Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benım sende aynısekılde...

ayy bende dıslerımı kanal yaptırdım son kez gıtmem lazımdı esımın hastalıgından dolayı gıdemedım kaldı ıcı oyuk beklıyorum hala neyı beklıyorsam...

sayyy ben senı sabaha kadar dınlemeye razıyım canım sen bu hastalıktan ne zaman kurtulcaksın canım yaainşallahhhh bebişle beraber tuumm hastalıkların son bulaarrrr

canım sahı neyı beklıyorsun tedavını ol ben 5 dolgu yaptırdım sımdıde temızletıcem grıbım dıye doktor haftaya bıraktı sonra tel taktırcam dıslerde bıraz sorun var

esın nasıl sahi ? ben alıstım artık malum sorunum hep balayı sistini tetıklıcek
gecen gun dısarı cıktım markete gıdeyım dedım yürümek fecı yaptı eve ağlıyarak geldım
doktorda 2 gun yoktu ılacı ezbere aldım ıctım sabaha ferahladım regl oldum ama 5 gun hıc bısey olmadı meğerse balayı sıstı etkılıyormus kanallar kapanıyormus
ılactan sonra geldı kırmızı
ah inşallah bebiş öncesi herşey bıter dıyorum ama sanmıyorum canım alıscam artık buda benım imtihanım
ıkımızde bır gun daha rahat gulerız elbet bakalım :)
ama bak söz ver bana dişini hemen yaptır canım cıdden cok sıkıntı oluyor yemek yerken rahatsız oluyorsundur ıhmal etme

Son düzenleme:

ayyy canımmm usenıyorummm arayıp randevu almayakı haftada 3gun dıscımın onunden gecıyorum odemesı bıle yapıldıı ah bu benım kafam

gecer ınsallah bıtanem bı dogum yapalım melek gıbı olucak allah ızın verırse hıcbır sorunumuz kalmayacak ıns belkıde sıkıntılar bole dısavuruyo olabılır

senın reglın bıttımıııı???

ben hala olmadım ve sen benden sonra oluyordun benımdurum baya cıddı sanırım

aferım bana kızıyordun doktora gıtmıyorum dıye senın yaptıgına bak

yok cnm regl normalde cumartesı bıtıcek ama dedgım gıbı daha 2 gundur normal oluyor gunlerım sasmaz uzun surmez ınsallah..
evet sen benden 2 gun once falan oluyordun acaba nıye olmadın :):):) umud umud umud ......

Canim cok cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versn ben bu bahsettiklernden hicbsy anlamadmya neyse kolau bsy olmadigi apacik belli.. cnm cok iyi bak kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…