- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.181
canım nasılsın. neler yapıyosun. ben sabahları işe gitmeden okuyorum ama yazmaya çok vaktim olmuyo.
takip ediyorum sizi ben eskilerdenim yan 4 aydır burdayım yeneli 1 ay falan oldu.
egzersizlerin nasıl gidiyo
hadi bakalım ilk duağını kim açacak
Canım çok güzel bir fikir. Hemen değiştirdim :)
Avatarın çok güzel olmuş. Yüzün gözün açılmış. En yakın zamanda biz de duvağımızı açarda yüzümüz gözümüz açılır :)
Ben çalışıyorum ve eve gidin yemekti şuydu buydu... egzersizler biraz aksıyor malesef. Uyku sersemi, yorgun veya uykum varken de hiç canım istemiyor. Zaten yapamıyorum bir de o hallerde hepten isteksiz oluyorum. Ben de buraya yazmadan, açmadan edemiyorum. Fakat, bizde bazı siteler bazı saatlerde açık öğlen 12:00-14:00 (İlk 1 saat yemeğe gidiyor) ve 16:00'den sonra. Zaten 17:00'de işten çıkıyoruz.
Canım ya böyle söyleme. İnan çok üzüldüm. Ben de aynen senin gibiydim birkaç aydır biraz umutla doldum ve iyi sayılırım. Sen de umutlu ol...
Tesekkur ederim canim.tekrar toparlan tekrar uzul cok yiprandim yarisina kadar aldim simdi niye olmuto ona uzuluyorum
Merhaba iyiyim, sen de iyisindir umarım... Egzersizler şimdilik iyi gidiyor. 2 parmaktayım henüz...
Sene olarak ilk ben açsam hiç fena olmayacak. Artık sabrım kalmadı....
Kizlar benim reglim daha yeni bitti bi bucuk hafta fln olmstr.. galiba regl oluyorum ya kanamam var niye boyle oldu acaba reglmi yoksa dundenmi tahris oldu anlamiyorum
kıslarrr bende değiştirdimmm profil resmimi....umarım en kısa zamanda duvağımıda açarımm...Allahımmm hepimize yardımm ett...amin..............
nasıl değiştiriliyor ya ben baktım ama resim değiştirme göremedim anlamadım =(( ben de kapıcam duvağımı ama yüz görümlüğü almadan da açmıcam =))
aaa neden acaba canım. bi dr a gitsen yada senin dr var bi onu ara istersen canım sorsana
Canim benim terapist oyle samimi degil arayip sorsam bundan hoslanmaz tahminim.. zaten nezaman aradiysam ulasamadim..
burda bi jinekologa gitmek istesen bi ay sonraya verirler randevu ev doktorunu arayip sorsam bilirmi
canımm çok şiddetli...regli gibimi??acile git istersen aciller bakıyorlar...
cok siddetli degil ama ayni regl baslangici olurya oyle sancim flnda yok
cok siddetli degil ama ayni regl baslangici olurya oyle sancim flnda yok
bence tahriş oldu canım yaa...
fazla olduysa bir doktora git bence yada arayp sorsan aslında..içinde rahatlar hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?