- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.281
aferım bana kızıyordun doktora gıtmıyorum dıye senın yaptıgına bak
yok cnm regl normalde cumartesı bıtıcek ama dedgım gıbı daha 2 gundur normal oluyor gunlerım sasmaz uzun surmez ınsallah..
evet sen benden 2 gun once falan oluyordun acaba nıye olmadın :):):) umud umud umud ......
ciciler ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
kızlar bende annemdeyım salı günü guatrdan ameliyat olucak dua ederseniz sevinirim
rabbım sıfasını versın annenın hersey sorunsuz gecsın inşallah canım
Canim geçmis olsun Rabbim yardimcisi olsun ins hersey sorunsuz geçer
hadı ya senınkı esnekmı banada sanırım oyle demıstı sırf bunun ıcın doktora gıdıcem
hosgeldın canım nasılgıdıyo bebiş çalısmlaraı
allah sızdende razı olsun canım benım avatarındakı gıbııkızzz evlat versın ınşallahhhh....
bebişim bende yaklaşık 10 gün önce kan tessti yaptırdım negtatif ama adetim 2 gün gecikti umutttttttttttttttttt işte
çok gecmıs olsun canım ederız tabı etmezmıyız...bıran once saglıgına kavussun inşallah..
amin tatlım sagol
amin canım önce allah sizlere nasip etsin.Çünkü bu duyguyu tatmanızı çok isterim.Bu tür regl gecikmeleri hamilelige hazırlıktır diyorlar inşaalah öyledir
ya eskiden yenenler egzersiz yapanlar hamişler diye liste vardı haberdar oluyorduk şimdi yok
sagolun inş iyi gecer babamı 6sene önce kaybettim.annem herseyım amelıyat denince korkuyo insan
kızlar adete 1hafta kala kan testi yapılıyomu bıde aynı gun sonuc alırmıyız
canım sonuc alanda var alamayanda ama en etkılı cozum eglı gecınce canım
canım sonuc alanda var alamayanda ama en etkılı cozum eglı gecınce canım
anladım hayırlısı olsun 5 gunum kaldı bas dönmelerim bulantılarım oluyo ama psikolojik degildir inş
benim adetime 10 gün vardı yaptırdım kan testgi çıkar dediler negatif çıktı.ama strestenmi ne 2 gün gecikti olurmu dersiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?