- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.301
benim adetime 10 gün vardı yaptırdım kan testgi çıkar dediler negatif çıktı.ama strestenmi ne 2 gün gecikti olurmu dersiniz ya
ayy hayırlısıcanım dedıgın gıbı psıkolojıkde olabılır benim her ay oluyordahaber ver mutlaka
canım ben de evlendiğimizin ilk ayları ( yaklaşık 4 ay ) hep böyle düşündüm tabi intihar kısmını değil ama evlenmenn bana göre olmadığını hiç bir işe yaramıcamı, boşanıp kurtulmayı vs vs.... ama sonra anladım ki bu hayatın bir de son demi var tabi Allah uzun ömür verirse o günleri de gösterirse son demlerimizde tek başımıza olmak ne kadar acı bir şey ve düşündüm ki bunun herkes sefasını çekerken ben neden hep cefasını çekeyim dedim ve doktora gittim egzersizlere başladım. şuan psikolojim daha iyi çok şükür en azından umutlarım var. sana da tavsiyem bu düşünceleri bir an önce kafandan atman ve eğer ilerleyemiyorsan p.ssle denemelerde egzersizlere başlaman.. unutma Allah sevdiği kullarına dert verirmiş...
canım istekli biri olmayı olmayı çok isterdim diyosun ya...inan ben evlenmeden önce o kadar o kadar çok istekliydimki 5 aylık evliyim zerre istek kalmadı taki bu siteyi bulana kadar..yapamayınca insanın isteğide gidiyo yine hüsrana uğrayacağm diye,eşinide mutlu edemediğini düşünüyosun,bi süre sonra onunda isteği gidiyo.. arkadaşlarım duysa kulaklarına inanamazlar benim vaji olduğuma..şimdi şimdi yenebileceğime inanmaya başladım. buradaki arkadaşların hepsi gerçekten süper ve kendine destek buluyosun seni anlayan insanlarla rahatça konuşuyosun..yenmiş kişiler bile destek için her gün girip yazıyolar..inan bana başardıktan sonra isteğimiz son derece fazla olucak..umudunu kaybetme, kaç aylık kaç yıllık evli olursan ol geçmiş geçmişte kaldı artık önümüze bakmak lazım, istersen beraber başlarız egzersizlere her güne hedef belirleriz? dünyanın sonu değil bu hastalık, çözümü olmayan bişi de değil, binlerce insan yapmak için can atıyo.. o yüzden hiç moralini bozma hepimiz elbet bir gün yeneceğiz
benımde sasmazdı canım yaa korku sarıyo
balım soylemıstım ya dun aksam kan testı yaptrdım negatıf bugun atesım dustu gelıyo dedım gelmedı hala ayy 2 gun beklese barı haftasonunu atlaysam ıı olur yada bıran once gelsınumutt yok balımmmm
Sagol cnm destek icin.ben yarisina kadar alabiliyorum ama bu sefer alamadim.evet.bende nisanliyken istekliydim simdi tik yok..bide ben mutlu olsam.allah hepimize sabir versin
Sagol cnm destek icin.ben yarisina kadar alabiliyorum ama bu sefer alamadim.evet.bende nisanliyken istekliydim simdi tik yok..bide ben mutlu olsam.allah hepimize sabir versin
yarısına aldıktan sonrası kolay sadece kaslar ilk girişte orayı geçtikten sonra devamında çok kolay.Bende senin gibiydim yeni aştım.Kararlı bir şekilde ilerle balon gibi düşün arkası geniş bir boşluk.Acı osa insanlar o kadar zevk alırmı süre sekli bunları düşünerek kendimi telkin ettim.Canım sende başaracaksın..............
canım bılerek sormuyorum sana sureklı aklında olması ıyı degıl fecı takıntı oluyor ..
regl olucagın ne malum sen neolursa olsun olumlu düşün bakalım bu ay olmazsa ılerkı aylar
elbet vajıyı yendıgınde doğan güneşin ayla bırlesıp dolunayda olucak :) bak şair olucam sayende:)
cok opuyorum canım senı .. kalbındne gecenler hayatına yansısın inşallah ..
bana musade yatıyorum bol bol 1 haftadır ..uykum geldı bırsey yapmasamda ..
bu arada eşin nasıl oldu neler yaptınız demedınız yarın okurum artık cevabını..
hepımıze hayırlı geceler arkadaşlar ..
ayy canım benım yaa hepımızın olsunn....ya o duyguyu o kadar cok merak edıyorum kı hep hamıle kaldıgım gunu hayal edıyorum delı gıbı olurum heralde duygu bambaskadır emınım...
evet canım oyle dıyorlar ınsallah yaaa sonu guzel olucaksa ben beklemeye razıyım rabbımın vardı bır bıldıgı
Hiç tahmin etmedigin ayda hamile kalıyorsun beyindeki bir hormon biz olmuyor dedigimiz için sürekli olumsuz komut veriyormuş.Kızıma hamile kalmadan önce gittigim doktor demişti.Önemli olan bu problemi aşmak onun vakti ve zamanı gelince olur.Canım bunlarla kafanı hiç yorma aşmanın mutlulugunu yaşa hamileykende çok konuda kısıtlanıyorsun
yaa bu ay fecı takmıstımama son 10 gundur baya relaxtım aslında...suandaa daa gelsın yeter kırmızlarım basımın ustunde yerı var
oyy ne guzel şair olur sendeee
ayy eşimi sormustun :26::26:kusuruma bakma canım...eşim cok ıyı maşallahh soz verdıgı balayına goturuyo sonundaa hatılıyormusun taa ilk gelın oldugum zaman goturcektı kaçakhaftasonu önce eskısehır sonra kutahya kaplıclaar fln yapıcaz benım ıcınde cok ıyı olucak bıraz nefes alırım inş...
seni çoookkk sevıyorumm bıtanemmm iyi gecelerr
ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor
bende yarısını alabiliyorum kızlık zarı yırtılmısmıdır herkes bunun vajına gırısınde oldugunu soyluyo sence
Hiç tahmin etmedigin ayda hamile kalıyorsun beyindeki bir hormon biz olmuyor dedigimiz için sürekli olumsuz komut veriyormuş.Kızıma hamile kalmadan önce gittigim doktor demişti.Önemli olan bu problemi aşmak onun vakti ve zamanı gelince olur.Canım bunlarla kafanı hiç yorma aşmanın mutlulugunu yaşa hamileykende çok konuda kısıtlanıyorsun
Canim bisey sorabilirmiyim.. Neler kisitlaniyo mesela hamilelikte??
bende yarısını alabiliyorum kızlık zarı yırtılmısmıdır herkes bunun vajına gırısınde oldugunu soyluyo sence
yarısına aldıktan sonrası kolay sadece kaslar ilk girişte orayı geçtikten sonra devamında çok kolay.Bende senin gibiydim yeni aştım.Kararlı bir şekilde ilerle balon gibi düşün arkası geniş bir boşluk.Acı osa insanlar o kadar zevk alırmı sürekli bunları düşünerek kendimi telkin ettim.Canım sende başaracaksın..............
O baskiya siziya dayanamiyorum o anda panik atak geciriyorum.bi bittse benimkide.maasallah sana canim..
canım kız. za. vajinanın 2 veya 3 cm yani girişte.Bende onu ögrendikten sonra çok rahatlamıştım. inter araştır resimlerine bak kaç cm de oldugu yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?