- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.321
normal insanlarda belki olmuyordur ama biz ilişki konusunda rahat olmadıgımız için bu seferde aman bebege birşey olur düşük filan gibi yine adama işkence adamlar aştıktan donra biraz keyfini çıkarın.Hamilelik çokta güllük gülistanlık degil ama karnın şiş olarak soru soranlara karşı sanki onların gözüne sokarcasına intikam alıyorsun en güzel yanıda bu olsa gerek.
Günaydınn kıslar...hayırlı cumalar diliyorumm..23 Nisana kadar vajinismussuzz günler diliyorum..Allahım hepimizin gönlüne göre versin..Amin...
Hiç tahmin etmedigin ayda hamile kalıyorsun beyindeki bir hormon biz olmuyor dedigimiz için sürekli olumsuz komut veriyormuş.Kızıma hamile kalmadan önce gittigim doktor demişti.Önemli olan bu problemi aşmak onun vakti ve zamanı gelince olur.Canım bunlarla kafanı hiç yorma aşmanın mutlulugunu yaşa hamileykende çok konuda kısıtlanıyorsun
yaa bu ay fecı takmıstımama son 10 gundur baya relaxtım aslında...suandaa daa gelsın yeter kırmızlarım basımın ustunde yerı var
oyy ne guzel şair olur sendeee
ayy eşimi sormustun :26::26:kusuruma bakma canım...eşim cok ıyı maşallahh soz verdıgı balayına goturuyo sonundaa hatılıyormusun taa ilk gelın oldugum zaman goturcektı kaçakhaftasonu önce eskısehır sonra kutahya kaplıclaar fln yapıcaz benım ıcınde cok ıyı olucak bıraz nefes alırım inş...
seni çoookkk sevıyorumm bıtanemmm iyi gecelerr
ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor
Hiç tahmin etmedigin ayda hamile kalıyorsun beyindeki bir hormon biz olmuyor dedigimiz için sürekli olumsuz komut veriyormuş.Kızıma hamile kalmadan önce gittigim doktor demişti.Önemli olan bu problemi aşmak onun vakti ve zamanı gelince olur.Canım bunlarla kafanı hiç yorma aşmanın mutlulugunu yaşa hamileykende çok konuda kısıtlanıyorsun
hay eline sağlık!!! ben bu teorimi burda söylemiştim ama bilimsel desteğim yoktu. sadece psikolojiden biraz anlayan bir insan olarak kızlara rahat olun, takmayın, muhtemelen taktığınız için hamile kalamıyorsunuz demiştim. vücutta böyle bir mekanizma var demiştim, sen onaylamış oldun. umarım bu sefer kafalarına girer artık. durmadan test yapmalarına acayip kızıyorum çünkü :)))) duydun mu nilaaaaaaaaay, nilay!!! bırak artık şu testleri filan, kendine gel yahu! belki balayında hamile kalırsın, hadi hayırlısı, gözünaydın. bizim yerimize de gez
ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor
Canim ben yarisini yine aliyoken doktora gittim kizlik duruyo dedi sadece tirtiklanmis biraz dedi.yani geridede olabiliyo yada biz tam anliyamiyoruz yarisimi dahami az aliyoruz diye..
nasilsin canim naptin bida deneme yaptinizmi esinlee insallah 23 nisana kadar deneyip kurtul canimmm ozellikle h.sonunu iyi degerlendiriinnnnnn
kızlar bu dediğinizi aylar once nılaya demıstım ben ablalarımda uyarmıstı benı kafaya takılmıcak sureklı dusununce
olumsuz sınyal verıyoruz beden dırek kendını korumaya gecıyormus aynı kg vermede gıbı
ben mesela 1 2 kg daha verıcem dıye ınat ettım ne yaptıysam olmadı sımdı kendımı bıraktım herkes uyardı rahat ol dıye
kendı kendıne o kglar gıdıcek emınım..
gelelım nılay tarafına bızım ıcın demesı kolay bıryandan bende korunmayı bırakınca panıklermıyım dıyorum
ama oyle olursam dövün benı :) beynı relax olumlu dusuncelerle dolduralımkı karnımızda dolsun dımı nılayımm
kıslarr 3 gündür sürekli egzersiz yaptığımdan mıdır nedir bilmiyorum..vajimi sürekli beynimde hissediyorum..ayrıca hep aklımda vaji var..hattta kendimi kaslarımı çok sıktığımı hissediyorumm...makat bölgesini ister istemez...sürekli sıkıyorummmm...
ya yazdıklarına şaşırdım, sen uzun süredir egzersiz yapmıyor muydun? hatta egzersizi bitirdin diye hatırlıyorum ben. yanlış mı kaldı aklımda, 10-11cm desin diye düşünüyordum. sanki yeni egzersize başlamış gibi yazmışsın. hissettiklerin normal başlangıç aşamasında. beyninde hissetmende sakınca yok bence, işte alıştır beynini, rahatladım artık alabiliyorum gibisinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?