- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.201
cok siddetli degil ama ayni regl baslangici olurya oyle sancim flnda yok
canım ben biara aparat çalışmışltım ya o zaman bende de gelmişti ertesi gün yine zorladım ama ben çokçok zorlamılştım hissetmiştm zorladığımı 2 gün kan geldi tabi sürekli değil ama peçeteyle kurularken filan peçete hafif kırmızı oldu bi kere de 2 damla gelmişti. yani tahriştendir. korkma sadece biraz bekle bugün yapma yarın da duruma göre yaparsın...
canım ya ama o arada da korunme bence bak ha deyince olmuyo çocuk ona göre :)))
sen alış yine ama korunmada bak sen zxaten istiyodun bebişi.
Avatarın çok güzel olmuş. Yüzün gözün açılmış. En yakın zamanda biz de duvağımızı açarda yüzümüz gözümüz açılır :)...
sagol canimmm insallah sizlerde en kisa zamanda kurtulursunuzzz... her gece burdaki herkes icin dua ediyorum... kendim icinde sükrediyorum kurtuldum artik... darisi sizlerin basina insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... !
Cok sagol canim ins ama gecmis sayfalarda bi soru sordum sence neden olablr dun ve bgn kirmizi geldi son egzersizimden snra tahris mi olmstr sence
canim p..s i yarisina kadar aliyorsan kizlik zarini gecmissindir cunku illk giriste kizlik zari ztn orayi gectikten sonra gerisi kayip gidiyorrr... bende pazar günü yendim bgn ikinci denememi yaptim oldu cok sükürrr... dedigim gibi kizlik zarini kafaya takma..
canım gelen kırmızıya bağlı. tahrişten de olabilir, zardan da olabilir. msn açık, konuşmak istersen gel, yardımcı olmaya çalışırım. tam anlamadan seni yanlış yönlendirmeyeyim ben.
Canm dun aksamki egzersizimde orta parmaktan sonra tam kirmizi bii iki damla geldi.. gece yine bi iki damla tam kirmizi.. sabahta koyu kahvrenegi regl oncesinde olurya oyle simdi ama az degl cok siddetlide degl.. ne olablr snce. suan gelemicem msne cnm daha snra goruselim ama
slmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrr
slm canım nasılsın nasıl gidiyor
bilmiyorum kızlık zarının 10cm falan ilerledıkten sonra oldugunu duymustum bende anlamıyom artık sen gectınmı kızlık zarını
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eskıye gore daha ıyıyım cnm p.... yarıya kadar alablıyom kayganlastırıcı falan kullanmadan tek sorun kızlık zarı ıste sen neler yapıyon
yahu bir tane duvağı kapalı gelin resmi bulamadım
nie kayganlastirici kullanmiorsun? kullansan cok cabuk ilerler p..s. ben kayganlastiricisiz düsünemiyorum suann... cok zor olur heralde..
nie kayganlastirici kullanmiorsun? kullansan cok cabuk ilerler p..s. ben kayganlastiricisiz düsünemiyorum suann... cok zor olur heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?