Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok canim benimli surekli nasl regl baslangicim oluyosa oyle.. benim tahminim regl oldum. ama daha yeni bitti aklim almiyo

canım ya ama o arada da korunme bence bak ha deyince olmuyo çocuk ona göre :)))
sen alış yine ama korunmada bak sen zxaten istiyodun bebişi.

biliom hemen olmuyor ama ya hemen olursa ? ben once alismak istiorumm ya en azindan 1 ay koruncam insallah sonra düşüncem bebekk... tabi Allah bilir herseyin hayırlısııı canimmm...

Avatarın çok güzel olmuş. Yüzün gözün açılmış. En yakın zamanda biz de duvağımızı açarda yüzümüz gözümüz açılır :)...

sagol canimmm insallah sizlerde en kisa zamanda kurtulursunuzzz... her gece burdaki herkes icin dua ediyorum... kendim icinde sükrediyorum kurtuldum artik... darisi sizlerin basina insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... !

Cok sagol canim ins ama gecmis sayfalarda bi soru sordum sence neden olablr dun ve bgn kirmizi geldi son egzersizimden snra tahris mi olmstr sence

canım gelen kırmızıya bağlı. tahrişten de olabilir, zardan da olabilir. msn açık, konuşmak istersen gel, yardımcı olmaya çalışırım. tam anlamadan seni yanlış yönlendirmeyeyim ben.

bilmiyorum kızlık zarının 10cm falan ilerledıkten sonra oldugunu duymustum bende anlamıyom artık sen gectınmı kızlık zarını

canım gelen kırmızıya bağlı. tahrişten de olabilir, zardan da olabilir. msn açık, konuşmak istersen gel, yardımcı olmaya çalışırım. tam anlamadan seni yanlış yönlendirmeyeyim ben.

Canm dun aksamki egzersizimde orta parmaktan sonra tam kirmizi bii iki damla geldi.. gece yine bi iki damla tam kirmizi.. sabahta koyu kahvrenegi regl oncesinde olurya oyle simdi ama az degl cok siddetlide degl.. ne olablr snce. suan gelemicem msne cnm daha snra goruselim ama

slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr

bilmiyorum kızlık zarının 10cm falan ilerledıkten sonra oldugunu duymustum bende anlamıyom artık sen gectınmı kızlık zarını

ooo cok yanlis duymussun senn.. kizlik zari hemen vajinin girisinde 2 3 cm lik kisim.. ztn penisi yarisina kadar aliyorsan orayi coktan gecmissin sen.. kendini kastigin icin ilerlemiyor p...s yada canin acıyorr... kendini kasmasan kayıp gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…