Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ama doktor alttan muyane etmek isterse,yapamam ki...

canım ben (sözde) vajinismus tedavisi olurken canım acıyodu doktor acaba bi sıkıntımı var diye bi bakiiim dedi ve parmağını içine sokmadan dudkları hafiften yana açıp öyle baktı, bi sorun yok dedi, kızken de doktorlar zaten bakabiliyomuş ilk rahatmı olur,bi sıkıntı varmı falan diye..o yüzden bence o konuda rahat ol

ben hala başlayamadım egzersizlere, forumuda eksiksiz takip etmeye çalışıyorum, akşam işten gelince bakabiliyorum anca. egzersizlere başlamak için resmen bahaneler üretiyorum;( neyse haftaya adet olucam sonrasında başlamaya kararlıyım o zaman duvaklı gelini koyarım bende))))

eskıye gore daha ıyıyım cnm p.... yarıya kadar alablıyom kayganlastırıcı falan kullanmadan tek sorun kızlık zarı ıste sen neler yapıyon

canım ya sen geçmişindir zarı niye dert ediyosun ki bak ne güzel yarısını almışın hem bak burda yenenlerin hepsi o yarıya gelince bir nefes alıp ıkınıp verirken hop kayıyor diyolar oraya gelince rahat olmaya çalış sona yaklaşmışın hadi 23 nisandan önce gellin ol sen de...

ben seni yendin diye hatirliodum... demekki yanlis hatirliormusum hangi asamadasin canimm?

Allah söyletiyor demekki canım ben 2 parmaktayım eşte de 2 parmağa geçtim ama reglim şuan bitince eşte 2 parmak denicem aslında biara aparat çalıştım onda da en son 10,5 cm alıyodum ama aparatı bıraktım doktoru takip ediyorum sadece...

zarı dert etmemın sebebı cocuk cok ıstıyorum.ins tamamıyla yenerım doktor yuzunden takıntı oldu ıste yaaaaaa kafamda karıstı burda yazılanlardan

bu arada en gec yenecek benm sanırım hala oldugum yerde sayıyorum (

canım hepimiz farklı sürelerde yeniyoruz. bende 2 yarışma atlattım sanırım yenemedim :)
yarışmada yenmek güzel olur tabiki ama olsun sen yen de.
egzersizleride sıkı tut
bi an önce kurtul. herşey o kadar değişiyo ki. yeni bi hayata başlıyosun sanki.
yendiğim gün sanki güneş benm ewime doğmuştu.
her yer aydınlıktı.
o an gülümsemiştim.
seninde güneşin dğacak.
gülsevdam demişti en karanşlık gcenin ardından bile güneş doğar mutlka

Canim benim terapist oyle samimi degil arayip sorsam bundan hoslanmaz tahminim.. zaten nezaman aradiysam ulasamadim..
burda bi jinekologa gitmek istesen bi ay sonraya verirler randevu ev doktorunu arayip sorsam bilirmi

canım tahrişten regl kanaması gibi kanama olmaz herhalde
ona benziyo mu.
özür olabilir. her zaman mı bölesin ilk mi

canım istekli biri olmayı olmayı çok isterdim diyosun ya...inan ben evlenmeden önce o kadar o kadar çok istekliydimki 5 aylık evliyim zerre istek kalmadı taki bu siteyi bulana kadar..yapamayınca insanın isteğide gidiyo yine hüsrana uğrayacağm diye,eşinide mutlu edemediğini düşünüyosun,bi süre sonra onunda isteği gidiyo.. arkadaşlarım duysa kulaklarına inanamazlar benim vaji olduğuma..şimdi şimdi yenebileceğime inanmaya başladım. buradaki arkadaşların hepsi gerçekten süper ve kendine destek buluyosun seni anlayan insanlarla rahatça konuşuyosun..yenmiş kişiler bile destek için her gün girip yazıyolar..inan bana başardıktan sonra isteğimiz son derece fazla olucak..umudunu kaybetme, kaç aylık kaç yıllık evli olursan ol geçmiş geçmişte kaldı artık önümüze bakmak lazım, istersen beraber başlarız egzersizlere her güne hedef belirleriz? dünyanın sonu değil bu hastalık, çözümü olmayan bişi de değil, binlerce insan yapmak için can atıyo.. o yüzden hiç moralini bozma hepimiz elbet bir gün yeneceğiz

hmm insallah en kisa zamanda kurtulursun canimmm...

zarı dert etmemın sebebı cocuk cok ıstıyorum.ins tamamıyla yenerım doktor yuzunden takıntı oldu ıste yaaaaaa kafamda karıstı burda yazılanlardan

zar hamile kalip kalmamaya engel degil ki... yanlis bilgilendirilmissin bence... ayrica bende simdi doktora gitsem bana zar yerinde duruyor der... cunku iki kez iliskiye girdik p..s sonuna kadar girdi kirmizi fln gelmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…