- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.221
a.slm canimm nasilsinn.. ohh kurtuldum ben artikkk haberin vardir :))
yok canım bıldıgımız beyaz mum a pecete sarıyoruz strec le etrafını kaplayıp prezervatif gecırıyoruz canım...al sana aparat
yok canım bıldıgımız beyaz mum a pecete sarıyoruz strec le etrafını kaplayıp prezervatif gecırıyoruz canım...al sana aparat
sorusu olan varmı kızlarrrr
Ama doktor alttan muyane etmek isterse,yapamam ki...
egzersız asamasaında olanlar ! biz eskıden egzersız yapanlar avatarımıza duvagı kapalı gelın resmı koyuyorduk egzersız asamasında bellı olsun dıye....
haydı eskıye donelım herkez avatatarını duvagını kapatsın yenen duvagı acık gelın avatarı koysun ne dersınız
eskıye gore daha ıyıyım cnm p.... yarıya kadar alablıyom kayganlastırıcı falan kullanmadan tek sorun kızlık zarı ıste sen neler yapıyon
ben seni yendin diye hatirliodum... demekki yanlis hatirliormusum hangi asamadasin canimm?
canım ya sen geçmişindir zarı niye dert ediyosun ki bak ne güzel yarısını almışın hem bak burda yenenlerin hepsi o yarıya gelince bir nefes alıp ıkınıp verirken hop kayıyor diyolar oraya gelince rahat olmaya çalış sona yaklaşmışın hadi 23 nisandan önce gellin ol sen de...
Allah söyletiyor demekki canım ben 2 parmaktayım eşte de 2 parmağa geçtim ama reglim şuan bitince eşte 2 parmak denicem aslında biara aparat çalıştım onda da en son 10,5 cm alıyodum ama aparatı bıraktım doktoru takip ediyorum sadece...
bu arada en gec yenecek benm sanırım hala oldugum yerde sayıyorum(
Canim benim terapist oyle samimi degil arayip sorsam bundan hoslanmaz tahminim.. zaten nezaman aradiysam ulasamadim..
burda bi jinekologa gitmek istesen bi ay sonraya verirler randevu ev doktorunu arayip sorsam bilirmi
Hep ayni seyi soyluyolar cok guzel bisey diyee..ben nezaman anliycam bunu yada hic anlamak istemiyorum nesil baska insanlardan yurusun.ben cinsel hayatsiz mutluydum..inan banada ilk baslarda ayip bisey yapiyomusum gibi geliyodu.yine biraz alistim..sirf esimi sevdigim icin kendimi zorluyorum.istekli biri olmayi cok isterdim..bide ben herkesten uzaktayim hic bilmedigim bi yerdeyim cok yalnizim.hersey hep ayni.kazanmam gereken bir sinav var ve ben ders calismayada adepte olamiyorum...
daha cabuk alısmak ıstıyorum ve cocuk ıstıyorum ondan
canım ya sen geçmişindir zarı niye dert ediyosun ki bak ne güzel yarısını almışın hem bak burda yenenlerin hepsi o yarıya gelince bir nefes alıp ıkınıp verirken hop kayıyor diyolar oraya gelince rahat olmaya çalış sona yaklaşmışın hadi 23 nisandan önce gellin ol sen de...
Allah söyletiyor demekki canım ben 2 parmaktayım eşte de 2 parmağa geçtim ama reglim şuan bitince eşte 2 parmak denicem aslında biara aparat çalıştım onda da en son 10,5 cm alıyodum ama aparatı bıraktım doktoru takip ediyorum sadece...
zarı dert etmemın sebebı cocuk cok ıstıyorum.ins tamamıyla yenerım doktor yuzunden takıntı oldu ıste yaaaaaa kafamda karıstı burda yazılanlardan
Merhaba iyiyim, sen de iyisindir umarım... Egzersizler şimdilik iyi gidiyor. 2 parmaktayım henüz...
Sene olarak ilk ben açsam hiç fena olmayacak. Artık sabrım kalmadı....
kıslarrr bende değiştirdimmm profil resmimi....umarım en kısa zamanda duvağımıda açarımm...Allahımmm hepimize yardımm ett...amin..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?