Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim adetime 10 gün vardı yaptırdım kan testgi çıkar dediler negatif çıktı.ama strestenmi ne 2 gün gecikti olurmu dersiniz ya

bence 10 gunde cıkmaz canım bebek 14 gunde kana karısırmıs hesaplasana daha yenı reglın bıtmıs oluyor nerdeyse umutlanma bırkaz gundaha bekle bakalım hayırlı haberle gelırsın ınsallah..

Sorumluluk almak cok zormus bekarlik gibi lay lay degilmis.biraz ilerledim bugun git gel yapabildi esim.allahim cok zor bir sinav.acaba allahmi verdi yoksa bizmi beynimizde yaratiyoruz bu derdi..

Sagol cnm destek icin.ben yarisina kadar alabiliyorum ama bu sefer alamadim.evet.bende nisanliyken istekliydim simdi tik yok..bide ben mutlu olsam.allah hepimize sabir versin

canım bılerek sormuyorum sana sureklı aklında olması ıyı degıl fecı takıntı oluyor ..
regl olucagın ne malum sen neolursa olsun olumlu düşün bakalım bu ay olmazsa ılerkı aylar
elbet vajıyı yendıgınde doğan güneşin ayla bırlesıp dolunayda olucak :) bak şair olucam sayende:)
cok opuyorum canım senı .. kalbındne gecenler hayatına yansısın inşallah ..
bana musade yatıyorum bol bol 1 haftadır ..uykum geldı bırsey yapmasamda ..
bu arada eşin nasıl oldu neler yaptınız demedınız yarın okurum artık cevabını..
hepımıze hayırlı geceler arkadaşlar ..

Sagol cnm destek icin.ben yarisina kadar alabiliyorum ama bu sefer alamadim.evet.bende nisanliyken istekliydim simdi tik yok..bide ben mutlu olsam.allah hepimize sabir versin

yarısına aldıktan sonrası kolay sadece kaslar ilk girişte orayı geçtikten sonra devamında çok kolay.Bende senin gibiydim yeni aştım.Kararlı bir şekilde ilerle balon gibi düşün arkası geniş bir boşluk.Acı osa insanlar o kadar zevk alırmı sürekli bunları düşünerek kendimi telkin ettim.Canım sende başaracaksın..............

bende yarısını alabiliyorum kızlık zarı yırtılmısmıdır herkes bunun vajına gırısınde oldugunu soyluyo sence

yaa bu ay fecı takmıstımama son 10 gundur baya relaxtım aslında...suandaa daa gelsın yeter kırmızlarım basımın ustunde yerı var

oyy ne guzel şair olur sendeee

ayy eşimi sormustun :26::26:kusuruma bakma canım...eşim cok ıyı maşallahh soz verdıgı balayına goturuyo sonundaa hatılıyormusun taa ilk gelın oldugum zaman goturcektı kaçakhaftasonu önce eskısehır sonra kutahya kaplıclaar fln yapıcaz benım ıcınde cok ıyı olucak bıraz nefes alırım inş...

seni çoookkk sevıyorumm bıtanemmm iyi gecelerr

Hiç tahmin etmedigin ayda hamile kalıyorsun beyindeki bir hormon biz olmuyor dedigimiz için sürekli olumsuz komut veriyormuş.Kızıma hamile kalmadan önce gittigim doktor demişti.Önemli olan bu problemi aşmak onun vakti ve zamanı gelince olur.Canım bunlarla kafanı hiç yorma aşmanın mutlulugunu yaşa hamileykende çok konuda kısıtlanıyorsun

çok haklısın canım sandımkı hep vajıyı yener yenmez hamıle kalıcam bı bosluga dustum sankı onun ıcın cok kafama takıyorum takmamaya calısıyorum oyalanmaya calısıyorum hayırlsıı canım belkı bı ay takmam ve olur benımde melegım

ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor

ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor

ayy ne guzel kızın bıle balayınızda yanınızdaçok guzel bır tatıl gecırrsınız ınsallah..

inşallah annesı oda ıster bır kardes artık...

Canim bisey sorabilirmiyim.. Neler kisitlaniyo mesela hamilelikte??

Canim bisey sorabilirmiyim.. Neler kisitlaniyo mesela hamilelikte??

normal insanlarda belki olmuyordur ama biz ilişki konusunda rahat olmadıgımız için bu seferde aman bebege birşey olur düşük filan gibi yine adama işkence adamlar aştıktan donra biraz keyfini çıkarın.Hamilelik çokta güllük gülistanlık degil ama karnın şiş olarak soru soranlara karşı sanki onların gözüne sokarcasına intikam alıyorsun en güzel yanıda bu olsa gerek.

bende yarısını alabiliyorum kızlık zarı yırtılmısmıdır herkes bunun vajına gırısınde oldugunu soyluyo sence

Canim ben yarisini yine aliyoken doktora gittim kizlik duruyo dedi sadece tirtiklanmis biraz dedi.yani geridede olabiliyo yada biz tam anliyamiyoruz yarisimi dahami az aliyoruz diye..

O baskiya siziya dayanamiyorum o anda panik atak geciriyorum.bi bittse benimkide.maasallah sana canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…