Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım nasılsın. neler yapıyosun. ben sabahları işe gitmeden okuyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyo.
takip ediyorum sizi ben eskilerdenim yan 4 aydır burdayım yeneli 1 ay falan oldu.
egzersizlerin nasıl gidiyo

canım nasılsın. neler yapıyosun. ben sabahları işe gitmeden okuyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyo.
takip ediyorum sizi ben eskilerdenim yan 4 aydır burdayım yeneli 1 ay falan oldu.
egzersizlerin nasıl gidiyo

Merhaba iyiyim, sen de iyisindir umarım... Egzersizler şimdilik iyi gidiyor. 2 parmaktayım henüz...

hadi bakalım ilk duağını kim açacak

Sene olarak ilk ben açsam hiç fena olmayacak. Artık sabrım kalmadı....

Tesekkur ederim canim.tekrar toparlan tekrar uzul cok yiprandim yarisina kadar aldim simdi niye olmuto ona uzuluyorum

Tesekkur ederim canim.tekrar toparlan tekrar uzul cok yiprandim yarisina kadar aldim simdi niye olmuto ona uzuluyorum

Canım çok haklısın. Ama umudumuzu kaybetmemiz lazım. Bak benim 8 sene dolacak Ağustosta. Yani ben bile hala umutluyum... Zaman zaman benim de içimde fırtınalar kopuyor ne yapalım bu da bizim sınavımız malesef...

Merhaba iyiyim, sen de iyisindir umarım... Egzersizler şimdilik iyi gidiyor. 2 parmaktayım henüz...

Sene olarak ilk ben açsam hiç fena olmayacak. Artık sabrım kalmadı....

2 parmak çok güzel canım. parmağın içerdeyken aşağı doğru bastırırsan çıkarttığında daha rahat alabilirsin.
tabi k, yeneceksin canım en fazla bi ay veriyorum sana :)
bak rabit buraya geleli ne kadar oldu ki maşallah yendi

kıslarrr bende değiştirdimmm profil resmimi....umarım en kısa zamanda duvağımıda açarımm...Allahımmm hepimize yardımm ett...amin..............

Kizlar benim reglim daha yeni bitti bi bucuk hafta fln olmstr.. galiba regl oluyorum ya kanamam var niye boyle oldu acaba reglmi yoksa dundenmi tahris oldu anlamiyorum

kıslarrr bende değiştirdimmm profil resmimi....umarım en kısa zamanda duvağımıda açarımm...Allahımmm hepimize yardımm ett...amin..............

nasıl değiştiriliyor ya ben baktım ama resim değiştirme göremedim anlamadım =(( ben de kapıcam duvağımı ama yüz görümlüğü almadan da açmıcam =))

aaa neden acaba canım. bi dr a gitsen yada senin dr var bi onu ara istersen canım sorsana

Canim benim terapist oyle samimi degil arayip sorsam bundan hoslanmaz tahminim.. zaten nezaman aradiysam ulasamadim..
burda bi jinekologa gitmek istesen bi ay sonraya verirler randevu ev doktorunu arayip sorsam bilirmi

cok siddetli degil ama ayni regl baslangici olurya oyle sancim flnda yok

canım ben biara aparat çalışmışltım ya o zaman bende de gelmişti ertesi gün yine zorladım ama ben çokçok zorlamılştım hissetmiştm zorladığımı 2 gün kan geldi tabi sürekli değil ama peçeteyle kurularken filan peçete hafif kırmızı oldu bi kere de 2 damla gelmişti. yani tahriştendir. korkma sadece biraz bekle bugün yapma yarın da duruma göre yaparsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…