumdan dolayı olumsuz değil ama ben böyle olsunn istemiyorum artık...işte benden şimdilik böyle...
ah şu erkekler . ama böle olması daha iyi kız valla benimki benden nazlıydı çok çok afedersin ama ben istiyordum onda yoktu istek.
ben değilde o vajinusmustu sanki
hehe nickmi değiştircem bahtsız bedevi yapsam yeridir ha.
neden böle oluyo anlamıyorum ki :))
ah şu erkekler . ama böle olması daha iyi kız valla benimki benden nazlıydı çok çok afedersin ama ben istiyordum onda yoktu istek.
ben değilde o vajinusmustu sanki
hehe nickmi değiştircem bahtsız bedevi yapsam yeridir ha.
neden böle oluyo anlamıyorum ki :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?